Για το ραδιόφωνο διάβασα το σχετικό θέμα και λυπάμαι πολύ... Κι εδώ πρέπει και θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη γιατί βιάστηκα να γράψω το παράπονό μου για το ράδιο, χωρίς να ψάξω αν έχει γραφτεί κάτι γι'αυτό το θέμα.
Πάρη νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός μαζί μου. Έλειπα για αρκετό καιρό, δεν ήμουνα εδώ να πρακολουθώ τι γίνεται, γύρισα και βρήκα κάποιες δυσάρεστες αλλαγές στο site, προσπάθησα να βρω άτομα με τα οποία μιλούσα περισσότερο μήπως μου εξηγήσουν τι συμβαίνει αλλά δεν ανταποκρίθηκε κανείς κι έτσι αναγκάστηκα να ρωτήσω όλους σας, δημιουργώντας αυτό το θέμα. Δεν είπα ότι είστε ρομπότ ούτε άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Ούτε απαίτησα ποτέ να ασχολείται με το φόρουμ κάποιος 24 ώρες το 24ωρο, είτε αυτός είναι διαχειριστής, είτε είναι συντονιστής είτε είναι απλό μέλος. Διάβασε σε παρακαλώ καλύτερα τι γράφω.
Πεσμου τι μπορώ να κάνω εγώ ρε Πάρη και θα το κάνω κατευθείαν, το σκέφτομαι πολύ συχνά ξέρεις αυτό. Ξαναλέω ότι έλειπα και δεν μπορώ να κρίνω ποιος έχει λιγότερη ή περισσότερη ευθύνη, γι'αυτό σας ρωτάω ούτως ή αλλώς. Δεν κατηγόρησα τους διαχειριστές και τους συντονιστές, τόνισα απλώς ότι η απουσία μερικών από αυτούς είναι πολύ έντονη.Η ατμόσφαιρα αυτή όμως που ανέφερα ωφείλεται γενικά στην απουσία(;;; ), στην φυγή(;;; ) - δεν ξέρω που ακριβώς- διάφορων μελών του φόρουμ.
Μπορεί και να κάνω λάθος, να είναι απλώς μια εντύπωση που μου δόθηκε λόγω της μεγάλης χρονικά απουσίας μου ή λόγω του καλοκαιριού.
Δεν ξέρω...
Πραγματικά συγγνώμη αν στο πρώτο μου μήνυμα ήμουν απότομη, επιθετική και ειρωνική, Δεν ήταν αυτή η προθεσή μου, απλώς λυπήθηκα.
Καλή μας συνέχεια...