Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 326717 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #300 στις: 17/01/08, 20:34 »
@ freemind: Για αυτήν την φορά δεν ευθύνονται οι ομάδες...κακά τα ψέμματα...μην το πάμε σαν τους γιατρούς, που ότι δεν μπορούν να το διαγνώσουν το αποδίδουν στο άγχος...;)
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #301 στις: 17/01/08, 20:58 »
Kαι ομως ευθυνονται οι ομαδες!Οταν οι προεδροι κανουν εμπρηστικες δηλωσεις η οταν συντηρουν ''στρατους'', με εξασφαλισμενους παχυλους μισθους για τους ηγετες που οι ιδιοι οριζουν..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: 17/01/08, 21:29 »
Kαι ομως ευθυνονται οι ομαδες!Οταν οι προεδροι κανουν εμπρηστικες δηλωσεις η οταν συντηρουν ''στρατους'', με εξασφαλισμενους παχυλους μισθους για τους ηγετες που οι ιδιοι οριζουν..
Σωστόος

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #303 στις: 17/01/08, 22:16 »
Σωστόος
Θα συμφωνησω με αυτο. Και ζηταω συγνωμη για τον τροπο που εκανα τη δηλωση, αλλα οταν το διαβασα το νεο στο in.gr μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: 18/01/08, 12:10 »
Αυτο ηταν αντιποινα για τη δολοφονια στον αγωνα βολευ γυναικων?
Εγω ξερετε τι λεω? Να βαλουμε τους χουλιγκανς ολων των ομαδων σε ενα γηπεδο, να  σφαχτουνε, να ησυχασουμε απο δαυτους
Συμφωνω απολυτα! Και μαλιστα να κοψουμε και εισιτηριο!! Τετοιο θεαμα πρεπει να πληρωνεται :D Παντως δυσκολα ακομα θα ακουσεις εναν Παναθηναικο να λεει πως η ομαδα του ηταν απειρως κατωτερη του Ολυμπιακου και το 4-0 ηταν δικαιο αποτελεσμα η το οτι ο Ολυμπιακος ηταν απλως παρα πολυ καλος... Δωστε και κανενα συγχαρητηριο στον αντιπαλο βρε! Ανωτεροτητα δειχνει και δε βλαπτει πουθενα :) Οπως κι εγω οφειλω να δωσω συγχαρητηρια στον Παναθηναικο της Κυριακης που βρηκε τον Ολυμπιακο σε κακη μερα (αφηστε τα γκολ και τις φασεις... ουτε πασα μεταξυ τους δεν αλλαζαν) και το εκμεταλλευτηκε οσο καλυτερα μπορουσε. Επρεπε να εχει κερδισει το ματς. Ακομα και αν το γκολ ηταν αουτ, επρεπε οι πρασινοι να βαλουν αλλα πεντακαθαρα γκολ αλλα δεν τα καταφεραν. Ομως η αληθεια να λεγεται. Ο Παναθηναικος ειναι μια μετρια ομαδα και αν δεν αλλαξει κατι (ο Προεδρος ας πουμε..) δεν υπαρχει φως στο τουνελ. Ενω ο Ολυμπιακος ειναι απλα η καλυτερη ομαδα της χωρας, σαν υλικο αλλα και σα νοοτροπια ομαδος. Ετσι ειναι. Ειτε αρεσει ειτε οχι :)
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #305 στις: 18/01/08, 12:27 »
Προσωπικα με ενοχλησε που οι περισσοτεροι παραγοντες φροντισαν να κανουν τον αγωνα, προσωπικη διαμαχη.
Τοσο ο Πετρος Κοκκαλης, οσο και ο Βαρδινογιαννης ( με τη γνωστη του εκφραση που ευτυχως δεν προκαλεσε περισσοτερη φασαρια ) ακομα και ο Γκουμας ( απογοητευτικος εως αηδιας ο συγκεκριμενος παικτης, ως νοοτροπια και συμπεριφορα παικτη ) ηταν απαραδεκτοι.

Ο ΠΑΟ δεν εχασε επειδη ηταν κακη ομαδα. Εχασε επειδη επεσε στο λαθος της υπεροψιας, κατι που ο Πεσεϊρο εχει αποδειξει πως ειναι επιρρεπης.
Και περα απο τον Πεσεϊρο, οι διοικουντες της ΠΑΕ ΠΑΟ, εχουν ακριβως την ιδια νοοτροπια!

