Παιδια η καταγωγη μου ειναι απο Πυργο,το χωριο μου ειναι η τριπυτη σιγουρα την ακουσατε αυτεσ τις μερες στις ειδησεις,ειναι ενα πανεμορφο χωριο πανω στο βουνο το οποιο ηταν μεσα στο πρασσινο με πραγματικα αγνους και υπεροχους ανθρωπους...Το σπιτι μας στην αθηνα το νοικιαζουμε δεν ειναι δικο μας,ο πατερας μου μετα απο τοσα χρονια δουλειας εφτιαξε το σπιτι μας εκει για τις διακοπες για δευτερη φορα(Την πρωτη φορα επεσε απο σεισμο) το χωριο μου λοιπον σχεδον καταστραφηκε,οι ανθρωποι κοιμουνται στο ποταμι(αλφειο) κατεβηκανε κατω ο θειος μου και πολλοι οικογενειακοι μας ανθρωποι να βοηθησουν.Φτιαξανε ομαδες και σωσανε εναν ημιλιποθυμο φιλο μας απο τις φλωγες του σπιτιου του που ειχε μεινει να προστατεψει(μονο αυτο εχει)ενας ξυλινος πυλωνας της δεη ειχε παρει φωτια ακριβως εξω απο το δικο μας σπιτι την ωρα που εκενωναν το χωριο,δεν ξερουμε τι εχει γινει,οι ελλιες μας,τα χωραφια μας,οι φιλοι μας...περιμενω πως και πως να παρει ο πατερας μου την αποφαση να κατεβουμε να βοηθησουμε δεν φοβαμαι την φωτια δεν το σκεφτομαι...αν ποτε τους πιασουν αυτους που κανανε το κακο αυτο στον τοπο μου θα ειμαι πρωτος εξω απο τα δικαστηρια και θα τους περιμενω...και δεν θα ειμαι μονος...