Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκος  (Αναγνώστηκε 163818 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναϊκος
« Απάντηση #375 στις: 06/02/10, 16:04 »
Και εγω ως φιλαθλος του Ολυμπιακου οφειλω να παραδεχτω την κινηση των φιλων του Παναθηναικου.
Που μαζευτηκαν στην προπονηση, μετα απο δυο οδυνηρες ηττες και ομολογουμενως μια σειρα κακων εμφανισεων για να στηριξουν την ομαδα τους. Γιατι οι χαρες που τους εχει προσφερει ειναι πολυ περισσοτερες απο τους προβληματισμους.

Αναθεμα κι αν εχει γινει αυτο μια φορα με την ποδοσφαιρικη ομαδα του Ολυμπιακου.
« Τελευταία τροποποίηση: 15/02/10, 16:40 από G.K. »

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #376 στις: 15/02/10, 01:17 »
Σήμερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟ παρακολούθησαν μια σοκαριστική εμφάνιση και ήττα της ομάδας και επίσης άκουσαν/διάβασαν μια ακόμα πιο τραγελαφική δήλωση από τον Πατέρα περί παπαγαλακίων (sic).. Το μόνο πράγμα που απασχολούσε τους φιλάθλους του ΠΑΟ μετά την ήττα ήταν το αν ευνοούμαστε από τη διαιτησία, αν διαψεύστηκαν όλοι όσοι έλεγαν ότι ο Μάκαρος θα μας το δώσει, κλπ., και έτσι ο Πατέρας ήρθε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.. Καθαρά εκτός τόπου και χρόνου ο πρόεδρος και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βαδίζει στα χνάρια του Κόκκαλη, μόνο που Κόκκαλης γεννιέσαι, δεν γίνεσαι..

Στα αγωνιστικά τώρα, μία η υποτίμηση του αντιπάλου, μία το μυαλό που ταξίδευε στο παιχνίδι με την Ρόμα και τους scouts, μία η τρύπια άμυνα αποπροσανατόλισαν τους παίχτες του ΠΑΟ και δικαίως ήρθε η ήττα.. Ο ΠΑΟ ήταν κακός για ακόμα ένα παιχνίδι και φαίνεται περίτρανα ότι αυτή η ομάδα έχει ανάγκη από καλές προσθήκες και όχι μπαλώματα..

Δεν θέλω να το παίξω μ.Χ. προφήτης, αλλά μέσα μου το πίστευα ότι η διαφορά του +8 ήταν εντελώς πλασματική.. Στα παιχνίδια που άνοιξε η διαφορά (Άρης, ΑΕΚ, Καβάλα, ΠΑΟΚ) στα ίδια παιχνίδια έκλεισε.. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κομβικό.. Αν θέλουν το πρωτάθλημα οι παίχτες και η διοίκηση ας βάλουν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι σε ένα κακό φετινό πρωτάθλημα είναι οι μονόφθαλμοι που βασιλεύουν.. Σε αντίθετη περίπτωση, άλλοι 2 μονόφθαλμοι, ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, περιμένουν στη γωνία..

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: 18/02/10, 13:55 »
Μεγάλη μέρα σήμερα.... μεγάλο ματς.... λοιπόν ακούω προγνωστικά... εγώ θα πω ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι που θα έρθει 1 ( 1-0 για την ακρίβεια  ;D ) ή στην χειρότερη κανένα χ 0-0 ή 1-1.... άντε να δούμε....
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #378 στις: 18/02/10, 15:01 »
εγω παλι το φοβαμαι... οπως φοβαμαι ολα τα παιχνιδια του παναθηναικου εδω και χρονια...

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #379 στις: 18/02/10, 16:38 »
Προγνωστικά: 1-1 (λόγω μη συμμετοχής Toti και Toni)

Διατηρώ μια επιφύλαξη για το αν σκοράρουν οι Ιταλοί πρώτοι (σε αυτή την περίπτωση δεν το βλέπω να τελειώνει το παιχνίδι ισοπαλία αλλά 0-Χ, όπου Χ βάζει ο καθένας ότι πιστεύει για τη φετινή άμυνα του ΠΑΟ)..

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: 18/02/10, 17:25 »
...για τη φετινή άμυνα του ΠΑΟ...

