Γιατί τόση ζήλια και τόση κακια; Και μην μου πεις ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά τα δυο, γιατί δεν θα το
πιστέψω! Το ότι μου την φύλαγες καιρό, φαίνεται από μονο του, δεν ήτανε ανάγκη να το πεις ο ίδιος στο τέλος
του μηνύματος σου. Αφού είμαι τόσο κακή και υπερβολικά υπερεκτιμημένη, γιατί δεν το έλεγες όταν είχα
ανεβάσει αυτό το κομμάτι,
http://rapidshare.com/files/60636978/olenko_mina_hengissa.mp3.htmlή αυτό
http://rapidshare.com/files/60636168/juosta.mp3.html ή αυτό
http://rapidshare.com/files/60638200/Tatiana_vs_Erja.mp3.html ή ακόμα κι αυτό το shredoσπανιόλικο θεματάκι
http://rapidshare.com/files/60637440/Tati_ge.mp3.htmlΜήπως γιατί δεν έβρισκες το κατάλληλο πάτημα; Και τώρα που σου δόθηκε
η ευκαιρία με ένα κομμάτι μου που μπορεί και να μην άρεσε τόσο, είπες να την αρπάξεις και να βγάλεις το
άχτι σού; Γιατί όμως διάλεξες εμενά; Τόσοι αξιόλογοι κιθαριστες υπάρχουν εδώ μέσα! Που παίζουν αυτό το
είδος της κιθάρας που παίζω κι εγώ. Μήπως γιατί είμαι παρα πολύ καλή σε αυτό που κάνω; Αλλα δεν νομίζω να
είναι αυτό γιατί και οι άλλοι είναι παρα πολύ καλοί! Ή μήπως γιατί είμαι παρα πολύ καλή σε αυτό που κάνω
και είμαι γυναικα! Μάλλον αυτό είναι! Εάν κρίνω από το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι είναι άντρες. Και ξέρεις
δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Αυτή την αμφισβήτηση την ζω από τα 15 μου περίπου, από τότε που οι
συμμαθητές μου ανακαλύψανε ότι παίζω μεταξύ άλλων οργανων και ηλεκτρική κιθάρα. Δεν τους πείραζε ούτε η
κλασική που έπαιζα ούτε το πίανo ούτε το βιολί. Αυτό που τους πείραζε ήτανε ότι έπαιζα ηλεκτρική.
Αντρική υπόθεση βλέπεις η ηλεκτρική, θέλει μπράτσα! Έπαιζα το Black Star και έπαιζαν το Smells Like Teen Spirit,
ήτανε "Guitar Heros" και ήμουν άσχετη! Στην αρχή με πείραζε πολύ, αλλα ποτε δεν με έριξε, αντίθετα με
πείσμωνε να παίζω περισσότερο! Αλλα εκεί στα 19-20 άντε 21 το συνήθισα. Από τότε έως σήμερα έχω ανακαλύψει
τέσσερις κατηγοριες αντρών.
Πρώτη κατηγορια: Αυτοί που αδιαφορούν εντελώς για την μουσική και για το τι κάνω. Δεν ακούς σχεδόν ποτε
καλή ή κακή κουβέντα από αυτούς.
Δεύτερη κατηγορια: Αυτοί που όσο καλά κι αν παίζεις σε αμφισβητούν μέχρι θανάτου. Ακούς μονο αρνητικά
σχόλια και συνήθως πρόκειται για νέους άντρες σε ηλικία.
Τρίτη κατηγορια: Αυτοί που παραδέχονται την τεχνική σου, το παίξιμο σου, επειδή απλά δεν μπορούνε να κάνουνε
αλλιώς, αλλα περιμένουν το παραμικρό στραβοπάτημα σου για να βγάλουν την χολή τους. Υποθέτω από ζήλια,
δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Θα μπορούσες όμως να μου το εξηγήσεις εσύ. Μιας και από την προσωπική
μου εμπειρία σε αυτή την κατηγορια ανήκεις.
Και τεταρτη και τελευταία κατηγορια: Αυτοί που εντυπωσιάζονται από το ποσο καλή είσαι. Και σου λένε και
μια καλή κουβέντα.
Ξέρεις αυτό που έκανες εδώ μου φέρνει στο μυαλό την ιστορία με τον Θεο και τον Έλληνα. Την ξέρεις;
Ίσως όχι, ίσως ναι. Εγώ θα στην πω όμως.
