Αποστολέας Θέμα: Superleague 2007-2008 Το μπάχαλο ξεκίνησε.....  (Αναγνώστηκε 55117 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Superleague 2007-2008 Το μπάχαλο ξεκίνησε.....
« Απάντηση #75 στις: 01/04/08, 11:35 »
Ξερετε οι περισσοτεροι πως παρολο που ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου, ποτε δεν καθισα να συμπεριφερθω σαν ανεγκεφαλος οπαδος.
Δεν καταλογιζω την τεσσαρα στο "στησιμο" του πρωταθληματος, ομως εχω την υποψια πως και το φετινο πρωταθλημα ειναι του Ολυμπιακου. Τωρα το "πως" και το "γιατι", μαλλον ολοι το ξερουμε ή ολοι μπορουμε να το υποπτευτουμε!
Ας το δουμε και λιγο λογικα:

1) Η ΑΕΚ ξαφνικα επαιξε καλο παιχνιδι.
2) Ο ΟΣΦΠ μεσω δικαστικων οδων πηρε την πρωτη θεση ( με το κλασσικο παιχνιδι της Καλαμαριας )
3) Ο ΟΣΦΠ περασε με μια αλφα αξιοπρεπεια απο τα ευρωπαϊκα σαλονια ( και δεν νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο ). Αντιθετως στο πρωταθλημα δειχνει μια μετριοτητα για αδιευκρινιστο λογο! Τοσο αδιευκρινιστο που αφηνει...σκεψεις!
4) Τι πιο ωραιο για τους "προεδρους" να βλεπουν τον κοσμο να ερχεται στο γηπεδο..Και ιδιαιτερα οταν η αγωνια για το πρωταθλημα φτανει στο κατακορυφο, που ακομα και οι πιο ουδετεροι θα υποστηριξουν την ομαδα τους. Περισσοτερα λεφτα στα ταμεια τους, με λιγα λογια..

Δεν ξερω...οποιος δηλωνει ικανοποιημενος απο το φετινο πρωταθλημα, μαλλον εχει συνηθισει στη μετριοτητα...Οποιος δηλωνει επισης ικανοποιημενος απο τις ομαδες ( και ιδιαιτερα τις μεγαλες ), παλι εχει συνηθισει σε πρωταθληματα Β Εθνικης της Ευρωπης..Φετος καθισα κι εγω καποιες φορες σαν ανθρωπος να δω κανεναν αγωνα και στο τελος εβλεπα Mr Monk, που εδινε και κατι τελοσπαντων..

Παραπονα :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: 01/04/08, 15:37 »
ΤΕλικά αυτός ο Κόκκαλης έχει για όλα λύση. Player manager ο Georgevic ως τις 20 Απρίλιου
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=887088&lngDtrID=1101

::)
« Τελευταία τροποποίηση: 01/04/08, 15:38 από Vampovorator »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
Απ: Superleague 2007-2008 Το μπάχαλο τελείωσε.....
« Απάντηση #77 στις: 13/04/08, 23:08 »
Λοιπόν, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.. Ο Ολυμπιακός είναι για ακόμα μια χρονιά πρωταθλητής (δεν πιστεύω κανείς να νομίζει ότι στην τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη με τον Ηρακλή θα χαθούν βαθμοί :D).. Το πρωτάθλημα δεν το κερδίζει αναγκαστικά εκείνος που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά εκείνος που "αντέχει" περισσότερο από τους άλλους.. Με αυτή τη λογική ας κάνουμε ένα απολογισμό των 3 πρωτοπόρων βάσει της σημερινής βαθμολογίας (και πιθανώς της βαθμολογίας του τέλους του πρωταθλήματος)..

