Εγω παλι θα προτεινω μια ενδιαμεση λυση...
Μια super strat... Aπο σχημα Strat γιατι προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το tele στυλ...
Απο κει και περα, εννοω μια κιθαρα με τουλαχιστον 1 διπλο μαγνητη (ακομα καλυτερα αν σπλιταρεται) και 2 μονους (ή ενα μονο και 2 διπλους), τρεμολο (αν θες φυσικα, εγω πχ χωρις floyd rose δεν κανω κι ας μου βγαζει λιγο την πιστη στα σεταρισματα), ΧΩΡΙΣ PICKGUARD, δηλαδη οι μαγνητες κατευθειαν πανω στο ξυλο, (προσωπικη αποψη, περισσοτερο ξυλο=καλυτερος ηχος και sustain). Απο κει και περα, μπορεις να διαλεξεις και αν θα εχει κολλητο, βιδωτο ή μονοκομματο μπρατσο κτλ... Εγω αν και χρονια κολλημενος με τα neck-through τελικα κατεληξα σε πολυ ποιοτικη λυση bolt-on και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
Τωρα απο μαρκες, αναλογως και το ποσα χρηματα θα διαθεσεις, υπαρχουν πολλες... Προσωπικα θα απεφευγα fender & Gibson γιατι δεν διαθετουν κατι αναλογο με αυτο που περιγραφω, ειδικα αν μιλαμε για κιθαρα χωρις pickguard (εκτος αν μπορεσεις να βρεις καποια καλη Strat HM τελη 80, αρχες 90...)
Μαρκες που θα προτεινα; οτι και τα παιδια πιο πανω και επισης να προσθεσω και τις Lag που ειναι πολυ αξιολογα οργανα και μπορεις να τις παρεις απο Ευρωπη κατευθειαν... (Γαλλικες)