Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκος  (Αναγνώστηκε 164005 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναϊκος
« Απάντηση #325 στις: 25/01/10, 14:22 »
Σε αυτό που θα σταθώ εγώ είναι ότι πλεον στον παναθηναικό έχουν συμπεριφορά και ψυχολογία μεγάλης ομάδας...
χαρακτηριστικό παράδειγμα, χθες όταν έμαθαν ( μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την θεσσαλονικη ) ότι ο ολυμπιακός έχασε τελικά, δεν ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς αλλά σκέφτονταν τους βαθμούς που έχασαν από τον άρη...
έχει πολλες προσωπικότητες φέτος η ομάδα ( αν υπήρχε και μια στην άμυνα... ) και δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα... το θέμα είναι με την ρόμα τι θα κάνουμε....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: 25/01/10, 15:04 »
Αγαπητοι φιλοι μη το παιρνουμε στα ακρα το θεμα ....δειτε το εντελως χιουμοριστικα ..μεχρι εκει ηταν ο λογος που ανεβασα την φωτο στο θεμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οχι στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...αμα ειχα σκοπο να δημιουργησει η φωτο μου προβλημα στο φορουμ ...που και παλι δυσκολο το βλεπω για ειναι γνωστο στους περισσοτερους το χιουμοριστισκο πνευμα που με διακρινει....(και απο αλλα ποστς).

οπως και να εχει και στα γραπτα κειμενα ετσι και μπει και τα διαβασει καποιος απο αλλη ομαδα και δει απο τον ΟΣΦΠ παλι θα εχει λογο αντιπαραθεσης και με δυνατοτερα "ντοκουμεντα"....

Παντα φιλικα

Βαγγελης
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #327 στις: 25/01/10, 15:12 »
μην τσιμπας μωρε βαγγελη... ενταξει καλο ειναι που και που κανα αστειακι... αν το συνεχιζες τοτε θα λεγαμε αλλα...

αλλα ο sakman εχει καπου δικιο... αντε να δουμε με την roma ποσα απιδια πιανει ο σακος...
κι ελπιζω να μην ειναι ο δικος μας αυτος που θα γεμισει :P

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: 25/01/10, 15:22 »
μην τσιμπας μωρε βαγγελη... ενταξει καλο ειναι που και που κανα αστειακι... αν το συνεχιζες τοτε θα λεγαμε αλλα...

αλλα ο sakman εχει καπου δικιο... αντε να δουμε με την roma ποσα απιδια πιανει ο σακος...
κι ελπιζω να μην ειναι ο δικος μας αυτος που θα γεμισει :P

Δε τσιμπαω Νeikos απλα δε θελω την παραμικρη παρεξηγηση να υπαρχει απο μερους μου στην μεγαλη μας παρεα....Τελος.

Ας ελπισουμε οτι η θετικοτερη εμφανιση της ομαδας θα συνεχιστει και στα ευρωπαϊκα παιχνιδια μπας και δουμε και μεις ασπρη μερα μετα απο τοσα βασανα...(οφ τοπικ ...εγω σημερα ειδα ασπρη μερα ανεβαινωντας Αυλωνα απο Αθηνα ...χιονιζει μια χαρα)

Ειμαι παντα επιφυλακτικος με το μελλον ακομα και για το πρωταθλημα γιατι απλα ειμαστε ικανοι για ολα !!!
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #329 στις: 25/01/10, 15:24 »
Θα ηθελα μια νικη του ΠΑΟ επι της Ρομα, ομως απο τη μια εχουμε μια mid budget ομαδα ( με ψυχη απ' ο,τι δειχνει ) και απο την αλλη ενα μεγαθηριο οικονομικων παικταραδων!

...αλλα και η φανελα κανει τη διαφορα και φετος ( στους τελευταιους αγωνες ) υπαρχει μια διαθεση για πιστη σε αυτην!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: 25/01/10, 15:43 »
Σε αυτό που θα σταθώ εγώ είναι ότι πλεον στον παναθηναικό έχουν συμπεριφορά και ψυχολογία μεγάλης ομάδας...

Καλά θα ήταν αλλά δεν το νομίζω. Και δεν αναφέρομαι στον ΠΑΟ συγκεκριμένα αλλά στο σύνολο των ελληνικών ομάδων. ΔΕΝ αλλάζει η νοοτροπία σε 2-3 ματς. Και αυτό έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία μας σα λαός.

