Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 333736 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EPALLE

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • Life is Like Jazz, Its Best When You Improvice
    • Προφίλ
    • Myspace website
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #650 στις: 22/12/08, 20:52 »
ρε παιδια με την διαιτησια γενικα γελαει ο κοσμος. τι να πουμε και μεις που ειμαστε οπαδοι ''μικροτερων'' ομαδων που εχουμε κακιστες διαιτησιες. κανεις δεν θελει καθαρο ποδοσφαιρο. δεν τους συμφερει
100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: 23/12/08, 04:44 »
Το πέναλτι και οι 2 βαθμοί δώρο στον Ολυμπιακό από το διαιτητή ήταν ξεφτίλα και το είδαν όλοι. Αλήθεια το χρειάζεται ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή; Παίζει καλή μπάλα, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Χθες δεν του κάθησε το ματς. Η μπάλα δεν έμπαινε. Τέλος. Χ το ματς και (ίσως) να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα στη συνέχεια. Γιατί ο διαιτητής πρέπει να γίνει νούμερο δεν το κατάλαβα ποτέ.

Πάντως δεν είδα κάποιο αντίστοιχο σχόλιο στο thread της ΑΕΚ όπου κι εκεί ο διαιτητής (ίσως) να της έκανε δώρο 2 βαθμούς αφού δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στον Εργοτέλη στο τέλος.  ;D
Συμφωνω σε ολα, επισης να προσθεσω και τα επισοδεια των οπαδων του ΠΑΟ, οπου επρεπε να διακοπη ο αγωνας. Τουλαχιστον στο εξωτερικο ετσι θα καναν.

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: 23/12/08, 09:39 »
Το κάνω εγώ εδώ. Ο Βασιλάκης ο Πλιάτσικας θέλει από το αυτί και στον κηδεμόνα του...Εδώ κάνουμε αμάν να νικήσουμε κι έχεις και το βλαμμένο να κάνει τη χερούκλα στο 92'. Φίλε indy ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ήτανε όχι απλά πέναλτυ...

;D ;D ΧΑΧΑΧΑ
Γι' αυτό είσαι ωραίος φίλε MAC. Κίτρινος μέχρι το κόκκαλο, αλλά και δίκαιος!

ρε παιδια με την διαιτησια γενικα γελαει ο κοσμος. τι να πουμε και μεις που ειμαστε οπαδοι ''μικροτερων'' ομαδων που εχουμε κακιστες διαιτησιες. κανεις δεν θελει καθαρο ποδοσφαιρο. δεν τους συμφερει

Φίλε EPALLE συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ είμαι από τα Γιάννενα. Τι να πούμε κι εμείς; Είμαστε η ΜΟΝΗ ομάδα στην Ελλάδα που εφαρμόστηκε ο νόμος και πέσαμε κατηγορία για χρέη. 9 στις 10 ομάδες στην Ελλάδα χρωστούσανε τότε, μόνο ο ΠΑΣ έπεσε. Μια ομάδα που μπορεί να έχει 7-8.000 κόσμο στο γήπεδο κάθε Κυριακή να βολοδέρνει στην 3η κατηγορία. Μετά μας ήρθε πρόεδρος κι ο Κούγιας κι έδεσε το γλυκό.  ;D
Ευτυχώς τον στείλαμε μεταγραφή στην Πάτρα πλέον.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #653 στις: 11/01/09, 17:01 »
ωραια η χθεσινή εμφάνιση με την ξάνθη....καταφερε να με ξαναδιαψεύσει ο ολυμπιακός.....με το που παραδέχτηκα ότι πραγματικα έχει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.....τσσσσσσσσσσσσσσσσουπ.....να σου το σπρωξιμο του γερμανακου....ωραιο κύκνειο άσμα κι αυτός.....ποιητικό..... :P

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: 11/01/09, 17:08 »
Έλεος όμως με τη φετινή διαιτησία στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.. Απ τα μαλλιά το έχουν τραβήξει, προφανώς θα είναι πρωταθλητές και πάλι...

Από την άλλη, δείτε τα χάλια στα παιχνίδια του Παναθηναικού.. Κι ας βγει κάποιος που έχει δει τις ''αμφισβητούμενες'' φάσεις να με διαψεύσει...

