Αποστολέας Θέμα: slavEATgod  (Αναγνώστηκε 2886 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristosvp

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
slavEATgod
« στις: 08/08/07, 15:05 »
Hailz guyz, Είμαστε οι slavE AT god, στο www.myspace.com/slaveatgod μπορείτε να βρείτε υλικό από την μπάντα... Περιμένω εντυπώσεις
« Τελευταία τροποποίηση: 09/08/07, 11:33 από parlats »

Αποσυνδεδεμένος Meshuggah

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: slavEATgod
« Απάντηση #1 στις: 17/08/07, 16:42 »
Το πρωτο κομματι μου αρεσε περισσοτερο.Το δευτερο ηταν επισης πολυ καλο.Με το τριτο δεν ασχοληθηκα καθως συχαινομαι τους Korn :P
Οσον αφορα στα φωνητικα τωρα: Τα φωνητικα της κοπελας ηταν ''μπομπα''.Πολυ ωραια φωνη,η εκταση οσο πρεπει -για το υφος του κομματιου παντα-,εκει που πρεπει χωρις χαζες υπερβολες που τινουν να κανουν πολλοι κ πολλες..Τα ''καφρικα'' ηταν καλα αλλα πιστευω οτι μπορουσαν να ειναι κ καλυτερα,κυριως απο πλευρας εκφρασης.Αποψη μου ειναι οτι θα ταιριαζε ισως περισσοτερο κατι σε Decapitated στιλ.Οι κιθαρες ηταν Οκ οχι κατι τρομερο αλλα ειναι απολυτως λογικο σε αυτη τη φαση..Και το μπασσακι ηταν πολυ ωραιο,οπως κ οι φρασουλες του.Γενικα οι συνθεσεις ειναι καλες κ σιγουρα εχουν κατι να πουν γιατι ειναι μοντερνες(το πιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου..).Εξυπνο κ το λογοπαιγνιο του ονοματος;D
Συνεχιστε ετσι κ σιγουρα θα εχετε μελλον  ;)

Ps:αν ειναι ευκολο δωστε μερικες πληροφοριες για την ηχογραφηση..οχι απαραιτητα σε ποιο στουντιο με ποιον κλπ αλλα περισσοτερο τα μηχανηματα,τον εξοπλισμο και τη διαδικασια(εκτος κ αν αναφερεται καπου στο myspace και ειμαι τοσο τυφλος)
I am going to cut off your balls and slash out your eyes and the put your eyes in your ballsacks and your balls in your eyeholes!-Toss me the pick!