Δεν κοιτανε ομως πως η εμφανιση της ομαδας απο αγωνα σε αγωνα παει προς το χειροτερο. Μετα βιας νικησανε την Καλαμαρια ( με ενα πεναλντυ που ισως στο μελλον διαπιστωθει πως ο παικτης πηρε αρκετα για να το κανει τοσο..εμφανες ), μετα βιας τον ΟΦΗ, μετα βιας στη Ξανθη επιβιωσαν...

Συγνωμη, αλλα καλα κανουν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ και ζητανε πολυμετοχικο προσωπο της ΠΑΕ. Δεν παει αλλο η κατασταση.

Μακαρι το πρωταθλημα σε 2-3 χρονια να το παρει καποια μικρη ομαδα. Και το Κυπελλο. Ειμαι απογοητευμενος απο την εμφανιση του ελληνικου αθλητικου επιπεδου και οι πρωτοι που πρεπει να περασουν απο σεμιναρια δεν ειναι οι διαιτητες, αλλα οι παικτες.

Και για να πω:

Ο Κοβασεβιτς μπορει να παρει το 2ο βραβειο σπρωξιματων και επιθετικης συμπεριφορας, μετα τον Τζιοβανι.

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #306 στις: 18/01/08, 14:52 »
δεν σας εκαναν εντυπωση οι δηλωσεις του πατερα του παιδιου που σκοτωθηκε???εμμεσα καταλαβαινουμε το περιβαλλον του θυματος
ουτε φιλος του δεν θα απαντουσε ετσι.
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: 18/01/08, 15:03 »
Ρε παιδια γιατί τόσες αναλύσεις επί αναλύσεων??
Ένα θα έπρεπε να πείτε εξ αρχής:

4 - 0

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Όσο για το θέμα με το παιδί που σκοτώθηκε, ήταν πράγματι λυπηρό, αλλά είχε όντως σχέση με τον αγώνα??
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: 18/01/08, 17:12 »
Ναι  ειχε γυρισει απο το γηπεδο, αφησε το πατερα του σπιτι, και βγηκε για ποτο, τον μπανισαν κατι παναθηναικοι (απ οτι λενε) εγινε φασαρια στη καφετερια, και τον μαχαιρωσαν με λαμα στη καρδια.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: 18/01/08, 17:35 »
Μα είναι δυνατόν ρε γμτ? Να πηγαίνεις στο γήπεδο με το φόβο ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσεις? ??? Τραγικό!!!
Και τόση πόρωση ρε γμτ για κάτι σκατοεταιρείες, που καταντήσαμε...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: 18/01/08, 18:00 »
Ένας από τους δράστες που ομολόγησε το φόνο είπε πως είχαν προσωπική διαμάχη και δεν είχε να κάνει με τις ομάδες...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: 18/01/08, 18:33 »
Ωστόσο κατά καιρούς έχουν γίνει και τέτοια φονικά για τις ομάδες!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: 18/01/08, 23:32 »
δεν ειχε καμια σχεση η δολοφονια με το παιχνιδι.ναρκωτικα και ξεκαθαρισμα λογαριασμων απο οτι ειπαν.παντως ηταν απιστευτο το ποσο ψυχραιμα μιλουσε ο πατερας του παιδιου που σκοτωθηκε

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #313 στις: 19/01/08, 01:41 »
παντως ηταν απιστευτο το ποσο ψυχραιμα μιλουσε ο πατερας του παιδιου που σκοτωθηκε
ayto ayto auto m kanei entypwsh

san na mainetai kanenas polemos kai o strathgos na leei:den peirazei xasame ena stratiwth alla tha toys gam...sw!!!!!!

eleos,pateras prama,afto p skeftetai einai pws tha skotwsei!!!!!!
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: 20/01/08, 19:09 »
παντως ηταν απιστευτο το ποσο ψυχραιμα μιλουσε ο πατερας του παιδιου που σκοτωθηκε
ayto ayto auto m kanei entypwsh

san na mainetai kanenas polemos kai o strathgos na leei:den peirazei xasame ena stratiwth alla tha toys gam...sw!!!!!!

eleos,pateras prama,afto p skeftetai einai pws tha skotwsei!!!!!!
ρε παιδια το ειδα και εγω αυτο...επαθα πλακα :o τι ανθρωποι ειπαρχουν στον πλανητη μας....εκανε σαν να πεθανε κανας αγνωστος..δεν τον ενδιεφερε καθολου........τρομερο το θεαμα.....αλλα τι να πεις ???

