Η συνάντηση ήταν περισσότερο σα μεγάλη απλή συνάντηση, παρά σαν επετειακή. Απαράδεκτοι οι κιθαρωδοί άνευ χαρτοφυλακίου!! Μία κιθάρα σε τόσα άτομα πού ακούστηκε! Τι να προλάβει και η Ρηνιώ; Η οποία πάντως ήταν φοβερή. Προσωπικά την καταευχαριστήθηκα. Βγάζει ένα μεράκι αυτό το κορίτσι. Μια φοβερή όρεξη για μουσική.
Κατά τα άλλα και αν τη δούμε σα μια απλή συνάντηση (και προσωπικά μιλώντας πάντα) πέρασα πολύ καλά και χάρηκα πάρα πολύ που είδα γνωστές μουρίτσες, τον alex68 (δε σε λυπάμαι καθόλου εκεί που πας!), την amfenster (καλά που σιγοντάραμε τα κοριτσάκια τη Ρηνιώ, γιατί αν περιμέναμε από τους αρσενικούς...), τον Candlemass (συγκουτσομπόλη μου!), τον Πελαργό (Ρε Ηλία, σε πάω! Πιο πολύ απ' ό,τι σε πάει και ο Χριστόδουλος ακόμα!), τον Cornholio (ή ό,τι απέμεινε εξ αυτού

). Και τελευταίο τον Vert ο οποίος μας αιφνιδίασε ευχάριστα! Ρε, θα σου το κάνω το τάβλι. Αρκεί να μου υποσχεθείς ότι δε θα βαράς τα πούλια και θα με κομπλάρεις.
Φυσικά το διοργανωτή μας Βασίλη, ο οποίος δε νομίζω ότι έκανε τίποτα στραβό στη διοργάνωση, αλλά τον σαμποτάρανε η βροχή και η 17Ν.
Ο Cavallino μας έπαιξε μουσικούλες κατά τις 10 και τα ιταλικά του και τα αμερικάνικά του και τα ελληνικά του και τα όλα του!
Εντάξει, για Parlats, Papajohnny και γιατρό δεν κάνω λόγο γιατί και ανάξιοι λόγου είναι και γιατί δεν προλαβαίνω να τους χάσω για πολύ καιρό.
Να αναφερθώ και στους καινούριους που είδα, την fifi με τη φωνάρα της και τις δεύτερές της και τα απίστευτα μωρά της, τον ado που ξεκούρασε τη Ρηνιώ κιθαριστικά, την eva με την οποία δε μίλησα λόγω της γνωστής χωροταξίας που πλήττει τις συγκεντρώσεις του Κιθάρα, τον acer79 που ήταν ο ντροπαλός της παρέας και δε μίλησε παρά ελάχιστα (την επόμενη φορά ελπίζω να είναι πιο φιλικά και άνετα για σένα, η 1η φορά είναι πάντα κάπως!) και τέλος τον csd που έφερε ΚΙΘΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ!!!!!!!!! Ο μοναδικός!!!!!!!! Ρε, ας έπαιζα εγώ και θα σας έλεγα...