Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκος  (Αναγνώστηκε 163865 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναϊκος
« Απάντηση #350 στις: 01/02/10, 13:26 »
και σιγουρα το μεγαλυτερο ατου του Σαλπι ειναι η εκρηκτικοτητα...για να ειμαστε και δικαιοι εχασε και στο κορνερ μεγαλη ευκαιρια οταν περασε η μπαλα διπλα απο το δοκαρι...αλλα ειμαστε αεκαρα ρεεεεεεεεεεε :P
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: 03/02/10, 12:48 »
Και μιας και έγινε λόγος για τον πάοκ... Να χαρώ εγώ ομάδα που στοχεύει πρωτάθλημα!! :P

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο πάοκ δεν ενδιαφερόταν για το κύπελλο, ίσως ήθελε μάλιστα να αποκλειστεί αλλά αναμφισβήτητα, ο διασυρμός (4-0 από τα Γιάννενα) δεν ήταν μέσα στα πλάνα...

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: 03/02/10, 13:51 »
Και επισης ειχαμε αλλο ενα ρεσιταλ του Αναστο.
Παμε για νεα διαφημιση! ;D

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: 03/02/10, 14:19 »
Και μιας και έγινε λόγος για τον πάοκ... Να χαρώ εγώ ομάδα που στοχεύει πρωτάθλημα!! :P

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο πάοκ δεν ενδιαφερόταν για το κύπελλο, ίσως ήθελε μάλιστα να αποκλειστεί αλλά αναμφισβήτητα, ο διασυρμός (4-0 από τα Γιάννενα) δεν ήταν μέσα στα πλάνα...

γιατί δεν ενδιαφερόταν? μήπως θέλει να βγει στο champions league για να πάρει τα λεφτά ή μήπως πάει για πρωτάθλημα?
Με την κανονική ομάδα έπαιζε και αν συνεχίσουν καποιοι σε αυτή τρην ομάδα να το παίζουν ντίβες θα ρίξουμε πολύ γέλιο με την ομάδα "που φέτος αξίζει πρωτάθλημα"...

κάτσε να δούμε τι θα κάνουμε και εμεις βέβαια σήμερα  ;D ;D ;D
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #354 στις: 03/02/10, 15:06 »
Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ο πάοκ δεν ενδιαφερόταν για το κύπελλο,
Από που το συμπεραίνεις αυτό; Νομίζω ότι κάθε παίχτης (ανεξαρτήτως αν πληρώνεται ή όχι) επιθυμεί ένα τρόπαιο οποιασδήποτε εγχώριας διοργάνωσης για να το προσθέσει στο βιογραφικό του και να το χρησιμοποιήσει σε μια υπόθεση μελλοντικής μεταγραφής του.. Άλλωστε, αντε να εξηγήσουν οι παίχτες στους οπαδούς τους για ποιους λόγους "σνόμπαραν" ένα θεσμό.. Εξάλλου, νομίζω ότι στη φάση των 8 οι ορέξεις "ανοίγουν" περισσότερο.. Απλά ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι (δεν το είδα - έτσι διάβασα) και έχασε από μια ομάδα που έπαιξε καλύτερα σε ένα γήπεδο που η δύναμη εκ των πραγμάτων ήταν πολύ πιο χρήσιμη από την τεχνική.. Σε μονούς αγώνες δεν θέλει και πολύ να το πάθει "στραπάτσο" ένα φαβορί.. Κλασική περίπτωση το ΠΑΟ-Πιερικός :D..

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: 03/02/10, 15:48 »
Ο πάοκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση του πρωταθλήματος, 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση (βέβαια μετά τα χθεσινά ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε σχετικά με αυτό) από τον ισόβαθμο ολυμπιακό! Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του με τον παναθηναικό να χάνει για 2η συνεχόμενη φορά 2 βαθμούς και να έχει ακόμα 2 ντέρμπυ να παίξει, άρα το πρωτάθλημα δεν το πήρε ακόμα! Και καλώς ή κακώς, ο πάοκ αυτό διεκδικεί, το πρωτάθλημα, άλλωστε τη θέση στα play-off την έχει εξασφαλισμένη προ πολλού..