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός επί Κόκκαλη διακρίνεται από επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι του.. "Ας βάλω 4 και ας δεχθώ 3".. Φέτος υπό τις οδηγίες του Λεμονή θέλησε να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη.. Ο Λεμονής κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν με την λογική αυτή και προτίμησε να ξεπατικώσει πρακτικές μικρών (σε ιστορία και επιτυχίες) ευρωπαικών ομάδων που κάπου, κάπως, κάποτε έκαναν μια αξιοσέβαστη ευρωπαική πορεία.. Προτίμησε την υπομονή και τα πολλά αμυντικά χαφ από την δύναμη και τις τακτικές της "φόρτσα" επίθεσης..  Κάτι τέτοιο του βγήκε στο CL (μέχρι ένα σημείο) αλλά του στοίχησε στο πρωτάθλημα.. Μια ομάδα που παίζει με έμφαση στο κέντρο και στην άμυνα τις Τετάρτες δεν μπορεί να μεταμορφώνεται σε επιθετική γεννήτρια τα Σαββατοκύριακα.. Σε πολλά παιχνίδια φαινόταν η αδυναμία του να διασπάσει κλειστές άμυνες, κάτι που στα προηγούμενα χρόνια δεν ίσχυε.. Ήταν όμως αποτελεσματικός και πήρε αρκετά παιχνίδια από την χειρότερη μεταγραφή του καλοκαιριού, όπως πίστευαν οι φίλοι του τότε.. Το ποσοστό των goal που πέτυχε σε σχέση με τις τελικές προσπάθειες ήταν πάνω από το μέσο όρο των άλλων ομάδων (σε αντίθεση με το ποσοστό θεάματος επί δαπανηθέντων χρημάτων για μεταγραφές :D_ για σου ρε Μπράβο με την όμορφη γυναίκα σου :)) και σε πολλά παιχνίδια έκανε λίγες φάσεις, αλλά οι οποίες καρποφόρησαν.. Επίσης είχε σε δαιμονιώδη φόρμα τον Νικοπολίδη και δικαίως στέφθηκε πρωταθλητής γιατί πολύ απλά έκανε τις λιγότερες γκέλες από τους αντιπάλους του..

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ στην αρχή της περιόδου φαινόταν το φαβορί.. Έκανε μερικές εύκολες νίκες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο (με χαρακτηριστικό γεγονός ότι έκανε τη πρώτη ήττα της στην 7η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κερδίσει).. Ήταν αρκετά παραγωγική σε goal γεγονός που ενίσχυε την εικόνα της σαν φαβορί.. Προδόθηκε όμως από τη διοίκηση της και τον προπονητή της.. Η άπειρη διοίκηση της στα άσχημα αποτελέσματα προτίμησε να "πιαστεί" από την διαιτησία δίνοντας έτσι το ελεύθερο και τις δικαιολογίες στους παίχτες της να επαναλαμβάνουν τις άσχημες εμφανίσεις τους ενώ ο Φερέρ έκανε προπονητικές αλχημείες κρατώντας σε πολλούς αγώνες εκτός 11αδας τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ και μάλλον του πρωταθλήματος, Μπλάνκο.. Εν τέλει, από τους τρεις πρωτοπόρους η ΑΕΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.. Οι 2 βαθμοί που την χωρίζουν από τον Ολυμπιακό οφείλονται στο γεγονός ότι έκανε 6 ήττες και μόνο 2 ισοπαλίες σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έφερε 7 ισοπαλίες αλλά μόνο 2 ήττες.. Δηλαδή με απλά λόγια η ΑΕΚ στη "κακή" της μέρα δεν μπορούσε να πάρει το βαθμό που πιθανώς αν το είχε κάνει σε 2 περιπτώσεις τα πράγματα σήμερα να ήταν διαφορετικά.. Στα συν της και το γεγονός ότι μια μάλλον γερασμένη ομάδα με αρκετούς τριαντάρηδες (Ριβάλντο, Λύμπε, Ζήκος, Καφές) έδειχνε αρκετά ζωντανή μέσα στο γήπεδο.. Επίσης κέρδος για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ευρωπαικής κλάσης Παπασταθόπουλος..

ΠΑΟ: Ότι και να πει κανείς για αυτή την ομάδα θα είναι λίγο.. Ξεκινά μουδιασμένα στο ντέρμπι της Α' Αγωνιστικής, στη συνέχεια συνέρχεται, σημειώνει τη πρώτη ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης (όπου τελικά έμελε να χάσουν όλοι οι πρωτοπόροι) ενώ οι πρώτες αδυναμίες του αρχίζουν να φαίνονται από το παιχνίδι με τη Λάρισα όπου όλως τυχαίως δραπετεύει με τον βαθμό της ισοπαλίας.. Στο κύπελλο καταφέρνει να δεχθεί 4 goal από ένα Ολυμπιακό όπου 3-4 μέρες νωρίτερα τον είχε αντιμετωπίσει ανέλπιστα καλά στο Καραισκάκη, ενώ στο UEFA μετά από ένα χαλαρό Α' γύρο με κάτι....καφενεία, δέχεται goal στο 85' από την Ρέιντζερς στο ρελαντί.. Η συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου αναγκαστικά έπεσε όλο το βάρος, αποτελούταν από μπόλικα 1-0 με goal από τους αμυντικούς του, ασύλληπτη κατοχή μπάλας (60 κάτι υπέρ, έναντι 30 κάτι κατά), αλλά αναποτελεσματικότητα επίθεσης.. Στα περισσότερα παιχνίδια, πάτησε περιοχή 3-4 φορές ενώ ο μόνος που ντρίπλαρε κάπως και επιχειρούσε να περάσει τους αντιπάλους του ήταν ο Καραγκούνης.. Ενώ όμως οι αντίπαλοι του, δεν μπορούσαν ούτε αυτό το 1-0 να πετύχουν και βρέθηκε μπροστά στη βαθμολογία με φόντο 6 τελικούς, έχασε τους 3.. Οδυνηρή ήττα από την Ξάνθη (ή μάλλον από τον Ραζίνσκι), ισοπαλία με τον μισό Ηρακλή και φυσικά αποκορύφωμα του εορτασμού των 100 χρόνων ήταν η συντριβή από τον, κατά πολλούς κακεντρεχείς, ΠΑΟ Β'.. Στον πάγκο ο Πεσέιρο, δεν έβαζε τον Νίνη ούτε στο 90' ενώ έδινε συμμετοχές σε παίχτες που φαινόντουσαν καθαρά ότι ήταν ντεφορμέ (Τζιώλης - είναι φαντάρος το παιδί, εχει ψυχολογικά ;D, Βύντρα, Σέριτς, κ.α).. Με τέτοιες συνθήκες και η πρώτη θέση που βρέθηκε για 1 αγωνιστική ήταν κατόρθωμα για τον φετινό ΠΑΟ..