Αποσυνδεδεμένος Ibanezακιας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: 13/01/09, 17:54 »
Αν θέλετε ν'αρχίσουμε σοβαρή συζήτηση να την κάνουμε.Μην αρχίζουν να λένε τα βαζέλια για διαιτησίες.Μπορεί να μην έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός αλλά,όχι πρωτάθλημα από διαιτησία,ήμαρτον...Παίζετε με την Αεκ και ούτε τετατετ δεν βάζετε :o.Ούτε έχετε παίχτες σαν Ντιόγκο,Γκαλέτι,Λέτο.Και πόσο μάλλον εμείς παίρνουμε τα παιχνίδια με αυτούς,όχι με Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη... :P.Και αυτό φυσικά που περιμένουν όλοι είναι να έρθει ο Παναθηναικός από Καραισκάκη,όχι διαιτησία δεν σας σώνει αλλά αν παίξετε όπως με την Αεκ,θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος...
« Τελευταία τροποποίηση: 13/01/09, 17:57 από Ibanezακιας »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #656 στις: 13/01/09, 19:07 »
Υποθετική ερώτηση:

Παίζει τελικός Κυπέλλου "ΠΑΟ - Παναθηναϊκός" και το παιχνίδι μετά και από τις 2 παρατάσεις λήγει ισόπαλο.. Πέναλτι θα γίνουν;  ;D

Ibanezάκιας μην το έχεις σίγουρο το παιχνίδι.. Τα ίδια ακούμε κάθε χρόνο και με εξαίρεση το περσινό παιχνίδι του Κυπέλλου που ό,τι σουτάρατε έμπαινε μέσα, δεν μας παίρνετε και αέρα..

Ντιόγο όντως δεν έχουμε, αλλά ούτε και εσείς του χρόνου ;D.. Ο Κόκκαλης από κάτι τέτοια βγάζει χρήματα..
Γκαλέτι δεν έχουμε, αλλά από το να παίζει τα μισά παιχνίδια προτιμώ τον Γκάμπριελ του σταθερού 7...
Από πότε έγινε παίχτης ο Λέτο; Επειδή κάνει μερικές ντρίπλες παραπάνω τον θεοποιούμε; Ξεχάσατε που τον έκανε αλλαγή ο Βαλβέρδε στο 'Α ημίχρονο.. Αυτός δεν δίνει από το αριστερό πόδι του στο δεξί..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: 13/01/09, 19:26 »
Το παιδί είναι ακόμα 21 χρονών.Πάτε καλά?Τι σχέση έχει ο Γκαλέτι με Γκάμπριελ.Ασε που τον ζήτησε η Juventus.Εννοείται ότι ο Ντιόγκο δεν βγάζει ούτε καλοκαίρι.Το παιδί ξέρει μπάλα,δεν είναι Σαλπιγγίδης.Άσε που αν θες να πιάσουμε το περσινό 4-0 ναι ότι βαράγανε έμπαινε,αλλά το 1-1 με τι μπήκε?Διαιτησία εεεεεεεεεεεεεεε?

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #658 στις: 13/01/09, 19:43 »
Το παιδί είναι ακόμα 21 χρονών.Πάτε καλά?Τι σχέση έχει ο Γκαλέτι με Γκάμπριελ.Ασε που τον ζήτησε η Juventus.Εννοείται ότι ο Ντιόγκο δεν βγάζει ούτε καλοκαίρι.Το παιδί ξέρει μπάλα,δεν είναι Σαλπιγγίδης.Άσε που αν θες να πιάσουμε το περσινό 4-0 ναι ότι βαράγανε έμπαινε,αλλά το 1-1 με τι μπήκε?Διαιτησία εεεεεεεεεεεεεεε?
Πες μου ένα εκτός έδρας παιχνίδι όπου ο Γκαλέτι έπαιξε καλά.. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αν στον Ολυμπιακό θέλετε παίχτες τύπου Μπέργκαμ (ο οποίος ως γνωστόν φοβόταν τα αεροπλάνα και δεν ταξίδευε για να παίξει στα εκτός έδρας παιχνίδια) απλά αυτό το λέτε και μόνοι σας.. Τώρα για να λες ότι ο Σαλπιγγίδης δεν ξέρει μπάλα μάλλον δεν θα τον έχεις παρακολουθήσει αρκετά (δεν είναι κακό αυτό).. Αν ο Σάλπι είχε το μπόι του Ντιόγο θα ήταν ακριβώς ίδιοι παίχτες.. Με έφεση στο σκοράρισμα, στο κλέψιμο της μπάλας και στην πίεση προς τους αμυντικούς..