Φυσικά ο πάοκ δεν είναι μπαρτσελόνα για να μπορεί να διεκδικεί και το κύπελλο και το πρωτάθλημα.. Και αν θες να κατακτήσεις το 2ο, χρειάζεται να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε αυτό, άλλωστε τη χαρά του 1ου την έχουν γευτεί τα παόκια.. Επίσης, τα λεφτά του κυπέλλου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά του πρωταθλήματος με την έξοδο στο champions league, χώρια η κούραση των παικτών με τα συνεχή παιχνίδια του κυπέλλου.. Αν το δούμε καλύτερα, το κύπελλο μόνο κόσμο φέρνει και τίποτε άλλο!!

Αποσυνδεδεμένος Rosstrobon

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: 03/02/10, 16:27 »
Για τον ΠΑΟΚ ο κυριος στοχος ηταν το κυπελλο.Μετα τον αποκλεισμο ΟΣΦΠ και ΑΕΚ ειχα περισσοτερες ελπιδες να κανει κατι στο κυπελλο παρα στο πρωταθλημα.Απο την στιγμη ομως που αρχισε η κατηφορα του ΟΣΦΠ και η ανηφορα του ΠΑΟΚ αρχισαμε να κοιταμε και το πρωταθλημα ως μια καλη προοπτικη.Εχουμε φτασει σε σημειο πολλοι απο εμας να το πιστευουν.Μετα την νικη επι του Ολυμπιακου που ηταν πολυ σημαντικη και εδειξε πως η ομαδα μπορει το κατι παραπανω αρχισαν πολλοι να το πιστευουν.Γκελες γινονται παντου και παντα.Φυσικα οι 6 βαθμοι ειναι μια αρκετη διαφορα για τις δυο ομαδες αλλα δεν παυουμε να πιστευουμε.Εγω προσωπικα δεν πιστευω πολυ για τον λογο οτι δεν εχουμε την πολυ καλη ομαδα που εχει ο Παναθηναικος και στο κατω κατω Ελλαδα ειμαστε,Παναθηναικος ειναι και ειμαστε ΠΑΟΚ.Εχουμε δει αρκετες φορες που παει το πραγμα.Ο ΠΑΟΚ δεν εχει την ομαδα για να χτυπησει πρωταθλημα...

Η χθεσινη νικη ηταν μεγαλη μπατσα.Οχι για εμας τοσο αλλα για τους παιχτες.Ειχαμε παρει και οι οπαδοι αερα αλλα τον περισσοτερο αερα τον πηραν οι παικτες μετα την νικη μεσα στο Καραισκακη.Οσο κακος και να ειναι ο αγωνιστικος χωρος,στην συγκεκριμενη περιπτωση μαυρα χαλια,οσο και παθος να δειξει ο αντιπαλος δεν μπορεις να χανεις ετσι.Φαγαμε 4 γκολ.Τα μισα απο οσα εχουμε φαει σε ολη τη σεζον μεχρι στιγμης.Ελπιζουμε ολοι μας να ξυπνησαν μετα απο αυτην την τραγικη εμφανιση και την Κυριακη να παρουμε το διπλο μεσα στο Καυτατζογλειο.

Γενικοτερα ο ΠΑΟΚ σε σχεση με τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο εχει να ζηλεψει μονο χρηματα και ποιοτητα παικτων.Λαο εχουμε που ειναι παντα στο πλευρο της ομαδας.Ο ΠΑΟΚ σε σχεση με τον ΠΑΟ και των ΟΣΦΠ των εκατομμυριων ευρω εχει μεγαλες διαφορες σε ονοματα παικτων και ομως ειναι στην 2η θεση...

