Μην ανησυχείτε, όλοι θα πάρετε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Ακόμα δεν έχω κάνει παραγγελία, κοιτάμε μερικές λεπτομέρειες...
Το αναφέρω αν τυχόν ενδιαφέρεστε και επειδή είδα οτι δεν έχει γίνει παραγγελία ακόμη ,αν και δεν ξέρω κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να ψάξετε κάτι΄άλλο ή να πάτε πάλι στην ίδια διαφημιστική εταιρεία (είναι εκείνη στην Καλλιθέα?)..
Eχω παραλάβει καταλόγους και από άλλες δύο πολύ μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες οι οποίες κάνουν επίσης πολύ καλή δουλειά.Το ενδιαφέρον είναι οτι δεν προμηθεύονται τα μπλουζάκια από αλλου (και ο,τιδηποτε άλλο διαφημιστικό) απλώς για να βάλουν μόνο τη μακέττα.
Δεν υπάρχουν μεσάζοντες δηλαδή, οπότε και το κόστος μακέττας ,εκτύπωσης αλλά και πώλησης του ρούχου σαφώς και είναι μικρότερο.
Επίσης η μία από τις δύο εταιρείες αναλαμβανει και διαφημιστικά μπλουζάκια γνωστής φίρμας (και ανθεκτικής).
Εγώ θα έρθω -για δική μου δουλειά- σε επαφή και με τις δυο εταιρείες το καλοκαίρι (Ιούνιο),δηλαδή αργώ ακομη σχετικά,για αυτό και το αναφέρω μήπως και θέλετε (οπως και την προηγούμενη φορά) να σας πω κάποιες πληροφορίες σχετικά.
Επίσης δεν ξέρω αν έχετε σκεφτεί και για άλλα διαφημιστικά πιο καλοκαιρινά ή αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.