Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 333737 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #925 στις: 08/05/10, 00:57 »
Φύγαμε όπως στη Ρώμη!!! Forza Θρυλε!!!

βέβαια με τέτοια Μπάρτσα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος..............

Εγω περισσοτερο τον ΟΣΦΠ φοβαμαι, παρα την Μπαρτσα...επιθεσεις οπως οι τελευταιες που εκανε στην κανονικη διαρκεια ο ΟΣΦΠ (μαγκια, βεβαια, που πηρε τα ριμπαουντ) απαγορευονται στον τελικο...

Αποσυνδεδεμένος δενξερωκιθαρα

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: 08/05/10, 02:53 »
Δεν ειναι ανικητοι! Ειναι ενα παιχνιδι,κι αν παιξουμε καλα, μπορουμε να εχουμε ελπιδες!

Υ.Γ.: Αφου δεν επαθα εμφραγμα αποψε δεν θα παθω ποτε!
Ανταγωνιζομαι μονο τον εαυτο μου

Αποσυνδεδεμένος Eddie~Maiden

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: 08/05/10, 14:51 »
JOOOOOOOOOOOOSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHILDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS!!!!!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!

Ο Μπουρουσης εδειξε τι θα πει ψυχη με τα 3reb!!!!

Μας εστειλαν στο νοσοκομειο αλλα εδειξαν ποιος ειναι ο ΟΣΦΠ!!!!!!!!!!!!!! 

Dave who? Murray? Mustaine? Gilmour?

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: 08/05/10, 18:05 »
Δενξερωκιθαρα έπαιξε πιστόλα χτες ε?

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: 09/05/10, 14:56 »
Τα άσχετα και εμπρηστικά μηνύματα διαγράφτηκαν και ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αν πήρε η μπάλα και κανένα που δεν έπρεπε απαραίτητα να σβηστεί.

Αν θέλετε να πλακωθείτε, γι αυτό υπάρχουν τα γήπεδα και ελλείψει αυτών τα προσωπικά μηνύματα. Σάς παρακαλώ να μη συνεχίσετε τη συζήτηση στο ίδιος ύφος γιατί θα έχουμε και άλλες διαγραφές, και ίσως όχι μόνο μηνυμάτων. Έχω βαρεθεί πια να βλέπω τις ίδιες ανοησίες στις συζητήσεις του Κιθάρα...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: 09/05/10, 15:05 »
Καλα εκανες και τα 'σβησες... Το ξεφτιλισαμε τελειως.

@gers: Τουλαχιστον αιμα και τιμη! Χαχαχαχα! Και που να ημουν και παοκτσης!

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: 09/05/10, 15:46 »
Λοιπόν μετριότατος προχτές ο ολυμπιακός,τραγικές εμπνεύσεις Γιαννάκη(ειδικά η 2λεπτη είσοδος βούισιτς θύμισε το μιλόσεβιτς vs διαμαντίδη στον περσινό τελικό κυπέλλου).
Σε κακή κατάσταση και η συντριπτική πλειοψηφεία των παικτών αν εξαιρέσουμε τον παπαλουκά(αν και έκανε την μαλ***α στο τέλος κλασσικά),τσίλντρες (4η περίοδο και παράταση) και κλέιζα για τους μαζεμένους πόντους στην τρίτη.
Η παρτιζάν μπορεί να στερεί σε ταλέντο αλλά είναι ΟΜΑΔΑ με προπονηταρά(αν και ώρες ώρες με το ξύλο που παίζει στην άμυνα νομίζεις ότι οραματίζεται μια νέα λιμόζ),οπότε μόνο σαν αστείο μπορεί να μου ακουστεί αυτά τα περί "παραπαίει".
Γενικώς η παρτιζάν βάσει της προσφοράς παικτών και προπονητών(θυμηθείτε από πού ξεκίνησε ο ομπράντοβιτς) είναι by far η μεγαλύτερη ευρωπαική μπασκετική ομάδα.Βασιζόμενοι οι άνθρωποι της στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ,ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ σερβική σχολή βγάζουν 3-4 παικταράδες τον χρόνο.Αν είχαν λεφτά να τους κρατήσουν κιόλας θα είχαμε βαρεθεί να μετράμε ευρωλίγκες.
Φανταστείτε μόνο το προηγούμενο καλοκαίρι να είχε κρατήσει όλους τους παίκτες της,θα κατέβαινε με πεντάδα μακάλεμπ,τρίπκοβιτς,βέσελι,βελίτσκοβιτς,μάριτς.Πεντάδα δηλαδή που άνετα χτυπάει την κούπα.