Απο εδω και περα βλεπουμε το πρωταθλημα πιο καθαρα και παλευουμε μεχρι το τελος για το καλυτερο

ΥΓ
Παρακαλω το ΠΑΟΚ να γραφετε  με κεφαλαια

Αποσυνδεδεμένος parantox

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: 03/02/10, 19:06 »
Φίλε Rosstrobon τα έθεσες ωραία. Όντως πολύ ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΟΚ αυτό το ματς. Αλλά μην υποτιμούμε και την επιτυχία του ΠΑΣ έτσι, 2η φορά σε 4 χρόνια στα ημιτελικά αν δεν κάνω λάθος.

Άσχετο αλλά το θέμα οδεύει προς ΠΑΟΚ :P
They asked a guitar player to play with some dynamics and he said "What are you talking about, I'm playing as loud as I can!"...Heh, I tell that joke a lot.

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #358 στις: 03/02/10, 21:58 »
ας το παμε λοιπον το θεμα πισω στον ΠΑΟ... να χαρω εγω τον χαζογκολη cisse...
ή μαλλον χασο-γκολη... στην αρχη καναμε λογο οτι δεν ειχε μπει στο κλιμα του ελλνηνικου ποδοσφαιρου...
τωρα τι λεμε? μεχρι στιγμης αν και με τοσα γκολ στο ενεργητικο του, δεν με εχει πεισει οτι μπορει να δωσει πολλα στον παναθηναικο... και οταν λεω πολλα, μιλαω για κατι αναλογο του ονοματος του...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: 03/02/10, 22:23 »
Κατά τη γνώμη μου, η ανώμαλη προσγείωση άρχισε με το ματσάκι με τον ατρόμητο.. Περισσότερες και καλύτερες φάσεις οι Περιστεριώτες, ένα γκολ από τύχη στο 87' για τους γηπεδούχους! Όπως είπε και ο Δώνης, η πόρνη μπάλα... :P Αλλά τότε κανείς δε μίλησε για κακές αποδόσεις, με το στραπάτσο από τα Γιάννενα άρχισε το πανηγύρι!!

Παρακαλω το ΠΑΟΚ να γραφετε  με κεφαλαια
Επίσης, το "γράφεται" με "αι" στο τέλος...
Έλεος ρε φίλε, βρήκες να πεις... ::)

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: 03/02/10, 22:33 »
ας το παμε λοιπον το θεμα πισω στον ΠΑΟ... να χαρω εγω τον χαζογκολη cisse...
ή μαλλον χασο-γκολη... στην αρχη καναμε λογο οτι δεν ειχε μπει στο κλιμα του ελλνηνικου ποδοσφαιρου...
τωρα τι λεμε? μεχρι στιγμης αν και με τοσα γκολ στο ενεργητικο του, δεν με εχει πεισει οτι μπορει να δωσει πολλα στον παναθηναικο... και οταν λεω πολλα, μιλαω για κατι αναλογο του ονοματος του...

Μάλλον είναι με τις μέρες του αυτός ο παίκτης....ας ελπίσουμε να επιστρέψει στα γκολ σύντομα γιατί μέσα στο φεβρουάριο κρινονται πολλά...
γενικά η ομάδα δεν είναι στα πανω της... οι λετο, καραγκούνης, κατσουράνης είναι αρκετά πεσμένοι... ευτυχώς που γυρνάει ο νίνης την κυριακή μπας και δούμε προκοπή...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: 03/02/10, 22:58 »
Rosstrobon γουστάρεις σάντος?