Μια φορα που λες, εκεί που ο Θεός καθότανε ακούει κάτι φωνές. Βγαίνει έξω. Και τι βλέπει; Έναν Γερμανό
να ουρλιάζει. Τι έχεις, του λέει ο Θεός και φωνάζεις; Να η χωρα μου είναι μεγάλη και δεν μπορώ να πηγαίνω
όπου θέλω με τα πόδια, κουράζομαι. E, και τι θέλεις του λέει ο Θεός; Να έλεγα μήπως μπορείς να μου δώσεις
μια αυτοκινητοβιομηχανία για να φτιάχνω αυτοκίνητα. Έγινε του λέει ο Θεός.
Την άλλη μέρα ο Θεός ακούει πάλι κάτι φωνές, βγαίνει έξω. Και βλέπει έναν Ιταλό να φωνάζει. Τι έγινε του
λέει ο Θεός και φωνάζεις; Στον Γερμανό έδωσες αυτοκινητοβιομηχανία και σε μένα τίποτα. E, καί; Θέλεις κι
εσύ; Ναι του λέει ο Ιταλός. Πάρε μια λοιπόν, του λέει ο Θεός.
Την άλλη μέρα ο Θεός ακούει πάλι κάτι φωνές. Βγαίνει έξω και βλέπει έναν Έλληνα να φωνάζει. Τι τρέχει
και φωνάζεις; Του λέει ο Θεός. Σε όλους δίνεις κάτι και σε μένα τίποτα. E, και τι θέλεις; Θέλεις κι εσύ
αυτοκινητοβιομηχανία; Τι να την κάνω την αυτοκινητοβιομηχανία του λέει ο Έλληνας. Αυτόν τον γάιδαρο, εσύ
δεν τον έδωσες στον γείτονα μού; Ναι, γιατί θέλεις κι εσύ γάιδαρο; Όχι θέλω να του ψοφήσει του άτιμου.
Όσο για το ότι δεν μπορείς εσύ να γοητευτείς από τα δικά μου κομμάτια. Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Αντιθέτως θα μου έκανε εντύπωση πως κάποιος που παίζει αυτές τις χιλιοειπωμένες Death φρασούλες και πιστεύει
ότι είναι melodic metal θα μπορούσε να βρει μουσική αξια στα κομμάτια μου. Και μην μου πεις ότι εδώ το
παρακάνω και κρίνω την μουσική σου, κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνω. Γιατί όπως σου είπα και πιο πριν εσύ
το έχεις ήδη παρακάνει και έχεις ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια, του δικαιώματος που έχεις, να κρίνεις απλά
την μουσική μου. Όσο για τον μακροσκελή μεταλαδικο αυτοσχεδιασμό, δεν έχω τίποτα να πω, εκτος του να σου
δείξω τι σημαίνει για μένα μακροσκελής original αυτοσχεδιασμός. Μια κιθάρα απλά και ένα backing track ούτε
προμελετημένες φράσεις ούτε τίποτα!
http://rapidshare.com/files/60635289/ESP_SC_Imp.mp3.htmlΌσο για την πυρά... Πυρά, γκιλοτίνα; Το ίδιο μου κάνει. Θα ήτανε τιμή μου να πεθάνω για αυτό που κάνω.
Μιας και αν το ψάξεις θα δεις ότι το 99% των ανθρώπων που πηγαίνανε τότε για εκτέλεση αξίζανε κάτι!
Αναρωτιέμαι όμως ποιον ρολο θα είχες εσύ τότε. Του δημιου μήπως;
Τελοσπάντων. Λυπάμαι πραγματικά που στις μέρες μας υπάρχουν ακόμα κάποιοι άντρες που αντί να μιλάει το
μυαλό τους, μιλάει η τεστοστερόνη για αυτούς.
Δεν λυπάμαι όμως καθόλου για το ότι δεν πληρώ τις προδιαγραφές του γνωστού και αρεστού σε αυτούς μοντέλου γυναικας.
Γνωστη με τα χαρακτηριστικά: Πόδια ορθάνοιχτα, ματια μισάνοιχτα, μυαλά μεσάνυχτα. Τέλος για
ένα πράγμα λυπάμαι παρα μα παρα πολύ. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι με άφθονη κακια και με αναγκάζουνε να
μεταμορφώνομαι σε κάτι που πραγματικά δεν είμαι. Σε κακια.
Πραγματικά λυπάμαι... Αλλα μαχαιρα έδωσες και μαχαιρα θα λάβεις.