Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 338405 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #625 στις: 03/12/08, 23:38 »
Εκλεισα τον αγωνα στο πρωτο γκολ της ουκρανικης ομαδας. Ξερετε πως ποτε δεν εκρυψα λογια για αθλητικα, διοτι δεν ασχολουμαι και πολυ συχνα με αυτα. Ο,τι θα τονισω κατω δεν δικαιολογει την αποδοση της ομαδας.

1) Εαν αυτος ο διαιτητης επαιζε Ελλαδα, θα ειχε σιγουρα λιντσαριστει απο οπαδους. Η ανεχεια του σε σκληρα μαρκαρισματα ( που κατα παραξενο τροπο ηταν μονο απο τη πλευρα των ουκρανων ) ειναι τρομερη. Μαλιστα, θα μπορουσαν απο τις αρχες του 2ου ημιχρονου να παιζουν με 10 παικτες. Αντιθετως μοιρασε καρτες στον Ολυμπιακο..και μαλιστα με αυστηροτηρα..Κατι που ξεχναγε στα μαρκαρισματα των Ουκρανων.
2) Οι βοηθοι αντιδρουσαν με διαφορα φασης ολοκληρων δευτερολεπτων. Νομιζω πως κατι δεν πηγαινε καλα και με τους 2.
3) Την επομενη φορα που η UEFA θα παραπονεθει για ελληνικο γηπεδο, να θυμαται πως και στην Ουκρανια επετρεψε τον αγωνα σε ενα γηπεδο παγιδα. Πρωτη φορα βλεπω σε τεραιν τη μπαλα να πεφτει και να κανει γκελ...τσιμεντου!
4) Το οτι οι Ουκρανοι ορισαν ωρα και ηξεραν τον προπονητη και τους βοηθους του πριν ακομα επισημοποιηθει απο τη διοργανωτρια αρχη μου "μυριζει" υποπτο...Ελπιζω σε λιγα χρονια να μη βλεπουμε δικες για αντιστοιχα στημενα παιχνιδια.

Για την ομαδα μου, μιλησε η εικονα της, οποτε δεν μπορω να πω κατι. Απλως θεωρω πως ο διαιτητης χρειαζεται ξανα σεμιναριο για το πως φερομαστε αμεροληπτα και πως προστατευουμε εναν παικτη απο σκληρα μαρκαρισματα ( κατ'εξακολουθησιν μαλιστα και απο τον ιδιο παικτη ).

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: 03/12/08, 23:51 »
Το παιχνίδι το έχασε ο Ολυμπιακος με το παιξιμο του. Ηταν πιστη αντιγραφη του αγωνα με την Τουρκικη. Τα αντιπαλα χαφ πρεσαραν ψηλα και εμποδιζαν τον Ντουντου να κανει παιχνιδι. Αποτελεσμα ο Ολυμπιακος να αναπτυσσεται απο τα ακρα, η με γιομες, και να χανει τον ρυθμο του. Απορω πως ο Βαλβερδε που ειναι πολυ καλος προπονητης, δεν το ειχε καταλαβει αυτο το προβλημα και δεν εβαλε το Μπελουτσι πιο πισω, γιατι ετσι οπως επαιξε ηταν ουσιαστικα αχρηστος. Τωρα με νικη επι της Χερτα, περναει οποτε οκ.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #627 στις: 03/12/08, 23:54 »
Δεν διαφωνω, ομως το παιχνιδι θα μπορουσε να ειναι και πιο...ισορροπημενο απο πλευρας διαιτητη!

Προς Θεου δεν κυνηγαω μαγισσες ουτε θα κατηγορησω το διαιτητη για αλλοιωση αποτελεσματος...αν και ισως ενας πιο επαγγελματιας διαιτητης θα μοιραζε και πιο σωστα καρτες..κι οχι αστειακια με τους ουκρανους ( που δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις πως εκαναν σκληρα μαρκαρισματα ) και καρτες για γελοιους λογους με τους ολυμπιακους ( πχ η καρτα επειδη η φαση δε σταματησε για 4sec..ενω οι βοηθοι του εκαναν τον διπλασιο χρονο να αντιληφθουν εαν μια φαση ηταν offside ).