Αποσυνδεδεμένος Rosstrobon

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: 03/02/10, 23:32 »
@Gers

Mαλλον εχεις δει πολυ λιγο τον ΠΑΟΚ και το πως παιζει φετος.Το ματς με τον Ατρομητο ηταν ενα κλασσικο ματς του ΠΑΟΚ.Λιγες ευκαιριες για γκολ,μετρια αναπτυξη,παιχνιδι στο κεντρο και γκολ μετα το 80'.Ετσι πηραμε και το ματς με την Ξανθη,ετσι πηραμε και το ματς με τον Ηρακλη.Αυτη την φορα ειχαμε περισσοτερη αμυντικη ασταθεια απο τις αλλες φορες.Φυσικα και μετα την ηττα μεσα στο Καραισκακη περιμενεις περισσοτερα απο ενα δυσκολο 1-0 στο τελος με μια μικρομεσαια ομαδα αλλα ο Σαντος τετοιο ποδοσφαιρο παιζει.Δεν παιζει επιθετικα και δεν εχει επιθετικη φλυαρια και συνεχεις φασεις.Ολα ξεκινανε απο την αμυνα.Φυσικα και για εμας δεν ειναι οτι καλυτερο.Θελουμε να βλεπουμε και λιγη μπαλα και οχι να καρδιοχτυπαμε να παρουμε ενα φαινομενικα ευκολο ματς κοντα στο 90΄.Γενικοτερα ο ΠΑΟΚ στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο και στα 3-4 προηγουμενα εδειξε αλλο προσωπο.Καλυτερο ποδοσφαιρο.Πολυ ανεβασμενος ο Ιβιτς και ετσι η ομαδα ανεβαινε πολυ,φοβερη αμυνα και καλο κεντρο.Στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο δεν ειχα ξαναδει τετοιον ΠΑΟΚ με τον Σαντος προπονητη.Πιεση παντου,αλληλοκαλυψεις και φοβερες συνεργασιες.Αξιζαμε την νικη.Μετα απο τετοια νικη και νικη απεναντι σε ομαδα που εχεις να κερδισεις 3 χρονια,συν του οτι ειναι ομαδα του ΠΟΚ που ομαδα απο το ΠΟΚ εχεις να κερδισεις 3-4 χρονια και μετα πανυγιρικη υποδοχη στο αεροδρομιο,ειναι να μην παρουν τα μυαλα τους αερα?Ο Σαντος σε ολο αυτο δεν εφταιγε σιγουρα.Οι παικτες εκαναν οτι εκαναν.Αν και για το ματς με τα Γιαννενα ακουστηκαν και φανηκαν πολλα.Πρωτη φορα ειδα να μην θελουν να παιξουν εμμεσα οι παικτες.Προσπαθεια 0 και λογικο να φας 4 γκολ και να στρωσεις.Λεγεται πως εγινε αυτο απο τους παικτες επειδη δεν πληρωθηκαν.Αν εγινε για αυτο ντροπη τους γιατι πρωτα απο ολα εγινε φασαρια στην προπονηση απο συγκεκριμενους,απο οσο ξερω Βιτολο,Γκαρσια και Κοντρερας.Παικτες που δηλωναν την αγαπη τους για την ομαδα δημοσιως τωρα μας κανουν ανταρσια επειδη εχουν να πληρωθουν 3 μηνες.Οκ δεν λεω ανθρωποι ειναι αλλα τετοιο πραγμα εφοσον εχεις πει τετοια λογια,δεν κανεις.Ντροπη τους,μπορουσαν να ειχαν παει και οι αρχηγοι της ομαδας να μιλησουν.

Οσο για αυτο που ειπα.Οπως θες φιλε και εσενα να σε λενε Παναθηναικο και οχι βαζελο,ΠΑΟ και οχι παο,οπως θελει ο φιλαθλος του Ολυμπιακου να αναφερεται η ομαδα του Ολυμπιακος και ΟΣΦΠ και οχι οσφπ ή γαυρος ετσι και εγω θελω να με λενε ΠΑΟΚ.Ετσι γραφεται κιολας.Δεν θα μαλωσουμε για αυτο αλλο αυτο το κολληματακι το εχω με αυτο το πραγμα