Για το σημερινό αν και φαβορί ακλόνητο είναι η μπάρτσα έχω μια αισιοδοξία ότι αφού δεν αποκλείστηκε προχτές από παρτιζάν θα το πάρει σμρ.Αυτό που μάλλον πρέπει να κάνει είναι να χτυπήσει στην ρακέτα(ειδικά στην αρχή του ματς) γιατί ναι μεν ο λόρμπεκ είναι τεράστια παικτούρα αλλά στην δύναμη υπολείπεται πολύ του σόφο.Μαικλ-τσίλντρες λογικά θα αλληλοεξοντωθούν οπότε το παιχνίδι θα παικτεί στο μαρκάρισμα του ναβάρο.Προβλέπω να παίρνουν αρκετό χρόνο βασιλόπουλος-μπέβερλι για αυτό.

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: 09/05/10, 17:38 »
Σωμφωνω με την αναλυση του προλαλησαντα απλα πιστευω πως ο Σοφοκλης δε θα παιξει σημαντικο ρολο στο σημερινο ματς...
Η Barcolona εκτος του Lorbek (που ειναι ο πιο προικισμενος μπασκετικα ψηλος της) διαθετει και αλλα δυο σκιαχτρα... N'Dong και Vazquez οι οποιοι αμυντικα δεν του ταιριαζουν του Σοφο...

Προβλεπω να χρησιμοποιειται πολυ ο Μπουρουσης σημερα και πιστευω πως η αποδοση του θα ειναι κλειδι...
Το σημαντικο για τον Ολυμπιακο ειναι να ''πατησει'' στο αγχος (αν υπαρχει τετοια λεξη για εναν παικτη που εχει παρει πρωταθλημα Ευρωπης) του 18αρη Rubio και να τον πιεσει, καθως περα απο αυτον υπαρχει ο αναξιοπιστος Lakovic και ο 36ρης Basile...
Επισης ευκαιρια να φανει σημερα εχει και ο Kleiza καθως δεν εχει αντιπαλο κλασης στη θεση του...

Πλεονεκτηματα της Barcelona ειναι σιγουρα η θεση '2' οπου δεσποζει ο θεατρινος και πονηρος Navarro αλλα κατ'εμε και η θεση '5'...

Μακαρι να δουμε ενα καλο ματς ανταξιο της αξιας και των δυο (αφου κακα τα ψεμματα ΗΤΑΝ οι 2 καλυτερες ομαδες, με το καλυτερο ρεκορ και δικαια βρισκονται στον τελικο)

Προβαδισμα δινω στη Barcelona. Και βλεπω σκορ 75-69... Ετσι για να τζογαρουμε.

Υ.Γ. Για οσους θελουν να δουν μπασκεταρα ας ριξουν μια ματια και στους Phoenix Suns...Αξιζει τον κοπο... ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: 09/05/10, 17:43 »
ΑΣΧΕΤΟ: Ρε παιδια δεν ειναι τουλαχιστον ΓΡΑΦΙΚΟ να υπαρχει ακομα μια ψηφοφορια για τον αν πηρε δικαια το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος το ...2007 εν ετει 2010??
Ασε που πλεον ειναι εντελως ΑΚΥΡΟ με ολα αυτα που συζητιουνται...

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: 09/05/10, 17:59 »
Σωμφωνω με την αναλυση του προλαλησαντα απλα πιστευω πως ο Σοφοκλης δε θα παιξει σημαντικο ρολο στο σημερινο ματς...
Η Barcolona εκτος του Lorbek (που ειναι ο πιο προικισμενος μπασκετικα ψηλος της) διαθετει και αλλα δυο σκιαχτρα... N'Dong και Vazquez οι οποιοι αμυντικα δεν του ταιριαζουν του Σοφο...

Προβλεπω να χρησιμοποιειται πολυ ο Μπουρουσης σημερα και πιστευω πως η αποδοση του θα ειναι κλειδι...
Το σημαντικο για τον Ολυμπιακο ειναι να ''πατησει'' στο αγχος (αν υπαρχει τετοια λεξη για εναν παικτη που εχει παρει πρωταθλημα Ευρωπης) του 18αρη Rubio και να τον πιεσει, καθως περα απο αυτον υπαρχει ο αναξιοπιστος Lakovic και ο 36ρης Basile...
Επισης ευκαιρια να φανει σημερα εχει και ο Kleiza καθως δεν εχει αντιπαλο κλασης στη θεση του...

