περι εκθεσης
οπως ειπωθηκε ειναι το μονο μαθημα που σηκωνει πολλη υποκειμενικοτητα στη βαθμολογηση του. το καλο φετος ειναι οτι αν υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις στους βαθμους των 2 βαθμολογητων και βαλουν και 3ο, τοτε δεν μετραει ο Μ.Ο. των τριων, αλλα των 2 μεγαλυτερων. και λεω οτι ειναι καλο, γιατι υπηρχαν (και υπαρχουν) περιπτωσεις που πχ ο 1ος εβαζε 100 και ο δευτερος 70 (λογω κομπλεξ, μη κατανοησης της εκθεσης, στραβογ**ησε κτλ). ετσι αν ο τριτος βαλει πχ 90, τοτε ο Μ.Ο. δεν ειναι 87 (με βαση το παλιο συστημα), αλλα 95 (και αυτο ειναι μεγαλη διαφορα)
απο εκει και περα, η εκθεση, οσο ορθογραφημενη και τακτοποιημενη κι αν ειναι, αν ειναι τετριμμενα αυτα που λεει και τα επιχειρηματα πολυ κλισε, βαθμο δε παιρνεις κατω να χτυπιεσαι
εγω προσωπικα αν χασω βαθμους απο τα γραπτα, θα ειναι στη θεωρια. ανεκαθεν την εβρισκα βαρετη και δε την μαθαινα καλα. αλλα θα δειξει
αν παντως δε περασω εκει που θελω (ηλ/λογος μηχανικος ΕΜΠ/ΑΠΘ) θα ξαναδωσω. δεν εχω συμβιβασει ποτε τις επιθυμιες μου εως τωρα, και δεν ηρθε ακομα ο καιρος να το κανω