@s.s

Φιλε s.s. πλεον γουσταρω πολυ τον Σαντος.Και λεω πλεον.Ηρθε στον ΠΑΟΚ σε στιγμη που η ομαδα επαιζε με τον Σαλμον,τον Μπαινο και τον Κνολ,παγκοσμιως αγνωστους.Βγηκε 9ος εκεινη την χρονια.Μια μολις εκτος εδρας νικη και χαλια αποτελεσματα.Πχ 0-4 απο την ΑΕΚ.Φυσικα και ολοι μας τοτε ειμασταν πολλοι απογοητευμενοι.Να τονισω πως την χρονια που ηρθε,ηρθε στην 2η αγωνιστικη οποτε δεν εκανε αυτος τον μεταγραφικο σχεδιασμο αλλα ο Παρασχος.Ηρθε ως ενα πολυ καλο ονομα και εκεινη την χρονια δεν καναμε τιποτα.Αποτυχια μεγαλη.Μπορουσε η διοικηση να τον διωξει αλλα δεν το εκανε.Καλοκαιρι 2008 και κανει την ομαδα οπως μπορει να την κανει με τις μεταγραφες που του επιτρεπει το μπατζετ.Πηρε μεγαλα ονοματα Γκαρσια,Κοντρερας.Εκανε προετοιμασια οπως την ηθελε,εστησε την ομαδα στα πλανα του.2008-2009 απολυτη επιτυχια.Απο την 9η θεση φτασαμε στην 2η θεση στην κανονικη περιοδο,κατι που κανεις δεν περιμενε να συμβει μεσα σε μια χρονια.Μετα βγηκαμε 4οι στα play off.Στα Play off σιγουρα παιχτηκαν κερδοσκοπικα παιχνιδια.Πχ το ματς με τον Παναθηναικο στην Τουμπα μπορουσε να το παρει αλλα αν το επαιρνε θα ηταν πρωτος στον ομιλο και ο Παναθηναικος σε δυσκολη θεση για την προκριση στο CL.Τι σημαινε αυτο αν γινοταν?Τελος για βασικος χορηγος η ΔΕΠΑ του Βγενοπουλου και ενα σημαντικο μειον στα εξοδα.Μην τα πολυλογω,μετα απο 3 χρονια εδειξε πως μπορει με την σωστη προσπαθεια και στηριξη και απο την ΠΑΕ και απο τον κοσμο φυσικα.Φτασαμε να ειμαστε 2οι χωρις να κανουμε τρομερες εμφανισεις και να πεταμε 3-4 γκολ σε καθε ματς.1-0 την μια,1-0 την αλλη και τσουκου τσουκου φτασαμε εδω που φτασαμε κυριως λογω του Σαντος.Μπορουσε να ειναι και η διαφορα στους 4 βαθμους τωρα αν δεν μας στερουταν η νικη μεσα στην Νεα Σμυρνη αφου μας ακυρωσαν το γκολ.Σαντος και ΠΑΟΚ εδειξαν πως το να εχεις υπομονη εχει και τα καλα του.Στην Ελλαδα που μετα απο 2-3 γκελες η προπονητες φευγουν.Και να εισαι σιγουρος πως απο τον κοσμο ειχε γκρινια.Δεν μας αρεσει να νικαμε με το ζορι 1-0 αλλα πλεον δεν το κοιταμε και τοσο αυτο αφου η νικη μετραει.

Φυσικα και διαφωνουμε και με τον Σαντος παρολο που σχεδον ολος ο λαος μας εχει πειστει πως ειναι φοβερος προπονητης.Πχ εγω διαφωνω που χρησιμοποιει τον Σορλεν στα ακρα ενω ειναι καθαρα παικτης κεντρου και εκει δεν μπορει να αποδωσει.Επισης πιστευω πως ο Κουτσιανικουλης διπλα στον Σαντος θα μαθει πολυ καλη μπαλα και θα γινει φοβερο εργαλειο...

Τωρα και με την Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου ευελπιστουμε να μπουν λεφτα απο τον κοσμο στα ταμεια της ομαδας.Ειναι 2η μερα που γινεται και εχουν μπει ηδη 200.000 ευρω περιπου.Τελειωνει στις 14 αυτου του μηνα οποτε αν μπει κανα 1-1,5 εκατομμυρια ευρω καλα θα ειναι.Μαλλον θα παρω και εγω μετοχες.Αντε να δουμε...

