Ακούστε βρε παιδιά για να καταλάβετε και τον γράφοντα και να ξέρετε γιατί λέω αυτά που λέω.Εγώ είμαι ΑΕΚ γιατί γουστάρω αυτήν την ομάδα 32 χρόνια τώρα(όσο μπορώ να θυμάμαι καλά δηλαδή).Έχω πάρει πρωταθλήματα ,πάντοτε παίζοντας μπαλλάρα και ποτέ δεν μου χαρίστηκε τίποτα.Η μοναδική εποχή που ήταν και η ΑΕΚ ομάδα του παρασκηνίου ήταν η περίοδος 1992-1994 ,που και τότε όμως έπαιξε ένα απ'τα καλύτερα ποδόσφαιρα όλων των εποχών.Μάλιστα εγώ τότε (αλλά φυσικά δεν θα μπορούσατε να με ξέρετε) στις παρέες μου έλεγα ότι αν συνεχιστεί αυτή η εύνοια,θα γίνω Λάρισα που είναι και η ομάδα της καταγωγής μου,γιατί πάνω απ'όλα είναι η τιμιότητα και η αξιοκρατία και ας γελάνε μαζί μου και ας με λένε ιδεαλιστή και ονειροπόλο.Έχω κοντέψει να φάω ξύλο στη Φιλαδέλφεια από κάφρο ΑΕΚτζή επειδή κορόιδεψα τον διαιτητή που μας έδωσε "πέτσινο" πέναλτυ.Φέτος η ΑΕΚ δεν έπαιξε ούτε για αστείο μπάλλα συγκρίσιμη με το 78 ,το 79 ή και την εποχή 92-94 ,αλλά τι να κάνουμε δεν ήταν χειρότερη από τους άλλους δύο.Κάτι σαν το πρωτάθλημα του 1989 δηλαδή.Και η πραγματική βαθμολογία είναι ΑΕΚ 68,ΟΣΦΠ 67,ΠΑΟ 66 .Τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια μέσα στο γήπεδο.Αλλά έχουμε αναγάγει την εικονική πραγματικότητα σε αλήθεια.
Όταν΄λέω στα φρύδια μου το c.l το εννοώ...Δεν με νοιάζει ο Ντέμης ,ούτε τα οικονομικά.Όποιος είναι ΑΕΚ και έχει λεφτά ,να σκίσει τον κώλο του κάτω και να βρεί και να κάνει τις καλές μεταγραφές.Εγώ ένας απλός φίλαθλος είμαι και δεν παραμυθιάζομαι ,ότι δήθεν συμμετέχω στα διοικητικά της ομάδας ,γιατί είμαι μέλος ή έχω πέντε μετοχές.Αυτό το παραμύθι το αφήνω για τους αφελείς.Αν αξίζω να ΄βγω στο c.l ,ας βγω.Φέτος άξιζα ,χωρίς να παίξω καν play-off.Δεν με άφησαν ,αυτό ξέρω.Για μένα τα play-off είναι άκυρα! Για μένα...
Χίλιες φορές στη Β'Εθνική με το κούτελο καθαρό,παρά πρωταθλήματα μαφιόζικα και κλεψιμαίικα.
Τώρα όποιος θέλει μπορεί να γελάσει,να προβληματιστεί,να κουνήσει συγκαταβατικά το κεφάλι του ,να κάνει ότι θέλει,δεν με νοιάζει.Αυτός είμαι.