Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 333837 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #1000 στις: 16/05/10, 17:08 »
Θα πεσει φωτια να μας καψει...
Και περυσι και φετος ηταν στη δευτερη καλυτερη πενταδα της Euroleague. Τον παρακολουθω και ειναι ακομα το ιδιο αποτελεσματικος.
Αλλα οτι και να λενε τα βραβεια ο Σισκαουσκας πηγε σχεδον μονος την ΤΣΣΚΑ στο Final4...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: 16/05/10, 17:10 »
Καλα, για Siskauskas θα συμφωνησω με τον Blackie...μια χρονια εκανε μετα κ επειτα παπαλα...
λολ

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: 16/05/10, 17:13 »
Και περυσι και φετος ηταν στη δευτερη καλυτερη πενταδα της Euroleague. Τον παρακολουθω και ειναι ακομα το ιδιο αποτελεσματικος.
Αλλα οτι και να λενε τα βραβεια ο Σισκαουσκας πηγε σχεδον μονος την ΤΣΣΚΑ στο Final4...

Αν το να πας Final 4 ειναι επιτυχια, τοτε παω πασο...

s.s., πες μας, ποιο νουμερο θα φοραει ο Σπανουλης?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: 16/05/10, 17:29 »
Αν το να πας Final 4 ειναι επιτυχια, τοτε παω πασο...

Μα φυσικα ειναι επιτυχια οταν εχει μεινει εξω η Ρεαλ και η Μακαμπι κι εσυ εχεις συμπαικτη τον Καουν και τον Πονκρασοφ...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: 16/05/10, 17:36 »

Θα στο quotarw οταν έρθει ώρα,dont worry

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1005 στις: 16/05/10, 21:01 »
Ρε συ Καμελοτ, ελεος. Μ αρεσει που επιμενεις κιολας. Ο ανθρωπος δε σταματησε να βγαζει ματια απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟ. Και μαλλον ευκολα ξεχασατε για ποσο την πηρατε την Ευρωλιγκα περσι. Η μαλλον για ποσο δεν τη χασατε.

Και φυσικα ειναι επιτυχια το Final Four. Μη σου πω οτι το θεωρω μεγαλυτερη επιτυχια να πας 3 φορες final four παρα να παρεις μια Ευρωλιγκα.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1006 στις: 16/05/10, 23:59 »
Ρε συ Καμελοτ, ελεος. Μ αρεσει που επιμενεις κιολας. Ο ανθρωπος δε σταματησε να βγαζει ματια απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟ. Και μαλλον ευκολα ξεχασατε για ποσο την πηρατε την Ευρωλιγκα περσι. Η μαλλον για ποσο δεν τη χασατε.

Και φυσικα ειναι επιτυχια το Final Four. Μη σου πω οτι το θεωρω μεγαλυτερη επιτυχια να πας 3 φορες final four παρα να παρεις μια Ευρωλιγκα.

Ξεχνας οτι ημασταν μισο καραβι ποντους μπροστα στο ημιχρονο κ μου λες για ποσο δε το χασαμε?? Το λογικο, δηλαδη, ηταν να μπει το τριποντο του Σισκαουσκας?

Αντε, του χρονου αμαα πας Final 4, βαλε κ αστερι στη φανελα...θα τρελαθουμε τελειως με αυτα που ακουμε...

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1007 στις: 17/05/10, 10:13 »
Θυμαμαι πολυ καλα, οτι μεχρι το ημιχρονο η ΤΣΣΚΑ εμπαζε απο παντου, κι εσας σας μπαινανε τα παντα... Μετα το παιχνιδι ηρθε στα ισα του. Η νομιζεις οτι, με βαση την αντικειμενικη δυναμικη των ομαδων, αξιζες να κερδισεις με 20 ποντους διαφορα? Δε λες που κανανε αυτοι ολη τη δουλεια και αποκλεισανε τη Μπαρτσα? Ο Σισκα που κοροιδευεις σου τη χαρισε την Ευρωλιγκα περσι.

Αλλα εδω θα μαστε οταν θα μεινεις με τον Ιτουδη και αρχισουνε να φευγουνε κατι Διαμαντιδηδες κλπ, που θα κανεις να δεις ευρωλιγκα καμια δεκαετια, και θα πεις και το finalfour finalfour-ακι. Αντε γιατι πολυ μου φουσκωσατε.