Πω πω,παλι σεντονι εγραψα ;D

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: 04/02/10, 14:13 »
Αυτό που έγινε στο ΠΑΣ-ΠΑΟΚ γίνεται μια φορά στα 10 χρόνια. Ήμουν μέσα. Ο ΠΑΣ έπαιζε με 7-8 αναπληρωματικούς, οι οποίοι όμως ήταν σεληνιασμένοι. Εννοείται ότι όλοι αυτοί έκαναν το παιχνίδι της χρονιάς τους, ιδιαίτερα οι Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά οι οποίοι μέχρι προχθές μόνο άφθονο γέλιο πρόφεραν στην εξέδρα. Ο ΠΑΣ είχε 2,5 ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο και 3 γκολ - 3 ευκαιρίες και 1 γκολ στο 2ο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 ευκαιρίες και το δοκάρι.

Ήταν εμφανής η έλλειψη διάθεσης σε κάποιους παίχτες του ΠΑΟΚ να παίξουν μπάλα, αντίθετα με αυτούς του ΠΑΣ που σκύλιασαν για να αποδείξουν (προφανώς) ότι αξίζουν καλύτερο μέλλον στην ομάδα τους. Εμφανή ήταν επίσης και τα λάθη του Σάντος. Τι μπάλα πχ να έπαιζε ο ντελικάτος Κουτσιανικούλης μέσα στο βούρκο; (Παρεμπιπτόντως κάποιος να τραβήξει το αυτί στο μικρό γιατί πολύ star την έχει δει...). Τέλος πάντων, όλα αυτά έφεραν το 4-0 που κι εγώ πιστεύω αυτό που είπε ο Σάντος ότι είναι μια κακή παρένθεση για τον ΠΑΟΚ.

Ο Rosstrobon έχει δίκιο σε όσα λέει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα του 1-0, σφιχτή στην άμυνα, κλπ. Έτσι τα κατάφερε πέρυσι, τουλάχιστον στην κανονική περίοδο, έτσι πάει καλά και φέτος και κάνει όνειρα.

Τέλος offtopic.
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: 05/02/10, 18:24 »
xaxa ρε τον δημητράκη.Πήγε να τον αρπάξει ο πέκοβιτς χτες.

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: 05/02/10, 19:54 »
Δεν ειναι η πρωτη χρονια σε ολα αυτα τα χρονια της αυτοκρατοριας του που ο Παναθηναικος ξεκιναει με δυο ηττες (πιθανον 3 αφου παιζει στην Ισπανια με τη Barcelona) στο top 16.
Επισης δεν ειναι η πρωτη φορα που αρχες του χρονου παρουσιαζει εντονο ντεφορμαρισμα.
ΚΑΘΕ χρονια γινεται το ιδιο αλλα κανεις απο το πρασινο στρατοπεδο δεν ανησυχει αφου γνωριζουν ολοι πως στα κρισιμα παιχνιδια, αυτα που κρινουν δηλαδη τιτλους, ο Παναθηναικος ειναι αυτος που πρεπει.

Φετος σα να εχει αλλαξει το παραμυθι. Εμενα προσωπικα ο Παναθηναικος δε με εχει ικανοποιησει σε κανενα απο τους 5 μηνες που εχει αρχισει η μπασκετικη περιοδος.
Στα δυσκολα ματς (Real μεσα, Real εξω, Ολυμπιακος εξω, Partizan ακομα και Μαρουσι) εχει μονο ηττες.
ΔΕΝ εχει κανει δηλαδη καμια μεγαλη νικη μεσα στη σεζον, αν εξαιρεσουμε αυτη στη Ρωσια οπου κακα τα ψεμματα νικησε με αρκετη δοση τυχης. Και η Χιμκι δεν αποδεικνυεται κανενα μεγαθηριο.

