Αρχικα ξαναλεω οτι οι αποψεις ειναι σαν τις ασχοουλς..Ολοι εχουν απο μια..Το οτι καποιοι πιστευουν οτι αυτοι που εχουν τατουαζ ειναι .... δεν μου λεει απολυτως τπτ..Στουντιο παιζουν παρα πολλα πλεον...Δικη μου συμβουλη ειναι να πας σε οσα περισσοτερα μπορεις,να δεις δουλειες των παιδιων αν γινεται πανω στο ατομο που εχουν χτυπηθει(γιατι καλη η φωτο αλλα αλλιως το βλεπεις real time),να σε "εμπνεει" το περιβαλλον κ αυτος/η που θα στο χτυπησει κλπ...Φυσικα να προσεξεις την καθαριοτητα κ την υγιεινη του χωρου που ειναι πολυυυυυυ σημαντικο,ισως το σημαντικοτερο...Εγω το εκανα σε ενα μαγαζι στην Πατησσιων κ μου το χτυπησε η κοπελα εκ των 3ων π χτυπανε εκει...
Στο θεμα των τιμων οπως ειπε κ ο Γιωργος τα πραγματα ειναι παρα πολυ σχετικα..Αν σκεφτεις οτι στην ουσια το καθαρο κοστος ειναι μελανι,βελονα κ λιγο ρευμα ολα τα αλλα εξαρτωνται απ το μαγαζι,αυτον π θα στο χτυπησει κλπ..Θελει κ αυτο ψαξιμο γιατι μερικοι ειναι πραγματικα απατεωνες

Λοιποοοον...Το τατουαζ ποναει..Εξαρταται παντα απ το πιο σημειο θα το κανεις βεβαια γιατι αλλου ποναει περισσοτερο αλλου λιγοτερο...Εμενα στον αστραγαλο μου ειχε αλλαξει τα φωτα,πιο πανω στο καλαμι λιγοτερο..Επισης ο πονος του τατου συνηθιζεται στο πρωτο τεταρτο...Αλλα ειναι αναποφευκτο μερος της διαδικασιας..
Οσο για το σχεδιο η δικη μου αποψη ειναι η εξης..Να εισαι απλα απολυτα σιγουρος για το τι θες να κανεις..Ειτε το θες επειδη σε εκφραζει,ειτε για ομορφια ειτε επειδη γουσταρεις απλα ρε παιδι μ να εχεις το ταδε σχεδιο στο σωμα σου,να εισαι απολυτα σιγουρος γιατι θα το εχεις πανω σου για παντα..Τωρα αυτα τα να σημαινει κατι για σενα κ μπλα μπλα μπλα τα ακουω βερεσε...Ειναι δικο σου θεμα,το κανεις για σενα κ εσυ αποφασιζεις το πως κ το γιατι κλπ κλπ κλπ...Απλα ξαναλεω να εισαι σιγουρος!!!

Αυτα

Παρε κ μια φωτο αφου θες