Τώρα για τα τετ-α-τετ με ΑΕΚ έχεις απόλυτο δίκιο.. Δεν νικήσαμε από δικά μας λάθη.. Απλά στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα βγαίνουν.. Να σου θυμήσω την μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού στην Ουκρανία (άχαστο;) και το εξ'επαφής σουτ άουτ από τον ίδιο παίχτη με την Ξάνθη την προηγούμενη Κυριακή από πάσα του Τζορτζεβιτς, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος για τον πασέρ(άχαστο και αυτό;).. Και όμως!

Για το περσινό 1-1 ΟΚ.. Αν θες να το ακούσεις η μπάλα δείχνει να έχει βγει.. Το πέναλτι υπέρ του Άντζα (στο ίδιο παιχνίδι) όμως, θα το έδινε φετινός διαιτητής στον ΠΑΟ;

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: 13/01/09, 19:46 »
Αν θυμάσαι δεν ήταν πέναλντι.Εξ επαφής γκολ με κόντρες ήταν.Αλλά εκτιμάω ότι είπες πως ήταν έξω η μπαλά.Είσαι ο πρώτος που το παραδέχεται

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #660 στις: 13/01/09, 19:53 »
Αν θυμάσαι δεν ήταν πέναλντι.Εξ επαφής γκολ με κόντρες ήταν.Αλλά εκτιμάω ότι είπες πως ήταν έξω η μπαλά.Είσαι ο πρώτος που το παραδέχεται
Correct ;).. Εγώ ξέχασα.. Επρόκειτο για παρεμπόδιση ενός παίχτη του Ολυμπιακού στον Μάλαρτζ στη μικρή περιοχή, πράγμα το οποίο σημαίνει αυτομάτως επιθετικό foul.. Για τη φάση με τον Σάλπι δεν είμαι ακόμα και σήμερα σίγουρος για το αν πέρασε τη γραμμή η μπάλα, απλά το παραδέχτηκα για να σου προεκτείνω τη σκέψη μου ότι σ'εκείνο το παιχνίδι και τα δυο goals μπορούσαν να ακυρωθούν και κανείς να μην έλεγε τίποτα..

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #661 στις: 13/01/09, 20:17 »
Παιδιά συγγνώμη που πετάγομαι στη κουβέντα σας αλλά εμένα με ενοχλεί να ισοπεδώνονται παίκτες χάριν οπαδικού συμφέροντος.Παίκτες όπως ο Ντιόγκο ή ο Λέτο σπάνια βλέπουμε στην Ελλάδα και θα τους βλέπουμε για λίγο καιρό ακόμα.Ο Γκαλλέτι είναι υπέρ απαραίτητος, τρέχει σαν τρελλός, πασάρει, σκοράρει ε, λογικό είναι σε κάποια εκτός έδρας να κρατάει και δυνάμεις. Από την άλλη ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που τη ψυχή που βγάζει μέσα στο παιχνίδι λίγοι την βγάζουνε και η καριέρα του τόσα χρόνια (Εθνική Ελλάδος,Ίντερ,Μπενφίκα) είναι άδιάψευστος μάρτυρας ότι ο άνθρωπος ξέρει μπάλλα.Και τέλος ο Σαλπιγγίδης και ικανός σκόρερ είναι και κίνδυνος-θάνατος με τη ταχύτητά του. Σας τα λέει ένας Αεκτζής όλα αυτά που αυτούς τους παίκτες τους "ζηλεύει" και θα τους ήθελε στην ομάδα του.
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: 13/01/09, 20:28 »
Δεν είναι οπαδικό συμφέρον,γιατί δεν βγάζω λεφτά απ'αυτό,οπότε κουβέντα κάνουμε.Δεν μιλάω για την καριέρα του Καραγκούνη,φυσικά και ξεχωρίζει από τους άμπαλους του Παναθηναικού.Απλά καλό θα ήταν να είχαν ακυρωθεί και τα δυο γκόλ,αλλά ρε φίλε πολλές οι τεσσάρες για να λέμε και του στραβού το δίκιο.Όχι όλο διαιτησία κλπ...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #663 στις: 13/01/09, 20:32 »
Φίλε Macmisias, όσον αφορά τα posts μου, δεν μιλάω υπό το πρίσμα του οπαδικού συμφέροντος και θα σου εξηγήσω.. Αναμφισβήτητα οι παίχτες που λίγο-πολύ ανέφερες είναι υπερπολύτιμοι στην Ελλάδα.. Απλά έχουν ορισμένα μειονεκτήματα τα οποία πάνω σε μια κουβέντα (και όχι ξεκάρφωτα) δεν είναι άδικο να τα επισημάνουμε.. Είναι άλλο να λες ότι ο Γκαλέτι είναι κακός παίχτης μιλώντας γενικά και αόριστα και είναι άλλο να απαντάς σε (φιλική έστω) δήλωση-πρόκληση "Γκαλέτι δεν έχετε" ότι ο Γκαλέτι στα εκτός χάνεται.. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις..