Και στην τελικη, αμα σου πει ο Σισκα να επιστρεψει στον ΠΑΟ, εσυ πες του οχι.

Και κατι ακομα, το εχω περιεργεια: Αμα περασει ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος στα ημιτελικα του CL και χασει, εσυ θα το πεις αποτυχια?
« Τελευταία τροποποίηση: 17/05/10, 10:17 από MechMech »

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1008 στις: 17/05/10, 10:23 »
Και αν θες, σου εξηγω ακριβως τη λογικη μου: Αν πας final four, σημαινει οτι γαμαγες και εδερνες μια ολοκληρη σεζον. Αν το κανεις επι 3 σαιζον, τοτε εισαι καθιερωμενη δυναμη στο ευρωπαικο μπασκετ.

Στο final four τωρα, μπορουνε να συμβουν τα παντα, αρα δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος. Πχ, το 96 το πηρατε με αντικανονικο κοψιμο που απλα και μονο δεν το ειδε ο διαιτητης, και περσι κερδισατε 2 φορες 2 ομαδες που σας κοντραραν ΟΛΟΙΣΙΑ, στον ποντο, και μαλιστα ενω ειχαν αυτες την τελευταια επιθεση.

Την επομενη φορα που θα παρεις το υφακι με "τα 5 αστερια στη φανελα", θυμησου οτι για μια τριχα αυτα τα αστερια δεν ειναι 2-3 αντι για 5.

Αυτο που κανει τον ΠΑΟ αναγνωρισιμη δυναμη ειναι οτι ειναι καθε χρονο στο final four, οχι οι τιτλοι του.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1009 στις: 17/05/10, 15:38 »
Και κατι ακομα, το εχω περιεργεια: Αμα περασει ο ποδοσφαιρικος παναθηναικος στα ημιτελικα του CL και χασει, εσυ θα το πεις αποτυχια?

Καλα, η πλεον ακυρη συγκριση...να στο εξηγησω, αμα δε μπορεις να το καταλαβεις...Στην ποδοσφαιρικη Ευρωπη, το μεγεθος μου ειναι μηδενικο μπροστα στο μεγεθος μου στο μπασκετ...αλλες απαιτησεις εχω απο το μπασκετικο Παναθηναϊκο και αλλες απο τον ποδοσφαιρικο...

Και αν θες, σου εξηγω ακριβως τη λογικη μου: Αν πας final four, σημαινει οτι γ**αγες και εδερνες μια ολοκληρη σεζον. Αν το κανεις επι 3 σαιζον, τοτε εισαι καθιερωμενη δυναμη στο ευρωπαικο μπασκετ.

Στο final four τωρα, μπορουνε να συμβουν τα παντα, αρα δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος. Πχ, το 96 το πηρατε με αντικανονικο κοψιμο που απλα και μονο δεν το ειδε ο διαιτητης, και περσι κερδισατε 2 φορες 2 ομαδες που σας κοντραραν ΟΛΟΙΣΙΑ, στον ποντο, και μαλιστα ενω ειχαν αυτες την τελευταια επιθεση.

Την επομενη φορα που θα παρεις το υφακι με "τα 5 αστερια στη φανελα", θυμησου οτι για μια τριχα αυτα τα αστερια δεν ειναι 2-3 αντι για 5.

Αυτο που κανει τον ΠΑΟ αναγνωρισιμη δυναμη ειναι οτι ειναι καθε χρονο στο final four, οχι οι τιτλοι του.

Σε αυτο εχεις δικιο μεν, αν και το '96 υπηρχαν και μαρκαρισματα αντικανονικα της Barcelona που τα κανανε γαργαρα οι διαιτητες, οποτε νισαφι πια με τη φαση του Βρανκοβιτς...οσο για τα υπολοιπα, λογικο ειναι οι τελικοι να εχουν μικρες διαφορες στο σκορ, υποτιθεται οτι παιζουν οι 2 καλυτερες ευρωπαϊκες ομαδες...τι να πει αυτο?? Οτι επειδη αυτην την τριχα την ειχα με το μερος μου, δεν αξιζα να τα παρω αυτα τα κυπελλα?