Κι εγώ φοβάμαι ότι δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν ο ΠΑΟ πίσω. Δεν παίζει κι ο Σίλβα...
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος Ιππέας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...με τ'αλογάκι μου συχνά,τριγυρίζω στα βουνά..
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: 18/02/10, 17:54 »
Πολύ δύσκολο παιχνίδι . Προβλέπω 1 - 0 υπέρ του ΠΑΟ.

Αποσυνδεδεμένος Panos the Greek

• Παλιός
  • Unforgettable, Irreplaceable, Immortal
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: 19/02/10, 00:14 »
Μπράβο στον ΠΑΟ! Βέβαια όλα αυτά τα περί "έδειξε ευρωπαικό χαρακτήρα" δεν ευσταθούν και δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν το x, αλλά έδειξε να το παλεύει το ματς μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι θα παίξει με Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη πίσω στο Ολίμπικο για την ισοπαλία, και τον βλέπω ικανό να την παίρνει, δεν είδα τη Ρόμα καθόλου ικανή να κάνει παιχνίδι πέρα απ'τις αντεπιθέσεις (βέβαια στο Ολίμπικο επεισέρχεται ο παράγων Τότι-Τόνι). Θα δούμε!

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #383 στις: 19/02/10, 00:15 »
Εγώ θα πω κάτι πολύ τετριμμένο, αλλά ναι ρε πού**η μου γι αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπόρ!!!
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #384 στις: 19/02/10, 00:49 »
Δίκαιη η νίκη.. Δεν είδα πολλά πράγματα από τη Roma η οποία με δεδομένες τις απουσίες εμφανίστηκε στο γήπεδο λιγάκι αποδιοργανωμένη.. Ο αριθμός των τελικών προσπαθειών τα λέει όλα.. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα είχε να χάσει από τις 28.10.2009.. Δεν περιμένω πολλά από τον επαναληπτικό αλλά ελπίζω σε τόνωση ηθικού ενόψει Τούμπας.. Για ακόμα μια φορά ο Σιμάο έδειξε ότι αν δουλέψει λίγο περισσότερο το κοντρολάρισμα των κινήσεων του μπορεί να γίνει ο επόμενος Μακελελέ ή ο επόμενος Βιεϊρά.. Λίγα πράγματα από Κατσουράνη που περνάει μια έντονη περίοδο ντεφορμαρίσματος και δικαίως αντικαταστάθηκε.. Μπορώ να πω ότι την χάρηκα την αλλαγή του Νιόπλια.. Τόλμησε και του 'βγήκε.. Αλλά και να μην του έβγαινε, στην έδρα σου θέλεις θετικό αποτέλεσμα και η αντικατάσταση του Κατσουράνη με τον Σάλπι ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.. Κορυφαίοι για εμένα (εκτός του Σιμάο) ο Λέτο και Σάλπι..

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι έπεσα τρελά έξω στα προγνωστικά μου.. Ευτυχώς που έχω σταματήσει το στοίχημα γιατί αλλιώς αντί για gear θα αγόραζα κουβάδες για να πετάω τα "χαμένα" δελτία.. :D
« Τελευταία τροποποίηση: 19/02/10, 00:52 από faser »

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: 19/02/10, 01:45 »
Εγώ πάντως νευρίασα πάρα πολύ!!!!
η ρόμα ήταν πολύ κατώτερη από αυτό που περίμενα... και τα δυο γκολ που έβαλαν ήταν δωράκια δικά μας από μια άμυνα που σήμερα ήταν χειρότερη από την συνηθισμένη κακή άμυνά μας....
τα δικά μας τα δύο πρώτα γκολ είχαν μεγάλη δόση τύχης αν και κάναμε φάσεις.... ο κατσουράνης, ο λέτο και ο καντέ με νευρίασαν πάρα πολύ και από τον σωτηράκι περίμενα περισσότερα...
Ώραιο ματς γενικά για να το έβλεπες αλλά εμάς τους βάζελους μας έβγαλε την ψυχή!!!!
Τέσπα, πάμε με καλή ψυχολογία στην τουμπα και την άλλη πέμπτη βλέπουμε... όλα παίζονται...