Και όσον αφορά τα επιμέρους, θεαματικότατος παίχτης ο Γκαλέτι (πέρσι αυτός του πήρε το πρωτάθλημα στην ουσία) αλλά με τα εκτός έχει τσακωθεί.. Δεν δικαιούμαι να λέω, ότι προτιμώ Γκάμπριελ που είναι λιγότερο θεαματικός αλλά πήγε Βρέμη, Μιλάνο και έπαιξε σχεδόν όπως παίζει και ΟΑΚΑ;

Για τον Ντιόγο δεν έχω να πω τίποτα.. Το παιδί έχει όλο το μέλλον μπροστά του..

Για τον Λέτο όμως δεν μπορώ να πω ότι θα τον ήθελα στην ομάδα μου.. Εγωιστής, υπερφίαλος, πολλές φορές ανούσιος (χαρακτηριστικά που πηγάζουν και από την ηλικία του και το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του βέβαια) όπως και ατομιστής.. Δεν είναι στοιχεία που ταιριάζουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟ όπου ποτέ δεν υπήρχαν οι παίχτες βεντέτες και καλώς-κακώς μάθαμε σε αυτή την νοοτροπία.. Αν γίνει περισσότερο ομαδικός τότε και αυτού του μέλλον προμηνύεται λαμπρό, αλλά μέχρι τότε...

Όχι πολύ παλιότερα, υπήρχε ένας παίχτης στον ΠΑΟ που λεγόταν Σανμαρτεάν.. Όταν τον έβλεπες να παίζει, στα πρώτα 10 λεπτά, έλεγες ότι είναι ο Μαραντόνα Β'.. Όταν όμως τα λεπτά περνάγανε και έβλεπες ότι δεν είχε δώσει ούτε μια ασσίστ, ότι δεν είχε δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία, ότι οι πάσες που είχε δώσει μετρόντουσαν στα δάχτυλα τους ενός χεριού, καταλάβαινες ότι το παιδί αυτό δεν θα είχε μέλλον.. Και έτσι έγινε... Όταν μάλιστα έχανε προπονήσεις, αργούσε, τσακωνότανε, κ.λπ., δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά να τον διώξουν ακόμα και αν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν ο πιο μεγάλος τεχνίτης που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα..
« Τελευταία τροποποίηση: 13/01/09, 20:37 από faser »