Πλεονεκτηματα της Barcelona ειναι σιγουρα η θεση '2' οπου δεσποζει ο θεατρινος και πονηρος Navarro αλλα κατ'εμε και η θεση '5'...

Μακαρι να δουμε ενα καλο ματς ανταξιο της αξιας και των δυο (αφου κακα τα ψεμματα ΗΤΑΝ οι 2 καλυτερες ομαδες, με το καλυτερο ρεκορ και δικαια βρισκονται στον τελικο)

Προβαδισμα δινω στη Barcelona. Και βλεπω σκορ 75-69... Ετσι για να τζογαρουμε.

Υ.Γ. Για οσους θελουν να δουν μπασκεταρα ας ριξουν μια ματια και στους Phoenix Suns...Αξιζει τον κοπο... ;)

Συμφωνω (εκτος απο τους Phoenix γιατι ειμαι Lakers!). H Μπαρτσελονα ακομα και στην κακη της βραδια ειναι ζορικη. Αλλα ενα ματς ειναι, ολα μπορουν να συμβουν. Αν ο Ολυμπιακος κλεψει μπαλες, θα εχει πιο ευκολη δουλεια γιατι ο Πιτ Μαικλ, που μαλλον θα μαρκαρει τον Τσιλντρες, δε θα μπορει να τον ακολουθησει στο τρεξιμο.

Κατα τα αλλα, πολλα θα εξαρτηθουν απο τα τριποντα. Οποιος θα βαλει τα πιο καλα ποσοστα εχει και το πανω χερι. (ακουγεται προφανες αλλα οι Ισπανοι κοπανανε απο παντου, κι αν τα βαλουν αποκτουν αυτοπεποιθηση, αλλιως εκνευριζονται, αντιθετα με τον Ολυμπιακο)

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: 09/05/10, 18:16 »
Οι Καταλανοι δν τα πηγαν καλα απο τα 6,25 κοντρα στη ΤΣΣΚΑ, οποτε ειναι "επικινδυνοι" σημερα απο εκει...δευτερο σερι ματς να μην τα βαζουν το βλεπω δυσκολο...απο την αλλη, εγω πιστευω οτι πολλα θα κριθουν απο τους προπονητες κ την τακτικη τους, εκτος κ αν καποια απο τις 2 ομαδες εχει 2-3 παικτες σε τρελη βραδια κ το παρουν μονοι τους το ματσακι...ειδομεν!

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: 09/05/10, 18:35 »

:roll :roll :roll

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: 10/05/10, 00:33 »
Τελικα αποδειχθηκε και μεσα στο γηπεδο αυτο που φαινοταν ολη τη χρονια.
Οτι η Barcelona φετος το πηρε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ και φυσικα ηταν μια κλαση παραπανω απο τις αλλες 3 ομαδες του final 4.
Εκτος απο ικανη, σημερα ηταν και λιγο τυχερη (της μπηκαν καποια μεγαλα σουτ στο τελος των 24' και πανω σε αμυνα) ενω ευτυχησε να εχει εξαιρετικα ποσοστα στα εντος πεδιας... Αλλα συν Αθηνα και χειρα κινει...

Παρα τους 86 ποντους της πιστευω πως το παιχνιδι το πηρε με την αμυνα της...
Δεν ''εδωσε'' πολλα επιθετικα ριμπαουντ, εκλεισε καλα τους διαδρομους και εδωσε τη δυνατοτητα στο Rubio και το Navarro να τρεξουν.
Επιπλεον ειχε την πολυτελεια να μη φθαρουν απο φαουλ οι βασικοι παικτες της...

Στα του Ολυμπιακου τωρα. Για καποιο περιεργο λογο ΟΛΟΙ ειχαν νευρα...Θες διοτι η Barcelona επαιζε ''δυνατα'' στην αμυνα? Θες διοτι ειχε ρεσιταλ ευστοχιας? Θες διοτι οποτε πλησιαζαν στο σκορ εμπαινε παντα καποιο μεγαλο σουτ? Εμενα αυτη την εικονα μου εδωσε.
Ο Σχορτσανιτης οπως ειχα προβλεψει δε διαδραματησε κανενα ρολο στο ματς αν και πιστευω πως ηταν ο πιο μαχιμος και ΗΡΕΜΟΣ απο τους υπολοιπους. Σιγουρα παντως δεν ηταν αρνητικος...

