@ Blackie: Από αυτά που έγραψα και τον τρόπο που έκρινα τον Ολυμπιακό (όντας οπαδός του Ολυμπιακού), αυτό κατάλαβες;;; Ότι περίμενα να θεοποιήσει τον Πάντο, ή τον κάθε Πάντο; Να σου υπενθυμίσω το εξής: στο πρώτο ημίχρονο η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ήταν αποκομμένη από την υπόλοιπη ομάδα. Ο Djordjevic και ο Galletti δημιουργούσαν επιθετικές προσπάθειες. Ο Kovacevic δεν είναι παίκτης που θα φτιάξει παιχνίδι. Μπορεί να φτιάξει μία φάση με μία κίνηση, αλλά δεν είναι "δημιουργός καταστάσεων". Και δεν είναι θέμα ηλικίας, ούτε στα 24 του ήταν τέτοιος επιθετικός. Ο άνθρωπος είναι η κλασική έννοια του striker. Ο μόνος από τους καθαρόαιμους επιθετικούς του Ολυμπιακού που μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο ήταν ο Lua Lua. Ο οποίος όμως χαράμιζε τις προσπάθειες του με φαντεζί ενέργειες. Το σχόλιο του κ. Δράκου ήταν: παραφωνία για τον Ολυμπιακό ο Lua Lua. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο δημοσιογράφος είναι εκεί για να περιγράφει, και όχι για να εκφέρει την γνώμη του. Υπάρχει σχολιαστής για αυτήν την δουλειά. Και υπάρχουν κι εκπομπές που αναλύουν μετά τέτοια παιχνίδια. Δεν ζήτησα να εκφραστεί υπερ του Ολυμπιακού, αλλά αν ήθελε σώνει και καλά να εκφέρει την άποψή του, ας εξέφραζε την υποστήριξή του σε μια ελληνική ομάδα, ανεξαρτήτως του ποια είναι αυτή.
Για περίπου ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, η Real είχε την μπάλα και δεν μπορούσε να πλησιάσει την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού σε απόσταση μικρότερη των 7 μέτρων περίπου. Το σχόλιο του κ. Δράκου ήταν: απίστευτη και αφόρητη η πίεση της Real.
Πες μου λοιπόν...πιστεύεις ακόμα ότι περίμενα να μου θεοποιήσει τον Πάντο, ή τον Πατσατζόγλου ή τον οποιοδήποτε, ή περίμενα να κάνει την δουλειά του για την οποία, επαναλαμβάνω, πληρώνω μηνιαία συνδρομή;