Αποστολέας Θέμα: Superleague 2007-2008 Το μπάχαλο ξεκίνησε.....  (Αναγνώστηκε 55170 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Superleague 2007-2008 Το μπάχαλο ξεκίνησε.....
« Απάντηση #50 στις: 09/03/08, 21:01 »
Συγχαρητήρια στον παο, δικαια κερδισε τη Λαρισα. Αντε και εύχομαι καποια στιγμη να γεμίσετε και τη λεωφόρο....  ;D

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #51 στις: 09/03/08, 21:44 »
Συγχαρητήρια στον παο, δικαια κερδισε τη Λαρισα. Αντε και εύχομαι καποια στιγμη να γεμίσετε και τη λεωφόρο....  ;D
??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #52 στις: 10/03/08, 14:13 »
ναι οντως δικαια...αλλα η λεωφορος γεματη ηταν....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: 11/03/08, 02:25 »
νταξ δεν ηταν και σολντ αουτ ομως

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #54 στις: 11/03/08, 12:42 »
χεχε...βασικα ηταν ....αντε παρα κατι θεσεις....αλλα ηταν φισκα...το συμπερασμα πως το εβγαλες??ησουν μεσα??

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: 11/03/08, 16:18 »
Καλα ρε αυτός ο Κόκκαλης, το έχει χάσει τελείως? Έδιωξε τον Λεμονή? Και ποιόν θα φέρει τώρα τον Κάμπος? ή τον Λίνεν?
Πάει τα γα**σε όλα ο Σωκρατης

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: 11/03/08, 16:45 »
Αλέφαντος για πάντα στο λιμάνι! Όντως τα χει παίξει ο πρόεδράς σας :P Λέτε να ψήνει Μουρίνιο ??? :P Δεν είναι απίθανο. Είναι κομμάτι φαντασιόπληκτος ο Σώκρατες ;D
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #57 στις: 16/03/08, 22:42 »
Λοιπόν μερικά μικρά σχολιάκια για το πρωτάθλημα μετά και το πέρας της 25ης αγωγιστικής:

1) Ο ΠΑΟ κάποτε θα έχανε.. Δεν θα μπορούσε συνέχεια να κερδίζει με 1-0 και με goal από τους αμυντικούς τους.. Το σημερινό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε υπολογισθεί στα χαμένα του ΠΑΟ (όταν έκαναν τον σχεδιασμό στη αρχή της χρονιάς), γιατί η Ξάνθη έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια κακός δαίμονας των μεγάλων ομάδων και ειδικότερα του ΠΑΟ..

2) Ίσως σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του (από πλευράς απόδοσης) για φέτος, ο ΠΑΟ έχασε.. Διάβασα, και άκουσα, διάφορες ανακρίβειες στα κανάλια και στα αθλητικά sites, αλλά παρακολουθώντας ποδόσφαιρο για πάνω από 15 χρόνια, πιστεύω ό,τι βλέπω με τα μάτια μου και μόνο.. Λοιπόν ο ΠΑΟ σήμερα:
i) ΔΕΝ έπαιξε με "γιόμες" όπως έλεγε ο εκφωνητής συνεχώς (αν το έκανε μία δύο φορές δεν συνιστά τον κύριο τρόπο ανάπτυξης μιας ομάδας).. "Γιόμα" είναι να σεντράρεις από πίσω από τη σέντρα γιατί πολύ απλά οι μέσοι σου δεν ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα.. Αυτό σήμερα δεν έγινε διότι η Ξάνθη δεν έπαιξε ασφυκτικό pressing και men behind ball (με εξαίρεση το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο) όπως παίζουν άλλες ομάδες που στήνονται για το Χ, με αποτέλεσμα οι Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Ρομέρο (στο τέλος) να έχουν χώρο να κινηθούν και ως εκ τούτου έβγαλαν μερικές πολύ ωραίες σέντρες από τα πλάγια και στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης..   
ii) ΔΕΝ είχε την τύχη με το μέρος του και στις φάσεις που δέχτηκε τα goal και στις ευκαιρίες που έχασε στο δεύτερο ημίχρονο (αχ βρε Σαλπιγγίδη  :D)
iii) ΔΕΝ του επετράπη να βρει ρυθμό, διότι έπεσε πάνω σε μια Ξάνθη, η οποία άρχισε τις καθυστερήσεις αμέσως μετά το πρώτο goal.. Συνήθως οι ομάδες κάνουν καθυστερήσεις μετά το '75.. Οι Παπαδημητρίου και Τόμιτς (ωραίος παίχτης btw) κάθε φορά που ακουμπούσαν μπάλα τραυματιζόντουσαν..
iv) Σε σχέση με τα προηγούμενα άθλια παιχνίδια που έχει κάνει, σήμερα με ευχαρίστησε απρόσμενα και ας έχασε.. Δεν πειράζει, at the end of the day είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω..