Πριν μερικές αγωνιστικές ο ΠΑΟ ήταν στο –1 κι όλοι γκρίνιαζαν για τον killer στόπερ που δεν έρχεται, για το Σάλπι που σέρνεται και θέλει μεταγραφή, για το Σισέ που βάζει γκολ μόνο στα μικρά ματς, για την τρύπια άμυνα, για την πολυμετοχικότητα που έκανε τη διοίκηση απρόσωπη, κλπ. κλπ. Πότε πρόλαβε ξαφνικά και ήρθε η νοοτροπία και η ψυχολογία της μεγάλης ομάδας;

Οι νοοτροπίες και κατ’ επέκταση οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με σοβαρότητα, προγραμματισμό και σχεδιασμό δεκαετιών και όχι σε 3-4 αγωνιστικές. Αυτό δεν έκαναν ποτέ οι ελληνικοί σύλλογοι και γι’ αυτό απολαμβάνουν μια μόνιμη ανυποληψία στον υπόλοιπο εξελιγμένο ποδοσφαιρικά πλανήτη. Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε τα χίλια μύρια προβλήματά του και ο ΠΑΟ εξακολουθούσε να είναι σήμερα στο μείον, θα βλέπαμε ποια θα ήταν η νοοτροπία τότε.

Τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Ούτε η καταστροφή ήρθε για τον Ολυμπιακό που χάνει το 2ο πρωτάθλημα στα 14, ούτε υπερομάδα έγινε ποτέ που πήρε τα άλλα 12, ούτε ο ΠΑΟ έγινε ξαφνικά αυτός υπερομάδα (και τρομάζει να νικήσει στο ΟΑΚΑ 2-1 τον Πιερικό στο 94’). Ο μονόφθαλμος (= πρωταθλητής) και οι τυφλοί (= υπόλοιπες ομάδες) είναι τόσα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #331 στις: 25/01/10, 16:22 »
Πριν μερικές αγωνιστικές ο ΠΑΟ ήταν στο –1 κι όλοι γκρίνιαζαν για τον killer στόπερ που δεν έρχεται, για το Σάλπι που σέρνεται και θέλει μεταγραφή, για το Σισέ που βάζει γκολ μόνο στα μικρά ματς, για την τρύπια άμυνα, για την πολυμετοχικότητα που έκανε τη διοίκηση απρόσωπη, κλπ. κλπ. Πότε πρόλαβε ξαφνικά και ήρθε η νοοτροπία και η ψυχολογία της μεγάλης ομάδας;
Συμφωνώ απόλυτα.. Με ενοχλεί που "βγήκαν" από το καβούκι τους μερικοί φίλαθλοι του ΠΑΟ και πιστεύουν ότι φτιάξαμε υπερομάδα.. Η ομάδα έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα ακόμα να λύσει.. Ας περιμένουμε..

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: 25/01/10, 16:31 »
Απο την αλλη, βασει αποτελεσματων και αποδοσης πιστευω πως η βαθμολογια ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιη...
Ολυμπιακος ειμαι αλλα φετος η ομαδα μου ειναι η χειροτερη οσα χρονια τη βλεπω...
Σιγουρα δεν εγινε υπερομαδα ο Παναθηναικος, αλλα εχει μια οργανωση και ενα πλανο στο παιχνιδι του. Και βεβαια πολυ καλυτερη επιθεση απο τον Ολυμπιακο. Για να παρεις το πρωταθλημα στην Ελλαδα οπου το 90% των αγωνων σου θα παιζεις τον αντιπαλο στο μισο γηπεδο χρειαζεσαι επιθεση και πλανο.
Στην αμυνα σιγουρα εχει μεγαλο προβλημα αλλα στο ελληνικο πρωταθλημα δε φαινεται...
Στην Ευρωπη ναι.

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: 31/01/10, 22:32 »
Δηλώσεις μετά το ματς με την ΑΕΚ (1-1)

Ανδρέας Βγενόπουλος: "Πρέπει να ντρεπόμαστε. Είδα παράγοντες του Παναθηναϊκού στις εξέδρες να χαίρονται από το αποτέλεσμα αυτό."

Νίκος Πατέρας: "Στον Παναθηναϊκό δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια. Όσο είμαι εγώ στην προεδρία, προσπαθώ να επαναφέρω την ομαλότητα. Κάθε μέτοχος έχει τη δική του γνώμη."

