Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακος  (Αναγνώστηκε 338359 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακος
« Απάντηση #1125 στις: 21/09/10, 18:37 »
εγω ειδα οτι οταν επαιζε ο ολυμπιακος με τον αρη περσι, ο αρης παιζει κ να εκανε το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας του, και συγχαρητηρια που μας νικησε. δεν ειδα τον ιδιο τσαμπουκα και στον τελικο κυπελλου ομως, αυτο ειπα μόνο.

το αλλο με την ταιλανδη δεν το πιανω μαλλον ειμαι λιγο κουλίδου.

αλλη η διαιτησια που αλλοιωνει το αποτελεσμα, και αλλη η διαιτησια που δινει ή δεν δίνει φάσεις του στυλ ''ειναι-δεν ειναι''.
ΣΑΦΩΣ πιστευω πως εχω καλυτερη ομαδα, αλλα δεν αρκει να το πω εγω, αλλα η ιδια η ομαδα στο γήπεδο. Γιατί ναι, ο Ριερα ειναι καλυτερος από άλλα αριστερά extrem, ο Mellberg πιο εμπειρος απο αλλα center back, ο Ιbagaza πιο inspired δεκαρι απο άλλα δεκαρια κλπ κλπ αλλα αν ολοι αυτοι δεν μπορέσουν να συνεργαστούν δε θα παει καλα η ομαδα. Ειμαι κι εγω λοιπον ενας αισιοδοξος οπαδος που πιστευει οτι η ομαδα θα δεσει και με αυτον τον τροπο θα πετυχομεν.

Τώρα φέτος λέμε να βοηθήσουμε τον Πανιώνιο να πάρει πρωτάθλημα :P

Δε μπορεί κάθε μέρα να παίζεις καλή μπάλα. Και δεν είναι ύποπτο να πετάς σ' ένα ματς και σ άλλο να σέρνεσαι. Εσύ ως ολυμπιακός έπρεπε να το χεις παρατηρήσει τόσα χρόνια...
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1126 στις: 22/09/10, 09:20 »
τα τελευταια χρονια ειναι οτι η διαιτησια πηγαινει κοντρα τον ολυμπιακο

Αν ένας μόνιμος κάτοικος της Ταιλάνδης πάει να μείνει στο Αγρίνιο καλοκαιριάτικα, θα αισθανθεί ότι πήγε σε μια δροσερή πόλη! Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και με σένα ρε Garvin... (όπου Ταιλάνδη βάλε τα χρόνια μέχρι και το 2009-2010 και όπου Αγρίνιο βάλε την περσινή σεζόν)...

(και αρκετες αλλες ομαδες μικροτερες, to be honest)
Ευτυχώς που το αναγνωρίζεις! Άραγε στα μεταξύ σας παιχνίδια (Ολυμπιακός - "μικρή" ομάδα) η διαιτησία ήταν 50-50? Γιατί θυμάμαι τρελές διαιτησίες ΚΑΙ πέρσι...

μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις μερικές?

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1127 στις: 22/09/10, 09:37 »
.
ΣΑΦΩΣ πιστευω πως εχω καλυτερη ομαδα, αλλα δεν αρκει να το πω εγω, αλλα η ιδια η ομαδα στο γήπεδο. Γιατί ναι, ο Ριερα ειναι καλυτερος από άλλα αριστερά extrem, ο Mellberg πιο εμπειρος απο αλλα center back, ο Ιbagaza πιο inspired δεκαρι απο άλλα δεκαρια κλπ κλπ αλλα αν ολοι αυτοι δεν μπορέσουν να συνεργαστούν δε θα παει καλα η ομαδα.

..

Με τη μόνη διαφορά ότι εδώ μιλάμε για μπάλα.....και όχι για manager.....