3) Από τις 3 πρώτες ομάδες, δεν μπορείς να πεις με ευκολία ποια ομάδα δικαιούται τον τίτλο, και αν το πάρει κάποιος, θα είναι στις λεπτομέρειες και προβλέπω διαφορές 1-3 βαθμών (χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι -- το θέμα με την έφεση τελείωσε, όποιος το πάρει έστω και με 1 βαθμό θα το πάρει δίκαια)..

4) Βασιζόμενος στο 3), αν ο ΠΑΟ χάσει φέτος το πρωτάθλημα, αυτό δεν θα οφείλεται σε κάποια γκέλα (γιατί ήττα στην Ξάνθη δεν θεωρείται γκέλα και αυτό θα πρέπει να αρχίσουμε να το βάζουμε σιγά σιγά στο μυαλό μας) αλλά στην μη ικανότητα του (γιατί περί ανικανότητας πρόκειται και όχι ατυχίας) να τελειώσει με διπλά τα δύο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στα αντίστοιχα παιχνίδια..

5) Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τους πρωτοπόρους, όπως τίποτα δεν είχε τελειώσει και πριν μια βδομάδα.. Για να πω την αλήθεια, ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την κατήφεια των Ολυμπιακών (η οποία κορυφώθηκε και με την απομάκρυνση Λεμονή) ενώ ήταν μόνο 1 βαθμό πίσω από την κορυφή..

6) Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, θα πρέπει να πω ότι σε ένα δύσκολο αγώνα, αν εξαιρεθούν 2-3 ανθρώπινα λάθη, ο Κάκκος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.. Μακάρι όλες οι διαιτησίες να είναι έτσι..
« Τελευταία τροποποίηση: 16/03/08, 22:50 από faser »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: 17/03/08, 03:12 »
Αυτο ειναι σωστό  ;D  ;D Τώρα μένει το ντέρμπυ με την ΑΕΚ και τη σηκώνουμε (πάλι) τη κούπα   ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: 17/03/08, 05:52 »
Παντως ο ΠΑΟ δεν ηταν για να χασει σημερα (οπως κι αλλες φορες που πηρε το τριποντο δεν ηταν για να νικησει)...δε βλεπω κουπα για να ειμαι ειλικρινης...με την ΑΕΚ στο 1-1 σημερα και 5 βαθμους (αν τα λεω καλα) πισω δε θα κατεβει το ιδιο δυνατα εναντια στον ΟΣΦΠ...κερδισε και ο Λεβαδειακος...

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 17/03/08, 16:24 »
Από τις 3 πρώτες ομάδες, δεν μπορείς να πεις με ευκολία ποια ομάδα δικαιούται τον τίτλο, και αν το πάρει κάποιος, θα είναι στις λεπτομέρειες και προβλέπω διαφορές 1-3 βαθμών (χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι -- το θέμα με την έφεση τελείωσε, όποιος το πάρει έστω και με 1 βαθμό θα το πάρει δίκαια)..
http://sport24.gr/svc/npc/index2.asp
Πήγαινε στην Αθλητική ηχώ..
Δες και τις προηγούμενες ημερομηνίες..
Πήγαινε και αύριο..
Πήγαινε και στην τελευταία αγωνιστική..