Τελος, δεν ξερω εαν πρεπει να ειμαστε προπονητες στη θεση του προπονητη ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Ibanezακιας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #628 στις: 04/12/08, 00:10 »
Η αλήθεια είναι πως πέραν της διαιτησίας το γήπεδο ήταν χειρότερο κι από της Καλλιθέας

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: 04/12/08, 01:40 »
Πολλά ενδεχομένως να έφταιξαν. Θεωρώ όμως αρκούντως σημαντικό πως η αντίπαλη ομάδα έπαιζε σε γηπεδικές συνθήκες που της ήταν ολότελα γνώριμες, σε αντιδιαστολή με σένα που έπρεπε να καταθέσεις τεχνική επάρκεια κάνοντας παγοδρομίες ως πρωτάρης. Θέληση υπήρχε, αλλά όχι και το περιβάλλον για να την μεταφράσεις σε ουσιαστική αγωνιστική υπεροχή. Δε βαριέσαι. Υγεία πάνω απ' όλα.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #630 στις: 04/12/08, 09:46 »
Παιδιά δεν νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να αρχίσουν να λένε τα ίδια που έλεγε ο Λεμονής μετά το παιχνίδι με τον Άρη για τη κατάσταση του γηπέδου.. Ένα κακό γήπεδο (όπως χθες στην Ουκρανία) δυσκολεύει τις προσπάθειες και των 2 αντιπάλων.. Σαφώς και έχει ένα προβάδισμα η γηπεδούχος ομάδα αλλά όχι σε βαθμό που μια καλύτερη ομάδα να μην μπορεί να την κερδίσει.. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός μια ευκαιρία έκανε και αυτή από τρελή γκέλα-δώρο-πάρτο-βάλτο του αμυντικού προς τον Ντιόγο.. Η μεν Μέταλιστ, είναι από αυτές τις ομάδες που αποκαλούμε "σκατοομάδες" (συγνώμη για τον όρο) γιατί αφενώς είναι κάπου στη μέση του πουθενά και ταλαιπωρείται μια αποστολή να φτάσει εκεί και αφετέρου είναι παντελώς άγνωστες στο ποδοσφαιρικό χάρτη που δεν μπορείς να είσαι σε θέση πριν τον αγώνα να λες ότι γνωρίζεις τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους..

Χθες είδαμε όλοι ότι η Μέταλιστ είναι μια καλή ομάδα, με μερικές αρκετά καλές μονάδες, συγκροτημένη, όπου προσπαθεί να παίξει τη μπάλα κάτω και όχι γιόμες.. Αν το παιχνίδι έφευγε από την ισοπαλία φαινότανε ότι θα πήγαινε στον άσο, όπως και έγινε.. Χαρακτηριστικό της διάθεσης των δυο πλευρών να πάρουν το παιχνίδι (στο γήπεδο και όχι στις δηλώσεις) ήταν μια φάση κοντά στη μεσαία περιοχή όπου η μπάλα παίρνει αρκετό ύψος, ο Τζόλε έχει κάτσει σε ένα σημείο περιμένοντας να κατέβει η μπάλα για να την κοντρολάρει, ενώ ένας παίχτης της Μέταλιστ φεύγει από την άμυνα του τρέχοντας προς το κέντρο και την κατάλληλη στιγμή διώχνει με κεφαλιά την μπάλα προς τα μπροστά και γίνεται αντεπίθεση.. Εξάλλου, 8 στις 10 προσωπικές μονομαχίες τις κέρδιζαν παίχτες της Μέταλιστ.. Το σημαντικό είναι ότι έχασε η Χέρτα και έτσι ο Ολυμπιακός κατά 99% περνάει ;)..