Γενικά πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης για τις "κηδείες" που προξένησε στους 3 "μεγάλους", στον Άρη που κατά πολλούς έπαιξε το πιο στρωτό ποδόσφαιρο, στη Λάρισα που με κόντρα τη διαιτησία τερμάτισε 6η και συμμετέχει στα μπαράζ.. Μετριότητα δυστυχώς για ιστορικές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ (τεράστια απογοήτευση της χρονιάς), Ξάνθη (κάπου στη μέση τα παράτησε), Ηρακλής (η 10η θέση δεν του ταιριάζει) και Εργοτέλη που ενώ είχε καλή ομάδα μάλλον θα πέσει..

Άντε και του χρόνου με καλύτερο θέαμα!! 
« Τελευταία τροποποίηση: 13/04/08, 23:12 από faser »

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: 13/04/08, 23:21 »
ΤΕλικά αυτός ο Κόκκαλης έχει για όλα λύση. Player manager ο Georgevic ως τις 20 Απρίλιου
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=887088&lngDtrID=1101

::)

Πρωταπριλια you know...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: 14/04/08, 11:54 »
Πλάκα πλάκα ο τζόλε είναι ο προπονητής στο γαύρο.
Τη Τετάρτη βγαίνει η απόφαση του ΚΑΣ. Και ουσιαστικά κρίνεται ο τίτλος.
Η ΑΕΚ τελευταία δείχνει πολύ ανεβασμένη, και νομίζω δικαιούται με τον Ολυμπιακό, την έξοδο στο CL.
Ο ΠΑΟ φέτος δεν έπεισε και η περσινή κρίση συνεχίστηκε και φέτος. Ούτε καλο ποδόσφαιρο έπαιξε, ούτε τίτλο πήρε.
Γενικά, ήταν από τα καλύτερα πρωταθλήματα από άποψη δυναμικότητας ομάδων, καθώς φάνηκαν πολύ ανεβασμένες σε σχέση με άλλες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #80 στις: 14/04/08, 15:28 »
Γενικά, ήταν από τα καλύτερα πρωταθλήματα από άποψη δυναμικότητας ομάδων, καθώς φάνηκαν πολύ ανεβασμένες σε σχέση με άλλες χρονιές.
Vampovorator, μάλλον δεν θυμάσαι τον Ολυμπιακό με Γιαννακόπουλο, Τζόρτζεβιτς (στα νιάτα του), Καραπιάλη, τον ΠΑΟ με Βαζέχα, Δώνη, Μπορέλι και την ΑΕΚ με Μανωλά, Σαβέφσκι και Δημητριάδη, γι' αυτό μάλλον σου άρεσαν οι δυναμικότητες των φετινών ομάδων ;D.. Φέρνω στο νου σχετικά νέες ομάδες, για να μην μας την πέσουν οι παλιότεροι που έβλεπαν Δομάζο, Χατζηπαναγή, Σιδέρη, Αντωνιάδη, κ.λ.π.. Τότε έβλεπες ποδόσφαιρο :)..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: 14/04/08, 15:46 »
Χμ..ίσως, αλλά ποτέ δεν θυμάμαι μαζεμένες τόσες πολλές δυνατές ομάδες:
Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα, Πανιώνιο, Αστέρα

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #82 στις: 14/04/08, 15:58 »
Χμ..ίσως, αλλά ποτέ δεν θυμάμαι μαζεμένες τόσες πολλές δυνατές ομάδες:
Ολυμπιακό, Παναθηναικό, ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα, Πανιώνιο, Αστέρα
Καλά ο Παναθηναϊκός φέτος δεν ήταν αυτό που λέμε "δυνατή" ομάδα.. Ούτε ο Ολυμπιακός στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε ανάλογα των δαπανηθέντων ποσών του καλοκαιριού και του χειμώνα.. Για τους άλλους που αναφέρεις, συμφωνώ.. Ειδικά όταν παίζανε μεταξύ τους είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια..

