Kάθε φορά που έμπαινε μέσα και ξανάβγαινε ήταν διαφορετικός ρε παιδιά και κάθε φορά καλύτερος!Μιλάω για το Σωκράτη βέβαια...
Αλλα η αλήθεια είναι ότι με εκνεύρισε κάπως αυτό τα ανεβοακατέβασμα. Δεν υπήρχε καλή οργάνωση, καλός συντονισμός...
Ο Αλκίνοος νομίζω, πως όσο είχαμε εκστασιαστεί εμείς από κάτω τόσο και ακόμα περισσότερο εκείνος, κάθε φορά που έπαιζε ο Σωκράτης....
Αποκορύφωση για'μένα ήταν όταν τραγούδησε το Βυθό ο Σωκράτης...
Επίσης, όταν στον μέρμυγκα, στο τέλος, πήγε κοντά του ο Αλκίνοος και τραγουδήσανε από το ίδιο μικρόφωνο....:" Εν δυο πολεμάμε, Εν δυο προσκυνάμε, Εν δυο θα σε φάμε..." Θα σε φάμε Σωκράτηηηηη...θα σε καταπιούμε να σ'έχουμε μέσα μας!
Γιατί η αλήθεια είναι ότι δε μας έφτασες χθες....περίμενα κάτι παραπάνω για τα 20ευρώ που έδωσα, άλλα κυρίως περίμενα κάτι παραπάνω να ξεδιψάσω την επιθυμία μου να ακούσω τα τραγούδια σου...
Πήρα κάποια βίντεο και αρκετές φωτογραφίες άλλα μάλλον θα αργήσω αρκετά να τις ανεβάσω....λόγω υπολογιστή!
Λοιπόν, σε γενικές γραμμές εγώ έμεινα ευχαριστημένη, άλλα αυτό είναι επειδή είχα ένα χρόνο σχεδόν να τον ακούσω....Από ότι διαβάζω και ακούω τα σχόλια δεν είναι και τόσο θετικά πάντως...Προσωπικά ήθελα καπόια τραγούδια ακόμα: Είναι σκοτάδι, Άνοιγμα στα πέρατα, Νυχτολούλουδο, Κοιλάδα των Τεμπών...Ήθελα περισσότερο συντέριασμα άνάμεσα στα τραγούδια Αλκίνοου-Σωκράτη και κυρίως ήθελα λίγη επικοινωνία ρε Σωκράτη....επικοινωνία και μέσα απ'τα τραγούδια και πιο προσωπικά...Δεν είπε τίποτα, δε μας μίλησε καθόλου όπως έκανε άλλες φορές....

Πάμε για το θέατρο Πέτρας τώρα και ας κρίνουμε από εκεί καλύτερα! Δε μένει πολύ θαρρώ...Ελπίζω μόνο να μην είναι ετσί...ελπίζω να φύγω με τη γεύση της ολοκλήρωσης που έφυγα πέρσι από το Βράχων κι όχι με τη γεύση του "κάτι λείπει" με την οποία έφυγα χθες...
Υ.Γ. Είπαν ένα ακόμα τραγούδι που δεν ήταν δικό τους, Ταξιδιάρα Ψυχή ή magic bus (δε θυμάμαι πως λέγεται...) από Τρύπες...το είπε ο Αλκίνοος....καλός ήταν!