Αποστολέας Θέμα: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...  (Αναγνώστηκε 140974 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Απ: Χθές η Πάρνηθα, σημερα...
« Απάντηση #325 στις: 26/08/07, 16:14 »
Χωρις να το παιζω ειδικος εχω ακουσει οτι ο αριθμος των αεροπλανων που εχουμε ειναι ικανοποιητικος.Το προβλημα ειναι η οργανωση η συντηρηση και βεβαια το μεγεθος του γεγονοτος.
Γιατί ξέρεις τον αριθμό αεροσκαφών Canadair που διαθέτουμε και βγάζεις αυθαίρετα συμπαράσματα? Γιατί ζητήσαμε βοήθεια από το εξωτερικό άραγε?

Πωπω ρε φιλε...Οχι τον αριθμο ακριβως δεν τον ξερω..Ειναι γνωστο ομως αυτο.Και ο Σουφλιας το ειπε.Αλλα με τοσο μεγαλα μετωπα δεν επαρκει τιποτα.Και φυσικα οπως ειπε ο fretwork  με τοσο αερα ειναι αχρηστα οσα και να ειχαμε.

Μεχρι στιγμης παντως ο Σκαι εχει αποδειχτει ο πιο εγκυρος και χωρις φανφαρες και τρομοκρατια τηλεοπτικος σταθμος.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #326 στις: 26/08/07, 16:15 »
Μακάρι να πάνε όλα καλά! Από χθες, έχω τρελή αναστάτωση, οι φίλοι μου λένε ''τα χασε τελείως''. Άκουσα να συζητιέται πως ο οργανωμένος μηχανισμός αυτός άκουσα να τον λένε εμπρησμό, το ότι καίγονται τα 2/3 της Ελλάδας δηλαδή, έγιναν για να ξεκινήσει κάποιος πόλεμος μεταξύ εμάς και κάποιας άλλης χώρας. Δεν ξέρω τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό.

Anaximandre, ας μην κινδυνολογούμε..

Ακραίες απόψεις θα ακούς και θα ακούμε πάντοτε και ίσως είναι και χρήσιμες διότι εξυπηρετούν την πολυφωνία.. Με γείτονες χώρες δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό μέτωπο εκτός της Τουρκίας.. Στην παρούσα φάση, οι εθνικές σχέσεις μας δεν είναι σε επίπεδο συρράξεων και επιπροσθέτως, οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία είναι ραγδαίες αυτή την στιγμή.. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.. Στο λέω για να μην ανησυχείς και για άλλα πράγματα εκτός από τις ήδη υπάρχουσες συμφορές..

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: 26/08/07, 16:28 »
Πωπω ρε φιλε...Οχι τον αριθμο ακριβως δεν τον ξερω..Ειναι γνωστο ομως αυτο.Και ο Σουφλιας το ειπε.Αλλα με τοσο μεγαλα μετωπα δεν επαρκει τιποτα.Και φυσικα οπως ειπε ο fretwork  με τοσο αερα ειναι αχρηστα οσα και να ειχαμε.
Έχουμε γύρω στα 22 Canadair, τα οποία Canadair είναι απαραίτητα για γρήγορη κατάσβεση μιας πυρκαγιάς. Χωρίς Canadair, θα είχε καεί όλη η Ελλάδα. Χθές και προχθές πολλά χωριά εκλιπαρούσαν για ένα τουλάχιστον Canadair, διότι η κατάσβεση από εδάφους είναι πολύ δύσκολη. Επομένως ο αριθμός 22 είναι πολύ λίγος για 200 φωτιές ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, μια χώρα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο στο θέμα πυρκαγιών. Αν είχαμε παραπάνω εξοπλισμό/αριθμό από πυροσβέστες πιστεύω, αν δεν υπήρχαν μόνο 3-4 πυροσβεστικά οχήματα για κάθε νομό, οτι οι καταστροφές θα είχαν περιοριστεί. Πρέπει να απαιτήσουμε να δωθούν παραπάνω χρήματα στη προστασία του περιβάλλοντος.
« Τελευταία τροποποίηση: 26/08/07, 16:41 από Vampovarotor »

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: 26/08/07, 17:32 »
Τι να πώ...Ένα μπράβο, που ήρθε ο grer+9, απο τη πυρκαγιά, και κανείς δεν το σχολίασε, κανείς δεν είπε έστω ένα μπράβο.Καθίστε μαντέψτε τις συνιστώσες που αφορούν τις πυρκαγιές και σε 5-6 post περιμένω να δώ και μια προσωπική εκτίμηση της καταστροφής, όλα αυτά πίσω απο την οθόνη του υπολογιστή πάντα.

Γειά και από μένα. Πρίν λίγο γύρισα από τον Υμμητό, μέτα από ένα "γεμάτο" 16ωρο. Δυστυχώς δεν έχω το κουράγιο να διαβάσω όλες τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις. Πάντως από τους συναδέλφους ακούω ότι δεν μπορεί να αποτυπωθεί η καταστροφή ούτε από την τηλεόραση ούτε από το ραδιόφωνο. Θέλω μόνο να πω ένα κουράγιο σε όσους έχουν συγγενείς, σπίτια και περιουσίες σε αυτές τις περιοχές και ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοηθάνε όπως μπορούνε. Η βοηθειά τους είναι ειλικρινά πολύτιμη! Επίσης θέλω να πω το εξής: ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΑΝΙΔΕΟΙ, ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ!!!!!!!!! Είμαι εξοργισμένος με αυτά που ακούω! Εκτός μιας μόνο εξαίσεσης καναλιού που δεν σημασία να αναφέρω. Αν μπορέσω το βραδάκι θα ξαναμπώ για να πω κάποια πράγματα εκ των εσω. Αυρίο το πρωί αναχωρώ για Πελλοπόνησο για αλλαγή στους συναδέλφους

Τα λόγια είναι περιττά για σένα, και οποιοδήποτε ευχαριστώ, λίγο. Εκτιμούμε όμως και  το γεγονός, οτι υπάρχουν άτομα που θέλουν να πληροφορήσουν σωστά το κόσμο, για τη καταστροφή που αντιμετωπίζουμε. Στο πόστ σου έκανες λόγο για "ανθρώπους που βοηθάνε όπως μπορούνε". Αν είμαστε τυχεροί, και μπεις το βράδυ στο internet, θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες πάνω στο τομέα εθελοντισμός στη πυροσβεστική, ή πολύ απλά τί βοήθεια μπορεί να δωθεί, απο πολίτες...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: 26/08/07, 17:53 »
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα, greg+9.
Αυτό με τους δημοσιογράφους, ναι συμφωνώ. Αυτοί κάθονται στην καρέκλα τους και κατακρίνουν πυροσβέστες, νομάρχες κλπ κλπ. Από κάπου όμως πρέπει να ενημερωθούμε και εμείς..
Τελευταία νέα:
Η φωτιά έφτασε και μπήκε στην Αρχαία Ολυμπία. Το μουσείο είναι άγνωστο αν κάηκε, το πιθανότερο είναι πως ναι, καθώς πυκνοί καπνοί εμποδίζουν τις τηλεοπτικές κάμερες να φανερώσουν την αλήθεια. Η καρδιά, η κοιτίδα του παγκόσμιού αθλητισμού, πολιτισμού κάηκε. Θα ήθελα να δω τι θα έλεγαν οι πρόγονοί μας για αυτά. Δυστυσώς η Ελλάδα είναι μια χώρα με ένδοξη ιστορία, αλλάοι πολιτικοί, και όλος ο κόσμος της εποχής μας δεν είναι αντάξιος του παρελθόντος. Αυτό είναι αυτό που βλέπω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: 26/08/07, 18:00 »
Αυτό με τους δημοσιογράφους, ναι συμφωνώ. Αυτοί κάθονται στην καρέκλα τους και κατακρίνουν πυροσβέστες, νομάρχες κλπ κλπ. Από κάπου όμως πρέπει να ενημερωθούμε και εμείς..
Τελευταία νέα:
Η φωτιά έφτασε και μπήκε στην Αρχαία Ολυμπία. Το μουσείο είναι άγνωστο αν κάηκε, το πιθανότερο είναι πως ναι, καθώς πυκνοί καπνοί εμποδίζουν τις τηλεοπτικές κάμερες να φανερώσουν την αλήθεια. Η καρδιά, η κοιτίδα του παγκόσμιού αθλητισμού, πολιτισμού κάηκε. Θα ήθελα να δω τι θα έλεγαν οι πρόγονοί μας για αυτά. Δυστυσώς η Ελλάδα είναι μια χώρα με ένδοξη ιστορία, αλλάοι πολιτικοί, και όλος ο κόσμος της εποχής μας δεν είναι αντάξιος του παρελθόντος. Αυτό είναι αυτό που βλέπω εγώ.
ΧΕΣΜΕΝΗ την εχω την Αρχαια Ολυμπια και τι θα ελεγαν οι προγονοι,αν ειναι να καουν και αλλα σπιτια ακομα...
ειλικρινα..χιλιες φορες να γινει οτι γινει στην αρχαια Ολυμπια παρα σε σπιτια...!!!!!!!
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: 26/08/07, 18:03 »
Είσαι πολύ λάθος σε αυτό..
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: 26/08/07, 18:08 »
Αν τελικα καει ΚΑΙ η ολυμπια ειμαστε ρεζιλι :-[ :-[και το λεω χωρις ειρωνια αλλα με θλιψη πραγματικα.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #333 στις: 26/08/07, 18:09 »
Τελευταία νέα:
ΧΕΣΜΕΝΗ την εχω την Αρχαια Ολυμπια και τι θα ελεγαν οι προγονοι,αν ειναι να καουν και αλλα σπιτια ακομα...
ειλικρινα..χιλιες φορες να γινει οτι γινει στην αρχαια Ολυμπια παρα σε σπιτια...!!!!!!!

Ο Spell@lchemist! έχει δίκιο.
Εδώ καίγονται άνθρωποι ζωντανοί, δάση που είναι πηγές οξυγόνου και περιουσίες.
Όχι οτι είναι καλό που καίγεται η Αρχαία Ολυμπία... Καλό θα ήταν να μην  έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά...

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: 26/08/07, 18:11 »
Ναι η αλήθεια είναι πως σαν την Αρχαία Ολυμπία έχουμε χιλιάδες ανά την υφήλιο, ενώ από σπίτια πάσχουμε. Τι είναι κι άλλωστε πιο εύκολο να ξαναχτίσεις... :P

Ας πούμε το -καλό κι άγιο δε λέω- σπίτι της κυρά Τασίας μνημονεύεται ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά κάθε 4 χρόνια, οπότε ας στείλουμε τις μάνικες εκεί καλύτερα.

...θέλω να πιστεύω πως απλώς πάνω στον πανικό μας δεν έχουμε συναίσθηση του τι λέμε. ::)

Αποσυνδεδεμένος Fusalida

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πως ο πόνος και η συντριβή γίναν τεχνη στην tv?
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: 26/08/07, 18:18 »
Tελευταία νέα απ'το σκάι λένε ότι το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας έχει σωθεί κατά 99%. Η γύρω περιοχή όμως συνεχίζει να καίγεται.

Αφενός το πιο σημαντικό είναι οι ανθρώπινες ζωές. Αλλά πρόκειται για το σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού...Κι η πολιτισμική αναπηρία που θα προκύψει από την καταστροφή της αρχαίας Ολυπμίας θα έχει πολλές επιπτώσεις σε πολλους τομείς για τη χώρα μας... Είναι νωρίς όμως να μιλάμε γι'αυτά!
Αργότερα ίσως μιλήσω πιο συγκεκριμένα...

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους, αλλά όχι μόνο, και τους δημάρχους και διάφορους άλλους υπευθύνους είναι όντως απελπιστικοί και τρομακτικοί...
Ποιο θρόνο θέλουν να σου δώσουν, που η Άτροπος δε θα τον πάρει;
Φερνάντο Πεσσόα

www.arrwstherinys.blogspot.com

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: 26/08/07, 18:21 »
Ναι η αλήθεια είναι πως σαν την Αρχαία Ολυμπία έχουμε χιλιάδες ανά την υφήλιο, ενώ από σπίτια πάσχουμε. Τι είναι κι άλλωστε πιο εύκολο να ξαναχτίσεις... :P

Ας πούμε το -καλό κι άγιο δε λέω- σπίτι της κυρά Τασίας μνημονεύεται ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά κάθε 4 χρόνια, οπότε ας στείλουμε τις μάνικες εκεί καλύτερα.

...θέλω να πιστεύω πως απλώς πάνω στον πανικό μας δεν έχουμε συναίσθηση του τι λέμε. ::)
πραγματικα ρε φιλε..να σου καιγοταν το σπιτι(χτυπα ξυλο) να δω τι θα ελεγες...
μαλλον εσυ δεν εχεις συναισθηση του τι λες...
εσυ λοιπον που το παιζεις και εξυπνακιας,ψησου να πας να φτιαξεις καινουργιο σπιτι στην καθε κυρα Τασια που ειναι 80 χρονων και τωρα δεν εχει που να μεινει,γιατι ο κοπος μιας ζωης καταστραφηκε σε μερικα sec...ΕΛΕΟΣ δλδ..πραγματικα ΕΛΕΟΣ!
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: 26/08/07, 18:25 »
Ήμαρτον ρε παιδιά! Ήμαρτον!! Έχετε ξεφύγει τελείως! Έχετε ιδέα τη σημασία ενός μνημίου χιλιάδων χρόνων και ειδικά της Αρχαίας Ολυμπίας; Κάποια πράγματα πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε με κάθε τίμημα.
Recordings!! Make your demo..

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: 26/08/07, 18:31 »
Ήμαρτον ρε παιδιά! Ήμαρτον!! Έχετε ξεφύγει τελείως! Έχετε ιδέα τη σημασία ενός μνημίου χιλιάδων χρόνων και ειδικά της Αρχαίας Ολυμπίας; Κάποια πράγματα πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε με κάθε τίμημα.
οποτε ΓΑΜΑ τους ανθρωπους και τα σπιτια τους,δεν πα να καουν στα τετοια μας..θα γεννηθουν αλλοι στη θεση τους..ενω Αρχαια Ολυμπια δεν ξαναγινεται...αυτη ειναι η λογικη σου?

ρε μονο και να ησασταν στην θεση τοσων καημενων ανθρωπων να δω τι θα λεγατε...
που καθεστε και πετατε τη μαλακια σας εκ του ασφαλους..

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: 26/08/07, 18:31 »
Δάσος

Ανθρώπινη ζωή

Αρχαιολογικός χώρος ανεκτήμιτης αξίας

Σπίτια ανθρώπων

Ζώα

Αέρας - ατμόσφαιρα

Αυτοκίνητα - άλλες υλικές ζημιές

Έτσι τα ταξινομώ εγώ..

« Τελευταία τροποποίηση: 26/08/07, 18:45 από Raz »

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: 26/08/07, 18:33 »
Συνεχίζω να επιμένω πως δεν έχεις συναίσθηση του τι λέμε και για τι μιλάμε. Θα στο εξηγήσω λοιπόν καλύτερα:

Λυπάμαι ιδιαίτερα για την κυρά Τασία και το κακό που τη βρήκε. Όπως θα λυπόμουν ιδιαίτερα σε κάθε περίπτωση για κάθε ανάλογη οδυνηρή εξέλιξη. Προφανώς κι η κυρά Τασία δικαιολογείται πλήρως να απαιτεί να σκάσουν μύτη όλες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να σώσουν την περιουσία της κι ας γίνει αποκαΐδια κι η Ακρόπολη ακόμα...εγώ όμως κι εσύ δεν είμαστε η κυρά Τασία και δεν κινδυνεύει η δική μας γούνα, για να αγνοούμε πως μερικά πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε προτεραιότητα.

Όταν λοιπόν έχεις σε ένα κτίριο την αυθεντική Τζιοκόντα και σε ένα άλλο την πολύτιμη για σένα συλλλογή σου από Αστερίξ, προφανώς θα ήταν ηλίθιο εκ μέρους των πυροσβεστών να μην προστρέξουν στην κατάσβεση του περισσότερο πολύτιμου για την παγκόσμια πραγματικότητα και δη εκείνη ενός έθνους ολόκληρου, μόνο και μόνο επειδή εσύ κόπτεσαι για όσα θεωρείς αξιόλογα. Από τη μια υπάρχει η πολιτιστική κληρονομιά αιώνων, που πρέπει να διαφυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού καθότι δεν υπάρχει σε κόπια για να αντικασταθεί ανά πάσα στιγμή κι από την άλλη ένα σπίτι, που όσο κι αν με λυπεί -να το επαναλάβω- η απώλειά του και συμπάσχω με τον πόνο του ιδιοκτήτη του, δυσκολεύομαι να τα βάλω στη ζυγαριά και να γείρει υπέρ του δεύτερου.

Αν αυτό σου φαίνεται κυνικό, απάνθρωπο ή υπερβολικό νομίζω πως σφάλλεις. Τα σπίτια ξαναφτιάχνονται...τα πολιτιστικά μνημεία δεν είναι τίποτα περισσότερο από απομιμήσεις, έτσι και καταστραφούν ολοκληρωτικά.

Edit: Κι επειδή μιλάς για εκτοξευόμενες "μαλ***ες", άρα ξεπερνάς τα δέοντα και καταντάς υβριστής, θα σου πρότεινα να το παίζεις λιγότερο ευαίσθητος μέσα από ένα forum. Είναι λιγάκι υποκριτικό να συνιστούμε στους άλλους να μπουν στο πετσί του θύματος...είναι σα να αποζητάμε κι από τη δικαιοσύνη να ταυτίζεται πάντα κι απόλυτα με την πλευρά του τελευταίου. Ευτυχώς αυτή η τελευταία δε λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και μόνο...ούτε με τις αλαλάζουσες διαδικτυακές φωνές.
« Τελευταία τροποποίηση: 26/08/07, 18:38 από schizm »

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: 26/08/07, 18:34 »
οποτε ΓΑΜΑ τους ανθρωπους και τα σπιτια τους,δεν πα να καουν στα τετοια μας..θα γεννηθουν αλλοι στη θεση τους..ενω Αρχαια Ολυμπια δεν ξαναγινεται...αυτη ειναι η λογικη σου?

ρε μονο και να ησασταν στην θεση τοσων καημενων ανθρωπων να δω τι θα λεγατε...
που καθεστε και πετατε τη μαλ***α σας εκ του ασφαλους..

Όχι ρε Spell@lchemist!, αλλά ένα σπίτι, ενταξει αμα βοηθήσει λίγο η πολιτεία με κάποια αποζημίωση, κάτι θα γίνει και κάπως θα ξαναχτιστεί. Ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς όμως δεν ξαναγίνεται. ΣΤΑΧΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. Για ανθρώπινες ζωές δεν μίλησα.
« Τελευταία τροποποίηση: 26/08/07, 18:41 από Raz »

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #342 στις: 26/08/07, 18:42 »

Όχι τόσο τα σπίτια, όσο οι ανθρώπινες ζωές και τα δάση είναι αυτά για τα οποία πραγματικά στεναχωριέμαι...
Δεν ισχύει οτι δεν στεναχωρίεμαι για την Αρχαία Ολυμπία, αλλά ούτε οι άνθρωποι θα ξαναγεννηθούν, ούτε είναι εύκολο να ξαναδημιουργηθούν τα δάση που κάηκαν...

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: 26/08/07, 18:49 »
Το μόνο "καλό" πάντως που βλέπω σε όλη την ιστορία είναι ότι όλοι οι Έλληνες είναι έστω και τώρα ενωμένοι και αγωνιούν για τον συνάνθρωπό τους. Αυτό τουλάχιστον βλέπω εγώ, από εμάς εδώ που δεν μας έχουν πλήξει και τόσο πολύ. Χαρακτηριστικό το chain στο msn.

Κάντε μια προσευχή και μια παράκληση στην Παναγία μας να βρέξει και να σβήσει η φωτιά στην Ελλάδα  Στείλε αυτό το μήνυμα σε όσους μπορείς

Αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει στο ελάχιστο είναι πραγματικά συγκινιτικό.
57 οι νεκροί.. :-\

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #344 στις: 26/08/07, 19:04 »
Αντιθετως εγω πιστευω πως μπορει να βοηθησει και οσοι πιστευουν στη δυναμη της προσευχης εαν δεν το εχουν ηδη κανει, προτεινω να χρησιμοποιησουν εστω και την υστατη στιγμη τη δυναμη της ( αν ειναι δυνατον, ας μην ειρωνευτουμε αυτη την στιγμη καποια πραγματα, γι'αυτο θα παρακαλεσω σε οποιον δεν συμφωνει να το κρατησει για τον εαυτο του.Μπορουμε να μαλωσουμε αλλη στιγμη γι'αυτο ).

Απο Φαληρο πλευρα βλεπω ενα τεραστιο συννεφο καπνου. Εχουμε καποιο προβλημα στην Αθηνα αυτη την στιγμη; Γιατι απο τα καναλια και τα internet media δεν βλεπω τιποτα!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #345 στις: 26/08/07, 19:05 »
Εγω δεν καταλαβαίνω πως στην φασκομηλιά που ήταν εγκλωβισμένοι, η πυροσβεστική έλεγε "δεν μπορούμε να πάμε" και οι δημοσιογράφοι του αλφα πήγανε  :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος Fusalida

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πως ο πόνος και η συντριβή γίναν τεχνη στην tv?
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: 26/08/07, 19:08 »
Παιδικό και ανώριμο...αλλά ευχήθηκα να ήμουν 5χρονο παιδάκι σαν το ανηψάκι μου, να μη ξέρω, να μη βλέπω, να μην ακούω, να μη με νοιάζει τίποτα παρά το παιχνίδι μου...

Πόσοι έφτασαν συνολικά ι νεκροί;;;άλλοι 5 στην Ευβοια σύμφωνα με τον σκάι... Ισχύει;

Όσο για την Ολυμπία....δε θέλω ούτε καν να σκέφτομαι. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να πλήξουν καίρια την Ελλάδα ως ύπαρξη αυτού του πλανήτη είναι να πλήξουν τον πολιτισμό της...

Μέρες προσεύχομαι για μια σταγόνα, σε όποιον Θεό υπάρχει ή σε ό,τιδήποτε άλλο υπάρχει που θα μπορούσε να κάνει ένα θαύμα...αλλά δε με ακούει...
Ποιο θρόνο θέλουν να σου δώσουν, που η Άτροπος δε θα τον πάρει;
Φερνάντο Πεσσόα

www.arrwstherinys.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #347 στις: 26/08/07, 19:08 »
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οι δημοσιογραφοι δυσκολευουν την κατασταση, αποπροσανατολιζοντας τους κατοικους των περιοχων με ερωτησεις που κρατουν μεχρι και 15 λεπτα..15 λεπτα με αερα και με μια φωτια που ερχεται, ειναι πιο σημαντικο να τους αφησεις να οργανωσουν καποιο σχεδιο!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #348 στις: 26/08/07, 19:10 »
για την ολυμπία μην ανησυχείτε... Γλύτωσαν και τα αρχαία και το μουσείο (στο τσακ).. Κάηκαν μόνο λίγα δέντρα στο στάδιο

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: 26/08/07, 19:13 »
Απο Φαληρο πλευρα βλεπω ενα τεραστιο συννεφο καπνου. Εχουμε καποιο προβλημα στην Αθηνα αυτη την στιγμη; Γιατι απο τα καναλια και τα internet media δεν βλεπω τιποτα!
Το ίδιο μου είπε και η μάνα μου... αλλά δεν ακούω να λένε τίποτα στο ράδιο. Ρε παιδιά, ξέρει κανένας τί παίζει..?
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...