freemind, δεν υπάρχει απόρρητο μεταξύ πελάτη και επαγγελματία αν δεν έχει υπογραφτεί το λεγόμενο confidentiality agreement.. Άλλωστε εδώ μέσα, δεν νομίζω ότι συχνάζει και η ΣΔΟΕ, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για λανθασμένο λογιστικό χειρισμό και όχι για οικονομικό έγκλημα..
Ειπα παω πασο γιατι δεν ξερω απο λογιστικα ( και πλεον ο ΣΔΟΕ"ς" ειναι παντου, οπως λεει μια γιαγια

)!
Τι μήνυμα έλαβαν οι οπαδοί του ΠΑΟ μετά από την κίνηση του Βαρδινογιάννη; Ότι τα ΜΜΕ είναι πουλημένα.. ΟΚ, λες και δεν το ξέραμε ότι τα ΜΜΕ πηγαίνουν όπου φυσάει ο άνεμος..
Εγω νομιζω πως πηραν το μηνυμα "Μπειτε κι εσεις στα δημοσιογραφικα εαν δεν σας αρεσει η περιγραφη και πλακωστε τους δημοσιογραφους στο ξυλο"
Ο Σισε βεβαια ειχε φροντισει μεσω του τυπου ( που ξερει να χειριζεται παρα πολυ καλα ) να προκαλεσει με σχολια περι νικης και φουστας, κλπ κλπ. Οποτε ειναι ετερον εκατερον για αλλη μια φορα!
Δε πιστευω να υπαρχει κανεις εδω μεσα που να εχει την πεποιθηση πως ο Σισε ειναι κανα μπουμπουκι;
Αυτο ομως δε δικαιολογει την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα οπαδων και προεδρου! Σε αυτο εχεις δικιο faser. Γιατι ο προεδρος ειναι αυτος που θα δωσει το παραδειγμα στους οπαδους!
Συμφωνώ ότι το ΣΚΑΙ έχει το καλύτερο πρόγραμμα (όταν αρρώστησα και κρεβατώθηκα για 3 μέρες έβλεπα αποκλειστικά ΣΚΑΙ) αλλά όταν δίνεις βήμα στον Μαρινάκη για να κάνει το άσπρο-μαύρο, τότε κάνεις συμβιβασμούς στην ποιότητα σου..
Ή προστατευεις τον επενδυτη σου, ο οποιος βεβαια εχει βημα απο ενα καναλι
Παιδιά, νομίζω ότι δεν το έχετε αντιληφθεί, αλλά αυτό που έγινε χθες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ..
Χμ, εχει ξαναγινει. Αν θυμαμαι καλα ειναι μεταξυ 1995 και 2000 που μπηκαν μεσα οπαδοι παλι σε αγωνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και μαλιστα....και με τους 2 "λαους" μεσα στο γηπεδο
Απλως τοτε δεν υπηρχε ο Σισε. Διοτι ας μη ξεχναμε πως κι αλλοι παικτες του ΠΑΟ προπυλακιστηκαν, ομως κανεις δεν αναφερει τιποτα διοτι μονο ο Σισε πουλαει! Ντροπη κι απο τα μεσα του ΠΑΟ, λες και οι υπολοιποι παικτες δεν επαιξαν καθολου στον αγωνα!
MACMISIAS φαινομαι για "οπαδος" ή τυπος που θα εδινε 300+€ για διαρκειας?

Δεν επιδοτω κανεναν απο αυτους, οποτε καλο ειναι να μη βαζουμε τους παντες στο ιδιο τσουβαλι! ( Εδω καλα καλα δεν εχω παει ποτε γηπεδο για ποδοσφαιρικο αγωνα

)!
Χολερα υπηρχε και παλαιοτερα, απλως τωρα πονεσε μια μεριδα του κοσμου ( τους παναθηναϊκους ) και θυμηθηκαμε παλι τα περι ποδοσφαιρου και ηθικης ταξης!

Δε φταιει αποκλειστικα ο Ολυμπιακος γι'αυτο! Για κοιτα λιγο και τους παραγοντες που ψηφισαν τον Μαρινακη ως προεδρο της Super League!