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • I dont give a fuck if you hate me
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: 14/04/08, 16:19 »
Και εγώ συμφωνώ με τον Vampovarotor ότι φέτος το πρωτάθληma ήταν αρκετά καλύτερο από το περσινό π.χ., με όλες τις ομάδες να παίζουν κατα καιρούς πολύ καλή μπάλα. Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα, αναρωτιέμαι ποιές ομάδες αξίζουν να υποβιβαστούν.. Καλαμαριά, Βέροια, Λεβαδιακός, ΟΦΗ, Εργοτέλης έχουν παίξει όλοι καλή μπάλα. Και πιστεύω ότι αμα ήτανε όλες οι διαιτησίες δίκαιες τότε δεν θα μιλάγαμε για 3 διεκδικητές του τίτλου αλλά για 5-6..
Φέτος πιστεύω ότι τουλάχιστον οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναικός, Άρης, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης (θεε μου δεν αντέχω τα στρογγυλά δοκάρια της έδρας του), βρίσκονται σχεδόν σε επίπεδο champions league δηλαδή θα κάνανε αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.. Είδομεν, του χρόνου, στο UEFA

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: 14/04/08, 16:32 »
Φέτος πιστεύω ότι τουλάχιστον οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναικός, Άρης, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης (θεε μου δεν αντέχω τα στρογγυλά δοκάρια της έδρας του), βρίσκονται σχεδόν σε επίπεδο champions league δηλαδή θα κάνανε αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.. Είδομεν, του χρόνου, στο UEFA

Το πιστευεις αυτο που λες???

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
Superleague 2007-2008 Το μπάχαλο τελείωσε????
« Απάντηση #85 στις: 14/04/08, 16:44 »
Το πρωτάθλημα συνήθως παίζεται στο γήπεδο, αλλά καμιά φορά περνάει και από το... δικαστήριο. Το φετινό πρωτάθλημα, λοιπόν, θα κριθεί εν μέρει πριν την τελευταία αγωνιστική. Η απόφαση του CAS για τη γνωστή υπόθεση Βάλνερ, αναμένεται να εκδωθεί μέσα στην εβδομάδα και να αλλάξουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Ο Παντελής Δέδες, μέλος του διεθνούς αθλητικού δικαστηρίου, αλλά και ο Νίκος Κούλης, αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή "Αρχίζει το ματς" του Alpha και κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Παντελής Δέδες, ο οποίος μίλησε αρχικά για το αν μπορεί να κάνει παρέμβαση κάποιος τρίτος, όχι άμεσα εμπλεκόμενος, αλλά έχοντας έννομο συμφέρον. "Για να παρέμβει κάποιος άλλος, πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία που προβλέπεται. Η διαδικασία έχει μια προθεσμία. Μπορεί να κάνει παρέμβαση, όποιος έχει έννομο συμφέρον. Η προθεσμία είναι δέκα μέρες από τη στιγμή που έδωσε εντολή ο CAS", σχολίασε το μέλος του διεθνούς αθλητικού δικαστηρίου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κατά πόσο η απόφαση είναι δεσμευτική για τις ομοσπονδίες.

"Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι σύμφωνα με τον κανονισμό του CAS και όλων των διεθνών ομοσπονδιών, η απόφαση είναι δεσμευτική. Όλες έχουν αποδεχτεί την αρμοδιότητα σε τελικό βαθμό και δέχονται ότι θα τηρήσουν την απόφαση. Κατόπιν τούτου, είναι υποχρεωμένες και οι εθνικές ομοσπονδίες. Τώρα, αν κάποιος αποφασίσει να κάνει τον καπετάνιο και να χαράξει δική του γραμμή, έχει το δικαίωμα. Μετά, όμως, υπάρχει μια άλλη διαδικασία που μπορεί να εκθέσει την κάθε ομοσπονδία στην παγκόσμια. Πρέπει να γνωρίζεται ότι το CAS χαρακτηρίζεται από τα τέσσερα F. Fast, Fair, Final, Free".

Παράθυρο για ΑΕΚ...