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: 21/01/08, 12:26 »
 Δεν ειδα αυτες τις δηλωσεις αλλα, δεν εκπλησσομαι ιδιαιτερα. Μη θεωρειτε δεδομενο πως καθε γονιος σημερα αγαπα το παιδι του και νοιαζεται γι'αυτο... δυστυχως. Το γεγονος πως οι δικοι μας γονεις μας αγαπουν και ανησυχουν για εμας (κατι φορες γινονται και ενοχλητικοι βεβαιως...) δε σημαινει πως το κανουν και ολοι οι αλλοι γονεις. Αλλοι κανουν παιδια για να τα στελνουν στα φαναρια να ζητιανευουν, αλλοι τα προωθουν σε παιδεραστες (τα εχουμε δει και αυτα), αλλοι τα βαζουν στην οικογενειακη "επιχειρηση" (μαφια, εμποριο ναρκωτικων κλπ.) και αν τα χασουν, πιο πολυ σκεφτονται την χαμενη επενδυση παρα το σπλαχνο τους :( :( :(
 Για να επιστρεψω ομως στο θεμα, ωραιο ειναι το ποδοσφαιρο, εχει πλακα να υποστηριζουμε μια ομαδα και να πειραζουμε τους φιλους μας που εχουν αλλη προτιμηση αλλα δε θα γινουμε και "προβατα-γκανγκστερς" για χατηρι του καθε φραγκατου καραγκιοζη!!! Ειναι ηλιθιο να πηγαινει και να σκοτωνεται καποιος στο ξυλο για να κανομαει μερικα εκατομμυρια ακομα ο καθε Κοκκαλης και Βαρδινογιαννης. Εδω οι παιχτες αλλαζουν ομαδα (αν τα λεφτα ειναι καλα) και μια χαρα μπορουν και να σκοραρουν εναντιον της παλιας τους ομαδας. Και θα καθησω εγω να σκασω και να κινδυνεψω για τις δικες τους μπιζνες;; Με τιποτα!!!
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: 03/02/08, 20:52 »
ρε παιδια τι ηταν αυτο που παθαμε με τον απολ.καλαμαριας;;δεν το περιμενα αλλα και ο ολυμπιακος δεν επαιξε καθολου καλα....... :-\......τελος παντον...ξερει κανεις ποτε τελικα θα γινει το ματσ με την τσελσι;;

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν Μασάω τίποτα εκτός από φαγητό!!!
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #317 στις: 03/02/08, 21:12 »
ρε παιδια τι ηταν αυτο που παθαμε με τον απολ.καλαμαριας;;δεν το περιμενα αλλα και ο ολυμπιακος δεν επαιξε καθολου καλα....... :-\......τελος παντον...ξερει κανεις ποτε τελικα θα γινει το ματσ με την τσελσι;;

Πάθατε αυτό που παθαίνουμε όλοι μας όταν παίζουμε χάλια.  ;)
Η διαφορά είναι ότι πάλι δεν φάγατε κόκκινη κάρτα με την αγκωνιά του Kovacevic στα μούτρα του άλλου.  ::)

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: 03/02/08, 21:49 »

Η διαφορά είναι ότι πάλι δεν φάγατε κόκκινη κάρτα με την αγκωνιά του Kovacevic στα μούτρα του άλλου.  ::)
Για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα από τις διαιτησίες του ελληνικού πρωταθλήματος , τη συμπεριφορά του Κοβάσεβιτς και την εικόνα της ομάδας μου . Παρόμοια φάση πάντως έγινε και στη Λεοφώρο οπού ο Γκουμας δέχτηκε κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα .. Καλά στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ο διαιτητής Φωτιάδης "ζωγράφισε". 4 πέναλτι δεν ε
ίδε ο άνθρωπος .. Πότε θα βάλουμε κανέναν σοβαρό διαιτητή σε αυτήν την χώρα τώρα που το πρωτάθλημα έχει την ποιότητα(οσον αφορ ά τους παπίχτες των ομοάδωn) που δεν είχε άλλα χρίονια και που πληισιάζει άλλα ευρωπαικά πρωταθλήματa..?

