@Tony G Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου! Βεβαια αμα εχω τα λευτα θα βρω και κιθαρα...

Ψηνομαι και για μερικες που εντοπισα στις αγγελιες εδω στο site, ιδικα η μια με ψηνει παραπολυ! Ανυπομονο να ανεβω Αθηνα να την δοκιμασω!
@kronus Εξαρτατε τι ενοεις σοβαρο... Ο καλητερος με τον οπιων εχω παιξει ειναι ενας peavy, δεν ξερω ακριβος μοντελο κλπ, αλλα πρεπει να ειναι πανω απο 100w, και εχει δυο ηχεια, 12αρια αν δεν κανω λαθος. Αλλα απο την αλλη, με λιγοτερα λευτα ενας αλλος πειρε μια παλια κεφαλι Marshall με τρανζιστορ, πειρε και μια καινουργια καμπινα με 4 ηχεια, και εχει ηχο που προσοπικα μου αρεσει περισσοτερο, και παιζει μονο με ενα μεταλ ζονε, την στιγμη που ο αλλος με τον peavey εχει τα τρελα rack systems. Τωρα κατι mesa boogie, νταξει... Αλλα ειναι και τοσα τα λευτα πια που αλλαζει τελιος το πραγμα... Εγω μιλαω για κατι πιο κοντα σε αυτα που θα μπορουσα να αποκτισω... Ο Petrucci δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερει τι χρησιμοποιει, δεν θελω να αποκτισω τον ηχο του, αλλα καπου κυκλοφορει ενα βιντεακι που παρουσιαζει τον εξοπλισμο του (οχι αυτο που του εχουν βαλει αλλη φωνη απο πανω...

) και εχει ολοκλιρο τοιχο απο rack...
Τωρα για το ρεπερτοριο μου, μην νομιζεις οτι εχω μεγαλο... Αυτα που σκοπευω να παιξω (μολις βρω ντραμερ επιτελους) ειναι λιγα, Pantera, Slayer, Black label Society, Motorhead, Metallica, Motley Crue (τι να κανουμε... Για τα ματια μιας γυναικας...) και μερικα κοματια διακσευες μεν αλλα με τελιος δικο μου χαρακτιρα. Αντε και κανα sabbath η/και ozzy, kiss. Ομως το ζητουμενο δεν ειναι να τα παιξω οπως ειναι στον δισκο, αν ειναι ετσι καθετε και σπιτι του ο αλλος και τα ακουει απο το cd, το θεμα ειναι να τα παιξω με τον δικο μου ηχο, με τον δικο μου χαρακτιρα, ενα κοματι που το ξερει, αλλα οχι ετσι... Ουτος η αλλος δεν μπορω να βγαλω τον ηχο του καθε κιθαριστρα, ουτε την φωνη του καθε τραγουδιστη απο αυτους... Εχω την φωνη μου με την χρεια της και το στυλ της, και ετσι και η κιθαρα μου εχει τον ηχο της, και για αυτο θελω αυτος ο ηχος να ειναι δουλεμενος.
Αν αρχισω οπως λες να επενδυο σιγα-σιγα σε πεταλακια, πιστευω θα ειναι λευτα που θα τα μετανιωσω, γιατι πολυ απλα δεν μπορω να παιξω με ολα για να ξερω πια θελω, και ετσι θα ξοδεψω πολλα για να παρω διαφορα. Ενω με την πεταλιερα θα εχω πολλα μαζεμενα και θα βρω πια μου κανουν, και αν δεν μου κανει η πεταλιερα την πουλαω (το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βρω καπιων να την δωσω) και αρχιζω να χτυζω τον εξοπλισμο μου ξεροντας τι θελω.