"Παρών" στο πάνελ ήταν και ο Νίκος Κούλης. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα ως προς την εμπλοκή της Ένωσης, αλλά άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. "Παρακολουθούμε την υπόθεση... Δεν θα ήθελα να μπω σε νομικά θέματα που αφορούν το συμφέρον της ΑΕΚ. Μπορώ να πω, όμως, ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει γίνει παρέμβαση από κάποιον τρίτο. Κάποιον τρίτο εκτός του Ολυμπιακού και της Καλαμαριάς. Οπότε προφανώς γνώριζαν τις ημερομηνίες. Με στεναχωρεί ότι σε ένα πρωτάθλημα και ένα καλό πρωτάθλημα, στο οποίο είμαι περήφανος για την ομάδα μου, καθόμαστε και μιλάμε για νομικά θέματα".

Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΚ θα επέτρεπε να αγωνιστεί παίκτης εναντίον της, που δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκος Κούλης αναφέρθηκε στην υπόθεση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. "Εμείς, όπως φαντάζομαι γνωρίζετε, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια παρόμοια ένσταση, σε ματς το οποίο χάσαμε. Και η αποφασή μας ήταν ότι "όχι δεν κάνουμε. Οι άλλοι έπαιξαν καλύτερα από εμάς και χάσαμε". Αυτή είναι μια φιλοσοφία, δεν κρίνω την άλλη... Δεν λέω αν είναι έντιμο ή όχι. Απλά εμείς δεν το κάναμε".

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε με τη σειρά του στην ΕΠΟ και τη διάθεση επικύρωσης της απόφασης. "Είναι αδιανόητο μετά από μια 8ετια που μας λέει η ηγεσία της ΕΠΟ, ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, αν η πολιτεία δεν εφατρμόσει αυτά που θέλει η ΦΙΦΑ, η ίδια ηγεσία να παρακάμψει το CAS. Εγώ περιμένω απολύτως να εφαρμοστεί η απόφαση".

Τέλος, ερωτώμενος αν η ΑΕΚ παρείχε ή θα παράσχει οικονομική βοήθεια προς την Καλαμαριά για να καλυφθούν τα έξοδα των δικηγόρων ξεκαθάρισε: "Έχοντας πει ότι δεν θέλω να μπω στο νομικό κομμάτι, μπορώ να διαβεβαίωσω πως όχι, η ΑΕΚ δεν θα βοηθούσε οικονομικά".