Είναι πολύύύύύύ μακριά ακόμη φίλε sakman η...
...συμπεριφορά και ψυχολογία μεγάλης ομάδας...
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: 31/01/10, 22:51 »
Είναι πολύύύύύύ μακριά ακόμη φίλε sakman η...
...συμπεριφορά και ψυχολογία μεγάλης ομάδας...

Εγώ αναφερόμουνα στους παίκτες και στη δουλειά που έχει κάνει η προπονητική τριάδα...
όσο γι αυτό που λές δυστηχώς φαινόταν από καιρό πριν γι αυτό και είχα πει...

Υ.Γ 3 Το πολυμετοχικό σχήμα και επίσημα πλέον απέτυχε!!!

Όσο για τον σημερινό αγώνα αν κάποια ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη αυτή ήταν ο παναθηναικος σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι.... το θέμα είναι να μην χαθούν πλέον και άλλοι βαθμοί γιατί το +8 μπορεί να γίνει +3 ( έχοντας και το ντέρμπι μπροστά ) χωρίς να το καταλάβει κανείς...
« Τελευταία τροποποίηση: 31/01/10, 23:09 από sakman »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #335 στις: 31/01/10, 22:57 »
Μόλις γύρισα από το ΟΑΚΑ.. Σε γενικές γραμμές το κλίμα στην αρχή του παιχνιδιού ήταν αρκετά εορταστικό και το γκολ του Πανιωνίου (μέχρι να ακυρωθεί δηλαδή) προκάλεσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα.. Η νίκη του ΟΣΦΠ έδωσε ένα έξτρα κίνητρο στους παίχτες του ΠΑΟ για τη νίκη.. Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όλοι πίστευαν ότι ο ΠΑΟ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, αλλά στα πρώτα 15' όπου και η ΑΕΚ κέρδισε τη μάχη του κέντρου, οι παίχτες του ΠΑΟ έμοιαζαν υπνωτισμένοι.. Το γκολ του Σκόκο (συνδυασμός ταλέντου του τελευταίου και "δώρου" του Κατσουράνη στην παλιά του ομάδα) ξύπνησε τους πράσινους.. Το goal της ισοφάρισης ήρθε πολύ λογικά με την εικόνα του παιχνιδιού.. Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους φίλους μου οπαδούς της ΑΕΚ αλλά σήμερα δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων.. Ο ΠΑΟ έπαιζε με την ΑΕΚ και η ΑΕΚ έπαιζε με το.... χρόνο.. Τρελές καθυστερήσεις από τους περισσότερους παίχτες της ΑΕΚ και δυστυχώς (το έχω ξαναπεί) αν δεν μπει ένα "ρολόι" σαν του μπάσκετ στο ποδόσφαιρο, προκοπή δεν θα δούμε.. Δεν λέω, και ο ΠΑΟ το έχει κάνει σε κάποια παιχνίδια που ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα οπότε δεν βγάζω κακία με την προηγούμενη μου φράση.. Απλά είναι μειονέκτημα των κανόνων και του σχεδιασμού του ποδοσφαίρου που πρέπει να διορθωθεί..

Στα επόμενα λεπτά του παιχνιδιού, ο ΠΑΟ πίεζε, έκανε αρκετές ευκαιρίες, πιστοποίησε ότι είναι η καλύτερη (σήμερα που μιλάμε) ομάδα του πρωταθλήματος (όσοι μιλάνε για Άρη/ΠΑΟΚ/Καβάλα ας δούνε τις σημερινές εμφανίσεις/αποτελέσματα αυτών των ομάδων) αλλά δυστυχώς τη νίκη δεν την πήρε.. Τι έφταιξε για μένα;

1) Η πολύ κακή για ακόμα μια φορά ανασταλτική λειτουργία του Κατσουράνη.. Αναμφισβήτητα, σημαντικός παίχτης για κάθε ομάδα, αλλά για το ρόλο που του έχει ανατεθεί απλά δεν τον βγάζει εις πέρας.. Δεν είναι το "τρεχαντήρι" που ξέραμε και αυτό ο φετινός ΠΑΟ το πληρώνει.. Από την άλλη, με 8 goals (εκ των οποίων κάποια κρίσιμα) δεν μπορείς να μην τον βάζεις στο παιχνίδι.. Η λύση είναι κάπου στη μέση.. Τον ξεκινάς και αναλόγως τον αφήνεις/αντικαθιστάς στο ημίχρονο ή τον βάζεις μετά, εφόσον δεις ότι σου λείπουν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του..