Τι λειπει απο τον Ολυμπιακο για να γινει επιπεδου Barcelona? Μα ΦΥΣΙΚΑ ενας ΣΟΥΤΕΡ. Σημερα η αμυνα της Barcelona απο ενα σημειο και μετα ηταν η αποθεωση του ταμπουριου. Και αν δεν μπαινουν τα σουτ, τοτε υπαρχει προβλημα και στις διεισδυσεις των Childres, Kleiza κυριως, αλλα και Παπαλουκα, Teodosic...

Επειτα λειπει ενας γρηγορος ψηλος ωστε να κλεινει τους διαδρομους στα drive των αντιπαλων...
Και σιγουρα λειπει και ενας ακομα καλος combo guard (ασσος-δυαρι) στην περιφερεια...

Τελος πρεπει ο Ολυμπιακος καποια στιγμη να αποβαλλει την παιδικη ασθενεια του ''παιζω'' μακρια απο το ΣΕΦ. Δεν μπορει παικτες τετοιας αξιας να μην μπορουν να πιασουν μια καλη αποδοση ΜΑΚΡΙΑ απο αυτο.
Ειλικρινα ΚΑΙ περυσι ΚΑΙ φετος ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να βρω ενα δυσκολο ματς ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ οπου ο Ολυμπιακος να κυριαρχησε και να πηρε μια διαφορα ως το τελος. Μοναδικη εξαιρεση ο τελικος του Ελληνικου...

Αυτα τα ολιγα λοιπον...Η χρονια δε σταματαει εδω, υπαρχει και ο στοχος του πρωταθληματος. Και η ομαδα γενικα δειχνει οτι χρονο με χρονο κανει βηματα παραπανω... Εχει μελλον και μακαρι να επιστρεψει στους τιτλους γιατι γινονται επενδυσεις και το αξιζει...
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 00:34 από G.K. »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #938 στις: 10/05/10, 00:37 »

Εσυ Eddie γιατι γελας βρε? Που ο βασιλιας και η παρεα του σου εριξαν 30 ποντους μεσα στο σπιτι σου?  >:D

• Παλιός
  • blah blah blah
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: 10/05/10, 00:51 »

Εσυ Eddie γιατι γελας βρε? Που ο βασιλιας και η παρεα του σου εριξαν 30 ποντους μεσα στο σπιτι σου?  >:D

Μα εγω δν παιζω με τον Κobe ;) Και δν ηταν 30 ηταν 29  ;D ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ BIG TICKET NA ΓΡΑΦΕΙ 19pts!!!!

Για δες νικαμε στο ημιχρονο   :-*   http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2010/05/09/0040900204_cle_bos_play3.nba/?ls=iref:nbahpt2
« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 00:54 από Eddie~Maiden »

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: 10/05/10, 01:13 »
Ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΔΙΟ σε επιθεση...
Κανενα πικ-εν-ρολ...κανενα συστημα...
Δινουμε τη μπαλα σε Κλειζα ελπιζοντας να σουταρει(αστειο να λετε οτι δεν εχει σουτερ ο Ολυμπιακος)
Δινουμε τη μπαλα στο Σοφο ελπιζοντας να ζμπρωξει...
Για τον Τσιλνρες δε θα πω τπτ...ο πρωην παικτης του Μακεδονικου Μαικλ τα λεει ολα...
Ο τελικος ειχε νικητη απο προχτες...αδικα περασε ο ολυμπιακος μια ομαδα που εχει μπατζετ το πορτοφολι του κλειζα...

Αλλα δε πειραζει...
Υπομονη...καποια στιγμη θα καταλαβουν οι αυγουλοματηδες οτι ο Γιαννακης ειναι απατεωνας(αμυνα ταμπουρι που αφηνει τριποντα)
Και ισως καποια στιγμη αποκτησει και ενα ισσοροπημενο ροστερ(γιατι δε γινεται ο ασσος σου να ειναι ο Τεοντοσιτς και η αλλαγη του ο Πεν και ο Μπεβερλυ οταν ο αλλος βγαζει Ρουμπιο και εχει Μπαζιλε και Λακοβιτς...ουτε ο Ολυμπιακος να μην εχει 2αρι και οι αλλοι να εχουν ΛαΜπομπα)

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: 10/05/10, 01:23 »
@blackie: Παναθηναϊκος δεν εισαι εσυ?? ???