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #86 στις: 14/04/08, 18:41 »
Το φετινό πρωτάθλημα στη συνείδησή μου το έχει πάρει η ΑΕΚ.Και αυτό γιατί είχε την καλύτερη απόδοση από τους τρεις(καλύτερη επίθεση,καλύτερη άμυνα),"ξεβράκωσε" τον ΟΣΦΠ στο ντέρμπυ ,ήταν η λιγότερο ευννοημένη από τη διαιτησία ,έπαιξε για ακόμα μία χρονιά χωρίς ουσιαστικά έδρα(και αυτός ήταν ο λόγος για τις ήττες με Ηρα και Πανιώνιο,στη Φιλαδέλφεια δεν θα έχανε με τίποτα) και τέλος γιατί η βαθμολογία ΜΕΣΑ στο γήπεδο είναι, ΑΕΚ 68,ΟΣΦΠ 67,ΠΑΟ 66 .Αυτό που μένει είναι μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα ,όπου θέλουμε μόνο νίκη.Μάλιστα προτείνω χωρίς ίχνος πλάκας τη τελευταία αγωνιστική να κάνει προσκλητήριο στο γήπεδο και φιέστα και να τιμήσει μπροστά στο κοινό της, τους φετινούς πρωταθλητές .ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ 2007-2008 ΑΕΚ !
« Τελευταία τροποποίηση: 21/04/08, 02:47 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: 14/04/08, 19:22 »
Μέσα στο γήπεδο...όπου οι διαιτησίες παίζουν 50-50 % ε Μακμίσιας?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: 14/04/08, 20:33 »
Επανέρχομαι λέγοντας ότι η ΑΕΚ ήταν απλά η λιγότερο ευννοημένη σε σχέση με τους άλλους δύο και όχι σε σχέση με τους "μικρούς"...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: 21/04/08, 02:42 »
Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε το πιο "περίεργο" πρωτάθλημα των τελευταίων ετών."Περίεργο" γιατί ενώ για το ποδόσφαιρο είναι κάτι το συνηθισμένο ,να μην κερδίζει ο καλύτερος ,εν τούτοις φέτος δεν κέρδισε και ο πρώτος. Το φετινό πρωτάθλημα θύμισε εκείνες τις εκλογές της δεκαετίας του 60 όπου η Ε.Ρ.Ε του παππού Καραμανλή είχε πάρει την εξουσία από την Εν.Κέντρου του παππού Γ.Παπανδρέου ενώ είχε λιγότερες ψήφους,λόγω του εκλογικού νόμου...Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση,την καλύτερη άμυνα,τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο ,έμεινε στη δεύτερη θέση από την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια 11 φορές τα τελευταία 12 χρόνια...Αυτής μάλιστα της ομάδας ο πρόεδρος είχε δηλώσει μετά από αγώνα με τον Πανιώνιο πριν από 4 χρόνια ότι "οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο".Φαίνεται ότι έκανε λάθος τότε και φυσικά σαν άνθρωπος που είναι και αυτός έχει το δικαίωμα της μεταμέλειας...Αύριο εκδικάζεται η ένσταση της Π.Α.Ε Καλαμαριάς στο C.A.S . H Καλαμαριά έχει συμμάχους της σε αυτή την υπόθεση την Α.Ε.Κ και τον Π.Α.Ο (η Α.Ε.Κ διεκδικεί το πρωτάθλημα ,ο Π.Α.Ο απλά να έχει σαν αντίπαλο την εν λόγω ομάδα στα play-off) και αντίπαλο την ομάδα με τα ερυθρόλευκα και την Ε.Π.Ο . Η Καλαμαριά μάλιστα τις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετώπισε εξαιρετικά εχθρικές διαιτησίες,που είχαν σκοπό να την ρίξουν στη Β'Εθνική ,μόνο και μόνο για να μην έχει έννομο συμφέρον στην εν λόγω ένσταση,πράγμα το οποίο για τους αγνούς Ποντίους ,φυσικά ήταν δυσκολοχώνευτο ,οπότε και με το πείσμα που τους διακρίνει συνεχίζουν.Εδώ θα μου επιτρέψετε μια προσωπική αναφορά.Στην οικογένειά μου όλοι είναι ΑΕΚτζήδες ,εκτός του γαμπρού μου του Κώστα και του ανηψιού μου του Γιώργου.Ο Κώστας είναι 45 χρονών και έχει ζήσει από κοντά όλες τις εποχές της ομάδας με τα ερυθρόλευκα από το 1973 που τα θυμάται καλά έως και σήμερα.Ο Γιώργος είναι γεννημένος το 1990 και έχει στη μνήμη του μόνο την σύγχρονη εποχή των 11 πρωταθλημάτων.Ο Κώστας εκτός από μεγάλες στιγμές ,έχει ζήσει και τα "πέτρινα" χρόνια της ομάδας με τα κόκκινα και τα λευκά.Εξαιρετικά φανατισμένοι και οι δύο ,μέλη της ομάδας του Πειραιά από τότε που δώθηκε το σύνθημα για τα μέλη,έχουμε λογομαχήσει άπειρες φορές για παιχνίδια που πίστευα ότι είχε ευννοηθεί η ομάδα τους και άλλα στα οποία είχε αδικηθεί η Α.Ε.Κ και εκείνοι επειχηρηματολογούσαν ,με το ότι έχουνε καλύτερη ομάδα,καλύτερους παίκτες και ότι θα έπρεπε να κοιτάω πρώτα τα χάλια της δικιάς μου ομάδας.Με έχουνε αποκαλέσει σαν "Αεκτζή" κομπλεξικό και looser.Εγώ μπροστά τους δεν το παραδεχόμουν αλλά ήξερα μέσα μου ότι έχουνε αρκετό δίκιο γιατί παρ'όλο που ήθελε η ομάδα μου απλά δεν μπορούσε και αυτό φαινόταν στα μεταξύ μας παιχνίδια.Ο Κώστας μάλιστα είναι η "απειλή" κάθε οικογενειακού τραπεζιού ,γιατί μονίμως γυρνάει τη κουβέντα στο ποδόσφαιρο ,έχει εξαιρετικά δυνατή φωνή και καταλήγουνε οι περισσότερες οικογενειακές συγκεντρώσεις σε καβγάδες για την Α.Ε.Κ και την ομάδα του...Όταν κερδίσαμε με  4-0 ,δεν τον πήρα τηλέφωνο,δεν του έκανα καζούρα γιατί ,πρώτον ξέρω την "αρρώστεια "του και δεν ήθελα να τον πειράξω και δεύτερον γιατί ήταν η πρώτη μου νίκη μετά από 6 χρόνια όπου έτρωγα συνέχεια τα μούτρα μου ,οπότε δεν είχε και καμμιά ιδιαίτερη αξία.Σήμερα όμως που τον είδα αυτόν τον εντελώς παθιασμένο άνθρωπο με την ομάδα του, μαζί με τον γυιό του που του έχει πάρει όλα τα χούγια,κατάλαβα ότι δεν θα πρέπει να παρεξηγηθώ ποτέ ξανά μαζί του ,γιατί πάνω απ'όλα ο γαμπρός μου δεν έχει παρωπίδες και είναι ένας εντελώς αγνός άνθρωπος.Σήμερα παραδέχτηκε ότι η Α.Ε.Κ είναι Πρωταθλήτρια με το σπαθί της και επίσης μου είπε ότι ντρέπεται για την ομάδα του...Σε αυτόν και σε όλους τους αγνούς ,ηθικούς φιλάθλους αυτής της ομάδας αφιερώνω αυτήν την δημόσια απάντηση στο forum του κιθάρα,λέγοντάς τους ότι και εμένα με κοροιδεύαν κάποτε και μου λέγανε "Πέστε κάτω" και άλλα τέτοια,αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.Ακόμα και τη ντροπή που μπορείς να νοιώθεις για κάτι που αγαπάς.