ε ναι γιατι στην πραγματικοτητα ειναι ακριβως τα αντιθετα  ;D

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #1128 στις: 22/09/10, 21:30 »
Πάντως το να λέμε ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟ βασίστηκε στο περσινό "κορμό", δηλαδή σε μία ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα απέναντι στο χειρότερο Ολυμπιακό της 20ετίας και σε έναν ΠΑΟΚ που "λύγισε" στο παρατρίχα και στις τελευταίες αγωνιστικές, τουλάχιστον στα αυτιά μου ακούγεται αστείο.. Επίσης στο Κύπελλο δεν έπεσε πάνω και σε κανένα μεγαθήριο κατά τη πορεία του προς τον τελικό..  Ο Τεν Κάτε γι'αυτό απολύθηκε, διότι πέραν της φυσικής κατάστασης δεν εμφάνιζε τίποτα ελκυστικό στο γήπεδο (αυτοματισμούς, ταχύτητα, αντεπιθέσεις, κλπ.).. Υποτίθεται ότι ο Νιόπλιας θα προσέθετε αυτά τα στοιχεία που έλειπαν.. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τίποτε προς το καλύτερο..

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δίνω περισσότερες πιθανότητες στον Ολυμπιακό να βελτιωθεί (λόγω παιχτών και όχι λόγω προπονητή τον οποίο τον εκτιμώ τρομερά σαν άνθρωπο μεν, αλλά όχι σαν τεχνικό) παρά στον ΠΑΟ.. Δεν ξέρω, σαν να απέκτησαν complacency με μόλις ένα πρωτάθλημα.. Επίσης για ακόμα μια χρονιά δεν πήρες αξιόπιστο παίχτη για πίσω.. Τα λάθη πληρώνονται..

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1129 στις: 23/09/10, 21:59 »
μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις μερικές?

Αυτές που μου έρχονται τώρα στο μυαλό είναι με ΑΕΚ, Άρη, Ατρόμητο.. Με λίγο ψάξιμο σίγουρα βρίσκει κανείς κι άλλες, ειδικά με "μικρές" ομάδες...

Ειλικρινά όμως, πού το βρίσκετε το περίεργο?

Το ότι οι "μεγάλες" ομάδες (οι ομάδες του ΠΟΚ κυρίως) έχουν μια κάποια εύνοια από τη διαιτησία έναντι ανίσχυρων ομάδων είναι γεγονός! Δε χρειάζεται να το δει κανείς αυτό μόνο από πέναλτι, γκολ οφσάιντ κλπ.. Δε χρειάζεται να είναι τόσο τρανταχτή φάση! Ακόμα κι από κάποια ασήμαντα φάουλ ή άουτ που οι διαιτητές είδαν κόρνερ κλπ καταλαβαίνει κανείς πως το 50-50 είναι ουτοπία! Τέσπα, ας αφήσουμε τη διαιτησία γιατί δε θα βγει άκρη...

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1130 στις: 24/09/10, 09:37 »
...πολύ ωραία(και χωρίς να το ψάξουμε το κατά πόσο ισχύουν),τα παίρνουμε σαν δεδομένο.
Γράψε τώρα σαν αντικειμενικός κριτής και τα ανάλογα από την αντίθετη,δηλαδή που αδικήθηκε(πάλι με τις μικρές που αναφέρεις).Σίγουρα θα έχεις πιο πολλά να αναφέρεις(αντικειμενικά πάντα,αφού θυμάσαι αυτά που ανάφερες θα θυμάσαι και τα άλλα). Μόνο τα ματς στο Καραισκάκη να ελέγξεις θα αναφέρεις πολλά....
η αντίθεση μαζί σου είναι για την περσινή χρονιά κι όχι σε βάθος χρόνου.
« Τελευταία τροποποίηση: 24/09/10, 09:42 από JP.M »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #1131 στις: 24/09/10, 21:32 »
...πολύ ωραία(και χωρίς να το ψάξουμε το κατά πόσο ισχύουν),τα παίρνουμε σαν δεδομένο.
Γράψε τώρα σαν αντικειμενικός κριτής και τα ανάλογα από την αντίθετη,δηλαδή που αδικήθηκε(πάλι με τις μικρές που αναφέρεις).Σίγουρα θα έχεις πιο πολλά να αναφέρεις(αντικειμενικά πάντα,αφού θυμάσαι αυτά που ανάφερες θα θυμάσαι και τα άλλα). Μόνο τα ματς στο Καραισκάκη να ελέγξεις θα αναφέρεις πολλά....
JP.M. έχω γράψει αρκετές φορές στο παρόν forum για αθλητικά θέματα και ποτέ μου δεν έχω εμπλέξει μέσα σε αυτά τον παράγοντα "διαιτησία".. Όχι γιατί είμαι τόσο αφελής έτσι ώστε να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν στημένοι διαιτητές, αλλά επειδή με το πρόσχημα της διαιιτησίας, 9 στις 10 φορές οι ομάδες προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τα χάλια τους.. Μην πάμε μακριά.. Πριν 1 εβδομάδα φάνηκε καθαρά ότι ο Κουκουλάκης αδίκησε την ΑΕΚ (το παραδέχθηκε και ο ίδιος άλλωστε, τι να λέμε εμείς) αλλά όποιος είδε το παιχνίδι θα είδε ότι η ΑΕΚ πέραν από τα γκολ και καναδυο ευκαιρίες παρουσίασε άσχημη εικόνα για εντός έδρας ματς.. Ασύνδετο κέντρο, παίχτες χωρίς κέφι, μηδέν αυτοματισμοί.. Αν έδινε ο Κουκουλάκης κάποιο πέναλτι η ΑΕΚ κατά 70% θα κέρδιζε (όσο είναι το στατιστικό του εύστοχου πέναλτι).. Με το να βγαίνει όμως ο Αδαμίδης το βράδυ και να μιλάει για τελευταίο παιχνίδι του Κουκουλάκη και για "κάδρα", η εμφάνιση της ΑΕΚ ξεχάστηκε, κακώς για την ίδια κατά τη γνώμη μου..

