οταν εκανα εγγραφη στο site του pathfinder, διαβασα τους ορους και συμφωνησα μαζι τους, ωστε να μου δωθει το free mail. περασε πανω απο 1,5 χρονος.
χτες ανοιξα μετα απο καιρο το mail, και ειχε ενα εισερχομενο απο την ομαδα υποστηριξης του παθ, που με ενημερωνε (και μαζι με μενα και ολους γιατι ηταν ομαδικη αποστολη) οτι γινεται καταχρηση του mail, οτι στελνονται αρχεια ασεμνου περιεχομενου, κλπ... ελεγε με καθαροτατο τροπο... "ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΘ, ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ E-MAIL, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..." και ενημερωνε οτι ο ελεγχος θα γινεται δειγματοληπτικα κατα τακτα χρονικα διαστηματα, και οτι οι παραβατες θα διαγραφονται δια παντος απο την χρηση...
δικο μου συμπερασμα...
οταν καποιος ειναι υπευθυνος ενος site, θα πρεπει να ειναι και υπευθυνος για το υλικο που διακινειτε. ο μονος τροπος ειναι να ελεγχει, τα μηνυματα. αν εχουμε κατι να κρυψουμε, αν ντρεπομαστε γι αυτα που γραφουμε, αν νιωθουμε οτι αυτα προσβαλουν, ε τοτε να ειμαστε πιο προσεκτικοι.
ας κρατησουμε τον χωρο μας (γιατι ετσι τον βλεπω) το κιθαρα, σε ενα επιπεδο που θα το ζηλευουν ολοι.
ειτε Public, ειτε prive
(ταπεινη μου γνωμη)
Βασιλη, Σπυρο, (δε ξερω αλλους admin) εγω σας δινω και δημοσια το ελευθερο να κανετε ελεγχο, οταν και οποτε χρειαστει... και συνεχιστε την καλη δουλεια...