2) Η έξοδος του Καραγκούνη.. Όσο έπαιζε ο "τυπάρας" η ομάδα δημιουργούσε ευκαιρίες.. Εφόσον στο 70+ κουράστηκε, ας έβαζε ο Νιόπλιας κάποιον παίχτη με την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά (βλ. Κλέιτον) και όχι τον Σιμάο (ο οποίος ήταν καλός αλλά επιτελικός μέσος δεν είναι)..

3) Η έλλειψη του Νίνη.. Ο Νίνης είναι ο μοναδικός ίσως παίχτης του ΠΑΟ που μπορεί να εκμεταλλευτεί την ποιότητα του Σισέ.. Εφόσον δεν μπορούσε να παίξει σήμερα, οι πιθανότητες να δούμε goal από τον Γάλλο ήταν μειωμένες..

4) Η ατυχία του.. Αν ο αντίπαλος σου, σου κάνει 2 ευκαιρίες και η μία μπαίνει μέσα, και αν από την άλλη εσύ δημιουργείς 5-6 κλασικές ευκαιρίες και βάζεις μόνο τη μία τότε είσαι και άτυχος..

Σε γενικές γραμμές, το σημερινό παιχνίδι δεν είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.. Η ομάδα προσπάθησε, τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία είναι γνωστά, οπότε δεν μπορείς να αποκομίσεις κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από τον αγώνα.. Ήταν ένα derby όπου σε όποια κατάσταση και να είναι ο αντίπαλος, θα το παλέψει λίγο παραπάνω από το να έπαιζε με μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.. Τα επόμενα 3 παιχνίδια (Λάρισα εκτός, Καβάλα εντός, ΠΑΟΚ εκτός) θα είναι τα παιχνίδια που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.. Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν παίρνει το πρωτάθλημα από την 20η αγωνιστική και ας γράφουν οι εφημερίδες ότι θέλουν.. Όλα παίζονται και όλα είναι ανοικτά..

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #336 στις: 31/01/10, 23:46 »
Φίλε faser μάλλον παθαινετε "γαυρίκιο" σύνδρομο όσο πλησιάζετε στο πρωτάθλημα.....παίξατε με μια ομαδα 19 πόντους κάτω απο εσάς...η οποία δεν υφισταται αυτή τη στιγμή και τα βάζεις με την τύχη και τις καθυστερήσεις των παιχτών της ΑΕΚ.....για να δούμε όμως και λίγο αλλιώς τα πράγματα:

1) αποβολές: Βύντρα, Σαριέγκι

2) Γκολ? απο στημενη φάση και επειδή ο Καράμπελας απλά δεν υπάρχει σαν παίχτης μεσα στο γήπεδο...

3) Γενική λειτουργία του ΠΑΟ? Μηδενική.....αν αναλογιστεί κανεις ότι ακόμα και ο Πανθρακικος μας έπαιζε μεσα στο ΟΑΚΑ εσείς που έχετε και την φετινή υπερομάδα θα έπρεπε να κάνετε πάρτυ....

4) Τυχη....ποια τύχη κατηγορείς? το ένα δοκάρι? lol....εμεις ως Αεκτζήδες τότε τι θα πρεπε να πουμε ως η ομάδα με τα περισσότερα δοκάρια?

5) μάλλον το πρωταθλημα πρέπει να πάει κατα τούμπα μεριά......η μόνη ομάδα με τεράστια πρόοδο σε σχέση με αυτή που θυμόμαστε....

Καλομάθαμε μερικοι....

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: 01/02/10, 00:37 »
Σιγά τον φετινό πάοκ ρε παιδιά που τον έχετε κάνει θεό! Ο Ατρόμητος χαλαρά μπορούσε να ξεφύγει με μια ισοπαλία (ή και με το διπλό) χθες, τι να κάνουμε όμως που η τύχη τα έφερε αλλιώς... Και γενικά, το ότι φέτος τη σκαπουλάρει με το 1-0 συνεχώς, κάτι πρέπει να λέει...

Κατά τη γνώμη μου, ο πάοκ θα δυσκολευτεί να έρθει 2ος στην κανονική διάρκεια, για πρωτιά, ούτε να το συζητάμε!