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι - αν κατάλαβα καλά πρέπει να είσαι οπαδός του ΟΣΦΠ - οι 2 μεγάλες ομάδες της Αθήνας δεν πρέπει να μιλάνε για διαιτητικές αδικίες.. Το ότι και οι δύο έχουν ευνοηθεί φαίνεται καθαρά σαν καθρέπτης στις πορείες τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.. Στη σύγχρονη εποχή (δηλαδή από τότε που μία ομάδα δεν πήγαινε τελικό πρωταθλητριών Ευρώπης μετά από 3-4 παιχνίδια), ποτέ τους δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα το σπουδαίο.. Ακόμα και η 4άδα του ΠΑΟ το '95 ήταν ένα πυροτέχνημα.. Ο ΟΣΦΠ ακόμα χειρότερα.. Με το να χαμηλώνεις το βαθμό δυσκολίας στα ελληνικά παιχνίδια μπορεί να κάνει καλό στο πορτοφόλι σου βραχυπρόθεσμα (βλ. έσοδα χρονιάς από CL) αλλά μακροπρόθεσμα μειώνεις το κύρος της ομάδας σου στην Ευρώπη, δεν μπορείς να αγοράσεις καλούς παίχτες σε καλές ηλικίες, δεν έχεις έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα (η ελληνική superleague αμφιβάλλω αν μεταδίδεται σε άλλη χώρα πέραν της δικής μας) και γενικά κάνεις την ομάδα σου φτωχό συγγενή σε σχέση με άλλες ομάδες..

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το μενταλιτέ των οπαδών που τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος αδικήθηκε περισσότερο χωρίς να βλέπουν τη μεγάλη εικόνα.. Ειδικά όταν γίνονται συζητήσεις από οπαδούς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σχεδόν τρελαίνομαι..

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1132 στις: 25/09/10, 16:22 »
+1 στον faser
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1133 στις: 26/09/10, 14:18 »
μετα το παιχνιδι με τον αστερα ειδαμε οτι ξεκιναμε να παιζουμε και μπαλα σιγα σιγα...ελπιζω roufus να αρχισεις να ερχεσαι γηπεδο  ;)

Αποσυνδεδεμένος blackmorefan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Will you take a ride on the wild side?
    • Προφίλ
« Απάντηση #1134 στις: 26/09/10, 14:24 »
^^ Οντως παιξαμε πολυ καλα...ο Παντελιτς εδειξε οτι ειναι το στιλ φορ που ψαχναμε τοσα χρονια και ρε παιδια γκολαρα αυτο του Fuster!!! πολυ καλο παιχτακι ο Ισπανος ρε σεις...
Let the darkness surround you, release all the madness within...the game that we play is the Black Masquerade