Αποσυνδεδεμένος ΧΩΡΙΑΤΗΣ

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Όλα είναι δρόμος
    • Προφίλ
    • time and enemy
« Απάντηση #386 στις: 19/02/10, 03:00 »
Μπράβο στον ΠΑΟ για την αποψινή νίκη του [Ολυμπιακός είμαι]
γύρισε δύο φορές το παιχνίδι με συνεχη πίεση άλλες φορές ανορθόδοξη με σέντρες
αλλά και με πλαγιοκοπήσεις με Λέτο και Σάλπι μετά την καίρια προσθήκη του στο παιχνίδι
πολύ καλός και ο Σιμάο με καλά κοψίματα και χωρίς λάθη
Πάντως η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη

« Τελευταία τροποποίηση: 19/02/10, 03:12 από ΧΩΡΙΑΤΗΣ »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #387 στις: 19/02/10, 10:18 »
Συγχαρητηρια στον Παναθηναϊκο για το χθεσινο. Μακαρι η εμφανιση που δειχνει μια ελληνικη ομαδα μεσα στο γηπεδο να μεταφραστει καποια στιγμη και στην εμφανιση των εκαστοτε οπαδων/φιλαθλων στις κερκιδες.
Δεν αναφερομαι στη συμπεριφορα των φιλαθλων του χθεσινου αγωνα, αλλα μιλαω γενικα, διοτι δε μπορουμε να απαιτουμε την καλυτερευση των αγωνιστικων στατιστικων των ομαδων οταν σαν οπαδοι δεν ξερουμε πως κι εμεις συμβαλουμε στην εικονα τους! ( βλεπε τον τελικο Κυπελου στο Μπασκετ που παλι ανοργανωτοι ειμαστε ).

Συγχαρητηρια και παλι!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος let me know 796

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: 20/02/10, 12:38 »
δεν εχει σημασια οτι τυχαινει να ειμαι βαζελος αλλα οταν ξεκινησα να ανεβω Αθηνα για το ματς ελεγα το εξης:
αν ειναι να χασουμε ,ας χασουμε με ''5-4'' .
οχι με κανενα 1-0 και ξενερωμα.
επειδη αγαπαω το ποδοσφαιρο ηθελα να δω ματσαρα και οχι ενα γκολ και μετα βαρατε Τουρκοι τα αλογα.
ευτυχως και πολλα γκολ ειχε και ηταν θετικο το αποτελεσμα.
ο freemind εχει δικιο στην παρατηρηση σου.
απλα ξερεις επειδη δεν εχουν παντα ολες οι ελληνικες ομαδες την ιδια εμφανιση σε καθε αγωνα οποτε ειναι και δυσκολο
να περιμενουμε να εχουν και ολοι οι φιλαθλοι την ιδια συμπεριφορα.
ας ξεκινησουν οι αρμοδιοι να φτιαξουν γηπεδα της προκοπης( ΠΑΟ,ΑΕΚ κ.α)
και μετα κατι θα γινει με τους φιλαθλους.

ο κατσουράνης, ο λέτο και ο καντέ με νευρίασαν πάρα πολύ και από τον σωτηράκι περίμενα περισσότερα...

ο Κατσ/νης και ο Καντε ναι, αλλα ο Λετο?
για εμενα ηταν ο καλυτερος του ΠΑΟ μακραν.
και ο Τζορβας δεν εκανε το καλυτερο.
μου φαινεται πρεπει να βγει για λιγο γιατι πολυ χαλαρωσε και δεν μου αρεσει

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: 20/02/10, 13:14 »

Δεν ξέρω αν με το "αρμόδιοι" εννοείς το Κράτος, την Πολιτεία.

Οι ομάδες είναι ΠΑΕ, δηλ. Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες που λειτουργούν όπως και οι άλλες εταιρίες και επιχειρήσεις με εργαζόμενους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, κλπ.), πελάτες (φίλαθλοι), κλπ.

Κανένα κράτος δεν είναι υποχρεωμένο να φτιάξει το γήπεδο σε καμία ΠΑΕ! Όπως δεν έχει υποχρέωση να φτιάξει το εργοστάσιο π.χ. στην εταιρία κάποιου ιδιώτη. Ούτε βέβαια έχει υποχρέωση να του παραχωρήσει έκταση για το γήπεδο, όπως δεν παραχωρεί οικόπεδο σε κάποιον ιδιώτη για να στήσει εκεί την επιχείρησή του.

