Αγαπητη Μικα, ο Νανοπουλος δεν εχει εδρα στο ελληνικο πανεπιστημιο, ποσο μαλλον στο πανεπιστημιο Αθηνων.
Επισης, ο Νανοπουλος εχει κατηγορηθει πολλες φορες για παρα πολλες πραξεις του ( ασχετες με το γνωστικο του επιπεδο και το αξιολογο ερευνητικο του εργο ), που τον χαρακτηριζουν ως ανθρωπο με εντονη αγαπη στο κερδος και στην δοξα. Ενδεικτικα αναφερω ενα αρθρο:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=97573796Τωρα εαν θελεις να κρινουμε σαν φυσικοι, τι εστι ψυχη, θρησκεια, κλπ νομιζω πως χανουμε το παιχνιδι, μιας και ο κλαδος της Φυσικης απεχει 300 μετρα καλου περπατηματος απο το κλαδο της Θεολογιας στο πανεπιστημιο Αθηνων. Οταν γινει συνενωση των κτιριων με αερογεφυρα και ανταλλαγη καθηγητων, ειδοποιησε με, ωστε την επομενη φορα που καποιος καθηγητης Φυσικης ( οποιασδηποτε ειδικοτητας ) κανει μια αναφορα στα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του πιστευω και στο πως εφτασε εκει, να ξερω πως εχει γινει μετα απο αντιπαραβολη αποψεων μεταξυ των καθηγητων των 2 τμηματων.
Μεχρι τοτε, οι σκεψεις του ειναι προσωπικες, οπως και οι δικες μου και οι δικες σου και ολων των υπολοιπων μελων που συμετειχαν στις συζητησεις.
Απο εκει και περα, κανεις δεν καθισε να μου απαντησει, εαν πιστευει πως ενα βιντεο με τοσο μεγαλο λαθος ( Σταυρωση του Διονυσου, το Αλφα και το Ωμεγα, κλπ κλπ ), ειναι αξιοσεβαστο και αξιοπιστο της μελετης που εχει αναλαβει.
Συγνωμη, αλλα εμενα ηδη μου "βρωμαει" η υποθεση, γιατι ο φιλοσοφος/θεολογος/διανοητης που ειναι υπευθυνος για την ερευνα αυτη, απλως εφερε καποιες μυθολογιες και τοπικες θρησκειες στα μετρα του, ωστε να στηριξει τη θεωρια του.
Τελος ( και για πολλοστη φορα πλεον ) τονιζω πως οι ιερεις αποτελουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μερος της Εκκλησιας, που οριζεται ως η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ πλευρα του Χριστιανισμου. Κανεις δεν παιρνει εντολες απο τον Θεο, κανεις δεν ειπε ποτε πως ειδε οραματα που του ειπαν τι να κανει και κανεις δεν ειπε πως η εκλογη των ιερεων και των αξιοματουχων της Εκκλησιας δεν ειναι αμεσα απο τον Θεο ( οπως γινεται τουλαχιστον στην Καθολικη Εκκλησια ).
Αρα, την επομενη φορα που θα συγχωνευθει στη σκεψη σας πως Εκκλησια και Χριστιανισμος ειναι το ενα και το αυτο, ξανασκεφτειτε το...Εαν θελετε να θεωρειτε τουλαχιστον πως κανετε μια καλη ερευνα για το τι εστι Χριστιανισμος και τι εστι Εκκλησια....Αλλιως παραμεινετε στην κατηγορια Λιακοπουλου..Ο,τι θελουμε πιστευουμε, ο,τι θελουμε λεμε δηλαδη...
Οσο για σενα Μικα, και χωρις καμια κακη διαθεση σε ο,τι πω ( και ξερουν οι περισσοτεροι πως οταν εχω κακη διαθεση, φαινεται ξεκαθαρα

), σου προτεινω να συνεχισεις την ερευνα σου βγαζοντας τις παρωπιδες..Εισαι ακομα πολυ μικρη για να μπορεις να κατασταλλαξεις σε θεωριες τριτων και σε εμπειριες που δεν πλησιαζουν τις εμπειριες ατομων μεγαλυτερης ηλικιας...Το ιδιο ισχυει και για μενα προφανως,ετσι? ( για να λεμε τα συκα συκα, και το χαλβα χαλβα )