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1135 στις: 26/09/10, 16:01 »
Ντάξει, το παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν σαφώς καλύτερο απο αυτό με τον Πανσεραϊκό. Βέβαια παίζαμε και στο Καραϊσκάκη αυτό έλειπε. Κλειδί στην καλύτερη απόδοση της Ομάδας ήταν πιστεύω ο Ιμπαγάσα και ο Ρόμενταλ σε συνδιασμό με τον Ριέρα. Αυτοί είναι παίχτες που πρέπει να οργανώνουν το παιχνίδι. Ο Ιμπαγάσα κάνει πολύ καλύτερα την δουλειά που είχε βάλει ο Βαλβέρδε να κάνει ο Φουστέρ στο παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό και ο Ρόμενταλ έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου και ξέρει να βλέπει και να βγάζει μπαλιές, το είδαμε ακόμα και με τον Πανσεραικό πόσο βελτιώθηκε η ομάδα από όταν μπήκε αυτός. Τώρα για τον Φουστέρ ακόμα δεν με έχει ικανοποιήσει. Ήρθε με προοπτικές τρελού κεντρικού παίχτη που οργανώνει και βγάζει την ομάδα μπροστα κτλ κτλ και το μόνο εξαιρετικό που έχουμε δει από αυτόν είναι 2 σουτ. Ο Πάντελιτς το πάλεψε καλύτερα και σίγουρα συνεργάζεται καλύτερα με Ρόμενταλ, αν κρατήσει αυτό το σχήμα πιστεύω έχει πράγματα να δώσει ο Πάντελιτς, αν μάλιστα καταφέρει να βάζει το 1 στα 5 σουτ που κάνει και όχι το 1 στα 10 τότε θα είναι η απόλυτη λύση.

Garvin στο γήπεδο για να πάω πρέπει να εμφανιστούμε αξιοπρεπώς στο CL και να δω ότι υπάρχει διάθεση απο την ομάδα για ποδόσφαιρο και όχι για κοροϊδία τα έχουμε πει αυτά.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1136 στις: 26/09/10, 16:57 »
αμαρτια να περιμενεις δυο χρονια παντως...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1137 στις: 26/09/10, 17:03 »
Λεφτά γλιτώνω :P

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1138 στις: 26/09/10, 17:07 »
Λεφτά γλιτώνω :P

δυο μπυρες λιγοτερες το σαββατο!

Αποσυνδεδεμένος JP.M

• Παλιός
  • R'n'R DAMNATION
    • Προφίλ
« Απάντηση #1139 στις: 27/09/10, 09:35 »
JP.M. έχω γράψει αρκετές φορές στο παρόν forum για αθλητικά θέματα και ποτέ μου δεν έχω εμπλέξει μέσα σε αυτά τον παράγοντα "διαιτησία".. Όχι γιατί είμαι τόσο αφελής έτσι ώστε να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν στημένοι διαιτητές, αλλά επειδή με το πρόσχημα της διαιιτησίας, 9 στις 10 φορές οι ομάδες προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τα χάλια τους.. Μην πάμε μακριά.. Πριν 1 εβδομάδα φάνηκε καθαρά ότι ο Κουκουλάκης αδίκησε την ΑΕΚ (το παραδέχθηκε και ο ίδιος άλλωστε, τι να λέμε εμείς) αλλά όποιος είδε το παιχνίδι θα είδε ότι η ΑΕΚ πέραν από τα γκολ και καναδυο ευκαιρίες παρουσίασε άσχημη εικόνα για εντός έδρας ματς.. Ασύνδετο κέντρο, παίχτες χωρίς κέφι, μηδέν αυτοματισμοί.. Αν έδινε ο Κουκουλάκης κάποιο πέναλτι η ΑΕΚ κατά 70% θα κέρδιζε (όσο είναι το στατιστικό του εύστοχου πέναλτι).. Με το να βγαίνει όμως ο Αδαμίδης το βράδυ και να μιλάει για τελευταίο παιχνίδι του Κουκουλάκη και για "κάδρα", η εμφάνιση της ΑΕΚ ξεχάστηκε, κακώς για την ίδια κατά τη γνώμη μου..