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: 13/01/09, 23:24 »
Ο Σανμαρτεάν δεν θα είχε μέλλον κι αν ήταν πιο "δοτικός" στο παιχνίδι του κι από τους γιατρούς χωρίς σύνορα, διότι τα πόδια του έπασχαν σε 121 σημεία, με αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα ως ευπαθής. Παιχτούρα, αλλά δυστυχώς δεν είχε την μυική επάρκεια για να ανταπεξέλθει. Κυρίως αυτό έφταιξε και λιγότερο κάθε τι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: 13/01/09, 23:46 »
Sorry faser, συμφωνώ με τα υπόλοιπα λίγο πολύ, αλλά αυτό που είπες ότι ο Σαλπιγγίδης αν είχε μπόι θα ήταν ίδιος παίχτης με τον Ντιόγο το θεωρώ.. επιστημονική φαντασία. Άποψή μου,μου φαίνεται ότι δεν.. πολυξέρει μπάλα. Εντάξει, είναι γρήγορος και πεισματάρης, πιέζει κλέβει μπάλες, αλλά έχει πίσω του και μια καλή ομάδα και για αυτό νομίζω βάζει και γκόλ. Δεν έχει και πολύ καλή τεχνική, στο ενας εναντίον ενός δεν μπορεί να κάνει και πολλά, ούτε και στο ψηλό παιχνίδι. Νομίζω πως ο ΠΑΟ χρειάζεται επειγόντως έναν ΚΑΛΟ επιθετικό, έναν που να παίρνει την μπάλα και να μπορεί να την κρατάει και λίγο, όχι σπριντ, σουτ και ότι γίνει. Με Σαλπιγγίδη και Μάτζιο δεν γίνεται τίποτα..
Ο Λέτο από την άλλη ξέρει πολλή μπάλα και έχει πολύ καλή τεχνική και νομίζω ότι ήδη έχει αρχίσει να "στρώνει" και σε αυτό βοηθάει και ο προπονητής. Και αυτός έχει μέλλον, αρκεί να καταλάβει κάποια πράγματα..
Για τον Γκαλέτι και τα εκτός έδρας παιχνίδια, μπορεί να μην είναι τόσο εκρηκτικός όπως στο καραισκάκη, και να πέφτει κάπως η απόδοσή του, αλλά πέρσι στο μπερναμπέου και ενώ έχανε ο Ολυμπιακός με 1-0 εκτέλεσε τόσο ψύχραιμα τον Κασίγιας στην γωνία του όσο λίγοι θα μπορούσαν. Τί να κάνουμε που ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να παίξει με την Τσέλσι.. Κατα τη γνώμη μου πάντως είναι ο πολυτιμότερος παίχτης του Ελληνικού πρωταθλήματος και θα μπορούσε να παίζει βασικός στις περισσότερες ομάδες του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #666 στις: 14/01/09, 00:31 »
@Schizm,

Φίλε μου, έχεις δίκιο ότι ήταν injury prone.. Το θυμάμαι και χαρακτηριστικά στο championship manager ;D που κάθε 3 παιχνίδια έβγαινε off για 4.. Παρόλα αυτά, και επειδή ο συγκεκριμένος παίχτης με είχε απασχολήσει αρκετά, η σημαντικότερη αιτία που έφυγε από τον ΠΑΟ δεν ήταν οι τραυματισμοί του.. Άλλωστε στην πραγματικότητα δεν είχε περάσει και πολλούς.. Το συγκεκριμένο παιδί είχε μεγαλώσει επί Τσαουσέσκου, είχε ταλέντο και έψαχνε ένα τρόπο να βγάλει χρήματα με την έννοια ότι δεν καιγόταν για το ποδόσφαιρο όπως οι Βραζιλιάνοι έφηβοι που παίζουν ξυπόλητοι μπάλα στις παραλίες της Copacabana κάτω από 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά έψαχνε ένα τρόπο να φύγει εκτός καθεστώτος.. Αφού έβγαλε κάποια χρήματα στον ΠΑΟ, μετά δεν θέλησε να εξελιχθεί.. Όχι φυσικά στην τεχνική κατάρτιση, γιατί αυτή την είχε, αλλά στην ομαδικότητα, η οποία τόσο πολύ του έλειπε.. Εκτός των άλλων, όταν τραυματίστηκε, έχασε μέρος της φυσικής κατάστασης την οποία ποτέ του δεν έκανε προσπάθειες να ανακτήσει.. Ο Μαλεζάνι δεν τα ανεχόταν αυτά γι'αυτό και τα δύο τελευταία χρόνια δεν μπήκε ούτε ως αλλαγή.. Τσακωνόταν συχνά με τους συμπαίχτες του οι οποίοι του λέγανε με καλό τρόπο να βοηθήσει τον εαυτό του και την καριέρα του δουλεύοντας, μιας και το ταλέντο το είχε και επιπλέον έπιανε και θέση ξένου (η Ρουμανία μπήκε στην Ε.Ε. το 2007).. Εντωμεταξύ, στις προπονήσεις είχε ύφος χιλίων καρδιναλίων και σνόμπαρε τις συμβουλές του προπονητή στα προπονητικά διπλά.. Δεν ήθελε και πολύ..