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: 10/05/10, 01:30 »
Γιαπ...
Αλλα παρακολουθω μπασκετ εκτενως...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: 10/05/10, 03:57 »
Σήμερα ο Κλέιζα δυστυχώς δεν έβγαλε την απόδοση που είχε σε όλη την υπόλοιπη Ευρωλίγκα. Απορώ γιατί ο Γιαννάκης τον κράταγε μέσα, αφού έβλεπε ότι δεν το αντέχει το άγχος ούτε τον αγώνα, το ένα λάθος πίσω απο το άλλο. Στην επίθεση καμία προσπάθεια να σπάσει η άμυνα της μπάρτσα. Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο έγινε λίγη δουλειά και μόνο τότε βγήκαν και στον Τσίλντρες τα καλάθια του. Κατά τα άλλα κανένα πλάνο σε άμυνα και επίθεση, απλά καθόμαστε ρακέτα και ελπίζουμε να μην βάλει τρίποντο ο Ναβάρο (αστείο). 2 λεπτά έπαιξε ζώνη ο Ολυμπιακός και ίσως κάτι πήγε να βγει αλλά δεν το κράτησε. Η Μπάρτσα ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα απο τον Ολυμπιακό. Δεν έκανε απίστευτο παιχνίδι αλλά ήταν παντού καλύτερη, τόσο απλά.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #944 στις: 10/05/10, 10:33 »
Δυστυχώς ο ΟΣΦΠ είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα.. Η Μπαρτσελόνα έχει παίχτες που ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα, πως να παίξουν γρήγορο και επιτυχημένο passing game και έχει την τύχη να διαθέτει το καλύτερο 2άρι που πέρασε ποτέ από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.. Αυτός ο παίχτης ποτέ δεν φαίνεται σε ένα παιχνίδι (εκτός από μερικά off-balance τρίποντα που πετυχαίνει και σε εκνευρίζει) και στο τέλος κοιτάς σαν χάνος τους πόντους των ομάδων και βλέπεις: Navarro - 27 και λες πότε τους έβαλε;!!

Ο Γιαννάκης έχει πολύ δουλειά ακόμη για να μεταφράσει το ταλέντο των παιχτών (που αδιαμφισβήτητα έχει ο ΟΣΦΠ) σε κάτι το οποίο θα μοιάζει με καλοκουρδισμένη μηχανή.. Κακά τα ψέμματα, η καλύτερη επίθεση δυστυχώς δεν φτάνει.. Χρειάζονται και χίλια άλλα δυο πράγματα και ένα από αυτά είναι να καταφέρει να χαλιναγωγήσει τα νεύρα των παιχτών του.. Ο Κλέιζα είναι γνωστός μουρμούρας αλλά ο Τεόντοσιτς και στα 2 παιχνίδια πιστεύω ότι με την συμπεριφορά του περισσότερο εκνεύρισε τους συμπαίχτες του παρά τους πόρωνε.. Είναι μικρός βέβαια και θα μάθει.. Ευτυχώς που είναι και ο Παπαλουκάς στην ομάδα για να του μάθει και λίγο ψυχολογία παιχνιδιού..

Κατά τα άλλα, η Μπαρτσελόνα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και αποτέλεσε τη καλύτερη ομάδα του τουρνουά hands down.. Η μόνη λύση για όποια ομάδα ήθελε να την κερδίσει θα ήταν παραμονές του τελικού να της κάνει το τραπέζι με χαλασμένα θαλασσινά.. Πέρα από την πλάκα τώρα, ο Γιαννάκης έπρεπε να προσπαθήσει να παίξει από την αρχή σετ παιχνίδι και να μην επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα να τρέξει.. Στο τρίτο δεκάλεπτο έσφιξε την άμυνα του, έδωσε κάποια περισσότερα foul αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση.. Ίσως και να έχει δίκιο ο Γιαννάκης (και ας μην αρέσει σε πολλούς) ότι τα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα, αλλά η δυναμική του φετινού ΟΣΦΠ και το ρόστερ του δεν του επιτρέπουν να το πράξει.. Του χρόνου μοιάζουν αναπόφευκτες 2 προσθήκες στον άσσο και στο πέντε.. Καλός ο Παπαλουκάς, φέρελπης ο Τεόντοσιτς, έμπειρος ο Πεν, αλλά δεν είναι παίχτες που θα κατευθύνουν μαεστρικά την ομάδα προς την κατάκτηση ενός τουρνουά με ισοδύναμες ομάδες.. Ο Σχορτσιανίτης είναι πολύ συμπαθής αλλά για ΟΣΦΠ δεν κάνει.. Μόνο με τον Μπουρούση αξιόπιστη λύση, δεν μπορείς να πάρεις 20-25 πόντους από τη ρακέτα, οι οποίοι χρειάζονται στα βράδια εκείνα όπου τα σουτ δεν μπαίνουν.. Δεν συμφωνώ στο να δαπανηθούν πολλά χρήματα για ένα καλό 2άρι διότι αφενός, η συγκεκριμένη θέση όπως παραδοσιακά παίζεται στο σύγχρονο μπάσκετ τείνει να εκλείψει (πλέον οι ομάδες παίζουν με 2 playmakers με καλό σουτ) και δεύτερον επειδή τέτοιοι παίχτες είναι απλά πανάκριβοι γιατί είναι πολλοί λίγοι..