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι - αν κατάλαβα καλά πρέπει να είσαι οπαδός του ΟΣΦΠ - οι 2 μεγάλες ομάδες της Αθήνας δεν πρέπει να μιλάνε για διαιτητικές αδικίες.. Το ότι και οι δύο έχουν ευνοηθεί φαίνεται καθαρά σαν καθρέπτης στις πορείες τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.. Στη σύγχρονη εποχή (δηλαδή από τότε που μία ομάδα δεν πήγαινε τελικό πρωταθλητριών Ευρώπης μετά από 3-4 παιχνίδια), ποτέ τους δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα το σπουδαίο.. Ακόμα και η 4άδα του ΠΑΟ το '95 ήταν ένα πυροτέχνημα.. Ο ΟΣΦΠ ακόμα χειρότερα.. Με το να χαμηλώνεις το βαθμό δυσκολίας στα ελληνικά παιχνίδια μπορεί να κάνει καλό στο πορτοφόλι σου βραχυπρόθεσμα (βλ. έσοδα χρονιάς από CL) αλλά μακροπρόθεσμα μειώνεις το κύρος της ομάδας σου στην Ευρώπη, δεν μπορείς να αγοράσεις καλούς παίχτες σε καλές ηλικίες, δεν έχεις έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα (η ελληνική superleague αμφιβάλλω αν μεταδίδεται σε άλλη χώρα πέραν της δικής μας) και γενικά κάνεις την ομάδα σου φτωχό συγγενή σε σχέση με άλλες ομάδες..

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το μενταλιτέ των οπαδών που τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος αδικήθηκε περισσότερο χωρίς να βλέπουν τη μεγάλη εικόνα.. Ειδικά όταν γίνονται συζητήσεις από οπαδούς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σχεδόν τρελαίνομαι..
...δεν διαφωνούμε πουθενά(αν κοιτάξεις τα προηγούμενα γραφόμενά μου).
Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι στο θέμα της διαιτησίας δεν παίζουν μόνοι τους οι δύο μεγάλοι.
Τώρα για τα χθεσινά βλέπω πως αρχίζει κάτι να τσουλάει στον Ολυμπιακό και είδαμε και λίγο μπάλα μετά από πολύ καιρό...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1140 στις: 03/10/10, 12:46 »
Για το χθεσινο αγωνα του Ολυμπιακου με τον Ολυμπιακο Βολου δεν εχω κατι να πω γιατι δεν τον ειδα.
Ομως:

1) Ασχημο offside του Μαρινακη που απο την αρχη του πρωταθληματος εχει πιασει τους διαιτητες απο τα "μουτρα". Και κυριως τους διαιτητες που ηταν σε αγωνες του ΠΑΟ.

2) Foul του ΠΑΟ που πεφτει στο επιπεδο Μαρινακη καταγγελοντας το χθεσινο διαιτητη του αγωνα ως "αδικο" και υπερ του Ολυμπιακου ( επαναλαμβανω πως δεν ειδα τον αγωνα, οποτε δε ξερω εαν τα λαθη του οντως ηταν τοσο πολλα που αλλοιωσαν το αποτελεσμα ), συνεχιζοντας αυτη τη διαιτητολαγνεια ( κυνηγι μαγισσων κυριως ).

3) Penalty στον Ολυμπιακο ( μεσω του Μαρινακη ) που παει ακομα πιο κατω μιλωντας για ομαδες της πενταρας στην Ευρωπη, ενω ο Ολυμπιακος εχει φαει κι 7αρες καποιες εποχες...

Ειμαι Ολυμπιακος ΦΙΛαθλος και βλεπω με μεγαλη απογοητευση πως η αλλαγη των ηγεσιων αντι να αναβαθμισουν το ποδοσφαιρο, το υποβιβασαν σε επιπεδο κυρα κατινιας, καφενειου και κουτσομπολιων!