Τα περι Σισκαουσκας: Σαφως δε θα ελεγα οχι στο να επιστρεψει ο Σισκαουσκας ως παικτης, με την εννοια οτι δεν εχουμε καλυτερο...αλλα δεν τον θελω επειδη φερθηκε οπως φερθηκε και ξαναλεω οτι για μενα, δεν ειναι οσο καλος ηταν πριν 2-3 χρονια...Το οτι απεκλεισε η ΤΣΣΚΑ τη Μπαρτσα σημαινει οτι μου εδωσε την Ευρωλιγκα??? Τοτε εσυ πρεπει να αναψεις 4-5 λαμπαδες με τους αντιπαλους που ειχες φετος στην Ευρωλιγκα...

Δεν ειναι λογικη αυτη, φιλε μου...παιζεις παντα με αυτον που κερδιζει...

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1010 στις: 17/05/10, 16:38 »
Σαφεστατα και οφειλετε να εχετε μεγαλυτερες απαιτησεις απο τον Παναθηναικο στο μπασκετ, αλλα μη το τραβαμε τοσο οσο το να υποτιμαμε την ΔΕΔΟΜΕΝΗ επιτυχια του να βρισκεσαι στις 4 καλυτερες ομαδες του αθληματος σου. Δεν ειπα να χαιρεσαι αμα περασεις στους 16...... ;)

Κι εγω ειμαι της αποψης οτι εγινε φαουλ στο Γιαννακη ακριβως πριν τη φαση με τον Βρανκοβιτς. Δε συζηταμε το αν το αξιζε η οχι ο ΠΑΟ, με με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι, τον ΠΑΟ τον παραδεχομαι σαν μπασκετικη δυναμη. Απλα επισημαινω ποσο μικρη η διαφορα αναμεσα στα ΠΑΝΤΑ και το ΤΙΠΟΤΑ σε ενα final four. Ενω για να βρεθεις σε FINAL4, δε μπορει!, κατι εκανες καλα και σταθερα καλα!

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1011 στις: 17/05/10, 23:18 »
Ενω για να βρεθεις σε FINAL4, δε μπορει!, κατι εκανες καλα και σταθερα καλα!

Aυτο ειναι σιγουρο, οποτε απο εκει και περα ειναι καθαρα ατομικο θεμα το τι θεωρεις επιτυχια...για μενα το να παει ο ΠΑΟ Final 4 ειναι το στανταρ, δηλαδη αν δεν παει, για μενα ειναι αποτυχημενη η χρονια ευρωπαϊκα...αλλα θα προτιμουσα να παιρνω μια ευρωλιγκα καθε 3 χρονια και τις αλλες δυο να μην περναω ουτε την πρωτη φαση, απο το να πηγαινω 3 σερι φορες Final 4 και δε το λεω για να "την πω" στον ΟΣΦΠ, απλα νομιζω οτι αυτο ειναι προτιμοτερο απο την πλειονοτητα των οπαδων ολων των ομαδων...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1012 στις: 24/06/10, 16:43 »
Θελω ομως να σας τονισω και κατι αλλο.
Του χρονου ο Ολυμπιακος ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ:

-Vujcic (Δε θα του γινει ανανεωση και πολυ λογικα κατ'εμε)
-Penn (σταματαει το μπασκετ και ακολουθει προπονητικη καριερα στο Ohio)
-Beverley (δε νομιζω να του ανανεωθει...)
-Childress (μαλλον γυρναει ΝΒΑ)
-Sofo (μαλλον πηγαινει ΝΒΑ, σιγουρα παντως θα παει στα summer camp)
-Halperin? (τον βλεπω αμφιβολο για τη νεα χρονια...)

Οποτε το φετινο καλοκαιρι χρειαζονται ΛΕΠΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ.
Χρειαζονται 2 παικταραδες Αμερικανοι, δυο κλασικοι σουτερ, ενας γρηγορος σεντερ και ενας δυνατος (σε περιπτωση που φυγει ΚΑΙ ο Sofo) ενω χρειαζεται αλλος ενας παικταρας στη θεση ''1'' να πλαισιωσει Teodosic και τον 35αρη πλεον Παπαλουκα (που δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του, αν και καμια φορα το πετυχαινει...)