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #338 στις: 01/02/10, 01:19 »
Παιδιά ο Παναθηναικός ήταν καλύτερος, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος είναι απλο...Μάλιστα εμείς σήμερα αν ο Τζιμπούρ αποφασιζε να παίξει λίγο πιο ομαδικά στο 87΄μπορεί και να κλέβαμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα υπήρχε και ένας Αραμπατζής , που άσχετα με το πως θα εξελιχθεί ή όχι , σήμερα έκανε την απόκρουση του...αιώνα! Πραγματικό highlight , ότι πρέπει για το βιογραφικό του και για μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά πάνω απ'όλα μιά απόκρουση που θα τη θυμόμαστε χρόνια μετά...
Λυπάμαι πολύ που θα το πω αυτό, αλλά η ΑΕΚ φέτος ακριβώς επειδή δεν είναι η μεγάλη ομάδα, παίρνει αποτελέσματα όταν παίζει σαν μικρή ομάδα, δηλαδή με αλληλοκάλυψη και αντεπιθέσεις. Αντίθετα όταν πρέπει να έχει εκείνη το επάνω χέρι απέναντι σε κλειστές άμυνες , τελικά δεν τα καταφέρνει. Αυτό σε συνδυασμό τα δοκάρια και τους τουλάχιστον 10 βαθμούς που της έχει στερήσει η διαιτησία, την έχουν φέρει σε αυτή τη θέση.
Τέλος να πω ότι το ζήτημα των καθυστερήσεων μάλλον είναι υπερβολικό , γιατί εγώ δεν είδα καμμιά φάση άσχετη. Ο Μαντούκα για παράδειγμα έγινε αλλαγή με τράβηγμα, ενώ και ο Αραμπατζής έχει "ψωνίσει" μιά κάκωση στο χέρι του στη φάση της υπεραπόκρουσης , που τσούγκρισε με τον Μαιστόροβιτς.Καταλαβαίνω το άγχος όταν βιάζεσαι να κερδίσεις , αλλά δεν μου φάνηκαν και τόσο αδικαιολόγητες αυτές οι φάσεις.

EDIT Ένα θέμα που με προβληματίζει κάπως είναι το εξής. Ενώ γίνεται τόσος ντόρος για την αφλογιστία του Μπλάνκο που έχει 4 γκολ μόλις φέτος, κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι  Σαλπιγγίδης πέτυχε σήμερα μόλις το
2ο του γκολ στο πρωτάθλημα; Εντάξει ίσως επειδή στον ΠΑΟ σκοράρουν κι άλλοι δεν φαίνεται, αλλά τον καυμένο τον Ίσμαελ τον έχουν πρήξει πια. Ενώ δεν βλέπω το ίδιο για τον Σάλπι...
« Τελευταία τροποποίηση: 01/02/10, 01:28 από MACMISIAS »
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: 01/02/10, 01:41 »
Ο παναθηναικος οντως ηταν καλυτερος απο εμας αλλα δεν νομιζω οτι ηταν αυτο που οι πιο πολλοι περιμεναν.Σας οπαδος της ΑΕΚ δεν μπορω να πω πως φοβηθηκα  σε πολλες φασεις.Σιγουρα σε πιο πολλες ειπα"μα καλα τι κανουν?"Οπως βλεπετε δεν μιλαω για την αεκαρα γιατι νομιζω πως πρεπει να δουλεψουμε απο την αρχη...πολλες ασχημες πασες σημερα απο την αεκ.Κριμα
Οσον αφορα την αποκρουση του Αραμπατζη ηταν καλη.Αλλα το πραγματικο Highlight ηταν σιγουρα αυτη του ΤΖΟΡΒΑ στον αρη.Εκεινη ναι,ηταν για να την θυμασαι...
« Τελευταία τροποποίηση: 01/02/10, 02:07 από zeromancer »
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: 01/02/10, 01:54 »
EDIT Ένα θέμα που με προβληματίζει κάπως είναι το εξής. Ενώ γίνεται τόσος ντόρος για την αφλογιστία του Μπλάνκο που έχει 4 γκολ μόλις φέτος, κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι  Σαλπιγγίδης πέτυχε σήμερα μόλις το
2ο του γκολ στο πρωτάθλημα; Εντάξει ίσως επειδή στον ΠΑΟ σκοράρουν κι άλλοι δεν φαίνεται, αλλά τον καυμένο τον Ίσμαελ τον έχουν πρήξει πια. Ενώ δεν βλέπω το ίδιο για τον Σάλπι...