Υ.Γ Δεν αναφέρω πουθενά παραπάνω το όνομα της ομάδας που πήρε φέτος στα χαρτιά το πρωτάθλημα ,από σεβασμό προς τους φίλους της...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: 21/04/08, 11:19 »
Η ΑΕΚ έπαιξε καλά, κατά τη γνώμη μου, μόνο στο τέλος του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο, παρότι προηγείτο, είχε κάνει μέτριες εμφανίσεις, κάτι που ομολόγισε και ο ίδιος ο Ντέμης, πριν 2 μήνες στη γνωστή συνέντευξη. Μια ομάδα που είναι καλή, όπως θέλουν να λένε ορισμένοι, δεν χάνει στην Ευρώπη τόσο εύκολα από όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζει. Με το που έφυγε ο Ισπανός προπονητής η ΑΕΚ φάνηκε να βρίσκει τον εαυτό της, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε όλο το πρωτάθλημα από ένα μέρος του.
Ο Ολυμπιακός φέτος, με ικανοποίησε πολύ περισσότερο με το ποδοσφαιρό του, συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρά η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ήταν σκέτη απογοήτευση στην Ευρώπη, και το αν αποκλείεται ή συνεχίζει μια ομάδα στην Ευρώπη, παίζει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Επίσης η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είχε 6 ήττες ενώ ο ΟΣΦΠ μόλις 2.
Για το θέμα Βάλνερ, τα ακούω όλα βερεσέ. Η Καλαμαριά, χρησιμοποίησε παίχτη αντικανονικά, ναί ή όχι? Ο Ολυμπιακός δικαιούτο να κάνει ένσταση ναί ή όχι? Ή έχουμε κανονές ή δεν έχουμε, αν είναι έτσι ας καταργήσουμε τους εξωγηπεδικούς κανόνες και να ισχύουν μόνο οι εντός γηπέδου για να λέτε οτι τα αποτελέσματα κρίνονται στο γήπεδο.
Να μιλήσουμε για δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιός μεγάλος δεν ευνοείται από τις διαιτησίες? Δεν ευνοείται η ΑΕΚ? Ο ΠΑΟ Ο ΟΣΦΠ? Ήμαρτον που λέει κι ο Γεωργίου. Άρα τι πρωτάθλημα άξιζε η ΑΕΚ ? Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ.
Στο κάτω κάτω αν όλα ήταν σωστά στο ελληνικό πρωτάθλημα, και δεν υπήρχαν ευνοικές διαιτησίες κλπ, η πρωταθλήτρια δεν θα ήταν η ΑΕΚ, αλλά η Λάρισα!

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: 21/04/08, 11:23 »
Καλά και εγώ συμφωνώ ότι το πρωτάθλημα στο γήπεδο πήρε η ΑΕΚ, αλλά αυτό με τα στατιστικά είναι ανοησία.. Τι πάει να πει, καλύτερη επίθεση? καλύτερη άμυνα? ο πρώτος σκόρερ? περισσότερα γκόλ? Οι στατιστικές κερδίζουν το πρωτάθλημα ή οι αγώνες? Γιατί το 2004, όταν και πρωταθλητής ήταν ο ΠΑΟ, οι στατιστικές τί έλεγαν? Ποιός ήταν πρώτος σκόρερ ? Ποιός είχε τα περισσότερα γκόλ? Περισσότερα διπλά?
Καλύτερη επίθεση: Ολυμπιακός ... 70 γκολ (ΑΕΚ φέτος ... 65)
Πρώτος σκόρερ: Ζιοβάνι(Ολυμπιακός)... 21 γκολ (Μπλάνκο φέτος ... 19)
Περισσότερα διπλά: Ολυμπιακός ... 13 (ΑΕΚ φέτος ... 11)

