Πρώτη και χειρότερη έρχεται η Οικογένεια Tenenbaum!
Οχι ρε γιατι?

Η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα μ αρεσε αλλα ειχε μια περιεργη αισθητικη.Το περιεργο ειναιοτι ειχα διαβασει οτι ειναι πολυ καλη..
Γενικα δεν μ αρεσει ο συγχρονος αμερικανικος κινηματογραφος(λεγε με hollywood)..
Δεν καταλαβαινω γιατι θελουν να σου προκαλεσουν τα συναισθηματα.Θελουν να κλαψεις?το κανουν πολυ μελο και βαζουν εμ λο μουσικουλα..Θελουν να γελασεις?Βαζουν παιχνιδιαρικη μουσικουλα.Μου τη σπαει να μου προκαλουν τα συαναισθηματα.Ειναι σαν να ακου μεταλ και να βγαινει ενα χερι απο το ραδιοφωνο(πχ) και να μου κουναει το κεφαλι πανω κατω..ΕΛΕΟΣ.
Συγκεκριμενα καποια ταινια δεν θυμαμαι να πω παντως..Σιγουρα το τελος της βιας ηταν λαλακια..Ποσους σκοτωσε το παληκαρι?

Αντε θυμηθηκα!
Ειναι και οι δυο γαλλικες ταινιες.
Το crimson rivers.Δεν το δικαιωνει η φημη του.Γαλλικη ταινια που πηγε να μιμηθει αμερικανικη.Ο αστυνομος που τα ξερει ολα και ο αλλος ο αστυνομος ο λιγο καθικης..

..Στο τελος φυσικα μια ανατροπη εξω απο τα φυσικα δεδομενα.Αν ηταν αμερικανικη νο προμπλεμ αλλα γαλλικη

Μην ξεχασω τονα ντιπαθητικο Ζαν ρενω..
Και ενα αλλο Η δυναστεια των λυκων..Καπως ετσι...Δεν θυμαμαι.Παντως ηταν με ενα τερας σιδερενιο σαν λυκο..(για να καταλαβετε για ποιο λεω) γυρω στο 1700..Ξυλο σε επικες διαστασεςι απο τους πρωταγωνιστες με ηληθια σκηνοθεσια κατα τη γνωμη μου.Ειχε σεναριο που μπορουσε να υλοποιηθει πολυ πιο ωραια.Επαιζε και η Μπλεουτσι μου φαινεται.

Μια συμβουλη-Μακρια απο τις ταινιες του stephen king.Οσο καλα μυθιστορηματα γραφει τοσο μαπες ταινιες φτιαχνει..