Εξαιρετικό Live...από τα λίγα καλά rock Lives που έχω δει τελευταία...
Η μπάντα του Πάρη πολύ καλή και δεμένη παρά τις λίγες τους πρόβες. Ο Πάρης στα καλύτερα του, άνετος σε όλη του την έκταση και με την χαρακτηριστική rock χροιά του έδωσε άλλον αέρα στα κομμάτια. Και οι μουσικοί πολύ καλοί, ο ντράμμερ μεγάλη μορφή

Οι Paratroopers κι αυτοί πολύ δυνατοί...το playlist τους ήταν πιο κοντά στα γούστα μου και χτυπήθηκα απίστευτα. Ο Γιάννης ήταν άψογος και πραγματικά θαύμασα τις αντοχές της φωνής του και την εκφραστικότητα του. Όλα τα λεφτά το master of puppets...
Πολύ καλός και ο lead κιθαρίστας της μπάντας αλλά δυστυχώς ήταν πολύ χαμηλά και χάναμε κάποια πράγματα που έπαιζε.
Για τους Sling Rotation δεν έχω να πω πολλά πέρα από το ότι έπαιξαν φοβερά κομμάτια και τα απέδωσαν άψογα! Πολύ καλή εμφάνιση από όλους! Χάρηκα πολύ που άκουσα κι από μια μπάντα rotting christ! Έτσι να τιμάμε και τις ελληνικές μπάντες!! Ότι καλύτερο εύχομαι παιδιά!!
Τέλος ανέβηκαν στην σκηνή οι Third Wish...το βόρειο τρίο σπάει κόκκαλα!! Χαλαρά είναι η καλύτερη hard rock μπάντα που έχω δει! Τρεις εξαιρετικοί μουσικοί που τα έδωσαν όλα... Στέργιο και Κώστα χίλια μπράβο...ακόμα μαζεύω το σαγόνι μου!!!
Γενικά ήταν μιά πολύ ωραία βραδιά...μελανό σημείο η προσέλευση του κόσμου...απορώ που ήσασταν όλοι???
Μπράβο στον Ιάσωνα για την διοργάνωση, σε όλους τους μουσικούς και σε όλα τα μέλη του Kithara.gr που έδωσαν το παρών!