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #319 στις: 03/02/08, 21:53 »
Φίλε Raz σόρι αλλά στη φάση με το Γκούμα σπρώχτηκαν οι 2 παίκτες και της Τρίπολης αποφάσισε να πάρει Οσκαρ.
Στη Καλαμαριά ο αμυντικός δεν άγγιξε καν τον Κοβάσεβιτς, απλά ο σέρβος θυμήθηκε να κάνει καράτε.
Δεν συγκρίνονται οι 2 φάσεις χωρίς να λέω ότι η διαιτησία μας είναι καλή. Η διαιτησία πάει από το κακό στο χειρότερο.

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #320 στις: 03/02/08, 21:56 »
Είναι για να γελάμε τελικά...  ::) ::)

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=142890

Πάρτε κόσμε...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #321 στις: 03/02/08, 22:10 »
Είναι για να γελάμε τελικά...  ::) ::)

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=142890

Πάρτε κόσμε...
Γιατί φίλε Parlats είναι για γέλια; Αφού έχουν το δικαίωμα αυτό γιατί να μην το ασκήσουν; Και ας πούμε ότι θα πάρουνε τους 3 βαθμούς (που απ'ότι όλα δείχνουν θα τους πάρουν), πιστεύεις ότι με τέτοιες εμφανίσεις έχουν καμία ελπίδα; Όταν το έλεγα ότι φέτος ο ΟΣΦΠ στην Ελλάδα θυμίζει τον αντίστοιχο ΠΑΟ (καμία ουσία στο παιχνίδι του) κανείς δεν συμφωνούσε.. Δεν είναι μία η άσχημη εμφάνιση, είναι η πλειοψηφία φέτος..

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: 03/02/08, 22:13 »
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8217&subid=2&tag=6112&pubid=770282

Διαβαστε τη τελευταια παραγραφο κυριοι...

Αποσυνδεδεμένος parlats

• Μουσικοπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #323 στις: 03/02/08, 22:16 »
Είναι για γέλια φίλε γιατί μιλάμε για τον Ολυμπιακό όχι για μια ομάδα της Β' Αθήνας που ψάχνει να πάρει βαθμούς από παντού.
Μιλάμε για μια ομάδα που πήρε τόσα πρωταθλήματα και που τώρα παίρνει ανύπαρκτο πέναλτι για να κερδίσει τον Αρη και αποφεύγουν επιμελως να αποβάλουν παίκτες του λες και θα σταυρώσουν τον διαιτητή επειδή έκανε το καθήκον του.

Βεβαίως έχει δικαίωμα η κάθε ομάδα να διαμαρτυρηθεί αλλά ένας Ολυμπιακός, ένας Παναθηναικός, μια Αεκ κλπ πρέπει να παίρνουν τους 3 βαθμούς στο γήπεδο όχι απλά να βρίσκονται στην κορυφή στα χαρτιά, ελπίζω να συμφωνείς.

Βεβαίως και γω πιστεύω ότι θα πάρει τους 3 βαθμούς γιατί όντως ισχύει αυτό που διαμαρτύρονται. Ετσι ο ΟΣΦΠ θα είναι πρώτος, ο κόσμος του θα σωπάσει επειδή η ομάδα του είναι πρώτη, αλλά το γεγονός παραμένει ότι τα 25 εκατομμύρια ευρώ του καλοκαιριού θα έπρεπε να είχαν τον ΟΣΦΠ πρώτο με 10 βαθμούς διαφορά.  ;)

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #324 στις: 03/02/08, 22:20 »
Βεβαίως έχει δικαίωμα η κάθε ομάδα να διαμαρτυρηθεί αλλά ένας Ολυμπιακός, ένας Παναθηναικός, μια Αεκ κλπ πρέπει να παίρνουν τους 3 βαθμούς στο γήπεδο όχι απλά να βρίσκονται στην κορυφή στα χαρτιά, ελπίζω να συμφωνείς.
Συμφωνώ, αλλά δυστυχώς καμία από αυτές τις ομάδες που ανέφερες δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό.. Επίσης, αν ζούσαμε στην εποχή της φανέλας, θα έβλεπες παίχτες να στέλνουν στο ρολόι τα πέναλτι όταν τα τελευταία είναι πέτσινα.. Νομίζω ο ΠΑΟ το είχε κάνει αυτό πριν αρκετά χρόνια, αλλά σε παιχνίδι που ήλεγχε και μπορούσε να το πάρει και αλλιώς.. Δυστυχώς, ποδοσφαιρικά, είμαστε πολλά χρόνια πίσω...