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: 04/12/08, 11:38 »
Θεωρώ σωστά όλα τα παραπάνω σχόλια των φίλων.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έπαθε το black out της Κων/πολης. Δεν τράβηξαν τα ατού του (Γκαλέτι, Μπελούτσι, Τζόλε, Ντουντου), προσπάθησε να κάνει παιχνίδι με γιόμες από την άμυνα και βέβαια δεν του βγήκε, ο Ντιόγο έχασε γκολ-δώρο που δεν χάνεται (βέβαια κι αυτοί έχασαν αρκετά - Ο Νικοπολίδης ήταν σε καλή μέρα και ίσως ήταν ο μόνος...), η αλλαγή δεν βγήκε στον Βαλβέρδε (ίσως ο Κοβάσεβιτς να ήταν πιο αποτελεσματικός στο "γιόμες ποδόσφαιρο" που παιζόταν σε σχέση με τον Μήτρογλου), κλπ.
Αυτές ήταν οι κύριες αιτίες της ήττας.

Δεν πρέπει όμως να παραγνωρίζουμε και τα υπόλοιπα:
Το γήπεδο ήταν άθλιο. Το πρώτο μισάωρο οι Ολυμπιακοί γλιστρούσαν και πέφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα. Οι Ουκρανοί όμως δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα. Δεν αποκλείεται οι Ολυμπιακοί να φυλάγανε τα πόδια τους και δεν "μπαίνανε" μέσα στις φάσεις, ειδικά βλέποντας το διαιτητή που άφηνε το σκληρό παιχνίδι.

Πάντως το "x" θα ήταν κολακευτικό για τον ΟΣΦΠ. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν οι Ουκρανοί.

Αν δεν κάνω λάθος όμως και με "x" με τη Χέρτα ο Ολυμπιακός περνάει.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: 04/12/08, 11:55 »
Παιδιά δεν νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να αρχίσουν να λένε τα ίδια που έλεγε ο Λεμονής μετά το παιχνίδι με τον Άρη για τη κατάσταση του γηπέδου..

Η διαφορά φίλε faser είναι πως οι γηπεδικές συνθήκες είναι κοινές σε ευρύτερη κλίμακα για τις δύο αυτές ομάδες που παίζουν στην ίδια χώρα και δεν αντιμετωπίζουν τόσο έντονες καιρικές διαφοροποιήσεις. Είναι άλλο να παίζεις σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο για πολλοστή φορά, έχοντας στο μεταξύ συνηθίσει το καλλιτεχνικόι πατινάζ κι άλλο να καλείσαι να το πράξεις άπαξ όντας "παρθένος" στο άθλημα. Το ίδιο δύσκολο είναι πχ να παίξουν ντάλα μεσημέρι τίποτα Νορβηγοί με ομάδα του Κατάρ στο τελευταίο. Προφανώς και θα αντιμετωπίσουν σχετικά μεγαλύτερες δυσκολίες και θα ανταπαξέλθουν με περισσότερο κόπο.

Φυσικά και δεν έφταιξε μόνο αυτό, αλλά ήταν περισσότερο από προφανές πως οι ομάδες (και δη η "δική μας") δεν μπορούσαν να αποδώσουν τα δέοντα. Ο βαθμός επιρροής ποικίλει πάντως.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #633 στις: 04/12/08, 12:18 »
Schizm, συμφωνώ ότι ο αγωνιστικός χώρος έπαιξε το ρόλο του.. Απλά επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο σε τοπικές κατηγορίες και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι θα πει άσχημο τεραίν (σε χωμάτινο επίπεδο βέβαια), υπάρχει διαφορά μεταξύ του υπάρχουν κάποιες λακούβες στο γήπεδο και στο κάνω μια συρτή πάσα στο διπλανό συμπαίκτη μου και η μπάλα καταλήγει σε εκείνον με 25 γκελ και 30 αλλαγές κατεύθυνσης.. Το γήπεδο χθες υπαγόταν στην πρώτη περίπτωση κρίνοντας από το πόσο όμορφα κυκλοφορούσαν την μπάλα οι παίχτες της Μέταλιστ.. Στη δεύτερη περίπτωση απλά δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορείς να κοντρολάρεις μια μπάλα που σου έρχεται με πολλές αναπηδήσεις.. Τουλάχιστον στους τηλεοπτικούς δέκτες δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.. Επιπλέον, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και δη το κύπελλο UEFA, ενέχουν και αυτές τις δυσκολίες (jet lag, άσχημα γήπεδα και καιρικές συνθήκες, εχθρικές διαιτησίες) οι οποίες είναι σεβαστές και γι'αυτό κάθε φορά τον τίτλο δεν τον κερδίζουν τελικά τα μεγαθήρια..