Τώρα, αν το κράτος στήνει κώλο στις ομάδες και κάνει τα παραπάνω γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος, αυτό είναι άλλη ιστορία που δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο μπανανία είμαστε...
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: 21/02/10, 00:53 »
Κανένα κράτος δεν είναι υποχρεωμένο να φτιάξει το γήπεδο σε καμία ΠΑΕ! Όπως δεν έχει υποχρέωση να φτιάξει το εργοστάσιο π.χ. στην εταιρία κάποιου ιδιώτη. Ούτε βέβαια έχει υποχρέωση να του παραχωρήσει έκταση για το γήπεδο, όπως δεν παραχωρεί οικόπεδο σε κάποιον ιδιώτη για να στήσει εκεί την επιχείρησή του.
:beer

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #391 στις: 21/02/10, 11:40 »
Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για την χθεσινή του νίκη.. Ήταν καλύτερος και το άξιζε το Κύπελλο.. Το ήθελε περισσότερο, προετοιμάστηκε για αυτό καλύτερα από τον ΠΑΟ και ίδρωσε περισσότερο στο παρκέ για να το κατακτήσει.. Δικαίως ήρθε η (μάλλον εύκολη) - για τα επίπεδα ενός τέτοιου παιχνιδιού - νίκη και οφείλω να ομολογήσω ότι αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα μερικούς παίχτες του μπασκετικού ΟΣΦΠ (ενδεικτικά: Τσίλντρες γιατί ενώ ξέρει πολύ μπάσκετ αναλώνεται σε μυξοκλάματα για τους διαιτητές και τον Κλέιζα ο οποίος έχει ένα υφάκι του στυλ "ήρθα να σας φτιάξω το άμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα"), εντούτοις το να βλέπεις μια ομάδα να κατακτά μετά από χρόνια ένα τίτλο είναι κάτι το οποίο αν έχεις ασχοληθεί έστω και ερασιτεχνικά με κάποιο άθλημα, δεν σε αφήνει αδιάφορο.. Με άλλα λόγια, είναι άλλη η χαρά του να κατακτάς το ν-οστό πρωτάθλημα σου (όπου v>3,4) και άλλο μετά από καιρό να κατακτάς ένα, σπάζοντας παράλληλα το σερί του αντιπάλου..

Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν υπάρχουν δικαιολογίες.. Οι τραυματισμοί στην αρχή της σεζόν έπαιξαν το ρόλο τους, αλλά πλέον η ομάδα είναι πλήρης με εξαίρεση τον Τσαρτσαρή.. Φέτος λείπει το πάθος, οι καλοί παίχτες του ΠΑΟ δεν έχουν συμμετοχή στο παιχνίδι του (Φώτσης, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Διαμαντίδης), κάποιοι είναι μέτριοι (Περπέρογλου, Νίκολας), κάποιοι είναι μάλλον λίγοι ή άπειροι (Καλάθης, Τέπιτς, Σερμαντίνι), ενώ κάποιοι (Μπατίστ, Πεκοβιτς) παίζουν για 5 αλλά απλά δεν φτάνει.. Τα συστήματα του Ομπράντοβιτς έχουν πια αναλυθεί και καταπολεμηθεί, οπότε η ομάδα για μένα θα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία.. Τόσα χρόνια, ο ΠΑΟ κατακτούσε Ελλάδα και Ευρώπη με το συνδυασμό "σφικτή άμυνα-pick'n'roll στην επίθεση".. Πλέον, μια σφικτή άμυνα δεν φτάνει γιατί πλέον η άμυνα πρέπει να είναι και γρήγορη με τόσους καλούς περιφερειακούς που διαθέτουν οι ομάδες φέτος (βλ. πως τον σκότωσε στο Top-16 ο Keys του Αμαρουσίου και πως ο Penn χθες έβαλε 3 τρίποντα ανενόχλητος).. Από την άλλη, τα pick'n'rolls δεν είναι πανάκεια γιατί μια άμυνα με υποψιασμένους αμυντικούς προσαρμόζει όλο το παιχνίδι της στους 2 παίχτες του pick'n'roll αφήνοντας σχεδόν αμαρκάριστους του άλλους 3 διότι γνωρίζει εκ των προτέρων ότι κατά 80% η φάση θα τελειώσει με τον ψηλό.. Γι'αυτό το λόγο ρισκάρει μάλλον εκ του ασφαλούς με το να πέφτει όλη η άμυνα στους 2 παίχτες του pick'n'roll.. Δεν μπορείς να περιμένεις από τον Πέκοβιτς την ώρα που κάνει μπάσιμο και βλέπει 3 "νταμάρια" μπροστά του να του "κόψει" να σταματήσει το μπάσιμο του και να δώσει έξω στον αμαρκάριστο περιφερειακό παίχτη, οπότε τις περισσότερες φορές τα φετινά pick'n'rolls του ΠΑΟ είτε θα καταλήξουν σε κακή προσπάθεια κάτω από πίεση είτε σε κλέψιμο από κάποιο κοντό ο οποίος εκμεταλλεύεται τη δυσκολία και τη σαστιμάρα του ψηλού να τελειώσει τη φάση και τρέχει στον αιφνιδιασμό..