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #61 στις: 17/03/08, 16:41 »
Από τις 3 πρώτες ομάδες, δεν μπορείς να πεις με ευκολία ποια ομάδα δικαιούται τον τίτλο, και αν το πάρει κάποιος, θα είναι στις λεπτομέρειες και προβλέπω διαφορές 1-3 βαθμών (χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι -- το θέμα με την έφεση τελείωσε, όποιος το πάρει έστω και με 1 βαθμό θα το πάρει δίκαια)..
http://sport24.gr/svc/npc/index2.asp
Πήγαινε στην Αθλητική ηχώ..
Δες και τις προηγούμενες ημερομηνίες..
Πήγαινε και αύριο..
Πήγαινε και στην τελευταία αγωνιστική..
Ασ'τους αυτούς.. Αυτοί πληρώνονται για να γράφουν οπαδικές αηδίες.. Εμείς φταίμε που τους αγοράζουμε >:(..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: 31/03/08, 07:52 »
Μερικές παρατηρήσεις για τον Ολυμπιακό.
Δεν διώχνεις προπονητή στη μέση της περιόδου. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.
Δεν γίνεται ο Νικοπολίδης να είναι, ακόμα, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.  Έλεος.
Είναι εμφανές οτι πλέον δεν κάνει μπλονζόν, δεν κάνει επεμβάσεις (πρώτο γκολ με ΑΕΚ), κάνει άστοχες εξόδους (τρίτο γκολ με ΑΕΚ) και πολλές φορές μένει και άγμαλμα (γκολ Λυμπερόπουλου). Στα 37 του, είναι καιρός να τα μαζεύει και να την κάνει μ'έλαφρά.
Ο Τζώρτζεβιτς στα 36, δε μπορεί να παίζει σε κάθε ματς 90', και ίσως πρέπει να μπει σε κάποιο σύστημα rotation.
Το κέντρο του Ολυμπιακού χτες ήταν ανύπαρκτο. Ο Στολτίδης στα εντός έδρας ματς παίζει πολύ καλά και κάνει όλο το παιχνίδι, αλλά στα εκτός έδρας φαίνεται εντελώς εκτός κλίματος και φυσικά την πληρώνει όλη η ομάδα. Ο Λεντέσμα με μια προσθήκη ενός γρήγορου και δημιουργικού μέσου (ή χρήση ενός μικρού πχ. Κατσικογιάννης ή Μενδρινός) θα πρέπει να είναι το μελλοντικό κέντρο του ολυμπιακού.
Ο Κοβάσεβιτς, στα 36 του, όταν ήρθε έκανε θαύματα στο C.L. και ουσιαστικά βοήθησε στο να προκριθεί η ομάδα. Από τότε όμως, δεν έχει βοηθήσει όσο θα 'πρεπε. Και δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός που παίζει με έναν επιθετικό μπορεί να στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν στην επίθεση.
Ο Κωνσταντίνου χρυσοπληρώθηκε 3*900,000 ευρώ, και συνεισέφερε 0. Ευτυχώς το συμβόλαιό του λήγει φέτος, ελπιζω να μην είναι να χαζοί να του κάνουν ανανέωση, γιατί από τον Σωκράτη όλα να τα περιμένεις.  :P
Επίσης ένα μεγάλο αρνητικό στον Ολυμπιακό, είναι οτι δεν τολμούν να βάλουν νέους παίχτες, ειδικά στα εντός έδρας ματς. Κι ένα ακόμα, οι δηλώσεις Στολτίδη και Πατσατσόγλου οτι ήταν η Τσέλσυ ήταν καλύτερη ομάδα και γιαυτό δε μπορούσε ο Ολυμπιακός να νικήσει, φανερώνουν την ηττοπάθεια τους και το κόμπλεξ των Ελλήνων με ομάδες από το εξωτερικό. Μάλλον εννοούσαν οτι οι ίδιοι είναι μέτριοι για το επίπεδο μιας Τσέλσυ. Επίσης άμα είναι καλύτερη η Τσέλσυ, κι ο Ολυμπιακός πέφτει κάθε χρόνο με ανώτερες ομάδες, τότε δεν έχει νόημα να αγωνίζεσαι στο CL. Καλύτερα παίξε Intertoto με τη Λοκομοτίβ Σόφιας, που έχεις πιθανότητες να νικήσεις.  :P

Απομένουν 3 ματς, με το πιο δύσκολο Σκόντα εκτός. Και στο κύπελλο τη Τετάρτη με τον Θρασύβουλο. Ελπίζω να μη γίνει καμία στραβή και πέσει γέλιο πάλι.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #63 στις: 31/03/08, 11:32 »
To derby χθες για μένα ήταν η απάντηση του Ρίμπο στον Κόκκαλη και στη μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού που είχε αναρτήσει το πανό "οι μεγάλοι παίχτες παίζουν στις μεγάλες ομάδες"..