Ποιός πήρε τίτλο? Πώς πήρε τίτλο? Τα ξεχάσαμε αυτά?
Για άλλη μια φορά, για να μην παρεξγηθώ, θεωρώ ότι τον τίτλο ίσως τον άξιζε η ΑΕΚ φέτος(γιατί ΟΚ, έριξε 4 στον Ολυμπιακό, ήταν πιο σταθερή προς το τέλος αλλά και αυτή είχε πολλά παιχνίδια με μετρια απόδοση), και δεν θα με πειράξει καθόλου να τον πάρει από το CAS.. Απλώς μου τη σπάνε ελεϊνά όλες εκείνες οι θεωρίες οτι και καλα η ΑΕΚ έχει καλύτερα στατιστικά, και το πρωτάθλημα δεν το πήρε ο καλύτερος κλπ κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Raz

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: 21/04/08, 11:24 »
Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε τον Κοβάσεβιτς στο τελευταίο παιχνίδι θα ήταν όλα ΟΚ? Έτσι το κάνουμε στην Ελλάδα? Μάλιστα....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: 21/04/08, 11:40 »
Στην Ευρώπη φέτος η ΑΕΚ είχε ρεκορ 2Ν - 3Ι - 5Η
ο ΟΣΦΠ ρεκορ 3Ν-3Ι-2Η με αντιπάλους πολύ δύσκολους.
Το ποιός ήταν καλύτερη ομάδα το αφήνω στον Μacmisias

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #94 στις: 21/04/08, 12:00 »
Μια σημείωση θα ήθελα να κάνω εδώ, χωρίς βέβαια να θέλω να μπω ανάμεσα στην αντιπαράθεση σας για το ποιος άξιζε ή όχι το πρωτάθλημα.. Ο καθένας αποφασίζει με βάση αυτά που βλέπει και δεν έχει δικαίωμα να περνάει με το ζόρι την άποψη του στους άλλους..

Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες.. Δεν εννοώ ότι όλες οι ομάδες είναι ισάξιες, αλλά δεν υπάρχουν και ομάδες που στο ρελαντί μπορείς να τους ρίξεις 4.. Αυτό είναι ελληνική εφεύρεση που την ανακαλύψαμε για να πειραζόμαστε μεταξύ μας.. Όπως και ομάδες όπως Μλάντα και Έλσιμποργκ μπορούν να προκαλούν το γέλωτα αρχικά, αλλά μετά να κάνουν ζημιές, έτσι και φέτος στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός προκάλεσε χαμόγελο μετά την κλήρωση στις Βέρντερ, Ρεάλ και Λάτσιο, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι στην Ευρώπη, με σωστή τακτική, μπορούν να γίνουν άνετα κηδείες..

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #95 στις: 21/04/08, 12:58 »
Και γω το αφηνω στο 4-0..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: 21/04/08, 13:02 »
Πρωτάθλημα δεν είναι ένας αγώνας...

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #97 στις: 21/04/08, 13:04 »
Πρωτάθλημα δεν είναι ένας αγώνας...
Ουτε δικαστικη αποφαση-εντολη..ειναι αγωνες στο γηπεδο.
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: 21/04/08, 13:11 »
Έχω απαντήσει σ αυτό που λες στο μνμ 90

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: 21/04/08, 13:13 »
Τελικά το ποδόσφαιρο επωφελήθηκε της ίδρυσης της SL? Νομίζω όχι... :-\
Για μια ακόμη χρονιά, ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε από τις 3 μεγάλες ομάδες των Αθηνών, αλλά από τον Πανιώνιο, τον Άρη, την Λάρισα, τον Αστέρα Τρίπολης.
Το ποδόσφαιρο παραμένει αργό κ χωρίς φαντασία, εκτός εξαιρέσεων.
Κ κανένας δεν σχολιάζει τα κακώς κείμενα.
Το ποδόσφαιρο τείνει να γίνει το άθλημα όπου κερδίζει ο οικονομικά ισχυρότερος, κ λιγότερο θεαματικός.

Αν δείτε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπου όλες οι ομάδες διαθέτουν λίγο πολύ το ίδιο budget κ βασίζονται κυρίως σε Έλληνες παίκτες, θα δείτε ένα πρωτάθλημα γεμάτο φάσεις, δύναμη, πάθος.
Εκεί παίζεται πραγματικό ποδόσφαιρο, κ όχι στο πρωτάθλημα της Superleague.

Όσο για την ιστορία που διηγήθηκε ο Macmisias έχω να απαντήσω το εξής:
Ποιά η ουσία στο να παραδεχόμαστε ο ένας ότι ο άλλος άξιζε το πρωτάθλημα; Ίσως λόγοι ματαιοδοξίας κ ηθικής αποκατάστασης...
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!