Δυστυχώς η ευτυχώς, στο μπάσκετ όλα εξηγούνται.. Από το πιο περίπλοκο σύστημα μέχρι την πιο (φαινομενικά) "άκυρη" αλλαγή ενός παίχτη.. Αυτό όμως που δεν μπορεί να εξηγηθεί είναι η τεράστια αστοχία που μαστίζει φέτος τον ΠΑΟ.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίχτες με ποσοστά πάνω από 40% στα τρίποντα πέρυσι (Σπανούλης, Φώτσης, Νίκολας) φέτος έχουν σπάσει τα στεφάνια.. Είναι μήπως το ότι δεν προπονούνται όπως πέρυσι; Δεν νομίζω να το επέτρεπε αυτό ο Ζοτς.. Είναι μήπως το ότι φέτος δεν βρίσκουν ελεύθερες προσπάθειες; Ούτε αυτό το νομίζω γιατί έχω στο μυαλό μου πολλά φετινά ελεύθερα σουτ τα οποία δεν μπήκαν.. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.. Αν και φαίνεται από χιλιόμετρα ότι ότι η ομάδα φέτος έχει κάνει μεγάλη κοιλιά, εν τούτοις πιστεύω ότι αν τα ποσοστά του ΠΑΟ ήταν λίγο καλύτερα, σε πολλά παιχνίδια θα ήταν πιο ανταγωνιστικός (βλ. Μπαρτσελόνα, Ρεαλ μέσα) ενώ κάποια άλλα ίσως και να τα κέρδιζε (Παρτιζάν, Μαρούσι στο Top-16).. Όπως και να'χει.. Σε αυτή την ομάδα με τα 5 αστέρια, δεν μπορείς να πεις πολλά.. Απλά περιμένεις να περάσει τη κοιλιά της και σκέφτεσαι τι μπορεί να σκαρφιστεί πάλι ο Ομπράντοβιτς για να αλλάξει τα δεδομένα για ακόμα μια φορά..
« Τελευταία τροποποίηση: 21/02/10, 11:42 από faser »

Αποσυνδεδεμένος let me know 796

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: 21/02/10, 13:00 »

Οι ομάδες είναι ΠΑΕ, δηλ. Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες που λειτουργούν όπως και οι άλλες εταιρίες και επιχειρήσεις με εργαζόμενους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, κλπ.), πελάτες (φίλαθλοι), κλπ.

Τώρα, αν το κράτος στήνει κώλο στις ομάδες και κάνει τα παραπάνω γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος, αυτό είναι άλλη ιστορία που δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο μπανανία είμαστε...
φυσικα και δεν εννοω το κρατος.
αρμοδιος για να φτιαξει το γηπεδο του ΠΑΟ ας πουμε ειναι οι διοικουντες του βαζελου.

θυμησου οτι η ΑΕΚ ειναι η μονη ομαδα στον κοσμο που γκρεμισε το γηπεδο της μονη της χωρις να εχει στα σκαρια το επομενο.
απλα καταλαβαινεις οτι δεν μπορουν κιολας να σηκωθουν ενα πρωι και να το φτιαξουν ετσι χυμα.
περναμε στην γραφειοκρατια του κρατους που εδω εχει την ευθυνη του.

θυμησου τον κυριο ''Γιωργακη'' που ελεγε οτι θα λυνοταν το προβλημα της γραφειοκρατιας γενικα .
οσο το ειδες εσυ αλλο τοσο το ειδα και εγω.
αλλα θα μου πεις τωρα εχουμε την παραμυθα  με την κριση.
τους παραδεχομαι εχουν πολλα ''ποιηματα'' για να δουλευουν τον λαο.
τελως παντων ας μην αλλαξουμε θεμα.
ολες οι ομαδες πρεπει να εχουν ενα αξιοπρεπες σταδιο αν θελουμε να παμε λιγο καλυτερα.

