χμμμ αν και γενικα δεν εχω λεφτα ... ε! οποτε εχω συνήθως ετοιμάζομαι να παω να τα κανω cd αλλα εν τω μεταξυ τα εχω φαει στη καντινα του σχολειου ( η καντινα με ευγνωμονει!! πραγματικα!! δεν παιζει να εχει δωσει αλλος τοσα λεφτα ) Α! και στις μετακινησεις μου , ειδικα οταν μονιμως αργω και δε μπορω να παω με λεωφορειο και αναγκαζομαι να χρυσωνω τα ταξι...
βασικα τα λεφτα εξαφανιζονται απο τα χερια μου χωρις να αγοραζω απαραιτητα κατι , δν ξερω πως το καταφερνω αυτο... ξεφτιλα αλλα ευτυχως που μου δινει και ο ρουφους κανα φραγκο...

τωρα για το πιο ειναι το παθος μου, σιγουρα δεν ειναι ουτε να μετακινουμαι με τα ταξι, ουτε να αδειαζω τη καντινα
απο του χρονου θα δουλευω και οτι βγαζω θα το ξοδευω στο αλογο που θα παρω και στα μουσικα οργανα που κατακαιρους θελω... ενα πιανο με ουρα , ενα τσελο, ενα βιολι, ενα σαξοφωνο, ενα αταστο μπασσο , εκεινο το θεικο συνθ που κανει 3000 ευρο

πολλα θελω ε?? χαχαχα αυτα ειναι το παθος μου , βασικα τα αλογα η μουσικη και τα ταξιδια, ε! οτι περισσευει θα το κανω ταξιδια..