Επομένως, ακόμα και αν ο Σανμαρτεάν ήταν υγιής δεν νομίζω ότι θα στέριωνε σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες οι οποίες είναι κάτι μεταξύ σχολείου και στρατού όσον αφορά θέματα πειθαρχίας.. Παραδείγματα ποδοσφαιριστών με "πύλινα" πόδια αλλά μεγάλη καριέρα υπάρχουν πολλά με πιο επίκαιρο του Ρομπέν της Τσέλσι (πάλαι) και της Ρεάλ (πλέον) και λίγο παλιότερα του Βραζιλιάνου Ρονάλντο της Ίντερ και της Ρεάλ..

@Raz

Τον αδικείς τον Σάλπι, αλλά δεν πειράζει ;).. Σε συγχωρώ γιατί έχεις πάθει "Diogomania" ;D.. Πέρυσι, όπου η ομάδα έπαιζε λιγότερο επιθετικό ποδόσφαιρο απ' ότι φέτος και η μπάλα δεν έφτανε εύκολα μπροστά, όταν ο Σάλπι δεν σκόραρε, η ομάδα δεν έπαιρνε βαθμούς.. Στο ψηλό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να διακριθεί ούτως ή άλλως, αλλά το γεγονός ότι αναφέρεις την αδυναμία του στο ένας εναντίον ενός έχει να κάνει με το στυλ της ντρίπλας του.. Ο Σάλπι δεν έχει κλειστή ντρίπλα, τύπου Ρουκάβινα, ο οποίος σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να περάσει καναδυο αμυντικούς στα ίσα πριν σουτάρει, αλλά ανοιχτή.. Δηλαδή προτιμά να τρέξει παράλληλα με τον αμυντικό και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του.. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο είτε με κλειστή είτε με ανοιχτή ντρίπλα.. Ξεμαρκαρίζεσαι και σουτάρεις με καλύτερες προϋποθέσεις.. Τώρα το ότι η κλειστή ντρίπλα φαίνεται πιο θεαματική είναι η αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και η ανοιχτή δεν είναι εξίσου αποτελεσματική..

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: 14/01/09, 10:40 »
Παιδιά συγγνώμη που πετάγομαι στη κουβέντα σας αλλά εμένα με ενοχλεί να ισοπεδώνονται παίκτες χάριν οπαδικού συμφέροντος.Παίκτες όπως ο Ντιόγκο ή ο Λέτο σπάνια βλέπουμε στην Ελλάδα και θα τους βλέπουμε για λίγο καιρό ακόμα.Ο Γκαλλέτι είναι υπέρ απαραίτητος, τρέχει σαν τρελλός, πασάρει, σκοράρει ε, λογικό είναι σε κάποια εκτός έδρας να κρατάει και δυνάμεις. Από την άλλη ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που τη ψυχή που βγάζει μέσα στο παιχνίδι λίγοι την βγάζουνε και η καριέρα του τόσα χρόνια (Εθνική Ελλάδος,Ίντερ,Μπενφίκα) είναι άδιάψευστος μάρτυρας ότι ο άνθρωπος ξέρει μπάλλα.Και τέλος ο Σαλπιγγίδης και ικανός σκόρερ είναι και κίνδυνος-θάνατος με τη ταχύτητά του. Σας τα λέει ένας Αεκτζής όλα αυτά που αυτούς τους παίκτες τους "ζηλεύει" και θα τους ήθελε στην ομάδα του.

+1 σε όλα. Να ακούτε τον MAC. Είναι ΑΕΚτζής αλλά με "ανοιχτά" μάτια.  :)

Για τον Λέτο όμως δεν μπορώ να πω ότι θα τον ήθελα στην ομάδα μου.. Εγωιστής, υπερφίαλος, πολλές φορές ανούσιος (χαρακτηριστικά που πηγάζουν και από την ηλικία του και το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του βέβαια) όπως και ατομιστής..