Το τρίτο ήταν αυτό το γκολ για τον σαλπιγγίδη ο οποίος με τα σενάρια για την μεταγραφή του και την κακή συνεργασία με τον σισέ δεν βρίσκει συχνά δίχτυα...
Όσο για την απόκρουση του αραμπατζή ήταν καλή αλλά όχι καλύτερη από αυτή του τζόρβα στο προηγούμενο ματς με τον άρη!!!
Όσο για τις καθυστερήσεις των παικτών της αεκ πιστεύω ότι ήταν σε λογικά πλαίσια...

edit....
5) μάλλον το πρωταθλημα πρέπει να πάει κατα τούμπα μεριά......η μόνη ομάδα με τεράστια πρόοδο σε σχέση με αυτή που θυμόμαστε....

από πολλούς το έχω ακούσει αυτό αλλά πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση ο παοκ δεν έχει την ομαδα που όταν τη δει κάποιος θα πει "αυτή είναι ομάδα για πρωτάθλημα"... μπορεί να παίρνει αποτελέσματα αλλά από μπάλα μηδέν...
« Τελευταία τροποποίηση: 01/02/10, 02:00 από sakman »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: 01/02/10, 02:05 »

Το τρίτο ήταν αυτό το γκολ για τον σαλπιγγίδη ο οποίος με τα σενάρια για την μεταγραφή του και την κακή συνεργασία με τον σισέ δεν βρίσκει συχνά δίχτυα...

Ναί έχεις δίκιο, είχε σκοράρει στον πρώτο γύρο πάλι με την ΑΕΚ και το δεύτερο ήταν με τον Πανθρακικό.

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: 01/02/10, 02:09 »
καλα εγω γιατι εγραψα στην αρχη "ματζιου" δεν ξερω....μαλλον ξερω γιατι δεν εχω κοιμηθει.καληνυχτα στα παω για νανακια
Α και να πω την αληθεια και εγω θα ηθελα το πρωταθλημα στην Θεσσ.(δεν εννοω με τον αρη αυτος δεν εχει τιτλο 40 χρονια)
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #343 στις: 01/02/10, 02:27 »
Όσοι κατηγορούν τον ΠΑΟ απο τον φίλαθλο πράσινο κόσμο απλά να επισημάνω πως αν ο ΠΑΟ είχε το μπάτζετ του ΠΑΟΚ μάλλον θα μιλούσαμε για είσοδο στα play off και αν....(καπως σαν κι εμας ενα πράμα....)..γιατι ο ΠΑΟΚ έχει κάτι που δεν εχει ούτε ο βάζελος, ούτε η ΑΕΚ...ΕΔΡΑ...και πιστέψτε με...στην τούμπα μένω...κάτι παραπάνω ξέρω....οπότε καλύτερα να αφήσετε την χολή για την εκπληξη (ή όχι και τόσο εκπληξη) του πρωταθλήματος και ας κοιτάξετε την πολυμετοχικότητα που χαίρετε με τα χινάρια.....καλό σας βράδυ και καλή τύχη....

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #344 στις: 01/02/10, 10:03 »
master of puppets γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία.. Ήμουν στο γήπεδο (πέταλο) και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να δω όλες τις φάσεις καθαρά για να σχηματίσω σωστή άποψη.. Τις δύο αποβολές που αναφέρεις δεν τις θυμάμαι αλλά άκουσα μετά για σίγουρη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σαριέγκι.. Για να πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι έστω και αν έπαιζε ο ΠΑΟ με 10 παίχτες.. Οι μέσοι της ΑΕΚ δεν μπορούσαν (με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά) να αλλάξουν 3 μπαλιές στο κέντρο.. Δεν νομίζω ότι ο διαιτητής μας "έπαιξε" γιατί σε μερικές φάσεις που δεν έδωσε το πλεονέκτημα, ο ΠΑΟ έβγαινε μόνος του στην επίθεση.. Γενικά ο διαιτητής ήταν μέτριος λόγω ικανοτήτων και όχι λόγω προκατάληψης..

