Φίλε Macmisias, όσον αφορά τα posts μου, δεν μιλάω υπό το πρίσμα του οπαδικού συμφέροντος και θα σου εξηγήσω.. Αναμφισβήτητα οι παίχτες που λίγο-πολύ ανέφερες είναι υπερπολύτιμοι στην Ελλάδα.. Απλά έχουν ορισμένα μειονεκτήματα τα οποία πάνω σε μια κουβέντα (και όχι ξεκάρφωτα) δεν είναι άδικο να τα επισημάνουμε.. Είναι άλλο να λες ότι ο Γκαλέτι είναι κακός παίχτης μιλώντας γενικά και αόριστα και είναι άλλο να απαντάς σε (φιλική έστω) δήλωση-πρόκληση "Γκαλέτι δεν έχετε" ότι ο Γκαλέτι στα εκτός χάνεται.. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις..
Και όσον αφορά τα επιμέρους, θεαματικότατος παίχτης ο Γκαλέτι (πέρσι αυτός του πήρε το πρωτάθλημα στην ουσία) αλλά με τα εκτός έχει τσακωθεί.. Δεν δικαιούμαι να λέω, ότι προτιμώ Γκάμπριελ που είναι λιγότερο θεαματικός αλλά πήγε Βρέμη, Μιλάνο και έπαιξε σχεδόν όπως παίζει και ΟΑΚΑ;
Για τον Ντιόγο δεν έχω να πω τίποτα.. Το παιδί έχει όλο το μέλλον μπροστά του..
Για τον Λέτο όμως δεν μπορώ να πω ότι θα τον ήθελα στην ομάδα μου.. Εγωιστής, υπερφίαλος, πολλές φορές ανούσιος (χαρακτηριστικά που πηγάζουν και από την ηλικία του και το λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του βέβαια) όπως και ατομιστής.. Δεν είναι στοιχεία που ταιριάζουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟ όπου ποτέ δεν υπήρχαν οι παίχτες βεντέτες και καλώς-κακώς μάθαμε σε αυτή την νοοτροπία.. Αν γίνει περισσότερο ομαδικός τότε και αυτού του μέλλον προμηνύεται λαμπρό, αλλά μέχρι τότε...
Όχι πολύ παλιότερα, υπήρχε ένας παίχτης στον ΠΑΟ που λεγόταν Σανμαρτεάν.. Όταν τον έβλεπες να παίζει, στα πρώτα 10 λεπτά, έλεγες ότι είναι ο Μαραντόνα Β'.. Όταν όμως τα λεπτά περνάγανε και έβλεπες ότι δεν είχε δώσει ούτε μια ασσίστ, ότι δεν είχε δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία, ότι οι πάσες που είχε δώσει μετρόντουσαν στα δάχτυλα τους ενός χεριού, καταλάβαινες ότι το παιδί αυτό δεν θα είχε μέλλον.. Και έτσι έγινε... Όταν μάλιστα έχανε προπονήσεις, αργούσε, τσακωνότανε, κ.λπ., δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά να τον διώξουν ακόμα και αν, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν ο πιο μεγάλος τεχνίτης που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα..