Αποστολέας Θέμα: Ανέβασμα Ιστοσελίδας...  (Αναγνώστηκε 5055 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Ανέβασμα Ιστοσελίδας...
« στις: 21/07/07, 15:53 »
   Έχω φτιάξει μία ιστοσελίδα μέσω της γλώσσας HTML. Την έχω έτοιμη. Και την αρχική και τα Frames και όλα. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να την ανεβάσω και να μπορούν να μπαίνουν και να τη βλέπουν; την έχω έτοιμη, δε θέλω να τη φτιάξω στους Freeservers ή σε μορφή blog. Την έχω έτοιμη. Πώς ανεβάζεται; χρειάζεται να πληρώνω κάτι;

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ανέβασμα Ιστοσελίδας...
« Απάντηση #1 στις: 23/07/07, 14:34 »
Θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω τι χρειάζεται για να ανέβει μια ιστοσελίδα..(όχι ότι θέλω ν ανεβάσω, αλλά έτσι πληροφοριακά :))
Δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει?? :-\ ::)

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
Απ: Ανέβασμα Ιστοσελίδας...
« Απάντηση #2 στις: 03/08/07, 19:42 »
Δεν έχω καταλάβει αν θέλεις να δηλώσεις το όνομα της σελίδας σου ή να ψάχνεις κάποιον DNS για να φιλοξενήσει τη σελίδα σου. Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο λύσεις υπάρχουν πολλές αν αναφέρεσαι στο πρώτο μπορείς να επισκευτείς το www.gr να ρίξεις μια ματιά. Αν και δεν έχω ασχοληθεί πολύ κάνεις/στέλνεις γραπτό αίτημα (αναφέρομαι σε extension gr πάντα) και απο εκεί και πέρα το εξετάζουν και ή το απορρήπτουν ή σου δίνουν το όνομα που θέλεις αντίστοιχα. Το κόστος απο οτι θυμάμια είναι χαμηλό.
MasterNet - ανάπτυξη web εφαρμογών - δημιουργία διαδικτυακής εταιρικής ταυτότητας