Ανανεωνω αυτα που ειχα πει πριν απο 2 περιπου μηνες... Δεν εχετε παραπονο! Τα μαθατε πρωτοι απο τον G.K..! ;D
ΟΛΟΙ αυτοι που εγραψα οτι φευγουν οντως την κανουν...Οι περισσοτεροι ΚΑΛΩΣ... Μονη αμφιβολια ο Beverley, ο οποιος ομως πιστευω οτι θα μας αποχαιρετισει, εκτος κι αν ο Ιβκοβιτς θελει να ''χαραμισει'' μια θεση Αμερικανου οχι για σουπερ σταρ αλλα για χαμαλη...

Επιλεον απο εγγυρη πηγη (πιο εγγυρη ΔΕ γινεται...) εμαθα οτι ο Σοφοκλης ηδη σκεφτεται το μελλον του στις ΗΠΑ και τους Clippers και εχει προσλαβει και ειδικο γυμναστη... Αρα μας χαιρεταει και αυτος σιγουρα για ενα χρονο (και βλεπουμε)...

Ο Ιβκοβιτς εχει πλεον ΠΟΛΛΗ δουλεια...Πρεπει να αποκτηθουν ΚΑΛΟΙ παικτες και να δεσουν, γιατι πλεον ουτε ο κοσμος, ουτε η διοικηση εχουν υπομονη για πειραματα. Ειναι καλος προπονητης και εχει το ειδικο βαρος και το χαρακτηρα για να επιβληθει. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η ηλικια του...

Για Σπανουλη προβλεπω οτι τελικα θα μεινει στον ΠΑΟ. Θα ειναι για μενα ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη να ερθει στον ΟΣΦΠ (θα μας ανεβασει ψυχολογικα και αγωνιστικα) και πιστευω θα ειναι η πρωτη ΜΕΓΑΛΗ νικη της διοικησης του ΟΣΦΠ εναντι του ΠΑΟ εδω και ΠΟΛΛΑΑΑ χρονια... Κατι μου λεει ομως οτι οι κοντοι ειναι τοσο ΑΡΡΩΣΤΟΙ, που δε θελουν να χανουν απο τον Ολυμπιακο ουτε στο ταβλι και ΜΟΝΟ για αυτο θα τον κρατησουν... :-\

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1013 στις: 12/07/10, 03:46 »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1014 στις: 12/07/10, 13:21 »
Και επειδη πολλοι θα το εχετε απορια, θα φοραει το ''7''... ;)

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1015 στις: 12/07/10, 13:36 »
Oχι, που θα το αφηνατε να πεσει...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1016 στις: 12/07/10, 17:22 »

Uploaded with ImageShack.us

""...Από τους παίκτες μίλησε πρώτος ο Βασίλης Σπανούλης που ξεκίνησε να λέει ότι "ζητάμε συγγνώμη για τις δύο άσχημες εμφανίσεις". Ο κόσμος, όμως, τον σταμάτησε με... αποδοκιμασίες!

"Μη ζητάς συγγνώμη! Έχετε κερδίσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα! Μας κρατάτε όρθιους 15 χρόνια. Τώρα θα σας κρατήσουμε εμείς" φώναξαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής πλέι-μέικερ μαζί με τον Διαμαντίδη δήλωσαν στη συνέχεια ότι "θα κάνουμε τα πάντα ως το τέλος. Σας θέλουμε, όμως, δίπλα μας"...""

Eτσι, για να θυμαται ο Βασιλακης, που ειχε και παραπονα απο τον Παναθηναϊκο...

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
    • http://clubs.pathfinder.gr/tetradiakitharas?bcseed=1256914726_11423
« Απάντηση #1017 στις: 14/07/10, 17:19 »
"Ερυθρόλευκο" καλοκαίρι

Γιουρόπα Λιγκ
πέμπτη 15 ιουλίου 9:30 το βράδυ 
 novasports1 

http://www.gazzetta.gr/football/europa-league/item/92627-αναχωρεί-την-τετάρτη

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙ

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1018 στις: 14/07/10, 18:30 »
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εώς τις 23 ιουλίου 2010

Άλμπερτ Ριέρα αριστερός μέσος 28 χρονών Ισπανός συμβόλαιο συνεργασίας  3+1 χρόνια  2,7 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας

Ντένις Ρόμενταλ δεξι χαφ Δανοs 32χρονών1.500.000 ευρώ

Χοσέ Χολέμπας
αριστερό μπακ γερμανόs 26χρονών αποδοχές 300.000 ευρώ
Αριέλ Ιμπαγάσα
χαφ              Αργεντίνοs 34  χρονών 1.000.000 ευρώ τον χρόνο συν 100.000 ευρώ μπόνους σε περίπτωση κατάκτηση του Πρωταθλήματος.  
Μπαλάς Μέγκιερι  τερματοφύλακας Ούγγρος 20
χρονών    
Φρανσουά Μοντεστό αμυντικός Γάλλος  32
χρονών550.000 ευρώ τον χρόνο, συν 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  
Κέβιν Μιραλάς  περιφερειακός επιθετικός  Βέλγος 23
χρονών 900 χιλιάδες ευρώ για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού  
Ντένις Επστάιν αριστερό χαφ  Γερμανos  24
χρονών 230.000 ευρώ   Βάντερσον μεσοεπιθετικός Βραζιλιάνος 16χρονών  

αυτές είναι οι μεταγραφές ως τώρα, καλές κακές θα δείξη  :-\ :-\ :-\  
και αναμένονται και αλλες 3 η 4 οψόμεθα  :P
« Τελευταία τροποποίηση: 23/07/10, 17:48 από sofitia »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1019 στις: 14/07/10, 19:26 »
Πολλα λεφτα βλεπω και μεγαλες ηλικιες! Δεν ηξερα πως ο Ολυμπιακος εγινε κεντρο συνταξιοδοτησης ;)

Κι εδω ερχομαι σε ενα μεγαλυτερο θεμα που αφορα και την Εθνικη Ελλαδος!

Την επομενη φορα που καποιος θα πει στον τεχνικο της Εθνικης πως παιρνει παικτες μεγαλης ηλικιας και "καμμενους", να σκεφτει πως στο ελ.πρωταθλημα οι ιδιες οι ομαδες δεν κανουν καν τον κοπο να βαλουν Ελληνες παικτες μεσα στο "παιχνιδι" ;).

Αλλα ειμαστε φαγωμενοι και οι φιλαθλοι. Οταν κανει ελληνικη μεταγραφη μια ελληνικη ομαδα αρχιζουμε να γκρινιαζουμε για low budget μεταγραφες..Μας εφαγαν τα μεγαλα ονοματα του εξωτερικου ;)
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1020 στις: 18/07/10, 23:23 »
Πολλα λεφτα βλεπω και μεγαλες ηλικιες! Δεν ηξερα πως ο Ολυμπιακος εγινε κεντρο συνταξιοδοτησης ;)

Και τώρα που ανέβηκαν τα όρια συνταξιοδότησης, θα πάρουμε και μερικούς 40ρηδες!!! :P
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1021 στις: 23/07/10, 17:53 »
Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του. συμβόλαιο συνεργασίας  3+1 χρόνια  2,7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.Με το "77" νούμερο στην φανέλα του

Αποσυνδεδεμένος sofitia

• Παλιός
  • Κλασική κιθάρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1022 στις: 28/07/10, 15:25 »
ποιά σοβαρή ομάδα το κάνει αυτό? ??? :P :P :P :P :P ο ολυμπιακός απέκτησε τον Ντένις Επστάιν στις 18 Ιουνίου και θέλουν να τον  αποδεσμεύσουν  για να πάει στον Πανιώνιο με ελεύθερη μεταγραφή  ??? ??? ??? ??? ??? ??? εχουν ξεφύγει τελείως. Χωρίς να παίξει κάν σε ένα επίσημο παιχνίδι του ολυμπιακού
 %( %( %( %( %( %( %( http://www.redplanet.gr/html/ent/602/ent.272602.asp

:eee :eee :eee :eee :eee :eee

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1023 στις: 28/07/10, 17:00 »
1ον: Ο Επσταιν αποκτηθηκε με την προηγουμενη διοικηση (οπως και ο Μιραλας)...
2ον: Θελουν να τον δωσουν στα ανταλλαγματα για να αποκτηθει παικτης του Πανιωνιου (Κουμορτζι) που αγωνιζεται σε θεση που εχει αναγκη ο Ολυμπιακος...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1024 στις: 28/07/10, 17:02 »
Δηλαδη με βαση τη διοικηση πανε οι αναγκες του αγωνιστικου τμηματος??