Τώρα για το παιχνίδι και την ανάπτυξη που λες, δεν νομίζω να έγινε και κανένα σοβαρό παιχνίδι για να δούμε μπάλα όταν οι παίχτες της ΑΕΚ και ο Αραμπατζής έκλεψαν τουλάχιστον 10 λεπτά καθαρού χρόνου.. Η ομάδα μου έκανε ευκαιρίες, δεν κινδύνεψε παρά μόνο μια φορά και γενικά η εικόνα που αποκόμισα βγαίνοντας από το γήπεδο ήταν ότι πετάξαμε 2 βαθμούς και όχι ότι κερδίσαμε 1.. Τώρα αν η ΑΕΚ πίστευε ότι μπορούσε να το κλέψει το παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά επίτρεψε μου να σου πω ότι αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν ο ΠΑΟ.. Και επειδή θεωρώ άδικο τον χαρακτηρισμό ότι αποκτήσαμε "γαυρίκιο" σύνδρομο θα σου πω ότι στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟ δεν άξιζε τη νίκη.. Στο χθεσινό όμως ήταν τουλάχιστον 1-2 σκάλες ανώτεροι σαν ομάδα από την ΑΕΚ.. Ας είναι..

Τώρα για τον φετινό ΠΑΟΚ.. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει αρκετά, νομίζω ότι είναι μία ομάδα συμπαγής, αλλά τίποτε παραπάνω.. Θέλει τουλάχιστον 2-3 προσθήκες για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και μεταξύ μας, πιστεύω ότι αν οι ομάδες παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους, το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα δείξει τη διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων..

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #345 στις: 01/02/10, 10:14 »
Για την διαιτησία δεν θα πω τπτ παραπάνω...ξέρω τι είδα και σε replay και στα πάντα όλα....

Για τις καθυστερήσεις συνεχίζω να διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη...για τον αν άξιζε τη νικη καποιος απο τους δύο....η θεση που θα πάρω ειναι ότι το Χ ήταν όντως το πιο δικαιο αποτέλεσμα....χάσατε δύο ευκαιρίες παραπανω (το δοκάρι, και την άλλη που με δέκα κοντρες πήγε να κρεμαστεί ο αραμπατζής) και το κάνουμε θέμα....είχατε κατοχή ναι...αλλά ανούσια....

Για το ντέρμπι στην τούμπα....δεν ξερω αν παίξουν οι δύο ομάδες στο 100% των δυνατοτήτων τους τι θα γίνει....πάντως με κλειστές άμυνες έχετε δείξει πως έχετε πρόβλημα και καλό θα ήταν να προσέξετε μην σταθει αυτό το ματς αφορμη να χάσετε την κούπα...γιατί αν το χάσετε και φέτος...μονους σας να σας βάλουμε να παιξετε πάλι θα το χάσετε.... :P (πλακίτσα....)

Τέλος να πω πως απο την αρχή της χρονιάς έβλεπα τον ΠΑΟ ως σίγουρο πρωταθλητή.....με το +8 μαλλον καποιοι χαλαρώσανε...και δεν ειναι τπτ να χαθει και αυτό το +6...

αυτά..

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #346 στις: 01/02/10, 10:34 »
Μερικές φάσεις που δεν ανέφερες:

Φάσεις Α' Ημιχρόνου:

Σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα γκελάρει στον Ζεράλντο, ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι..
Τετ-α-τετ του Σαλπιγγίδη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων..

Φάσεις Β' Ημιχρόνου:

Τετ-α-τετ Σισέ, αποκρούει ο Αραμπατζής..
Μετά από κόρνερ, ο Σαριέγκι πιάνει την κεφαλιά, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..
Κεφαλιά Καντέ, πάλι ελάχιστα άουτ..
Συρτή σέντρα του Σαλπι, ο Μαιστόροβιτς πάει να βάλει αυτογκολ, ελάχιστα άουτ..

Αυτές ήταν οι περισσότερες φάσεις που δεν ανέφερες, χωρίς να συμπεριλαμβάνω κάποια σουτάκια του Κατσουράνη στο Α' ημίχρονο ή του Λέτο στο Β' ημίχρονο.. Αν μετά και από αυτή την καταγραφή φάσεων, συνεχίζετε να πιστεύετε ότι είχαμε 2 ευκαιρίες παραπάνω και ανούσια κατοχή, νομίζω ότι υπερεκτιμάτε τη φετινή ΑΕΚ..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: 01/02/10, 10:57 »
Για μένα είναι ξεκάθαρο πάντως ότι εχθές ο ΠΑΟ είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι κι ότι αν άξιζε να κερδίσει κάποιος ήταν αυτός. Αλλά τέλος πάντων αυτή είναι η μπάλλα και εμείς έχουμε χάσει ή έχουμε φέρει ισοπαλίες σε παιχνίδια που είχαμε 15 και 20 τελικές (καλές) προσπάθειες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο εγωισμός και η προσκόλληση στον μικρόκοσμο τους κάποιων παραγόντων του ΠΑΟ. Η ομάδα πάει για νταμπλ και αν μη τι άλλο θέλει ηρεμία.