Αν αυτο ειναι το πρωταθλημα που περιμενουμε φετος, προτεινω στη FIFA να βγαλει τελειως την Ελλαδα απο την Ευρωπη για τους επισημους θεσμους ( διοτι ετσι κι αλλιως, μετριοι θα ειμαστε παντα ) και να αξιοποιησει τις ελληνικες ομαδες μονο για αγωνες θεαματος με μεγαλες ομαδες, ωστε να υπαρχει κι ενας "κλοουν" για τις ευχαριστες στιγμες.

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #1141 στις: 03/10/10, 12:50 »

Ειμαι Ολυμπιακος ΦΙΛαθλος και βλεπω με μεγαλη απογοητευση πως η αλλαγη των ηγεσιων αντι να αναβαθμισουν το ποδοσφαιρο, το υποβιβασαν σε επιπεδο κυρα κατινιας, καφενειου και κουτσομπολιων!

Eχει γελιο, ομως...γιατι στα σοβαρα, δε γινεται να το παρεις.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1142 στις: 03/10/10, 13:34 »
3) Penalty στον Ολυμπιακο ( μεσω του Μαρινακη ) που παει ακομα πιο κατω μιλωντας για ομαδες της πενταρας στην Ευρωπη, ενω ο Ολυμπιακος εχει φαει κι 7αρες καποιες εποχες...

Ελεος!!! Ολοι κολλανε στο 7-0 απο την JUVENTUS (με τν τρομερη τοτε ομαδα)...τουλαχιστον εμεις δεν πηγαμε Τορινο νομιζοντας οτι παιζουμε με ομαδουλα της σειρας (και εκτος απο αυτο το ματς δν εχουμε φαει πανω απο 4 στην Ευρωπη κ αυτα οχι απο ομαδουλες της σειρας...) ενω τα βαζελια νομιζανε οτι παιζουνε με το Λεβαδειακο...κ αν δν με πιστευει καποιος θα αναφερω το πρωτοσελιδο ουδετερης εφημεριδας (Sport Day) εκεινη την Τριτη που εγινε το ματς στην Ισπανια και το πρωτοσελιδο ειχε τιτλους οπως "παμε για το διπλο", "στην κατοχη μπαλας της Μπαρτσα απανταμε με κυκλοφορια" ενω υπρχε το υποννοουμενο οτι ο Ζιλμπερτο κ ο Κατσουρανης θα κοψουν Τσαβι Ινιεστα Μασκερανο και Μεσι..."ο Παναθηναικος βαζει στο κεντρο 2 ικανους κοφτες κ εξοχους χειριστες της μπαλας..." σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε...μας ειχανε πρηξει τα @@ οι βαζελοι με τη νικη που ΘΑ περνανε και οτανφαγανε το κραξιμο τους πειραξε κ ολας...

Οσο για τα αλλα 2 points ε οπως κ ν το κανουμε η διαιτητες σε μεγαλο βαθμο ειναι βαζελοι...δν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα οταν βοηθανε με καθε τροπο τον βαζελο να παιρνει αποτελεσματα βλεπε Δαλουκας τοτε ΝΑΙ ειναι κακο....
Let the darkness surround you, release all the madness within...the game that we play is the Black Masquerade

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1143 στις: 03/10/10, 14:31 »
οταν βοηθανε με καθε τροπο τον βαζελο να παιρνει αποτελεσματα βλεπε Δαλουκας

Οι γαύροι έχετε μνήμη χρυσόψαρου όμως... Για πες μου λίγο ποιος διαιτητής ήταν στο περσινό όργιο με την ΑΕΚ?

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1144 στις: 03/10/10, 15:20 »
Απαράδεκτες δηλώσεις και απο τις 2 πλευρές. Τέτοια πράγαμτα συντηρούν τον φανατισμό, την βία, τα μπινελίκια, το κακό ποδόσφαιρο και όλα τα αρνητικά που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είτε πει κάποιος ότι ο διαιτητής ήταν με μας χτες είτε όχι, θα κερδίζαμε γιατι παίξαμε καλύτερα απο τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι ανάγκη τώρα να αρχίσουμε τις γκρίνιες και τις αηδίες? Να πιάσουμε μήπως μία μία τις φάσεις? Ναι πιθανώς σε κάποιες να σφύριξε λάθος πιθανώς και όχι, δεν ήταν και κανά κραγμένο ματς όπως έχουμε δει κατά καιρούς. Απλά με κάτι πρέπει να συντηρείται ο φανατισμός.