Το προσωπικό στοίχημα του Γιαννάκη αποτελεί πλέον το να κατακτήσει το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας.. Φαίνεται ότι φέτος, μέχρι στιγμής ο ΟΣΦΠ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟ.. Αυτό μένει να το δείξει και στο παρκέ, αν και η ψυχολογία του χαμένου τελικού, θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των παιχτών του.. Θα δούμε..

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: 10/05/10, 10:43 »

Κατά τα άλλα, η Μπαρτσελόνα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και αποτέλεσε τη καλύτερη ομάδα του τουρνουά hands down.. Η μόνη λύση για όποια ομάδα ήθελε να την κερδίσει θα ήταν παραμονές του τελικού να της κάνει το τραπέζι με χαλασμένα θαλασσινά..

Και αυτο το εχουν κανει...
Μαλιστα  καποιοι το θυμηθηκαν αυτες τις μερες...
Κατα τ'αλλα συμφωνω με αυτα που λες...ο ολυμπιακος δεν εχει προπονητη,δεν εχει συνολο...μερικοι παικτες με νοοτροπια ΝΒΑ που κανουν οτι τους καπνισει...
Για το 2αρι που λεγαμε...
Εναν καημενο Γκριρ που ειχαν...ποσο χειροτερος ηταν απο τον αστειο Μπεβερλυ?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #946 στις: 10/05/10, 10:55 »
ΑΣΧΕΤΟ: Ρε παιδια δεν ειναι τουλαχιστον ΓΡΑΦΙΚΟ να υπαρχει ακομα μια ψηφοφορια για τον αν πηρε δικαια το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος το ...2007 εν ετει 2010??
Ασε που πλεον ειναι εντελως ΑΚΥΡΟ με ολα αυτα που συζητιουνται...

Δυστυχως ειναι παλιες συζητησεις ενωμενες μεταξυ τους ( απο τον υποφαινομενο ) με αποτελεσμα να παραμεινει μια παλια ψηφοφορια που ειχε δημιουργηθει!  ;)
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: 10/05/10, 11:32 »
1. Δεν καταλαβαινω την οργη κατα του Μπεβερλι. Μπορει να μην υπαρχει επιθετικα, αλλα το μπασκετ δεν ειναι μονο σκοραρισμα, ειναι ριμπαουντ, αμυνα και σ' αυτα ο τυπος ειναι ο καλυτερος, απλα. Ξεχνατε πως εκμηδενισε τον Σπανουλη στο κυπελλο, και πως εκβιασε 4 λαθη απο Ναβαρο και Ρουμπιο χτες και 3 απο τον ΜκΚαλεμπ παραπροχτες? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΡΟΛΙΣΤΑΣ!

2. +++++++++++ οτι θελουμε 2αρι, και γενικα ενισχυση στα γκαρντ. Να φευγουν Penn, Halperin και να ερχονται Bo ΜcCalebb, Κωστας Βασιλειαδης (2ος στην κουρσα για MVP της ACB φετος, μετα το Ρουμπιο), Λανγντον, δεν ξερω... Ολοι αυτοι μενουν ελευθεροι φετος και θα ειναι σχετικα φτηνες επενδυσεις.
Επισης, για 2αρι πολυ γ**ατος ειναι αυτος της Καχα Λαμποραλ που βγηκε MVP της τελευταιας αγωνιστικης των 8, δε θυμαμαι ονομα τωρα. Κελεπουρι! Α ναι, Φερναντο Σαν Εμετεριο!!!  Τωρα με την κριση, ευκαιρια να ληστεψουμε ολη την Ευρωπη!