Είναι όλα αυτά που λες ο Λέτο αλλά όπως είπε κι ο Raz πιστεύω ότι στρώνει σιγά σιγά. Σίγουρα θα του έχει βάλει χέρι κι ο Βαλβέρδε και σίγουρα καταλαβαίνει κι αυτός ότι αν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του την Liverpool του χρόνου θα πρέπει να τα ξεχάσει αυτά. Εκεί θα του κόψουν τον αέρα μέσα στο πρώτο τέταρτο.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: 25/01/09, 20:49 »
Τι εγινε ο Ολυμπιακος πηρε Pargo?
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: 19/02/09, 02:08 »
Στην Ελλαδα ειναι τοσο μαπα οι ομαδες κ το επιπεδο ποδοσφαιρου, που αν δεν τους δωσει ενα πεναλτυ (που θα ειναι και η μοναδικη καλη φαση της ομαδας) παει να πει οτι ο διατητης ειναι στημενος. Στο σημερινο ματς Βερντερ-Μιλαν δεν εδωσε 2 πεναλτυ των γερμανων, δεν ακουστηκε ουτε ενα σφυριγμα απο τη κερκιδα. Γιατι δεν ακουστηκε? Γιατι οι φιλαθλοι (οχι χουλιγκαν) πανε γηπεδο και βλεπουν πραγματικη μπαλα, η Βερντερ στο δευτερο ημιχρονο εχασε ενα τσουβαλι ευκαιριες, πιστευουν οτι ακομα και με κοντρα διαιτησια η ομαδα τους θα νικησει.

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #670 στις: 19/02/09, 16:36 »
μιλατε για το υπόλοιπο ελληνικο ποδοσφαιρο (ξέρω ξέρω...θα πέσετε όλοι να με φάτε.....) αλλα στον μοναδικό αγώνα που έπρεπε να είστε σοβαροί παρουσιάσατε το γνωστο ευρωπαικό σας πρόσωπο....το "ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ" έγινε ένα σπιτακι με κοκκινο φωτακι στον βαρδάρη......οκ...μπορείτε να συνεχίσετε να είστε η μόνη ομάδα της ελλάδος και να χαίρεστε......αλλα στην ευρώπη πάντα τα ίδια.....αυτή η κατασταση μοιάζει με εναν ενήλικα ....που έχει πάρει το δίπλωμα...και συνεχίζει να παίζει με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια γιατί φοβάται να οδηγήσει κανονικά.......μπράβο σας...μας κάνατε υπερήφανους για μια ακόμα φορά......

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: 19/02/09, 17:33 »
Καλα τωρα μιλας χουλιγκανικα κ μονο με χαβαλε μπορω να σου απαντησω. Ειναι το γνωστο φαινομενο των οπαδων που οταν δε παει καλα η ομαδα τους, τους φταινε ολοι οι αλλοι. Περσι ο Ολυμπιακος εκανε μια αξιολογη πορεια που σε διαψευδει πληρως. Η ΑΕΚ απο ποτε εχει να διακριθει Ευρωπη? Εδω ουτε Ελλαδα δεν διακρινεται. Τεσπα, ευχομαι απο τους υπολοιπους εκπροσωπους μας να συνεχισει τη καλη πορεια ο Παναθηναικος φετος.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #672 στις: 19/02/09, 18:02 »
Ενώ τα βαζέλια τόσα χρόνια μας κάνετε υπερήφανους στην Ευρώπη...Ρε τι νας σας πω πια...Δεν αξίζετε ούτε κάποιος να μιλάει μαζί σας...Μιλάτε για διαιτησία όταν έχετε τον Καραγκούνη να κάνει κολοτούμπες,έχετε 5 μετόχους και δεν μπορείται να φέρετε έναν παίχτη και λιγουρεύεστε ένα γήπεδο,ήμαρτον πια με αυτή την πιπίλα.Και ναι ρε φίλε το Καραισκάκη είναι απόρθητο κάστρο,απλά μια ομάδα έπαιξε καλύτερη μπάλα και μας νίκησε,εσείς που φάγατε όπως και μεις 3 από την Ανόρθωση είσαστε καλύτεροι?Ξεκολάτε ρε από την αντίληψη αυτή και μιλήστε σα φίλαθλοι και όχι σαν χούλιγκανς όπως είπε και κάποιο παιδί πάνω...

