Παιδια , χωρις παρεξηγηση , αλλα δεν υπαρχει ουδεμια συγκριση μεταξυ λαμπατου ενισχυτη και υβριδικου ...
Και απ'οτι θυμαμαι , λαμπα στην προενισχυση (σημειωση : μια λαμπα , ισα-ισα για διαφημιστικο τρικ περισσοτερο, οι κανονικοι λαμπατοι ενισχυτες εχουν στην προενισχυση απο 3 μεχρι 6 λαμπες και στην τελικη απο 2 μεχρι 4 συνηθως) δεν εχουν ολοι οι valvestate, μονο καποια μοντελα απο καποια watt και πανω απ'οτι θυμαμαι.
Ολα αυτα τα λεω γιατι εχω περασει απο πολλους ενισχυτες και μεχρι προσφατα ειχα ΚΑΙ marshall 40αρη valvestate (με λαμπα στην προενισχυση) , ετσι για να μπορω να τον μετακινω ευκολα , μεχρι που τον πουλησα κι αυτον ...
Δεν συγκρινεται με λαμπατους ενισχυτες ενας υβριδικος, κακα τα ψεματα. Γι αυτο τον λογο ειναι και φθηνοτεροι. Αν κανανε και οι δυο τα ιδια πραγματα , ολοι θα επαιρναν τον φθηνοτερο !
Α! και οι λαμπατοι δεν χρειαζεται να "ζεσταθουν" για να βγαλουν καλυτερο ηχο. Απλως θελουν λιγο χρονο (σε καμια περιπτωση ωρα , αντε κανα 5λεπτο το πολυ) για να ζεσταθουν οι λαμπες (και να κρυωσουν οταν τον κλεινεις , πριν τον μετακινησεις). Προσωπικα τον δικο μου (που ειναι 120w κεφαλη και 4x12 ηχεια) τον αφηνω να ζεσταθει για 2-3 λεπτα max (συνηθως 1-2 λεπτα) και θεριζει... και ουτε αλλαζει ο ηχος προς το καλυτερο με την ωρα , ουτε εχει παθει τιποτε (το παραμικρο) στα 8 χρονια που τον εχω ...
Οχι οτι ειναι λαθος φυσικα να τον ζεσταινεις για περισσοτερη ωρα (ειδικα αν υπαρχει κρυο και υγρασια στον χωρο που παιζεις).
Χιλιες φορες ενας λαμπατος λοιπον και αν θες πιο πολυ βρωμα , παρε και κανενα καλο distortion πεταλακι (θυμαται κανεις τα RAT ;;

Τελος , επειδη δεν μας λες για ποσα λεφτα μιλαμε , ψαξτην για Boogie αν θες οπωσδηποτε λαμπατο.
Εγω παντως και για ευκολια χρησης, εφφε ενσωματωμενα και για παρα πολλους τυπους ενισχυτων με πολυ καλο ποιοτικο ηχο , θα σου προτεινα καποιο μοντελο απο line6. (που δεν ειναι λαμπατοι , αλλα ουτε τρανζιστορατοι. Ειναι ψηφιακοι και κανουν modelling των ενισχυτων και οχι εξομειωση). Ακουσε πρωτα και μετα κρινε ... Δεν θα πιστευεις ... και το λεω αυτο εγω που εχω λαμπατο ενισχυτη και μαλιστα κτηνακι !!!
Βεβαια δεν μπορω να σου πω για τα μικρα μοντελα της line6 ,αλλα εγω που εχω το pod pro (σε rack) και το χρησιμοποιω σαν προενισχυση , τσακιζει !!! Εχω ακουσει και τους original , απο μερικους απο τους ενισχυτες που βγαζει και σε πληροφορω οτι πολυ δυσκολα βρισκεις διαφορες ... (τουλαχιστον με τα μηχανηματα που εχω εγω ...)
Να ακους τωρα Mesa Boogie dual rectifier και Soldano να σου τρεχουν τα σαλια ...