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: 04/12/08, 12:46 »
Μα γι' αυτό ακριβώς λέω φίλε μου πως η Μέταλιστ ήταν εξοικειωμένη με το χώρο, δεδομένης της καλύτερης κυκλοφορίας της μπάλας, προϊόν και της εμπειρίας της να διαχειρίζεται ορθότερα τις αντιξοότητες που αντιμετώπιζε για πολλοστή φορά. Ένα απρόβλεπτο ελέω λακουβών τεραίν, προφανώς επηρεάζει αμφότερες τις ομάδες στον ίδιο βαθμό και μόνο η τύχη μπορεί να σου δώσει πλεονέκτημα. Μια μεγαλύτερη όμως γνώση συγκεκριμένων συνθηκών, σου δίνει ένα σχετικό προβάδισμα σε κάθε περίπτωση. Διόλου τυχαίο που κάθε τρεις και λίγο οι παίχτες του Ολυμπιακού κουτούλαγαν και γλυστρούσαν, σε αντιδιαστολή με τους χορευτές του πάγου της Μέταλιστ.

Αποσυνδεδεμένος P.D.L.

• unbelievable infaticide
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • The root of all evil....!!!
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/pdlrockallover
« Απάντηση #635 στις: 04/12/08, 14:11 »
Λοιπόν....(αν και έχω παρατηρήσει μία περίεργη σύμπτωση: όποτε απαντάω σε κάποιο θέμα γενικού ενδιαφέροντος, σταματάνε οι υπόλοιποι.... :P :P)

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το παιχνίδι που ξέρει να κάνει. Το ποιό είναι αυτό, το ξέρουμε όλοι. Οι λόγοι που δεν του βγήκε το παιχνίδι ήταν: όπως πολύ σωστά ειπώθηκε νωρίτερα, δεν έπαιξαν τα αστέρια της ομάδας (Γκαλέτι: εκνευρίστηκε νωρίς λόγω μαρκαρισμάτων και εν συνεχεία έπαιζε μόνο με πείσμα και χωρίς μυαλό), Τζόρτζεβιτς (αρχίζει να τα φτύνει ο αρχηγός...κακά τα ψέμματα), Ντούντου (κλείστηκε από τους παίκτες της Μεταλίστ πάρα πολύ), Ντιόγκο (έφαγε για άλλη μια φορά πολύ ξύλο) και Μπελούτσι (άλλος ένας δαρμένος).

