Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93569 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #100 στις: 24/11/07, 14:22 »
Όποιος θελει....ναι οπωσδήποτε...ας αποφασιστεί αποχή και να δω ποιος θα τολμήσει να μπει για μάθημα...
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: 24/11/07, 16:48 »
Oπ οπ οπ τα μαζευω τοτε..Νομιζα οτι ελεγε καταληψη.. :-\

ΥΓ.Βασικα faser κατι τετοιο προσπαθω να πω σε εναν μιας παραταξης στη σχολη ωστε να καταλαβει γιατι δεν θελω να ειμαι ''συντροφος τους'' αλλα δεν εχω το λεγειν γμτ..Ελα να του τα πεις..Συμφωνω ;)
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #102 στις: 24/11/07, 17:06 »
Kiratzo, ηταν αποχη. Κι εγω δεν ηθελα να κανω αποχη. Και οπως εμεις οι 30 ειχαμε δικαιωμα να παραμεινουμε μεσα στο σχολικο χωρο, ετσι και οι υπολοιποι 250 μαθητες, ειχαν το δικαιωμα να μεινουν εκτος..
Δεν παραβηκαμε κανεναν αγραφο ή επισημο νομο. Αντιθετως, δεχτηκαμε υβριστικα συνθηματα, αυγα και υποβιβασμο.
Εαν αυτο εσυ το θεωρεις δημοκρατια, τοτε καλως.
Εγω το θεωρω φασισμο.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Dionysos

• Θαμώνας
  • Just hold my hand, i'll take you there...
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: 24/11/07, 17:17 »
Και 1000000 άνθρωποι να κάνουν μια κοτσάνα (sic) και να λένε ότι είναι σωστή, πάλι λάθος θα είναι... και ο κόσμος δυστυχώς, μπροστά πάει από τους λίγους όχι τους πολλούς!
"Sometimes you wake up. Sometimes the fall kills you. And sometimes, when you fall, you fly." - Dream, Neil Gaiman's The Sandman

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: 24/11/07, 17:33 »
και ο κόσμος δυστυχώς, μπροστά πάει από τους λίγους όχι τους πολλούς!
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα με πολλες πλευρες..Γιατι οι πολλοι ειναι και αυτοι που ψηφιζουν τις εκαστωτε κυβερνησεις..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 24/11/07, 17:33 »
"Το σύστημα είναι τόσο χάλια που θες να το κάψεις"....
Τι να πω?Μήπως να βάλουμε μια γενική φωτιά σε όλο τον πλανήτη πλην των δασών μιας που όλα είναι χάλια και έτσι να διορθώσουμε τα πράγματα?

Ναι εμενα μου αρεσει αυτη η λυση.

Kiratzo, ηταν αποχη. Κι εγω δεν ηθελα να κανω αποχη. Και οπως εμεις οι 30 ειχαμε δικαιωμα να παραμεινουμε μεσα στο σχολικο χωρο, ετσι και οι υπολοιποι 250 μαθητες, ειχαν το δικαιωμα να μεινουν εκτος..

Ησουνα φυτουκλακι ομως :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #106 στις: 24/11/07, 17:45 »
Ημουν ενας μετριος μαθητης..Πειραξε κανεναν αυτο ομως?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: 24/11/07, 17:59 »
Αρη ξέρεις πως αν καούν τα πάντα θα καείς και συ και γω μαζί...δε νομίζω να ναι λύση αυτή...
Αν δηλαδή η λύση είναι η καταστροφή τότε δυστυχώς έχουμε πρόβλημα...

Είδα ένα σχολείο το πρωί στο παγκράτι λαμπόγυαλο και έχω μια απορία....
Θα κάνουν τώρα οι μαθητές άλλη κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για το ποιος θα χρηματοδοτήσει την επισκευή των ζημιών?
Σιγά μην κάνουν...η τυρόπιτα να ναι σταθερή....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: 24/11/07, 18:10 »
Θα ανοιξει αλλο μεγαλο θεμα, αλλα γιατι να μην ειναι λυση και η καταστροφη? Δηλαδη η καταστροφη των φασιστικων θεσμων δεν εινια μια λυση για την εδραιωση της δημοκρατιας ας πουμε?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #109 στις: 24/11/07, 18:12 »
Νομιζω πως εκλεισε ενα αλλο θεμα...
Η σοβαροτητα ενος αγωνα...

Κατεστρεψε το σπιτι σου..Οχι την περιουσια ενος χωρου που πληρωσαν αλλοι..
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Σταυροφόρος

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
    • Ο προσωπικός μου χώρος :p
« Απάντηση #110 στις: 24/11/07, 18:14 »
Θα ανοιξει αλλο μεγαλο θεμα, αλλα γιατι να μην ειναι λυση και η καταστροφη? Δηλαδη η καταστροφη των φασιστικων θεσμων δεν εινια μια λυση για την εδραιωση της δημοκρατιας ας πουμε?

