Ωραιος ο παιχτης.Αρκετες καλες ιδεες.Η μονη μου ενσταση ειναι τα παιξιματα με τρεμολο.Ειναι λιγο σκληρα αν καταλαβες τι θελω να πω.Ωραιος παντως.Α... και κατι παντελως ασχετο...αδερφε εχεις ισως το πιο θεικο αβαταρ που εχω δει ποτε μου 
Τα σεβη μου!Αν μπορεις εξηγησε λιγο τα ''σκληρα''...
Εννοεις μαλλον οτι θα ηθελες πιο smooth τρεμολιες ε? Ισως ειναι λιγο αποτομες.One take φαση

Γεια σου φιλε. Πολυ καλή προσπάθεια. Χωρίς πολύ φλύαρο παίξιμο, απλά να σου πω τι δε μ αρεσε. Δε μ αρεσε ο ήχος της ρυθμικής στην αρχή (ίσως να έβαζες κάποιο άλλο tone με περισσότερο distortion κ delay ή reverb) για ν ακούγονται οι muted νότες πιο καλά. Επίσης, σε ορισμένα σημεία (στα "κουπλέ") ήταν σαν να είχαμε 2 κιθάρες που σολάραν. Κατα τα άλλα το κατέχεις το άθλημα της κιθάρας, συνέχισε έτσι.
Κουπλε μαλλον εννοεις το πρωτο τμημα του ρυθμικου αν καταλαβα καλα-γιατι δεν ειναι και κομματι...
Εχεις δικιο μαλλον αλλα ετσι μου βγηκε το ρυθμικο.Μου αρεσαν τα ακκορντακια 9ης...και τα ψιλοζαλισα!
Για τον ηχο στις ρυθμικες θα συμφωνησω μαζι σου.Δεν μου βγηκαν οπως θα ηθελα γμτ.Με ενοιαζε περισσοτερο ο lead ηχος
Παιδια σας ευχαριστω και τα σχολια σας πιανουν τοπο.Ναστε καλα