Ο freemind είπε νωρίτερα ότι καλό θα ήταν να μην γινόμαστε προπονητές. Εγώ όμως θα γίνω....γιατί ποτέ δεν ξέρεις freemind...από μικρό και από τρελό, λέει ο λαός, μαθαίνεις την αλήθεια. Διαφωνώ με τις αλλαγές που έκανε ο Βαλβέρδε. Για μένα οι αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν είναι οι εξής: Λέτο αντί Πατσατζόγλου, για να έρθει ο Τζόρτζεβιτς στο κέντρο και ο Λέτο αριστερά. Μετά, ο Μήτρογλου αντί του Μπελούτσι (όπως κι έγινε) και ο Πάντος αντί του Ντομί (που είχε εκνευριστεί πολύ σε κάποιο σημείο και κινδύνεψε με δεύτερη κίτρινη. Βέβαια...υπήρξε και ο τραυματισμός του Τοροσίδη....αλλά είχε ήδη κάνει σε εκείνο το σημείο την πρώτη αλλαγή.
www.myspace.com/asxoliastoi
www.activeradio.gr κάθε Σάββατο 15:00 - 18:00!!! More News From Nowhere
http://morenowherereviews.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Ιππέας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...με τ'αλογάκι μου συχνά,τριγυρίζω στα βουνά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: 04/12/08, 17:23 »
    Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρονται παραπάνω. Όμως απ' όλους  διαφεύγει το εξής. Η Ευρώπη δεν είναι Ελλάδα.Οι διαιτητές παίζουν 50-50 και αν χρειαστεί κάνουν και κανένα χειρουργείο. Εδώ ο Ολυμπιακός με τη φανέλα,την έδρα και δυο σφυρίγματα,ρίχνει πεντάρες. Και τα σφυρίγματα τα παίρνει,γιατί έχει παικταράδες και οι διαιτητές τους προστατεύουν από κάτι δρεπάνια κοφτερά.Μπορεί να έριχνε και οχτώ γκολ στον Πανιώνιο,αλλά δείτε λίγο και τα σφυρίγματα; Αλήθεια, γιατί να εκνευριστεί ο Γκαλέτι; Επειδή δεν πήρε δυο φάουλ,που ίσως να τα έπαιρνε στην Ελλάδα και να ξεκουραζόταν ή να έκοβε το ρυθμό της Μέταλιστ; Για ποια σκληρά μαρκαρίσματα μιλάμε; Ή μήπως χάσαμε την προστασία και παρατάμε το παιχνίδι; Και εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει με μια διαιτησία που παίζει 55-45 εις βάρος του;   

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #637 στις: 04/12/08, 17:27 »
Επαναλαμβανω πως δεν θεωρω οτι ο διαιτητης αλλοιωσε το τελικο αποτελεσμα.

Και το προβλημα μου δεν ηταν μονο το σκληρο μαρκαρισμα που αφηνε να γινεται ( κυριως εκ μερους των Ουκρανων ), αλλα και μια παραξενη κιτρινη καρτα που εδωσε για μια καθυστερηση επιστροφης της μπαλας που στην Ελλαδα θα θεωρουταν λογικη ( ασχετα εαν οι Ουκρανοι σε περιπτωσεις offside διαολοεστελναν τη μπαλα ). ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #638 στις: 06/12/08, 09:56 »
παιδια οτι και να λετε ενα ειναι το αποτελεσμα....χασαμε......ενταξει δεν παιξαμε καλα και χασαμε.....μονο στο 2ο ημιχρονο καναμε καποιες καλες ευκαιριες αλλα τελικα δεν καταφεραμε να βαλουμε γκολ.......δεν πειραζει ομως.......παμε για τον επομενο αγωνα που θα γινει το ελα να δεις.......

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: 18/12/08, 21:22 »
παιδια καμια προβλεψη για σημερα;

παντος εγω πιστευω οτι θα νικησουμε 2-0......

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #640 στις: 18/12/08, 23:41 »
4 μπαλακια στη 3η της γερμανικης βαθμολογιας Χερτα που επαιξε το 100% της

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: 19/12/08, 10:22 »
Έχει άστρο ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Στο 1ο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να είναι 1-3 ή 2-4 και στο 2ο τους ξεφτίλισε!