3. Αν φυγουν Τσιλντρες και Σοφοκλης, οπως προβλεπεται, να αναπληρωθουν επαξια: Maric και, γιατι οχι, Rudy Fernandez. Μενει ελευθερος απο ΝΒΑ φετος και ειπε οτι θελει να γυρισει Ευρωπη. Οσο και να κοστισει (πολυ), λιγοτερο απο Τσιλντρες θα ειναι (και καλυτερος μακρινος σουτερ).

4. Προπονητης. Προπονητης. Προπονητης. Αφου δε μας εκοψε να χτυπησουμε το θεο Μεσινα περσι, ας φαμε σκατα τωρα κι ας βολευτουμε με κανεναν δευτερης κλασης (στην καλυτερη Πιανιτζιανι της Σιεννα). Ζελικο, Πασκουαλ, Ετορε και Αιτο Ρενετεθ ειναι κλεισμενοι βεβαιως. Διοτι εχουμε λεφτα, αλλα δεν ξερουμε που να τα ριξουμε. Θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ενας γ**ατος προπονητης ειναι καλυτερη προσθηκη κι απο τον Kobe? ???

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο να βλεπω γελοια πειραματικα σχηματα με τον Πενν στο 1 και τον Μιλος στο 2. Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?
Και τι παει να πει Παπαλουκας στο 2? Τι ειμαστε, καμια ομαδουλα που κανει οτι μπορει με οσα εχει?
Και που ειναι ενα στοιχειωδες συστημα για να βγει ελευθερο μακρινο σουτ??? Και οχι, δεν εννοω τον Μπουρουση για τριποντο στην κορυφη......

« Τελευταία τροποποίηση: 10/05/10, 11:43 από MechMech »

Αποσυνδεδεμένος MechMech

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: 10/05/10, 11:53 »
Οσο για το ματς:

Εχω βαρεθει να ακουω οτι ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη επιθεση στην Ευρωπη. ΟΧΙ, δεν την εχει. Αυτο το ηλιθιο στατιστικο υπολογιζεται με βαση μονο τους ποσους ποντους εβαλες. Οχι ποιον ειχες αντιπαλο.
Ας μην ξεχναμε, οταν εμεις παιζαμε με Ορλεαν, Προκομ και Τσιμπονα η Μπαρτσελονα επαιζε με Σιεννα, Ρεαλ και Παναθηναικο. Η Μπαρτσα εχει και την καλυτερη επιθεση, μακραν. Ας μη γελιομαστε.

Ολοι ψαχνουν να βρουν τι πηγε στραβα. ΤΙΠΟΤΑ. Ολα πηγαν ακριβως οπως αναμενοταν να πανε. Η ομαδα με τους γαματους παιχτες, το γαματο συστημα-προπονητη και τη γαματη αμυνα κερδισε (ξεφτιλισε) την ΑΑΑΑΛΛΗ ομαδα με τους επισης γαματους παιχτες, τον ανυπαρκτο προπονητη-συστημα και τη μετρια αμυνα. Πραγματικα πιστεψατε εστω και μια στιγμη οτι ειχαμε ελπιδα? Εγω ποτε.

Αν δεν ερθει σοβαρος προπονητης για να βαλει σε ταξη τους ταυρους εν υαλοπωλειω ονοματι Κλειζα, Τσιλντρες και Μιλος και να αξιοποιησει τα ταλεντα του Μπουρουση, του Μαυροκεφαλιδη, του Βασιλοπουλου και του Σοφοκλη, θα ειμαστε παντα η ομαδα που αναλογα με την ΑΤΟΜΙΚΗ εκρηξη ορισμενων παικτων της ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο. ΜΗΔΕΝΙΚΗ σταθεροτητα= ξεχνα τους τιτλους.

Αυτα.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: 10/05/10, 13:36 »
(αστειο να λετε οτι δεν εχει σουτερ ο Ολυμπιακος)

Για πες μου εσυ λοιπον που το θεωρεις αστειο ποιον καλο σουτερ εχει ο Ολυμπιακος?
Γιατι ουτε ο Κλειζα ειναι, ουτε ο Teodosic, ουτε ο Penn, ουτε ουτε...
Τα τελευταια 5 χρονια ειχε 2. Macijauskas και Βασιλειαδη.
Στο φετινο ροστερ εχει 1. Halperin (που παιζει καλα καθε εκλειψη Ηλιου)

Λεγοντας σουτερ εννοω παικτη σαν: Trajan Langdon, Juan Navarro, Mirsa Teletovic, που η ΔΟΥΛΕΙΑ του ειναι να παιρνει θεσεις στα 6,25 και να εκτελει ανοιγοντας τις αντιπαλες αμυνες.

Θελω ομως να σας τονισω και κατι αλλο.
Του χρονου ο Ολυμπιακος ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ:

-Vujcic (Δε θα του γινει ανανεωση και πολυ λογικα κατ'εμε)
-Penn (σταματαει το μπασκετ και ακολουθει προπονητικη καριερα στο Ohio)
-Beverley (δε νομιζω να του ανανεωθει...)
-Childress (μαλλον γυρναει ΝΒΑ)
-Sofo (μαλλον πηγαινει ΝΒΑ, σιγουρα παντως θα παει στα summer camp)
-Halperin? (τον βλεπω αμφιβολο για τη νεα χρονια...)

Οποτε το φετινο καλοκαιρι χρειαζονται ΛΕΠΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ.
Χρειαζονται 2 παικταραδες Αμερικανοι, δυο κλασικοι σουτερ, ενας γρηγορος σεντερ και ενας δυνατος (σε περιπτωση που φυγει ΚΑΙ ο Sofo) ενω χρειαζεται αλλος ενας παικταρας στη θεση ''1'' να πλαισιωσει Teodosic και τον 35αρη πλεον Παπαλουκα (που δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του, αν και καμια φορα το πετυχαινει...)

Οσο για το Γιαννακη. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι ο Ολυμπιακος παιζει ΤΟ ΙΔΙΟ μπασκετ απο τη μερα που τον ανελλαβε (Αγιου Βαλεντινου του 2008, εναντιον Μακαμπι ηταν το πρωτο του ματς, ειμαι σιγουρος). ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ εδω και περιπου 2,5 ΧΡΟΝΙΑ...

Δε βγαινω να τον κατηγορησω επειδη εχασε. Πολλοι θα μου πουν πως εφτασε στον τελικο...ΜΑ με τις ομαδες που αντιμετωπισε στο Top-16 (Caja, Khimki, Cibona) και στα play-off (Prokom) του ΑΡΚΟΥΣΕ το ΑΤΟΜΙΚΟ ταλεντο και οι εμπνευσεις των παικτων για να νικησει...
Να ειναι καλα οι Αγγελοπουλοι που εχουν φερει παιχταραδες και τουλαχιστον φτασαμε ως εδω...
Αν βαλουμε κατω τα ροστερ των ομαδων (και τα ονοματα που εχει η καθε μια) ΔΕΝ υπαρχει ομαδα με Teodosic, Παπαλουκα, Halperin, Childress, Kleiza, Sofo, Μπυρουση, Vujcic ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ... Μιλαμε για μια 8-αδα παικτων που στην καλη τους μερα παιρνουν ενα ματς μονοι τους...

Δυστυχως αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι το μπασκετ του Gerson (ναι του Gerson) υπαρχει ΑΚΟΜΑ μεσα στην ομαδα με μικροβελτιωσεις στην ομαδικη αμυνα και τα ριμπαουντ (που χθες βεβαια πηγαν περιπατο). Και ειναι κριμα οι επενδυσεις 2 νεων και τιμιων ανθρωπων να πηγαινουν στο βροντο και να βλεπουμε αυτο το μπασκετ (διεισδυσεις Μπουρουση και τριποντα στα 2 δευτερολεπτα απο τα 8 μετρα...)
Αν θελουμε λοιπον να παιζουμε ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ας ξαναφερουμε το Gerson με τον οποιο τουλαχιστον θα ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ και επιθετικο μπασκετ...

Τελευταια φορα που ειδα τον Ολυμπιακο να ειναι ομαδα, ηταν ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μακρινο 1997 που ημουν μεσα στο Palaeur και γορτασα μια πραγματικα μεγαλη εμφανιση απο μια πραγματικα μεγαλη ΟΜΑΔΑ...

Θελω να κλεισω δινοντας συγχαρητηρια παρ'ολα αυτα στους παικτες ΚΑΙ στον προπονητη, γιατι δεν μπορεις να τους πεις αποτυχυμενους...Η χρονια εχει ακομα πολυ ψωμι, ελπιζω να μην απογοητευτουν και να χτυπησουν στα ισα τους τελικους...