οταν ειχε παρει η Ελλαδα το μουντομπασκετ το 87 ειχε γεμισει η Πατρα με γηπεδα μπασκετ.
μπορουσαν ολα τα παιδια τοτε να κανουν τον χαβαλε τους παντου.
σε πληροφορω τωρα εδω πρεπει να κανεις αιτηση για να βρεις ενα γηπεδακι να παιξεις 10 λεπτα.
σε αυτο ευθυνεται το ρημαδι το κρατος και πιο πολυ ο δημος εδω και δεν τους φταιει κανενας παραγοντας ομαδας.

εκανα αρκετα χρονια αθλητισμο και παραλιγο και επαγγελματικα γι'αυτο στο λεω.
το εθνικο σπορ εδω ειναι ο καφες.τιποτα αλλο.

Αποσυνδεδεμένος Adoni

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: 21/02/10, 13:10 »
To ευρωπαικο ειχαμε παρει το 87, μαλλον τα μπλεξες ;D

Σε αυτο με τα γηπεδα συμφωνω... και στην περιοχη μου συμβαινει

Οσο για τον ΠΑΟ, δεν επαιξε τοσο καλα οσο θα επρεπε γι αυτο και εχασε. Ο ΟΣΦΠ ηταν πεινασμενος, ηταν παθιασμενος και μπορουσε να κανει καλα εναν ΠΑΟ που ειναι ντεφορμε. Και εγω παναθηναικος ειμαι, αλλα αν θελουμε να εχουμε ελπιδες για το πρωταθλημα πρεπει μεχρι τα πει-οφ να παρουν μπροστα καποιοι παικτες-κλειδια του ΠΑΟ (Γιασκεβιτσιους-Διαμαντιδης-Σπανουλης), αλλιως δυσκολα θα ανταπεξελθουμε. Το πλεονεκτημα εδρας δεν πιστευω οτι αρκει.
Αληθεια γιατι ο Σαρας δεν ηταν δηλωμενος στην Α1? Κ ελεγα κ εγω γιατι δεν παιζει....

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: 21/02/10, 13:43 »
@faser: Νομιζω οτι το pick 'n' roll του Obradovic ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο καθως οι ψηλοι του Παναθηναικου ειναι πολυ καλοι πασερ και δε θα ελεγα οτι η φαση τελειωνει σε τοσο μεγαλο ποσοστο με τους ψηλους.
Για την ακριβεια εχω βαρεθει να δεχομαστε τριποντο υστερα απο split out μετα απο μπασιμο των κοντων ή πάσα των ψηλών...
Τα χθεσινα χαμηλα ποσοστα και των δυο ομαδων οφειλεται σε ενα μεγαλο ποσοστο στην κρισιμοτητα του αγωνα.
Τωρα οσο για τον Childress, τον θεωρω εξαιρετικο παιδι (αλλωστε ειναι και μορφωμενος, στο Stanford εχει σπουδασει) και αδαμαντινο χαρακτηρα, σε αντιθεση με τον Kleiza που ειναι λιγο αλητακος και εγωιστης...

Το παιχνιδι του Παναθηναικου, ειδικα στα μεγαλα παιχνιδια, στηριζεται στα τριποντα. Ειναι ευστοχα? Ανοιγει η αμυνα του Ολυμπιακου (και καθε Ολυμπιακου) και μετα πιανουν δουλεια Pekovic, Batiste.
Αν δεν μπουν τα τριποντα του Παναθηναικου (βλ Μαρουσι, Barcelona, χθες) τοτε εχει πραγματικο προβλημα.
Για μενα ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ η απενεργοποιηση του Jacikevicius, αν ηταν καλα χθες ο Παναθηναικος θα ειχε μεγαλυτερη τυχη.

Φετος για μενα ο Ολυμπιακος υπερτερει κατα πολυ του Παναθηναικου στα κορμια και τα αθλητικα προσοντα. Οταν ο Childress εχει επιτοπιο αλμα κοντα στα 85,90 εκατοστα και μαζι του στην πενταδα ειναι ο Kleiza (2,04), o Teodosic (1,96), o Παπαλουκας (2,00) και ο Μπουρουσης (2,14) τοτε ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τους αποσπασεις ριμπαουντ.

Εκει κριθηκε κατα ενα μεγαλο ποσοστο το χθεσινο παιχνιδι. Ο Ολυμπιακος ανανεωνε επιθεσεις και αποκτουσε ψυχολογια.

Υπαρχει και ενα μεγαλο ΑΛΛΑ ομως. Σε μια βδομαδα υπαρχει και το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ μπροστα σε 20.000 οπαδους οπου για μενα ο Παναθηναικος εχει το προβαδισμα. Αν νικησει τοτε κατακταει την πρωτη θεση στην κανονικη περιοδο και γινεται φαβορι για το Πρωταθλημα.

Κακα τα ψεμματα για να επιστρεψει ο Ολυμπιακος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, δε γινεται με ενα Κυπελλο, ακομα και αν επετευχθη με ΠΕΙΣΤΙΚΗ εμφανιση απεναντι σε μεγαλο αντιπαλο. Για να ειναι επιτυχημενη η χρονια ΓΙΑ μενα πρεπει να κατακτηθει ενας απο τους δυο στοχους ακομα που ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ειναι οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ κουπες...

Δηλαδη αν η χρονια τελειωσει με την Barcelona πχ να εχει κατακτησει την Euroleague και τον Παναθηναικο το πρωταθλημα ΠΑΛΙ με πικρη γευση θα εχει τελειωσει η χρονια...

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και στο Γιαννακη, καλη συνεχεια με υγεια και στους δυο. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 21/02/10, 13:47 από G.K. »

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: 21/02/10, 13:52 »

Ναι εντάξει, δεν λέμε να βρει το κράτος οικόπεδο να το κάνει δώρο στην ομάδα και να φτιάξει και το γήπεδο με δικά του λεφτά... αυτό που λέμε είναι να βοηθήσει λίγο με την γραφειοκρατία... ο παναθηναικός για παράδειγμα προσπαθεί τόσα χρόνια να φτιάξει αυτό το καταραμένο γήπεδο δίνοντας στο κράτος και την περιοχή της λεοφόρου που είναι μες το κέντρο και παρ όλα αυτά είναι κολλημένη η διαδικασία για τόσο καιρό...

Όσο και αν ζορίζομαι θα συμφωνήσω με αυτό  :)
Καταρχάς συγχαρητήρια στον ΟΣΦΠ για την χθεσινή του νίκη.. Ήταν καλύτερος και το άξιζε το Κύπελλο.. Το ήθελε περισσότερο, προετοιμάστηκε για αυτό καλύτερα από τον ΠΑΟ και ίδρωσε περισσότερο στο παρκέ για να το κατακτήσει..

Είναι γεγονός ότι η ομάδα είναι ντεφορμέ για όλους τους λόγους που έχουμε ξαναπεί αλλά το πρωτάθλημα δεν χάνεται! Και με αυτά τα χάλια κανένας δεν μας έχει κερδίσει στο άνετο... κάποια στιγμή κάποιοι από τους παίκτες που έχουμε θα συνέλθουν  ;)
Όσο για την ευρώπη το δύσκολο είναι να περάσουμε στους 8, από εκεί και πέρα όλα γίνονται....

Αποσυνδεδεμένος SPIROS26

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: 21/02/10, 21:22 »
ιδανικοι αυτοχειρες ειμαστε τελικα!!! Απο το +8 φτασαμε να εχουμε παοκ και οσφπ σε αποσταση βολης...Εχω παντως μια αισθηση οτι αν θα χασουμε το πρωταθλημα θα ειναι απο τον παοκ και οχι τον ολυμπιακο...Το λεω αυτο βλεποντας 1ον οτι ο παοκ με τις 2 νικες στα ντερμπι τον β γυρο και 2ον οτι εμεις και ο ολυμπιακος ...ακροβατουμε σε καθε ματς!

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #397 στις: 21/02/10, 21:36 »
Σιγά τον φετινό πάοκ ρε παιδιά που τον έχετε κάνει θεό! Ο Ατρόμητος χαλαρά μπορούσε να ξεφύγει με μια ισοπαλία (ή και με το διπλό) χθες, τι να κάνουμε όμως που η τύχη τα έφερε αλλιώς... Και γενικά, το ότι φέτος τη σκαπουλάρει με το 1-0 συνεχώς, κάτι πρέπει να λέει...