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: 19/12/08, 10:43 »
Έχει άστρο ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Στο 1ο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να είναι 1-3 ή 2-4 και στο 2ο τους ξεφτίλισε!
Τότε οι 2 ομάδες οπως τα λες ειχαν απο ενα ημιχρονο...Αν και πιστευω πως στο β μερος Χερτα δεν υπηρχε...Την πατησε ο Ολυμπιακος...
Οπως δεν πρεπει να λεμε οτι εκτος εδρας ο Ολυμπιακος ειναι γκαντεμης, ετσι πρεπει να παραδεχτουμε οτι το Καραισκακη ειναι απο τισ καλυτερες εδρες στην Ευρωπη και ο ιδιος ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που προκαλει την καλη η κακη τυχη του...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #643 στις: 19/12/08, 11:07 »
ο ιδιος ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που προκαλει την καλη η κακη τυχη του...
+++++++
Δεν διαφωνούμε :)
Δεν πιστεύω ότι τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα.
Απλά στο 1ο η Χέρτα έπαιξε σχετικά καλύτερα. Πίεζε ψηλά, κράτησε το κέντρο και είχε πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Άντζας έλειπε και ο άξονας έμπαζε. Ο Ολυμπιακός χωρίς να παίξει μπάλα είχε κι αυτός ευκαιρίες.
Στο 2ο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται ούτε ανάλυση ούτε σχολιασμό. Τελεία και παύλα.
Η Χέρτα ήρθε με "αέρα", τα έδωσε όλα και πίστευε ότι θα νικήσει (φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στο τέλος), τσίμπησε 4 και γύρισε σπίτι της. Το αποτέλεσμα είναι ΔΙΚΑΙΟ!

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #644 στις: 19/12/08, 12:07 »
ο ιδιος ο Ολυμπιακος ειναι αυτος που προκαλει την καλη η κακη τυχη του...
+++++++
Δεν διαφωνούμε :)
Δεν πιστεύω ότι τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα.
Απλά στο 1ο η Χέρτα έπαιξε σχετικά καλύτερα. Πίεζε ψηλά, κράτησε το κέντρο και είχε πιο πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Άντζας έλειπε και ο άξονας έμπαζε. Ο Ολυμπιακός χωρίς να παίξει μπάλα είχε κι αυτός ευκαιρίες.
Στο 2ο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται ούτε ανάλυση ούτε σχολιασμό. Τελεία και παύλα.
Η Χέρτα ήρθε με "αέρα", τα έδωσε όλα και πίστευε ότι θα νικήσει (φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στο τέλος), τσίμπησε 4 και γύρισε σπίτι της. Το αποτέλεσμα είναι ΔΙΚΑΙΟ!

+1
Δεν εχω να προσθεσω τπτ αλλο...

« Τελευταία τροποποίηση: 19/12/08, 13:13 από freemind »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #645 στις: 21/12/08, 21:33 »

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: 21/12/08, 23:12 »

αντι του γοριλα δεν βαζεις ενα κορακι?...εε, εννοουσα διαιτητη. ::) :angry:
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: 21/12/08, 23:25 »
Που να μπει στην ΕΠΟ και ο Θωμας...
Θ'αρχισουμε να παρακολουθούμε επιτραπεζια αντισφαιριση πλεον...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: 22/12/08, 09:53 »
Το πέναλτι και οι 2 βαθμοί δώρο στον Ολυμπιακό από το διαιτητή ήταν ξεφτίλα και το είδαν όλοι. Αλήθεια το χρειάζεται ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή; Παίζει καλή μπάλα, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Χθες δεν του κάθησε το ματς. Η μπάλα δεν έμπαινε. Τέλος. Χ το ματς και (ίσως) να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στη συνέχεια. Γιατί ο διαιτητής πρέπει να γίνει νούμερο δεν το κατάλαβα ποτέ.

Πάντως δεν είδα κάποιο αντίστοιχο σχόλιο στο thread της ΑΕΚ όπου κι εκεί ο διαιτητής (ίσως) να της έκανε δώρο 2 βαθμούς αφού δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στον Εργοτέλη στο τέλος.  ;D

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #649 στις: 22/12/08, 18:29 »
Το κάνω εγώ εδώ. Ο Βασιλάκης ο Πλιάτσικας θέλει από το αυτί και στον κηδεμόνα του...Εδώ κάνουμε αμάν να νικήσουμε κι έχεις και το βλαμμένο να κάνει τη χερούκλα στο 92'. Φίλε indy ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ήτανε όχι απλά πέναλτυ...
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/