Δεν μπορείς ένα τέτοιο παίχτη να τον διώχνεις έτσι.. Δεν με ενδιαφέρει τι είχαν συμφωνήσει οι 2 πλευρές (Διοίκηση - Ριβάλντο) και τι τελικά τηρήθηκε από τη συμφωνία.. Ούτε με ενδιαφέρει, πόσες "μαύρες" απολαβές είχαν υποσχεθεί στο Ριβάλντο και τι τελικά τι από αυτά θα έμπαινε μέσα στο συμβόλαιο.. Το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι ότι δεν μπορείς ένα παίχτη σαν το Ριβάλντο (που το ελάχιστο που μπορώ να θυμηθώ είναι ότι είχε πάρει - με κρίσιμα goal - μόνος του το πρωτάθλημα το 2005) να μην του σηκώνεις ούτε το τηλέφωνο, ούτε να τον γράφεις όταν ζητάει συνάντηση (όπως έχουν όλοι οι παίχτες δικαίωμα) για να γίνουν συνομιλίες για την ανανέωση συμβολαίου.. Τότε, απ' ότι θυμάμαι είχε παραπονεθεί πολύς κόσμος για το χειρισμό Κόκκαλη.. Στο derby του πρώτου γύρου όμως, αυτό το πανό έδειξε ότι κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεχνάνε εύκολα.. Ο Ρίμπο με εντυπωσιακή εμφάνιση επέδειξε ποδοσφαιρικό εγωισμό..

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #64 στις: 31/03/08, 11:58 »
Εμενα γιατι ολα μου φαινονται ενα καλοστημενο παιχνιδι των 3 μεγαλων, που θα φερει περισσοτερο κοσμο στο στοιχημα και στο γηπεδο; 4 αγωνιστικες πριν, ολες οι μεγαλες ομαδες σε αποσταση αναπνοης, αγωνια στον κοσμο που πρεπει να υποστηριξει την ομαδα του, κλπ κλπ;

Νομιζω πως μας κοροϊδευουν κανονικα, αλλα ειμαστε τοσο χαζοι που ακουμε τις δηλωσεις προεδρων για να πειστουμε πως η super league ειναι ενα σοβαρο πρωταθλημα..ρολων!
Εκτος εαν ολοι πιστευουμε πως η ΑΕΚ φυλαγε δυναμεις για εναν αγωνα σε ολοκληρο πρωταθλημα, ή ο Κωστενογλου ειναι καλυτερος απο τον Φερερ...Βεβαια το ιδιο ισχυει και για το στρατοπεδο του Ολυμπιακου ( αν και ο Λεμονης μια μετριοτητα ηταν, ενω ο Σεγκουρα παραμενει αγνωστος ετσι και αλλιως ).

Ετσι, του χρονου να στειλουμε παλι μια ελληνικη ομαδα στο εξωτερικο, για να καλοπερασει η Ευρωπη ( οποια και εαν ειναι αυτη η ομαδα ) και να ειμαστε χαρουμενοι που εχουμε χορταρι στα γηπεδα μας, σε αντιθεση με τα γηπεδα του πρωταθληματος της Ουγκαντας!

Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #65 στις: 31/03/08, 13:40 »
Εμενα γιατι ολα μου φαινονται ενα καλοστημενο παιχνιδι των 3 μεγαλων, που θα φερει περισσοτερο κοσμο στο στοιχημα και στο γηπεδο; 4 αγωνιστικες πριν, ολες οι μεγαλες ομαδες σε αποσταση αναπνοης, αγωνια στον κοσμο που πρεπει να υποστηριξει την ομαδα του, κλπ κλπ;
Freemind, αν και γενικά τέτοια συνωμοσιακά σενάρια έχουν ακουστεί πολλές φορές στο παρελθόν (εκ των οποίων τα περισσότερα εκ των αποτελεσμάτων διαψεύσθηκαν) στο φετινό πρωτάθλημα των μετρίων θα το πίστευα..
Εν τούτοις, πιστεύω ότι έχει διαφορά το να "στηθεί" μια νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, με ένα παιχνίδι 4-0 (σ.ι: αντί Χ-0, όπου Χ βάζει ο καθένας τι πιστεύει με αυτά που είδε).. Αν το είχανε στήσει, δεν νομίζω να έπαιρνε τέτοια ευρεία νίκη η ΑΕΚ..

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #66 στις: 31/03/08, 13:56 »
Αν το ειχανε στησει το ματς ο ολυμπιακος για τα ματια του κόσμου θα το πάλευε λίγο....με βαση την εικονα του αγώνα εφτάρα και λιγα λέω...το 4-0 αδικει την ΑΕΚ....

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: 31/03/08, 14:02 »
Vamporator σωστά όσα λες αλλά στο θέμα του νικοπολίδη θα διαφωνήσω... Μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία (βέβαια οι ηλικίες για τους τερματοφύλακες διαφέρουν από αυτές των παικτών ) αλλά φέτος κυρίως μετά τα χριστούγεννα είναι πάρα πολύ σταθερός και μέσα στους καλύτερους της ευρώπης ( και στο λέω εγώ που είμαι βάζελος )... όσο για χθες για μένα η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο... και όταν τρως 2 γκολ σε 10' τι να κάνεις μετά...
Τον Σεγκούρα δεν πρέπει να τον κατηγορείτε γιατί δεν είναι προπονητης ο άνθρωπος... όλο το φταίξιμο για μενα πρέπει να πάει στον κόκκαλη που δεν ξέρει τι θέλει... καλή πορεία στην ευρώπη ή πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορα? γιατί και τα δύο δεν μπορεί να τα κάνει μια ελληνική ομάδα...

Σωστό και αυτό που είπε ο faser για τον ριβάλντο...

Όσο για το αν είναι στημένο το πρωτάθλημα αν και οι έλληνες τρελενόμαστε λίγο για συννομοσίες δεν το πιστεύω γιατί έχοντας παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια του παναθηναικού μπορώ να πω ότι εκεί που έχασε βαθμούς θα μπορούσαν να είχαν μπει γκολ που θα άλλαζαν εντελώς το αποτέλεσμα...

Ένα είναι σίγουρο πάντως... καμία από τις 3 μεγάλες δεν θα συνεχίσει του χρόνου με τον ίδιο προπονητη  :P
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #68 στις: 31/03/08, 14:47 »
Vamporator σωστά όσα λες αλλά στο θέμα του νικοπολίδη θα διαφωνήσω... Μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία (βέβαια οι ηλικίες για τους τερματοφύλακες διαφέρουν από αυτές των παικτών ) αλλά φέτος κυρίως μετά τα χριστούγεννα είναι πάρα πολύ σταθερός και μέσα στους καλύτερους της ευρώπης ( και στο λέω εγώ που είμαι βάζελος )...
Αυτό μόλις τώρα το είδα.. Όχι μόνο ο Νικοπολίδης είναι μεγάλος και πρέπει να φύγει, αλλά αν ο ΟΣΦΠ κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να υψώσει άγαλμα του 3 μέτρων έξω από το Καραϊσκάκη.. Ούτε να θυμηθώ δεν μπορώ πόσους βαθμούς έχει πάρει ο Νικοπολίδης μόνος του φέτος, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Ολυμπιακό γενικότερα γιατί μια ποδοσφαιρική ομάδα αποτελείται από 11 παίχτες και όχι από 10 + 1 χαμάλη..