Blackmorefan έλεος, γαύρος είμαι, δεν χρειάζεται να βγαίνουμε να  κράζουμε διαιτητές, την έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας, όπως και στο CL. Ας ηρεμήσουμε λίγο.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1145 στις: 03/10/10, 15:53 »

Blackmorefan έλεος, γαύρος είμαι, δεν χρειάζεται να βγαίνουμε να  κράζουμε διαιτητές, την έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας, όπως και στο CL. Ας ηρεμήσουμε λίγο.

Κοιτα εγω δν εχω προβλημα να σταματησω το κραξιμο ισα ισα μ τη σπαει οταν το κανω...δν μπορω ομως να ακουω τους βαζελους αλλα κ χανουμια-παοκια-αρειανους-δενξερωγωτιαλλο να λενε οτι τα πρωταθληματα απο το '96 και μετα τα εχουμε παρει ΜΟΝΟ με τη διαιτησια...ελεος...νταξει το πρωταθλημα με Βαλνερ το πηραμε στα χαρτια...αλλα περα απ αυτο τι?...πχ το '98 που μ το λενε διαφοροι φιλοι μου σαν χρονια που το πηραμε με τη διαιτησια να θυμισω οτι ηταν η χρονια που πηγαμε στους "8" του CL...ε δν γινεται να εχουμε στησει ματς στην Ερωπη..δν πιανουν αυτα εκει δν ειναι ελλαδισταν...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1146 στις: 03/10/10, 18:25 »
blackmorefan, δε σε παρεξηγω...εισαι πολυ μικρος για να θυμασαι οτι ολες οι εφημεριδες λεγανε για διπλο στο Τορινο...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1147 στις: 03/10/10, 18:27 »
Οι γαύροι έχετε μνήμη χρυσόψαρου όμως... Για πες μου λίγο ποιος διαιτητής ήταν στο περσινό όργιο με την ΑΕΚ?

Το ''οργιο'' που το ειδες..? Για το 1-2 λες με τις γκολαρες του Τοροσιδη και του Νεμεθ..?  ???

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1148 στις: 03/10/10, 18:31 »

Το ''οργιο'' που το ειδες..? Για το 1-2 λες με τις γκολαρες του Τοροσιδη και του Νεμεθ..?  ???

Ναι, και τα 2 "πεναλτυ γαργαρα" του  Δαλουκα, το ενα σηκωνε κ καρτα-αποβολη...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1149 στις: 03/10/10, 18:56 »
Με αναγκαζετε και θα κανω κατι που δεν το εχω ξανακανει...

Οριστε το βιντεο στο Youtube με τις φασεις.

http://www.youtube.com/watch?v=BMxsan7U4xk

Το πρωτο ''πεναλτι'' ειναι στο 0:50 περιπου. Ο θεος να το κανει βεβαια.
Το αλλο ''πεναλτι'' ειναι στο 7.03 οπου ο Αβρααμ εχει βρει καθαρα τη μπαλα και ο Σκοκο βουταει...
Τωρα αν εσυ η καποιος αλλος θεωρει αυτες τις δυο φασεις πεναλτι φταιει η ασχετοσυνη σας παιδια...
Εδω ο αλλος μιλαει για 2 πεναλτι και αποβολες. Ημαρτον βρε αγορι μου Kamelot... Σε ποιο ονειρο το ειδες αυτα?
Παντως θυμαμαι ΠΟΛΛΕΣ νικες του Ολυμπιακου επι της ΑΕΚ και μετα τους Αεκτζηδες να μουρμουριζουν για αναποδα πλαγιο και φαουλ στη σεντρα. Λογικο ειναι τωρα που εγινε και ενα χερι στην περιοχη (που εννοειται δεν ηταν πεναλτι) να μιλανε για ΟΡΓΙΑ (LOL)..!