Χτυπηματακια κατω απο τη ζωνη στον Τζορτζεβιτς, μια κιτρινη στον ιδιο παικτη για "θεατρο" τη στιγμη που ο αντιπαλος αμυντικος ειχε οντως κανει το φαουλ ( και βεβαια ο σκηνοθετης απεφυγε να δειξει σε επαναληψη...οχι τοσες φορες τουλαχιστον οσο το πεναλντι,ε? )
Τη φάση του πέναλτι θανάση την έδειξε 5-6 φορές, πόσες περισσότερες έπρεπε να το δείξει?
Επίσης όσο για την κίτρινη του Τζόλε, έχει δίκιο ο faser είναι καθαρή εντολή να δίδεται κάρτα για διαμαρτυρίες άσχετα αν κάποτε εφαρμόζεται και κάποτε όχι. Επίσης πολλές φορές κάρτες παίρνουν πολλοί πάικτες γιατί βρίζουν κάτι που σίγουρα δε μπορούμε να το ακούσουμε από την τηλεόραση (χωρίς να λέω ότι έκανε κάτι τέτοιο ο Τζόλε)
Κατ' αρχάς....αυτοκτόνησε ο Ολυμπιακός από τα λάθη του; Ποια λάθη του;
Τα λάθη του Ολυμπιακού φίλε Μάρκο είναι ότι είχε 4-5 καλές ευκαιρίες να διαλύσει την Ρεάλ και να κάνει την Ευρώπη να παραμιλά αλλά δυστυχώς οι φάσεις είτε λόγω ανικανότητας είτε λόγω ατυχίας δεν γίναν γκολ.
Η διαφορά με τη Ρεάλ και πολλές άλλες μεγάλες ομάδες είναι ότι το μηδενικό το κάνουν φάση και τη φάση την κάνουν γκολ όπερ και εγένετω με τον Ρομπίνιο. Κατά τα άλλα ο ΟΣΦΠ έπαιξε πολύ καλά και σίγουρα δεν του άξιζε να χάσει όμως το σκορ γράφτηκε πια.
@parlats: Είσαι σίγουρος φίλε ότι δεν επηρρέασε την έκβαση του αγώνα; Αν είσαι σίγορους σου έχω δύο ερωτήσεις:
1. Έπρεπε ή δεν έπρεπε να έχει πάρει και 2η κίτρινη κάρτα ο Salgado?
2. Πόσα φάουλ έγιναν στο Λούα Λούα στον αγώνα από τους 2 κεντρικούς αμυντικούς της Ρεάλ και δεν δόθηκαν;
Επρεπε όσο έπρεπε να πάρει και ο τζόλε 2η κίτρινη όπως και ο Αντζας για το φάουλ που έκανε (που δεν ήταν) αλλά θα μπορούσε να τον αποβάλει.
Επίσης ο διαιτητής μπορούσε να δώσει πέναλτι στη φάση του Ρομπίνιο αλλά του έδωσε κάρτα για θέατρο, προσωπικά στην επανάληψη είδα ότι δεν τον ακούμπησαν καν.
Πολλά φάουλ έκανε και ο Λούα Λούα επιθετικά είτε σπρώχνοντας είτε με το σώμα, γενικά αν είδες ο διαιτητής άφησε πολλά φάουλ εκατέρωθεν όχι μόνο εναντίον του Λούα Λούα, φάουλ που στην Ελλάδα θα τα σφύραγαν όλα και το ματς θα γινόταν σούπα αφού οι παίκτες δεν θα έπαιζαν αλλά θα διέκοπταν συνέχεια για να εκτελέσουν φάουλ

Ισως αυτός να είναι ένας λόγος που στην Αγγλία είναι πιο θεαματικό το παιχνίδι γιατί δεν σφυρίζονται πολλά φάουλ.
Ά, και κάτι άλλο...το οποίο δεν πάει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού του forum...είδε κανείς το χτεσινό εξώφυλλο της Derby???
Η Derby, ο Πρωταθλητής καθώς και κάποιες άλλες εφημερίδες έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πόσο τελειωμένοι είναι και πόσο γελοίοι είναι οι δημοσιογράφοι τους, μία απ'τα ίδια και αυτό το εξώφυλλο δυστυχώς.