Στην αντιπερα οχθη ο Ολυμπιακος εχει κανει ορισμενες νικες που δινουν το δικαιωμα στους οπαδους του να ατενιζουν το μελλον με μεγαλυτερη αισιοδοξια. Νικη στην Τουρκια με την Efes Pilsen, νικη στην Caja Laboral (aka Tau) και μια μαλλον ευκολη επικρατηση στο ντερμπι με τον Παναθηναικο.

Αν γινοταν ο τελικος κυπελλου σημερα μπορω να πω πως θα στοιχηματιζα υπερ του Ολυμπιακου.
Επειδη ομως ο Παναθηναικος ο ιδιος εχει αποκτησει το δικαιωμα να μην αμφισβητειται ακομα και οταν εινια σε  κακη αγωνιστικη κατασταση οφειλω να ομολογησω πως πολλα μπορουν να αλλαξουν στις επομενες 20 μερες.
Ιδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: 05/02/10, 21:22 »
Φετος σα να εχει αλλαξει το παραμυθι. Εμενα προσωπικα ο Παναθηναικος δε με εχει ικανοποιησει σε κανενα απο τους 5 μηνες που εχει αρχισει η μπασκετικη περιοδος.
Στα δυσκολα ματς (Real μεσα, Real εξω, Ολυμπιακος εξω, Partizan ακομα και Μαρουσι) εχει μονο ηττες.
ΔΕΝ εχει κανει δηλαδη καμια μεγαλη νικη μεσα στη σεζον, αν εξαιρεσουμε αυτη στη Ρωσια οπου κακα τα ψεμματα νικησε με αρκετη δοση τυχης. Και η Χιμκι δεν αποδεικνυεται κανενα μεγαθηριο.

Συμφωνώ μαζί σου απλά να σου θυμήσω ότι φέτος στο ξεκίνημα η ομάδα μαμούσε και έδερνε.... μετά άρχισαν οι τραυματισμοί, βγήκε και η κούραση από την εθνική στον σπανούλη και η ομάδα έγινε εντελώς αναξιόπιστη...

Θα στρώσουν πιστεύω αλλά για το μέλλον στη ευρολιγκ τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αν σκεφτείς ότι και με 3 νίκες δεν περνας σίγουρα... ειδικά μετά την αναπάντεχη νίκη της παρτιζαν επί της μπαρτσα...

Τέσπα, δεν πειράζει ας μην το πάρουμε πάλι εμεις το ευρωπαικό φέτος... ας το πάρει και κανένας άλλος  :P... να ξεκουραστούν και να στρώσουν για να μην χάσουμε το πρωτάθλημα τουλάχιστον...

Όσο για τον δημητράκη θέλει μου φαίνεται ένα καλο χέρι ξύλο... δεν τα κάνεις αυτά σε τέτοια ομάδα και με τέτοιο προπονητή..

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: 05/02/10, 22:52 »
Τι έγινε ρε παιδιά με τον... Δημητράκη?

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: 05/02/10, 23:06 »
Πρεπει να ερθει ο Ρατζα βοηθος του Ζοτς...
Ουτε στο γηπεδο δε θα μπαινει το κακομαθημενο...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #369 στις: 05/02/10, 23:10 »
Μάλλον το είχε παίξει διπλό και τσαντίστηκε :D..

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: 05/02/10, 23:19 »
Απαντήστε γ**ώτο!! >:(

;D ;D :P

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #371 στις: 05/02/10, 23:34 »
Απαντήστε γ**ώτο!! >:(

;D ;D :P
Ο γιος του Θανάση, ο Δημήτρης, μετά την κοπή της πίτας της "Πράσινης", πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του ΠΑΟ-Μαρούσι και πήγε στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια και χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των παιχτών και του προπονητή.. Το ρεπορτάζ λέει ότι πολλοί παίχτες και ο Ζέλικο στράβωσαν με αυτή την εξέλιξη και δεν πίστευαν τι άκουγαν.. Γι'αυτό κινητοποιήθηκαν κάποιοι οπαδοί οι οποίοι πήγαν στην προπόνηση και με λίγα λόγια τους είπαν "μην ακούτε τον μ....α τον Δημήτρη.. 5 αστέρια έχετε, θα τη βρείτε τη λύση.."

