Όλα αυτά που αναφέρεις γίνονται. Το θέμα που θίγω εγώ είναι ότι υπάρχει σεξιστικός ρατσισμός στη δουλειά.
Αυτοί που προανέφερες παίρνουν μια θέση επειδή έχουν περισσότερα προσόντα.
Στην περίπτωση που αναφέρω η γυναίκα παίρνει την θέση επειδή δεν έχει πουλί και δεν χρειάζεται να πάει 12 μήνες στα κάτεργα.
Τον νόμο δεν τον τηρώ εις γνώση μου και δέχομαι τις συνέπειες....το πρόβλημα το δικό σου ποιό είναι λοιπόν;
Όπως και έναν άδικο, ανούσιο νόμο επιλέγω να μην τον υπακούσω.
Εδω εσύ κάνεις σεξιστικά σχόλια και σε πειράζει ο σεξιστικός ρατσισμός στη δουλειά; δλδ ότι κανεις εσύ ειναι καλό, όταν το κάνει ο άλλος είναι λάθος;
δλδ τωρα θέλεις να σε παρουμε στα σοβαρα; τη γυναίκα θα την πάρουν αν έχει περισσότερα προσόντα από εσένα. όχι αν γεννήθηκε την ίδια μέρα με εσένα και δεν πήγε στρατό, οπότε είναι ελεύθερη! αν δεν αξίζει, δεν θα την πάρουν! τόσο πρόβλημα έχεις με τις γυναίκες τελικά;
το πρόβλημά μου είναι ότι είμαι πολίτης μιας χώρας και θέλω οι πολίτες της να είναι νομοταγείς.
όπως εγώ όταν πάω σε μια άλλη χώρα είμαι υποχρεωμένη να τηρώ τους νόμους, έτσι κι εδώ ισχύει το ίδιο. και το θέμα ναι, μπορεί να γίνει και προσωπικό, διότι στην ίδια πολιτεία ζούμε. δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι. αυτό θα πει κοινωνία. σέβομαι και τηρώ τους νόμους της κοινωνίας μου. αλλιώς δημιουργώ πρόβλημα στη χ κοινωνία.
αν νομίζεις ότι είναι ανούσιος, κατέθεσε πρόταση στη βουλή, ή σήκω και φύγε έξω... έτσι λειτουργεί υγειώς μια κοινωνική ομάδα.
και ο εγκληματίας θεωρεί ανούσιο το αρθρο περί δικαιώματος στη ζωή. τι σημαίνει, ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει;