Αποστολέας Θέμα: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...  (Αναγνώστηκε 140907 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • Chuck Norris has two speeds:Walk and Kill.
    • Προφίλ
    • myspace
Απ: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...
« Απάντηση #100 στις: 17/08/07, 03:12 »
Παιδια εκλογες ερχονται...Και εγω θελω να πιστευω οτι κατι θα αλλαξει φετος.Μπορουμε ολοι να ψηφισουμε κατι αλλο η να απεχουμε.Τις θεωρω τις πιο τιμιες λυσεις.Απο τα 10 μου τα ιδια ψεμματα ακουω και τις ιδιες ειδησεις για πυρκαγιες βλεπω.Ειναι ανικανοι.Τελος.

Καιρος να αλλαξουνε καποια πραγματα.Και οσο βλεπω ηλιθιες προεκλογικες δηλωσεις και παροχες του κωλου απτην κυβερνηση την ωρα που καιγεται η Αθηνα τοσο τρελλαινομαι.

Ελεος πια !  Ειμαι 25 και εχω κουραστει-βαρεθει...Οι μεγαλυτεροι πως τους ψηφιζουν?

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: 17/08/07, 04:08 »
Πολυ σωστα ολα αυτα που λετε παιδες αλλα το ιδιο που εκφραζουμε εμεις εδω σιγουρα το σκεφτονται και το εκφραζουν αλλοι... Το θεμα ειναι πως η διαμαρτυρια μας αυτη δεν θα γινει βορα καποιον πολιτικων... Και αφου οι εκλογες ειναι το ισχυροτερο οπλο που εχουν οι πολιτες πρεπει να το χρησιμοποιουν σωστα... Εξαλλου δεν ειναι και τοσο συχνα που πεφτει στα χερια μας...

Δυστυχως ομως το λευκο και η αποχη δεν ειναι απαντηση...  :-\
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος heineken

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: 17/08/07, 07:47 »
Παράθεση από: Arg0
Δυστυχως ομως το λευκο και η αποχη δεν ειναι απαντηση...
Ετσι ειναι, αλλα ουτε και η ψηφος στα μικροτερα κοματα (ξερετε που πανε μετα) καλυτερα μην ψηφισετε οπως θα κανω και εγω.

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #103 στις: 17/08/07, 09:58 »
Ετσι ειναι, αλλα ουτε και η ψηφος στα μικροτερα κοματα (ξερετε που πανε μετα) καλυτερα μην ψηφισετε οπως θα κανω και εγω.

Αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Πρέπει να ξεχάσουμε τις συνηθισμένες νοοτροπίες: Δεν ψηφίζω τίποτα ή... ψηφίζω αυτόν που θα μου κάνει τα καλύτερα ρουσφέτια και αν τελικά δεν μου τα κάνει θα πάω στον διπλανό (μιλάω για τα 2 μεγάλα κόμματα)

Δείτε πχ. το παράδειγμα της Βραζιλίας. Ο Lula με το PT (εργατικό κόμμα) το 1994 έλαβε μόνο 27% (το PSDB 54%). Το 1998 έλαβε 31.7% (το PSDB 53.1%). To 2002 έγινε η μεγάλη ανατροπή με PT: 46.4%, PSDB: 23.2% και στον 2ο γύρο (με τα 2 πρώτα κόμματα μονο) PT: 61.3%, PSDB: 38.7%
(Να σημειώσω εδώ ότι τα ποσοστά αφορούν συμμαχίες κομμάτων κάτω από ένα)

Άρα, υπάρχει ελπίδα... να τους δείξουμε ότι τους βαρεθήκαμε πια, οτι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, ότι δεν ανεχόμαστε πια να είμαστε οι σερβιτόροι στο μεγάλο φαγοπότι τους!
« Τελευταία τροποποίηση: 17/08/07, 10:03 από Βραζίλης »

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 17/08/07, 10:03 »
Δυστυχώς ,ὀπως και στην περίπτωση της Πάρνηθας έτσι και στης Πεντέλης ,παίχτηκε το ίδιο μονότονο και χιλιοπαιγμένο έργο ,κάποιοι πραγματικά να πολεμάνε με την φωτιά και κάποιοι να -παίζουν με την φωτιά-.Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία (αν κάποιος θέλει να λέγεται υπεύθυνος πολίτης ),πρέπει να γίνεται απο όλους όσους έχουν αυτό το δικαίωμα .Η αποχή είναι μία πράξη που δεν δηλώνει πολιτικό προβληματισμό ,αλλά έλλειψη πολιτικής συνείδησης.Το τι θα ψηφίσει ο καθένας αποτελεί προσωπική ευθύνη και πράξη.Πάντως η άποψή μου (που φαίνεται και απο τα αποτελέσματα με αυτον τον εκλογικό νόμο που υπάρχει )είναι ότι λευκά και άκυρα ενισχύουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ,άρα δεν αποτελούν μέσο αντίδρασης .Πιστεύω ότι η ενίχυση μικρότερων κομμάτων είναι ο αντίποδας στον ψευτοπόλεμο των δύο μεγάλων.

Αποσυνδεδεμένος heineken

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 17/08/07, 10:34 »
Αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Πρέπει να ξεχάσουμε τις συνηθισμένες νοοτροπίες: Δεν ψηφίζω τίποτα ή... ψηφίζω αυτόν που θα μου κάνει τα καλύτερα ρουσφέτια και αν τελικά δεν μου τα κάνει θα πάω στον διπλανό (μιλάω για τα 2 μεγάλα κόμματα)

Οτι πρεπει να ξεχασουμε με βρισκεις συμφωνο, αλλα η φωτιες δεν μπηκαν κατα λαθος ουτε της αναψε η φυση. Εκλογες ερχονται κατα λαθος η λογο βλαβης και οτι αλλο παραμυθι μας πετανε αργησαν τα αεροπλανα (την βοηθεια απο ρωσια τι την ηθελαν;) για τους "πολιτες" (και αυτη πανω στα καμενα χτισανε) εφταιγαν η πυροσβεστες για τους πυροσβεστης αλλοι κτλ (το θεατρο γνωστο). και μικρα κομματα να ψηφισω θα "αγοραστουν" απο τα μεγαλα.

Εδω ειναι ελλαδα οχι βραζιλια αλλο τροπο σκεψης εχουμε εμεις αλλο η βραζιλιανι.

Αποσυνδεδεμένος Θοδωρής

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: 17/08/07, 10:51 »
Η αντίληψη εδω είναι Ελλάδα και δεν είναι Βραζιλία η δεν ξέρω εγω τι άλλη χώρα είναι τελείως λάθος και βέβαια βολεύει το κάθε κατεστημένο .Η κάθε χώρα μπορεί να απέχει πολύ απο μία άλλη ,όμως η καταπίεση και η εκμετάλευση ,δεν έχει ούτε χρώμα ούτε γλώσσα .Αρκεί ο κάθε λαός να βρεί τον πιο πρόσφορο γι αυτόν τρόπο να την ανατρέψει .

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: 17/08/07, 11:08 »
Βρε παιδιά επιτρέψτε μου. Έχω την εντύπωση ότι με αυτήν την λογική της ψήφου χάνετε όχι μόνο την μπάλα, αλλά και το παιχνίδι! Η ψήφος είναι η κατάληξη της προεκλογικής περιόδου και μπορεί να είναι το ζητούμενο για τους κρατικοδίαιτους αλλά δεν είναι το ζητούμενο για τους πολίτες.

Οι πολίτες πρέπει να ζητούν απευθείας επαφή με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους, απολογισμό των πράξεών τους και κριτική τους. Όπως ακριβώς κάνουμε και στις αρχαιρεσίες των πολιτιστικών ή άλλων συλλόγων, αν έχετε λάβει ποτέ μέρος. Στην προεκλογική περίοδο ο βουλευτής θα έρθει εκ των πραγμάτων σε απευθείας επαφή με τον ψηφοφόρο του και αυτός πρέπει να του δώσει να καταλάβει ότι αυτός τον εποπτεύει και όχι τα ΜΜΕ.

Αυτό που εύχομαι είναι τα προεκλογικά μπαλκόνια να γίνουν θέσεις διαλόγου, και όχι η ευκαιρία για έναν στείρο αόριστο μονόλογο, αυτό δηλ που ονομάζουμε "ξύλινη γλώσσα".

Κοινώς: Αυτά που λέτε μεταξύ σας όλο τον χρόνο πες τε τα και παρουσία τους, δια ζώσης και μην κρύβεστε.

Από εκεί και πέρα το τι θα ψηφίσει κανείς τελικά είναι θέμα προσωπικής του επιλογής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον λοιδωρεί.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: 17/08/07, 11:46 »
Ναι να πάμε στους πολιτικούς, και να τους πούμε να μην κλέβουν άλλο, ή να μην αφήνουν τα δάση στο έλεος του Θεού ή του κάθε ανεγκέφαλου πυρομανή ή οικοπεδοφάγου. Καλά που το πες, τρέχω από αύριο το πρωί κιόλας  :P  ;D
Στο θέμα της ψήφου, σημασία έχει να μη βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ένας ψηφοφόρος λοιπόν που έχει μπουχτίσει με τα 2 μεγάλα κόμματα τι επιλογές έχει? Αν ψηφίσει πχ, κόμμα που δε μπαίνει στη Βουλη (<3%) ενισχύει τα 2 μεγάλα κόμματα ή όχι? Σίγουρα η αποχή δεν είναι λύση.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/08/07, 11:51 από Vampovarotor »

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: 17/08/07, 12:59 »
Papou, η απευθείας επαφή με τον βουλευτη είναι ένα από τα καλά της περιφέρειας. Στην Αθήνα αν και περισσότεροι οι βουλευτές που επιζητούν ψήφο χρησιμοποιούν άλλα μέσα από την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με τον πολίτη (πχ. ΤV).

[/quote]

Αν και υπάρχουν φορές που η ψήφος σε μικρότερο κόμμα έχει γίνει "δώρο" προς κάποιο από τα μεγάλα, χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εκλογές του 1990 και το ΔΗ.ΑΝΑ,  δεν νομίζω οτι πρέπει να το παγιώσουμε σαν αντίληψη.

Ισως η λύση να είναι να αυξηθεί η δύναμη των πολύ μικρών κομμάτων, αν όχι για να μπούν στη Βουλή (πράγμα που δεν είμαι σίγουρος οτι θα αλλάξει κάτι) τουλάχιστον ως ψήφος διαμάρτυρίας.

Στο θέμα της ψήφου, σημασία έχει να μη βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αρχικα θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά δυστυχώς δεν θεωρώ οτι έχουμε τον πολιτικό πολιτισμό που να επιτρέπουν τις κυβερνήσεις συνασπισμού να λειτουργήσουν σωστά.  :-\
If we are here not to do
What you and I wanna do

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: 17/08/07, 13:41 »

Αρχικα θα συμφωνούσα μαζί σου αλλά δυστυχώς δεν θεωρώ οτι έχουμε τον πολιτικό πολιτισμό που να επιτρέπουν τις κυβερνήσεις συνασπισμού να λειτουργήσουν σωστά.  :-\

Στο οτι είμαστε πίσω σε θέματα πολιτικού πολιτισμού έχεις δίκιο. Στο οτι δεν υπάρχει λύση εκτός από τα 2 μεγάλα κόμματα, επέτρεψέ μου να διαφωνίσω. Ο μη σχηματισμός αυτοδύναμης κυβέρνησης στις εκλογές, δε θα σημάνει οτι θα πάμε σε κυβέρνηση συνασπισμού. Θα σημάνει, κυρίως, την έντονη αμφισβήτιση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 17/08/07, 14:09 »
Στο οτι δεν υπάρχει λύση εκτός από τα 2 μεγάλα κόμματα, επέτρεψέ μου να διαφωνίσω. Ο μη σχηματισμός αυτοδύναμης κυβέρνησης στις εκλογές, δε θα σημάνει οτι θα πάμε σε κυβέρνηση συνασπισμού. Θα σημάνει, κυρίως, την έντονη αμφισβήτιση του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.

Επ ουδενί δεν είμαι υπερμαχός του δικομματισμού. Απλά και με τον μη σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης δεν είμαι σίγουρος οτι θα βελτιωθεί η κατάσταση... Όσο για την αμφισβήτιση του πολιτικού συστήματος συμφωνώ απολύτως οτι είναι καιρός να γίνει, διότι τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι μας καθημερινά.
If we are here not to do
What you and I wanna do

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: 17/08/07, 15:30 »
Ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Με το εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που έχουμε σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση με πολύ μικρό ποσοστό.

Η θεώρηση του πολίτη σαν άτομο ή σαν μονάδα είναι αντιδημοκρατική. Στην δημοκρατία η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει. Έτσι η ψήφος του ενός μπορεί να μην λέει τίποτα, αλλά η ψήφος 100.000 "ενός" είναι δύναμη.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την προστασία των δασών. Ένας μόνος του δεν μπορεί να προστατέψει ένα δάσος, αλλά πολλοί μαζί μπορούν.

Arg0 , η μόνη διαφορά μεταξύ των προεκλογικών μπαλκονιών αστικών κέντρων και επαρχίας είναι ότι στην επαρχία είναι απαραίτητοι οι επαγγελματίες κλακαδόροι ενώ στα αστικά κέντρα βρίσκεις πάρα πολλούς που κάνουν αυτήν την δουλειά εθελοντικά! 

Vampovarotor , το μόνο που δεν μας έχεις πει ακόμα είναι ποιο κόμμα να ψηφίσουμε! Αφού θα το πεις που θα το πεις πες το μια ώρα αρχίτερα.
Εννοείται ότι την κριτική δεν την επιθυμεί κανείς, ούτε οι βουλευτές των μικρών κόμματων. Όλοι προτιμούν τον αποπροσανατολισμό και την διοχέτευση του θυμού σε κανάλια δημιουργίας οπαδών και όχι ανεξάρτητων πολιτών. Βολεύει σ' όλες τις περιπτώσεις και δεν παρασέρνει στο διάβα του.

Χαλαρώστε λοιπόν και ενημερωθείτε απ' την τηλεόραση. Μην τύχει και προσπαθήσετε μόνοι σας, χαμένος κόπος. Στείλτε ένα γράμμα στον Νικολάκη, στο οποίο θα του λέτε τι να ρωτήσει τους υποψηφίους. Θα πρότεινα επίσης να μην ψηφίζουμε, δεν υπάρχει λόγος, ας εμπιστευθούμε τις δημοσκοπήσεις. Μην πηγαίνουν και χαμένα τόσα χρήματα μόνο και μόνο για ένα άλλοθι!  ;D 
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 17/08/07, 15:44 »
Vampovarotor , το μόνο που δεν μας έχεις πει ακόμα είναι ποιο κόμμα να ψηφίσουμε! Αφού θα το πεις που θα το πεις πες το μια ώρα αρχίτερα.
Εννοείται ότι την κριτική δεν την επιθυμεί κανείς, ούτε οι βουλευτές των μικρών κόμματων. Όλοι προτιμούν τον αποπροσανατολισμό και την διοχέτευση του θυμού σε κανάλια δημιουργίας οπαδών και όχι ανεξάρτητων πολιτών. Βολεύει σ' όλες τις περιπτώσεις και δεν παρασέρνει στο διάβα του.

Χαλαρώστε λοιπόν και ενημερωθείτε απ' την τηλεόραση. Μην τύχει και προσπαθήσετε μόνοι σας, χαμένος κόπος. Στείλτε ένα γράμμα στον Νικολάκη, στο οποίο θα του λέτε τι να ρωτήσει τους υποψηφίους. Θα πρότεινα επίσης να μην ψηφίζουμε, δεν υπάρχει λόγος, ας εμπιστευθούμε τις δημοσκοπήσεις. Μην πηγαίνουν και χαμένα τόσα χρήματα μόνο και μόνο για ένα άλλοθι!  ;D 
  ;D Εγώ δεν λέω τι να ψηφίσετε. Υπάρχουν τόσα μικρά κόμματα να διαλέξετε. Στόχος είναι ο πόλεμος έναντι στα 2 μεγάλα κόμματα, και στο πολιτικό σύστημα γενικά (με ειρηνικά μέσα πάντα).
Να ΜΗΝ ψηφίσετε, λοιπόν, τα 2 μεγάλα κόμματα, εάν θέλετε να μείνουν τα δάση, αν θέλετε να αναπνέετε καθαρό οξυγόνο, αν θέλετε η καθημερινότητά σας να γίνει ανθρώπινη, αν θέλετε τα παιδιά σας να πηγαίνουν σχολείο και να μαθαίνουν, και να μη γίνονται καταλήψεις, αν αν αν χίλια αν..... ψηφίστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο εκτός από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τέλος.
@Argo Χωρίς ρίσκο, δε γίνεται τίποτα.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/08/07, 15:47 από Vampovarotor »

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: 17/08/07, 20:21 »
Εγώ δεν λέω τι να ψηφίσετε. Υπάρχουν τόσα μικρά κόμματα να διαλέξετε. Στόχος είναι ο πόλεμος έναντι στα 2 μεγάλα κόμματα, και στο πολιτικό σύστημα γενικά (με ειρηνικά μέσα πάντα).

Ναι βέβαια! Δεν καθοδηγείς τι να ψηφίσουμε, καθοδηγείς για το τι να μην ψηφίσουμε. Πολεμάς το σύστημα καθοδηγώντας με τα ίδια μέσα που χρησιμοποιεί και το σύστημα. Επικοινωνιακή πολιτική και διαφημιστικό μάρκετινγκ. Διότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η αντι-διαφήμιση.

Μου θυμίζει την παγκοσμιοποιημένη κίνηση της αντι-παγκοσμιοποίησης. Την δική σου πρακτική θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "οπαδοποιημένοι αντι-οπαδοί".

Αν ανήκεις στα γρανάζια του συστήματος, σε συγχαίρω. Κάνεις πάρα πολύ καλά την δουλειά σου! Είσαι ένας εκπληκτικός δημοσιοσχετίστας. Αλλά και εμείς δεν είμαστε άμουσοι και ηλίθιοι.

Αν δεν ανήκεις εκεί πρόσεχε τι αναπαραγάγεις. Παλιά το λέγαμε: "βούτα την γλώσσα σου στο μυαλό σου".

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 17/08/07, 21:30 »
Εγώ δεν λέω τι να ψηφίσετε. Υπάρχουν τόσα μικρά κόμματα να διαλέξετε. Στόχος είναι ο πόλεμος έναντι στα 2 μεγάλα κόμματα, και στο πολιτικό σύστημα γενικά (με ειρηνικά μέσα πάντα).

Ναι βέβαια! Δεν καθοδηγείς τι να ψηφίσουμε, καθοδηγείς για το τι να μην ψηφίσουμε. Πολεμάς το σύστημα καθοδηγώντας με τα ίδια μέσα που χρησιμοποιεί και το σύστημα. Επικοινωνιακή πολιτική και διαφημιστικό μάρκετινγκ. Διότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η αντι-διαφήμιση.

Μου θυμίζει την παγκοσμιοποιημένη κίνηση της αντι-παγκοσμιοποίησης. Την δική σου πρακτική θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "οπαδοποιημένοι αντι-οπαδοί".

Αν ανήκεις στα γρανάζια του συστήματος, σε συγχαίρω. Κάνεις πάρα πολύ καλά την δουλειά σου! Είσαι ένας εκπληκτικός δημοσιοσχετίστας. Αλλά και εμείς δεν είμαστε άμουσοι και ηλίθιοι.

Αν δεν ανήκεις εκεί πρόσεχε τι αναπαραγάγεις. Παλιά το λέγαμε: "βούτα την γλώσσα σου στο μυαλό σου".
Καλά εντάξει μας επεισες. ο,τι γουστάρω θα λεω. Δημοκρατία έχουμε, λέω τη γνώμη μου. Δεν αναπαράγω κανένα, δεν εκπροσωπώ κανένα αλλά και δεν μιλάω σε άτομα που παραποιούν τα λεγόμενά μου προσπαθόντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Το αν είσαι άμουσος ή ηλίθιος αυτό κρίνεται από τα λεγόμενα σου...  ::) Αν θες να σε σεβαστώ πρόσεχε τι λες άλλη φορά. >:( Επίσης, δεν είμαι ο μόνος με αυτές τις απόψεις. Εσύ είσαι η μοναδική παραφωνία εδώ μέσα αμα δε το πρόσεξες .  Για να χρησιμοποιήσω κι ένα μουσικό ας το πούμε όρο  :P ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 17/08/07, 21:57 από Vampovarotor »

Αποσυνδεδεμένος Transformer

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • just let her crash and burn, she'll learn.
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: 17/08/07, 22:38 »

Πρεπει απαραιτητα να ανηκει καπου? Δηλαδη εσυ απο τους 2 μεγαλους περιμενεις φως?
there i go again pretending to be you
make-believing that i have a soul
beneath the surface, trying to convince you
it was accidentally on purpose

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: 19/08/07, 11:21 »
Οικοδομικοί συναιτερισμοί διεκδικούν εκτάσεις στα αποκαίδια της Πεντέλης. Τα οποία δεν ανακυρήχθηκαν αναδασωτέα από τον κο. πρωθυπουργό? Αν όχι κρίμα κε. Κώστα...

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #118 στις: 19/08/07, 15:50 »
Οικοδομικοί συναιτερισμοί διεκδικούν εκτάσεις στα αποκαίδια της Πεντέλης. Τα οποία δεν ανακυρήχθηκαν αναδασωτέα από τον κο. πρωθυπουργό? Αν όχι κρίμα κε. Κώστα...

Αυτο ειναι γεγονος? Το διαβασες?
Αρχισε κιολας το πσνηγυρι...

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #119 στις: 20/08/07, 22:01 »
Κάψτε τα δέντρα!
Χτίστε πολυκατοικίες!
Τα τσιμέντα δεν καίγονται!  ::) :P :o

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: 20/08/07, 23:22 »
Ασχετο :P αλλα λεω στο αερδρομιο που υπαρχει μια ελπιδα για ενα μεγαλο παρκο που θα μας κανει να αναπνευσουμε να το κανουμε καλυτερα πολη ετσι ωστε να μην υπαρχει κινδυνος φωτιας.. :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 22/08/07, 11:36 »

Αυτο ειναι γεγονος? Το διαβασες?
Αρχισε κιολας το πσνηγυρι...

Το άκουσα στις ειδήσεις, έδειχνε συντεντεύξεις από τον δήμαρχο Πεντέλης, που έλεγε οτι πριν τη πυρκαγιά δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, και συνεντεύξεις από διάφορους άλλους που οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα... Τουλάχιστον να μας πουν ΠΟΙΕΣ εταιρίες/οργανισμοί είναι αυτοί που διεκδικούν τις εκτάσεις στα δικαστήρια, να ξέρουμε  ::) Να είχε επέμβει κι ο εισαγγελέας, αλλά σιγά μην επέμβει. Τέσπα το θέμα είναι οτι με τις 2 πυρκαγιές υποβαθμίστηκε η ποιότητα του αέρα και του νερού στην Αττική κατά 30% περίπου, όπως λένε οι επιστήμονες. Και δεύτερον οτι το θέμα θα ξεχαστεί από τους Έλληνες, η μνήμη τους φαίνεται είναι πολύ ασθενής  ::)

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 22/08/07, 11:50 »

«Ενώ η Πεντέλη καπνίζει από τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε χιλιάδες δασικά στρέμματα και δεκάδες κατοικίες, μια παλιά εκκλησιαστική βεντέτα με επίκεντρο ένα φιλέτο δάσους στην Ιερά Μονή Πεντέλης αναζωπυρώνει νέες επικίνδυνες εστίες στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μονής, Τιμόθεου Κιλίφη, μια μεγάλη δασική έκταση 140 στρεμμάτων, που είχε καεί δύο φορές στο παρελθόν (1999 και 2000), δεν αναδασώθηκε ποτέ. "Αντιθέτως, ξεφύτρωσαν εκεί πέντε βίλες, ιδιοκτησίας της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας Αλληλεγγύη.

Εχουν ανεγερθεί αυθαίρετα πέντε παράνομα κτίσματα χωρίς άδεια της Πολεοδομίας, της Ναοδομίας και της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, καθώς η Ιερά Μονή μας έχει κηρυχθεί προέχον βυζαντινό μνημείο. Για τις παρανομίες αυτές έχει επιβληθεί πρόστιμο 992.158 ευρώ από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας Ανατολικού Τομέα. Επίσης, έχουν διαταχθεί και διενεργούνται σχετικές εισαγγελικές ανακρίσεις, που πιστεύω ότι δεν θα τις κουκουλώσει η αδέκαστη ελληνική Δικαιοσύνη", διαβάζουμε από επιστολή του Τ. Κιλίφη προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με καταγγελίες του Τ. Κιλίφη: "Τον Απρίλιο του 2006 η Αλληλεγγύη προχώρησε σε σχεδιασμό ανέγερσης 72 οικίσκων-εκθεσιακών περιπτέρων στον δασικό χώρο της Ιεράς Μονής που είχε καεί. Ετσι σχεδίαζαν την ολοκλήρωση του σχεδίου που άρχισε με την παράνομη ανέγερση των πέντε μπαγκαλόουζ. Του φτωχού την παράγκα την κυνηγούν, αλλά τις βίλες της Αλληλεγγύης τις αφήνουν"».

Γεωργία Λινάρδου «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»

Αποσυνδεδεμένος Salinas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Γουστάρω κιθάρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: 22/08/07, 12:06 »
Η εντύπωσή μου, μετά απ'όσα διάβασα, είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτούσια πολιτικό, αλλά πρωτίστως κοινωνικό: όπως σωστά είπε ο Βραζίλης, το παράδειγμα της κυβέρνησης Λούλα (αλλά και άλλων κυβερνήσεων της νότιας Αμερικής, βλ. Τσάβες, Μοράλες) είναι ενδιαφέρον γιατί δείχνει ότι ο δρόμος για τις κοινωνικές αλλαγές (αναγκαίες και ευκταίες και για την Ψωροκώσταινα) περνάει μέσα από την εθνική συνείδηση: αν δε στραφούμε πρωτίστως και κατηγορηματικά κατά της ιδιοποίησης του εθνικού μας πλούτου (καθ'ότι κοινός πλούτος) από τον εκάστοτε επιτήδειο/κεφάλαιο/πολυεθνική, τι άλλο ν'απαιτήσουμε! Αλλά εδώ, τόσο ΠΑΣΟΚ (χρηματιστήριο) όσο και ΝΔ (ομόλογα) βάλαν τα χεράκια τους στην τσέπη μας, πήραν χρήματα που είχαμε κερδίσει με δουλειά, μα πιάσαν λίγο και τον ποπό, μας έσκασαν ένα φιλικό χαμογελάκι κατανόησης και τώρα μας ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε: Ου, γιλάδια! Γνώμη μου είναι ότι με το που ανέκυψαν τέτοια θέματα θα έπρεπε να είχαν γίνει άμεσα εκλογές, πριν το κάνει καραμέλλα η αξιωματική αντιπολίτευση.
http://www.myspace.com/undermeband"Io mi dico e' stato meglio lasciarci, che non esserci mai incontrati..."
Takamine Santa Fe

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #124 στις: 22/08/07, 15:08 »

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μονής, Τιμόθεου Κιλίφη, μια μεγάλη δασική έκταση 140 στρεμμάτων, που είχε καεί δύο φορές στο παρελθόν (1999 και 2000), δεν αναδασώθηκε ποτέ. "Αντιθέτως, ξεφύτρωσαν εκεί πέντε βίλες, ιδιοκτησίας της μη κυβερνητικής οργάνωσης της Εκκλησίας Αλληλεγγύη.

Γεωργία Λινάρδου «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»

Eκκλησια Α.Ε. ...>:(