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να σε δω να "τυραννιέσαι" αναρωτιόμενος τι εννοούμε με το "Δημητράκης" για ακόμα 5 μυνήματα ;D, αλλά το μετάνιωσα..

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: 06/02/10, 10:26 »
Ο Δημητρακης ειναι γνωστος καφρο-οπαδος-κακομαθημενος-γιος του πατερα του που κατι τετοια τα κανει συνεχεια...
Η εφημεριδα Πρασινη που εγραψε αυτο το εμετικο σχολι ανηκει σ'εκεινον...

Αυτά, βέβαια, δεν τα έκανε για πρώτη φορά ο νέος. Πριν 10 και βάλε χρόνια, σε ένα ματς στο Οάκα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν νίκη με 10 (αν δεν κάνω λάθος) πόντους διαφορά επί του Ολυμπιακού για να πάρει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα άλλο, ιστορικό επεισόδιο. Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε με 10+ (κέρδισε με λιγότερους πόντους), δεν πήρε το πλεονέκτημα έδρας (άσχετα αν στο τέλος πήρε το πρωτάθλημα στο Σεφ) κι ο μύθος λέει πως νέος άρχισε πάλι τα περί "ξεφτιλισμένων" ενώ οι παίκτες περνούσαν μπροστά του, στο διάδρομο που οδηγούσε στα αποδυτήρια.

Τότε - σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες - ένας από τους παίκτες, αυτός με τα μεγαλύτερα ...μεταξόνια, ο Ντίνος ο Ράτζας, τού έσκασε από τα 2,10μ. μια μπούφλα στο δόξα πατρί και τον άφησε σέκο, με το στόμα στ΄ αφτί και τη μύτη μελιτζανί. Τη μισή φαρμακαποθήκη άδειασαν για να τον συνεφέρουν στα αποδυτήρια κι όταν ο Παυλούτσικος τον ρώτησε "ποιος σε βάρησε;", εκείνος, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έτεινε το δάχτυλο κάπου στο άπειρο, είπε "αυτόθ" κι έδειξε τον μπάρμπα του, τον Θανασάκη!

Απο το Μιλτο ,sportdog...
Το γεγονος ειναι 100% πραγματικο...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: 06/02/10, 13:37 »
Τότε - σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες - ένας από τους παίκτες, αυτός με τα μεγαλύτερα ...μεταξόνια, ο Ντίνος ο Ράτζας, τού έσκασε από τα 2,10μ. μια μπούφλα στο δόξα πατρί και τον άφησε σέκο, με το στόμα στ΄ αφτί και τη μύτη μελιτζανί. Τη μισή φαρμακαποθήκη άδειασαν για να τον συνεφέρουν στα αποδυτήρια κι όταν ο Παυλούτσικος τον ρώτησε "ποιος σε βάρησε;", εκείνος, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έτεινε το δάχτυλο κάπου στο άπειρο, είπε "αυτόθ" κι έδειξε τον μπάρμπα του, τον Θανασάκη! [/b]

Ναι το θυμάμαι και εγώ... ιστορικές στιγμές!!!

Μου άρεσε παρα πολύ η χθεσινή κίνηση των οπαδών που πήγαν έξω από το ΟΑΚΑ στην προπόνηση για να αποθεώσουν παίκτες και προπονητή... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!! και ο καημένος ο χαισλιπ όταν έφτασε με το αυτοκινητό του και είδε κόσμο μαζεμένο από τον φόβο του έστριψε και έφυγε... τον έπαιρναν τηλ να του πουν ότι δεν ήρθαν για διαμαρτυρία αλλά για υποστήριξη και γύρισε πίσω...
« Τελευταία τροποποίηση: 06/02/10, 13:51 από sakman »

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: 06/02/10, 15:01 »
Ωραίος ρε faser, είσαι καλόψυχος κατά βάθος!!