Αποσυνδεδεμένος norway

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • 0001 0011 0100 1001
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: 19/02/09, 21:50 »
γιατι μαλωνετε; χαλια ειναι ολες
"Without evil there could be no good so it must be good to be evil sometimes" Satan

Αποσυνδεδεμένος KgSoloman5000

• Παλιός
  • c'mon kage, bring the thunderrrrrr!
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: 19/02/09, 22:24 »
Καλα τωρα μιλας χουλιγκανικα κ μονο με χαβαλε μπορω να σου απαντησω. Ειναι το γνωστο φαινομενο των οπαδων που οταν δε παει καλα η ομαδα τους, τους φταινε ολοι οι αλλοι. Περσι ο Ολυμπιακος εκανε μια αξιολογη πορεια που σε διαψευδει πληρως. Η ΑΕΚ απο ποτε εχει να διακριθει Ευρωπη? Εδω ουτε Ελλαδα δεν διακρινεται. Τεσπα, ευχομαι απο τους υπολοιπους εκπροσωπους μας να συνεχισει τη καλη πορεια ο Παναθηναικος φετος.

Πάντως αν το σκεφτείς σαν γενική εικόνα επιβεβαιώνεις αυτα που σου λέει ο μαστερ. Πέρυσι όντως κάνατε πολύ καλές εμφανίσεις στο CL με πρόκριση αλλά και καλό ποδόσφαιρο. Και τι έγινε ; Έφυγαν Ίβιτς, Λεμονής και εσχάτως ο Πέτρος ο Κόκκαλης (που από όσο ξέρω αναλάμβανε πέρυσι τα της ομάδας), έφυγαν βασικοί συντελεστές όπως ο Λούα Λούα και ο Λεντέσμα. Για ποιο λόγο ; Για να σηκώσει ο γυμναστής Σεγκούρα ένα πρωτάθλημα το οποίο κρίθηκε στα χαρτιά και στο οποίο δέχθηκε 4 από τον δεύτερο (ΑΕΚ). Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια πήγε ο Ολυμπιακός καλά και προχώρησε στην Ευρώπη και όπως ήταν λογικό υπέφερε από κούραση, τραυματισμούς και έλλειψη κινήτρου (με ποιο κουράγιο να παίξεις στο χωράφι όταν έπαιζες στα καλύτερα Ευρωπαϊκά γήπεδα ;) και είχε μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ότι ακριβώς πάθαινε και ο Παναθηναϊκός τα παλιά καλά χρόνια του Κυράστα, του Αναστασιάδη και του Μαρκαριάν. Δηλαδή τι θα πάθαινε ο Ολυμπιακός αν δε κέρδιζε αυτό το πρωτάθλημα ; Το 11 σε 10 χρόνια.

Ένα δεύτερο θέμα είναι αυτό της διαιτησίας. Ο Ολυμπιακός ειδικά φέτος σπρώχνεται. Και αυτό όχι γιατί το χρειάζεται, έχει σαφέστατα ανώτερη ομάδα από τους υπόλοιπους διεκδικητές αλλά κερδίζει συχνά χωρίς να έχει ιδρώσει όσο θα έπρεπε γι' αυτό, χωρίς να έχει λοιπόν κάποιο σοβαρό κριτήριο για το αν αποδίδει η δουλειά στην προπόνηση, χωρίς να έχει πληρώσει τα λάθη του και ενδεχομένως χωρίς να προσπαθούν να βγάλουν το 100% στο γήπεδο. Απόδειξη γι' αυτό η πτώση στην απόδοση του Ντιόγο. Ακόμη και ο Γκαλέτι δεν είναι καλός στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια (με εξαίρεση τα ματς με Μπενφίκα και Χέρτα). Δε θα πάθει τίποτα απολύτως ο Ολυμπιακός αν η διαφορά είναι στο +6 και όχι στο +14, αν δεν κάνει ρεκορ στο καραϊσκάκη ή ρεκορ συγκομιδής βαθμών. Είναι τυχαίο που ο Παναθηναικός μετά τα ματς με Εργοτέλη και Ηρακλή πήγε και νίκησε Βέρντερ και Ίντερ. Εγώ πιστεύω όχι. Πιστεύω πως μια καλή ομάδα έχει ανάγκη να νιώθει ότι απειλείται.

Αυτή είναι η γνώμη μου πάντως, ενδεχομένως να μην αρέσει αλλά δε προσπαθώ να καλύψω τα λάθη της δικής μου ομάδας.
« Τελευταία τροποποίηση: 19/02/09, 22:25 από KgSoloman5000 »