2 θεματα συνεχομενα πάνω κάτω για το ίδιο θέμα ίσως είναι υπερβολή αλλά μου εχουν δημιουργηθεί πολλοι προβληματισμοι τελευταία. Πέρα απο τα παιχνίδια, τύπου line age που γράφω στο άλλο thread υπάρχει κ ένα άλλο φαινόμενο πολύ συχνό τώρα τελευταία. Hi-5, my space κλπ. Λοιπόν μπαίνει ο κωστάκης έκει στα 12 του φτιάχνει το προφίλ του σούπερ γκόμενου και πιάνει "φιλίες" με πολλά κοριτσάκια (ή τελοσ πάντων που δηλώνουν κοριτσάκια μεσω του προφίλ

) και ειναι ευτυχισμένος όταν το κοριτσάκι με το ψευδόνυμο "sweet girl" του γράψει κάτι καλό στα σχόλια. Κι έτσι ο κωστάκης κάνει τις πρώτες του σχέσεις, ερωτεύεται, γνωρίζει κόσμο κλπ. Ο αντίστοιχος κωστάκης όταν εγώ ήμουν 12 κ αυτός 12 (που δεν ήταν τοσο διαδεδομενα αυτα) θα ερχόταν στο σχολείο, θα
έβλεπε ένα κοριτσάκι που του αρέσει, θα έ
ψαχνε τρόπο να της μιλήσει, θα έβλεπε και το κοριτσάκι τον κωστάκη, και με εναν πολύ υγιεστερο τρόπο θα γνωριζόντουσαν και θα εκαναν σχεση.
Ασε που στην πρώτη περίπτωση το "sweet girl" μπορει ή να βγει ενα κακασχημο girl ή να βγεί κανένα "dirty boy"
Αλλα πέρα από αυτό είναι λογικό καποιος να έχει 150 φιλίες μέσω Internet και 2 στην πραγματικοτητα και να νιώθει ευτυχισμένος.
Σημείωση: Αλλο γνωρημίες μέσω φορουμ και αλλο μέσω my space hi 5 κλπ κλπ
ποια ειναι η γνώμη σας πανω σαυτο?