Αυτός ο άνθρωπος εμένα θα μετρελάνει. Θα καταλήξω να φάω ενα τεράστιο ΒΑΝ να μου το θυμηθείτε...
Παρακολουθώ το φόρουμ από τις έποχες με 3 και 4 χιλιάες μέλη. Πρώτη φορά στη ζωή μου κάτι με νευριάζει τόσο πολύ.
Κι ας είμαι νέο μέλος του φόρουμ κι ας μην αγωνίστηκα.....
Ποσώς με ενδιαφέρει αν είσαι νέο μέλος αγαπητέ. Και γω πρωτοετής ήμουν πέρσι λες να πήγαινα στο πανεπιστήμιο και να να τους έλεγα οτι τα οξέα είναι άκακα?
ΚΙ ας έπρεπε να βάλω το θέμα σε άλλη "στήλη"......
Ούτε αυτό με ενδιαφέρει και πραγματικά πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον απλώς δε σκοπεύουν να ασχοληθούν με έναν τέτοιο παρωπιδισμό και τους χαλάει να τον βλέπουν μπροστά τους σε ενα πανέμορφο κατά τ'άλλα φάκελο.
Δηλαδή για να δημοσιεύσω ένα ποίημα μου θα πρεπει να δεχτώ την αυτόματη, έστω λογοκρισία....
Άμα ανοιξω δηλαδή το στόμα μου τώρα και αρχίσω να κατεβάζω χριστοπαναγίες, ΠΩΣ θα διοαφυλάξεις την αξιοπρέπεια του φόρουμ? Πως θα προφυλάξεις τα ίδια του τα μέλη από το να βλέπουν κατι άσχημο, άγαρμπο και αντιαισθητικό που προβάλλει με το χειρότερο τρόπο τον πολιτισμό μας? Χώρια αυτό που λέει ο bluechild.
Δηλαδή ρε Γιώτα το Χυδαία Ζωή που έχω γράψει και που σε σόκαρε πως θα μου το δημοσιεύσουν εδώ μέσα....
Πλάκα μας κάνεις προφανώς έτσι? Θα με τρελάνεις τελείως... Αν είναι δυνατον.. Σου αρνήθηκε ποτέ κανείς τη δημοσίευση? Θα τ ακούσει κανένας και θα μας πει και φασίστες... Α.. Ξέχασα. Αυτό νομίζω το κανε ήδη κάποιος...

Κάποια χάσανε κάποιες ένοιες...
Ναι, έχω χάσει ήδη δύο μεγάλες έννοιες... Ψυχραιμία και ευγένεια.
Τελικά οι άνθρωποι που εκτιμάς είναι αυτοί που σου φέρονται με τον χυδαιότερο τρόπο. Γιώτα εγώ έβαλα εμπορικό τίτλο? Πολύ καλό....
Ο τίτλος ήταν μια χαρά αλλά έπρεπε να λείπουν τα κεφαλαία... Τεράστια αγενεια να έρθω και να φωναξω στο σπίτι σου, έτσι? Εσύ γιατί το κάνεις στο δικό μου με τόσο απροκάλυτο τρόπο και δεν αισχύνεσαι έστω ούτε για τόσο λίγο!
Ο χώρος δεν είναι φιλόξενος γι' ανθρώπους με διαφορετική οπτική της ζωής.....
Δεν θυμάμαι ποτέ να εδιωξε κανέναν το κιθάρα με διαφορετική οπτική της ζωής. Μπούρδες. Στεγνά.
Ως γνήσιος πεσιμιστής δεν προσέχω τις λέξεις....
Κι εγώ ως γνήσιος έφηβος. Αυτό πάλι τι σημαίνει? Επειδή μου τη βάρεσε θα λέω ότι θελω, θα βρίζω όποιον θέλω, και θα περιμένω να με χειροκροτήσουν κιόλας? Είπες που**να τη ζωή. Συγχαρητήρια. Το κάνω 5 φορές τη μέρα. Γιατί δηλαδή αυτό ήταν τόόόόσο ξεχωριστό?
Εξακολουθώ να επιμένω ότι υπάρχουν χυδαίοι άνθρωποι κι όχι χυδαίες λέξεις....
Ναι, βέβαια αυτό είναι μια γενική αλήθεια. Και πιστεύω όταν μας λές φασίστες και αντι δημοκράτες ξεπερνάς τα όρια της χυδαιότητας...
Ανθρωποι που κάνανε ακόμα και την ερωτική πράξη, απειλή.....
Τώρα τι θέλεις? Να αρχίσω να σε κοροϊδεύω κιόλας? Ε, όχι...
Δεν κρύφτηκα ούτε πίσω από βαρύγδουπα νικname ούτε έβαλα αντί για φωτογραφία ένα καρτούν....
Εδειξα ποιος είμαι....
Τελικά κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου... Έχεις προβλημα κατανόησης. Δεν έκρυψα τίποτα ποτε μπορείς να δεις το προφίλ μου και αν θες. Στο όνομα με λένε Στέλιο Ανατολίτη. Αλλα ξέρεις κάτι? Αυτή είναι η μαγεία ενός φόρουμ. Δεν ξέρεις τα στοιχεία του άλλου γιατί δε σε νοιάζει ποιος είναι και τί κανει. Σε νοιάζει η επικοινωνία μαζί του και η συνέυρεση (πονηρο ακουγεται αυτό

) μαζί του σε έναν κοινό χώρο κι αυτό γιατί διακατέχεσται (θανάσιμα ίσως ) από το ίδιο ενδιαφέρον. Εδώ δηλαδή, την μουσική.
Στη ζωή λοιπόν υπάρχουν δυο δρόμοι...... Είτε ακολουθείς το ποτάμι είτε έχεις τ' αρχί*****α και πας κόντρα.....
Σιγά μη σου φύγει απ τα μπατζάκια... 35 χρονών μαντράχαλος ήρθες να μας δείξεις τα αρχ**ια σου? Πως κατηγορείς έτσι αυθαίρετα κόσμο? Ξέρεις τί έχει ζήσει ο καθένας και τί δεν έχει ζήσει? Θα έβλεπες πολύ καλά τα αρχ**ια μου όπως επίσης με ένα ματι λιγότερο αν κάναμε αυτή τη συζήτηση στο δρόμο.
Και επειδή εσύ έχεις ξεφύγει τελείως και προχώρησες να μας προσβάλεις ασχημα και χωρίς καμία αναστολή
θα υιοθετήσω το στυλάκι σου και θα σου πω πολύ απλά αυτό που λένε στο χωριο μου
"Αυτός εγέρασε μυαλό δεν έβαλε.. Εμ, δεν το ρίχνανε ξύλο όταν ήτανε μικρος..."
Όχι γιατι αν στις έβρεχε κανένας που και που να σου πω εγώ πως θα βλεπες τη ζωή με άλλη οπτική γωνία. Ο τεντυ μπόυς μου βγαλε τη ζωή που**να και το φόρουμ φασιστικό.
Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Ναι, ειρωνέυομαι. Ναι, έιμαι κακός. Ναι, φέρομαι σαν να μου σφαξες τη μάνα γιατί δεν έχεις ούτε καν την ταπεινότητα να ζητήσεις συγγνώμη και να το βουλωσεις μια και καλή. Να αρχίζουμε τις μπούρδες όμως και να κρυβόμαστε πίσω από το νύχι μας γιατι μας είναι αδύνατο να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος είναι πολυ ευκολότερο από να θίξουμε εαυτόν τον καλλιτεχνικό εγωισμό μας.Ναι, είσαι 35 χρονών και είσαι απαράδεκτος.