Κατά τη γνώμη μου, ο πάοκ θα δυσκολευτεί να έρθει 2ος στην κανονική διάρκεια, για πρωτιά, ούτε να το συζητάμε!
Παράθεση
από πολλούς το έχω ακούσει αυτό αλλά πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση ο παοκ δεν έχει την ομαδα που όταν τη δει κάποιος θα πει "αυτή είναι ομάδα για πρωτάθλημα"... μπορεί να παίρνει αποτελέσματα αλλά από μπάλα μηδέν...
παράθεση απο zeromancer

Παράθεση
Τώρα για τον φετινό ΠΑΟΚ.. Επειδή τον έχω παρακολουθήσει αρκετά, νομίζω ότι είναι μία ομάδα συμπαγής, αλλά τίποτε παραπάνω.. Θέλει τουλάχιστον 2-3 προσθήκες για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και μεταξύ μας, πιστεύω ότι αν οι ομάδες παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους, το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα δείξει τη διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων..
παράθεση απο faser

Παράθεση
Και μιας και έγινε λόγος για τον πάοκ... Να χαρώ εγώ ομάδα που στοχεύει πρωτάθλημα!! Tongue
παράθεση απο gers μετά το Γιάννενα- ΠΑΟΚ 4-0

Καλώς τα τα παιδιά.........

Αποσυνδεδεμένος SPIROS26

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: 21/02/10, 21:41 »
αντικειμενικα ο παοκ εχει τις πιο βασιμες ελπιδες για τιτλο αν στο παο-ολυμπιακος κατσει Χ....Σκεφτειτε λοιπον να μενουν 3 αγωνιστικες, και να ειναι οι 3 τους ισοβαθμοι (γιατι απο χαριλαου ο παοκ δυσκολα να περασει...)

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #399 στις: 21/02/10, 21:55 »
Το σημερινό παιχνίδι κατ'αρχάς συγκαταλέγεται στα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.. Αρκετή ενέργεια και πάθος από 2 ομάδες που η μία με αβαντάζ την ποιότητα των παιχτών της και η άλλη με τη δύναμη της κερκίδας πρόσφεραν ένα αρκετά καλό παιχνίδι.. Είδαμε μερικές καλές προσπάθειες, δυνατές μονομαχίες, εναλλαγές συναισθημάτων και αγωνία προς το τέλος του παιχνιδιού.. Έτσι όπως το είδα, πιστεύω ότι ένα δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το Χ και αν μου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό για να πω ποιος θα έπρεπε να φύγει με τους 3 βαθμούς από την Τούμπα, αυτός θα ήταν ο ΠΑΟ βάσει ευκαιριών..

Τέλοσπάντων, το γεγονός ότι ο ΠΑΟ κατάφερε να κάνει συναρπαστικό αυτό που κατά πολλούς ήταν ένα "σίγουρο" πρωτάθλημα, μάλλον θα έπρεπε να μας χαροποιεί.. Ή μάλλον για να μιλήσω πιο σωστά θα έπρεπε να μας χαροποιεί αν οι από κάτω ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και οι από πάνω έπαιζαν διαστημική μπάλα.. Επειδή όμως οι γκέλες δεν γίνονται για κανέναν από τους δύο προανεφερθείς λόγους, το φετινό πρωτάθλημα ζητάει έναν μονόφθαλμο για να βασιλέψει..

Master, συνεχίζω να πιστεύω το κείμενο μου που παρέθεσες.. Πιστεύω ότι σε σύγκριση μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, ο πρώτος είναι καλύτερη ομάδα.. Μην ξεχνάς ότι έπαιζε στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει σχεδόν με 100% ευστοχία.. Πες μου, πότε έχει κατέβει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και έχει κάνει τόσες ευκαιρίες όσες έκανε ο ΠΑΟ σήμερα.. Σε όλα αυτά βάλε και την κούραση από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης (εκτός του Σάλπι, όλη η άλλη 11άδα ήταν ακριβώς ή ίδια) και θα καταλάβεις ότι ο ΠΑΟ σήμερα, ceteris paribus, έπρεπε να νικήσει.. Σαν ουδέτερος παρατηρητής, ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ που δεν σκοράρουν εύκολα, δεν τις πιστεύω.. Δίνω πολύ μικρές πιθανότητες στον ΠΑΟΚ να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που του απομένουν και με ένα Χ στο ΟΑΚΑ να στεφθεί πρωταθλητής.. Να στο πω αλλιώς: πιο πιθανό θεωρώ να έρθει ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ και να μας νικήσει παρά ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στα επόμενα 7 παιχνίδια..