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: 01/02/10, 11:20 »
Όσοι κατηγορούν τον ΠΑΟ απο τον φίλαθλο πράσινο κόσμο απλά να επισημάνω πως αν ο ΠΑΟ είχε το μπάτζετ του ΠΑΟΚ μάλλον θα μιλούσαμε για είσοδο στα play off και αν....(καπως σαν κι εμας ενα πράμα....)..γιατι ο ΠΑΟΚ έχει κάτι που δεν εχει ούτε ο βάζελος, ούτε η ΑΕΚ...ΕΔΡΑ...και πιστέψτε με...στην τούμπα μένω...κάτι παραπάνω ξέρω....οπότε καλύτερα να αφήσετε την χολή για την εκπληξη (ή όχι και τόσο εκπληξη) του πρωταθλήματος και ας κοιτάξετε την πολυμετοχικότητα που χαίρετε με τα χινάρια.....καλό σας βράδυ και καλή τύχη....

Δεν εχει εδρα,μαλλον εχει απλως δεν ειναι αυτο το οπλο του...
Το οπλο του για μενα ειναι η μη υπαρξη της ταμπλελας του φαβορι...ειναι χαλαρος καθως κι εδω που εχει φτασει θεωρειται επιτυχια...Αλλωστε και οι ιδιοι οι παραγοντες του ΠΑΟΚ δε πιστευουν οτι η ομαδα αυτη ειναι για κατι παραπανω...
Και φυσικα εχει και τυχη...γιατι εχει παρει 8-9 ματς με ενα γκολ διαφορα(1-0) συνηθως...
Ειναι μια πολυ δουλεμενη ομαδα,σφιχτη,με πολλα τρεξιματα,καλυψη χωρων και αυτη τη περιοδο εχει φτασει στο ταβανι της...

faser:

5)Ανικανοτητα του Σαλπιγγιδη να πλασαρει σε 3 τουλαχιστον περιπτωσεις και αδυναμια του να σεντραρει καθετα στη μικρη περιοχη...δεν ειναι η θεση του το ξερω αλλα ας παει στο καλο,να βρει και ο ΠΑΟ ενα δεξι χαφ που να εχει καποιες δυνατοτητες σε αυτη τη θεση...
« Τελευταία τροποποίηση: 01/02/10, 11:24 από blackie »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #349 στις: 01/02/10, 11:37 »
faser:

5)Ανικανοτητα του Σαλπιγγιδη να πλασαρει σε 3 τουλαχιστον περιπτωσεις και αδυναμια του να σεντραρει καθετα στη μικρη περιοχη...δεν ειναι η θεση του το ξερω αλλα ας παει στο καλο,να βρει και ο ΠΑΟ ενα δεξι χαφ που να εχει καποιες δυνατοτητες σε αυτη τη θεση...
Αν φέρουν κάποιον καλύτερο, εννοείται ότι ο Σάλπι μπορεί να φύγει.. Επειδή όμως οι παίχτες με τα χαρακτηριστικά του Σάλπι (αντοχή, φιλότιμο, δύναμη, καθαρό παιχνίδι, πολύ λίγους έως ελάχιστους τραυματισμούς, επαγγελματική συμπεριφορά) + καλή σέντρα και εύστοχο σουτ (αυτά που του λείπουν δηλαδή) κοστίζουν από €5Μ και πάνω, νομίζω ότι ο Σάλπι πρέπει να μείνει.. Προτιμώ αυτά τα €5Μ να τα δώσει στην άμυνα γιατί ΟΛΗ η τετράδα θέλει αλλαγή.. Χθες εκλέγθηκε (και αποδεδειγμένα ήταν) MVP του αγώνα.. Μην ξεχνάμε ότι σου έβαλε και το γκολ της ισοφάρισης και ήταν μια μόνιμη απειλή από τα δεξιά.. Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.. Ακόμα και ο Σισέ έχει χάσει τα απίστευτα, αλλά αντικειμενικά είναι τρομερός striker.. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει φέτος όμοιος του στη θέση που παίζει (δεν βάζω τον φετινό Γκαλέτι για τους ευνόητους λόγους)..