Όσο για το αν κάνει βουτιές ή τα "τρώει" όρθιος, αυτό που μπορώ να σου πω σαν οπαδός του ΠΑΟ (τόσα χρόνια τον είχαμε :)) είναι ότι ο Νικοπολίδης ποτέ δεν έπαιζε με τις εκτινάξεις και τα απίστευτα reflex στυλ Μπουφόν.. Απλά είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα, επειδή παίζει με την εμπειρία, διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις, δεν κάνει παρακινδυνευμένες εξόδους, είναι πολύ καλός στα τετ-α-τετ και είναι πολύ σταθερός στα σουτ που κατευθύνονται 1-2 μέτρα κοντά του (κοινώς δεν πνίγει σουτ).. Δεν είναι και λίγα αυτά.. Αα, και τώρα τελευταία, έχει αναπτύξει μία καλή τεχνική στο να αποκρούει πέναλτι.. Και εμείς όταν τον είχαμε, παραπονιόμασταν ότι δεν έκανε βουτιά ούτε για τη ζωή του.. Στα πρώτα 2-3 χρόνια του στον ΟΣΦΠ έδειξε βελτιωμένος και ορεξάτος για "πτήσεις", αλλά με τα χρόνια φάνηκε ότι ο Νικοπολίδης γίνεται Ίκαρος στον πρώτο γύρο μόνο, ενώ στο δεύτερο (και δη στα τελευταία παιχνίδια)τον παρασέρνει η κόπωση, όπως όλους τους παίχτες άλλωστε

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: 31/03/08, 16:03 »
Δηλαδή αν γύριζε στο παναθηναικό αντι του Γκλίνοβιτς θα πανηγυρίζατε ?  :P

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #70 στις: 31/03/08, 18:09 »
Είναι καλύτερος από τον Γκαλίνοβιτς.. Απλά το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω.. ;)

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: 31/03/08, 18:10 »

Αν δεν είχε περάσει από το λιμάνι σίγουρα...
Όσο για τον Μάριο πριν τον μεγάλο του τραυματισμό ήταν πολύ καλός... μετά όμως... τώρα τελευταία βέβαια τον βλέπω πιο σταθερό....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 31/03/08, 18:21 »
Ήταν στα νιάτα του. Τώρα είναι για τα π..ο καβάλα. Ο Σηφάκης είναι μακράν καλύτερος.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #73 στις: 31/03/08, 18:29 »
Ήταν στα νιάτα του. Τώρα είναι για τα π..ο καβάλα. Ο Σηφάκης είναι μακράν καλύτερος.
Κοίταξε να δεις.. Οι παίχτες είναι όπως τα αυτοκίνητα.. Κανείς δεν μπορεί να πείσει τον άλλον εύκολα, ότι το Α αυτοκίνητο είναι καλύτερο από το Β.. Αυτό όμως που βλέπω είναι ότι ο Σηφάκης έχει παίξει μόνο σε κάποια αδιάφορα παιχνίδια κυπέλου, ενώ ο Νικοπολίδης έχει βγάλει σχεδόν όλη τη σεζόν.. Δεν μπορεί να κάνουν λάθος στον Πειραιά.. Δεν είναι ΑΕΚ, που στα μισά παιχνίδια είχαν εκτός τον Μπλάνκο.. ;D

Αποσυνδεδεμένος mesimeriaris

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: 31/03/08, 18:41 »
Αρχικα τα περι στησιματος δεν τα περνω σοβαρα απο την στιγμη που επεσε τεσσαρα και θα μπορουσαν να πεσουν και πολλα αλλα.Οχι βεβαια οτι δεν εχω ικανους τους παντες να στησουν τα παντα,αλλα μπορουν να στησουν ηττες οχι διασυρμους.
Ουτε ο Σεγκουρα φταει χθες,μου φανηκε οτι μετα το δευτερο ο Ολυμπιακος επαιζε υπο κατασταση πανικου.Μαλιστα τον Ολυμπιακο δεν τον εχω δει ποτε να παιζει με τετοια ψυχολογια(ωχ θα γινουμε ρεζιλι) ακομη και στα μεγαλα ευρωπαικα πακετα(στη γιουβε επαιζαν για να το γυρισουν μεχρι να φανε τρια τεσσερα).Η Αεκ απλα εκανε αυτο που πρεπει να κανεις σε αυτες τις περιπτωσεις,οταν ο αντιπαλος ειναι χεσμενος πιεζεις ψηλα.