Όσο φασιστικοί και να φαίνονται μερικοί θεσμοί είναι απαραίτητοι όπως και κάποια όρια. Δεν βοηθάει η αναρχία.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 24/11/07, 18:15 »
Καλα μην το τσατοποιησουμε. Αφηστε το να το συζητησουμε μια αλλη στιγμη.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #112 στις: 24/11/07, 18:17 »
Παρολαυτα, εγκρινεις τις καταστροφες που υπεστησαν οι αιθουσες και οι χωροι του σχολειου; Τοσο ακραιες καταστροφες μαλιστα?
DreamCatcher

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: 24/11/07, 18:27 »
Παρολαυτα, εγκρινεις τις καταστροφες που υπεστησαν οι αιθουσες και οι χωροι του σχολειου; Τοσο ακραιες καταστροφες μαλιστα?

Σ' εμένα πάει αυτό;

Αν ναι απαντάω, αν όχι απλά δηλώνω τη θέση μου.

Ναι, είμαι υπέρ της κατάληψης όταν υπάρχει ένας σκοπός και η απαραίτητη οργάνωση.
και είμαι εντελώς αντίθετος με οποιαδήποτε φθορά μπορεί να προκληθεί στο σχολικό χώρο είτε γίνεται από μαθητές είτε από εξωσχολικούς κατά τη διάρκεια της κατάληψης.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: 24/11/07, 18:32 »
Οχι δεν τις εγκρινω αυτες τις καταστροφες. Για τις αιθουσες τουλαχιστον που γινονταν τα μαθηματα και τετοια. Εαν υπηρχε ομως ενα αυτοματο μηχανημα που πουλαγε π.χ. αναψυκτικα μεσα θα συμφωνουσα. Και δεν υπαρχει εγκρινω. Υπαρχει συμφωνω η διαφωνω.

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 24/11/07, 18:34 »
Θέλεις λίγο να εξηγήσεις αυτό με το μηχάνημα γιατί μου κανε εντύπωση?
www.ektakta.gr

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: 24/11/07, 19:25 »
Πωπω τι ειναι αυτα ρε παιδια??Δηλαδη το αυτοματο μηχανημα ρε αρη γιατι να το διαλυσεις και οχι το κυλικειο ας πουμε?? ::)..Μην μου πεις την απαντηση που περιμενω γιατι σου εχω αλλη απαντηση..

Αλλα ετσι και αλλιως αυτοματα μηχανηματα δεν εχουμε στα δημοσια σχολεια..Οποτε τι συζηταμε..  ::) >:(
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος VasilisG.J.

• Θαμώνας
  • Απο 'δώ και πέρα εγώ κ' η γάτα μου!...
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: 24/11/07, 19:55 »
Είδα ένα σχολείο το πρωί στο παγκράτι λαμπόγυαλο και έχω μια απορία....
Θα κάνουν τώρα οι μαθητές άλλη κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για το ποιος θα χρηματοδοτήσει την επισκευή των ζημιών?
Σιγά μην κάνουν...η τυρόπιτα να ναι σταθερή....
Δεν σκέφτονται όλοι οι μαθητές έτσι! Πιστεύω... :-\

Γι' αυτούς που υποστηρίζουν με τόσο πάθος την κατάληψη,

Όλοι γνωρίζουμε πως η αντίδραση, ενάντια στις ''ευγενείς'' προσπάθειες εκσυγχρονισμού
της εκπαίδευσης απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι στο αίμα σχεδόν κάθε μαθητή-φοιτητή.
Όταν, λοιπόν, αρχίχουν οι σηζητήσεις και οι συνελεύσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια έρχονται
και οι προτάσεις... Επιστολή προειδοποίησης-παράκληση για συζήτηση, αποχή, πορεία και ΤΕΛΟΣ κατάληψη. Πως γίνεται εμείς να ξεκινάμε απ' το τέλος;;; Πως γίνεται να χρησιμοποιούμε την
κατάληψη τόσο εύκολα;;; Όταν συμβαίνει αυτό κάνουμε εμείς οι ίδιοι την κατάληψη να χάνει
τη δύναμή της! Το έσχατο μέσο αντίδρασης γίνεται καθημερινότητα! Και αυτοί λένε... ''αδιάφορη
φασαρία, απο αδιάφορους μαθητές''. Οι αντιδράσεις γίνονται κλιμακωτά, όχι απο τη μια μέρα στην
άλλη!! ΜΕ ΜΕΤΡΟ!

Μίκα, είχες γράψει ''ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει μια κατάληψη''.
 ??? Δηλαδή κάνουμε κατάληψη και ό,τι βγεί;; Γιατί όχι, κάτι θα πετύχουμε;;;
Είμαι σίγουρος πως δεν εννοούσες αυτό  :P Μου εξηγείς;;
''Με έχουν κουράσει τα ολόχρυσα κλουβιά σας...''

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: 25/11/07, 00:25 »
Μίκα, είχες γράψει ''ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει μια κατάληψη''.
 ??? Δηλαδή κάνουμε κατάληψη και ό,τι βγεί;; Γιατί όχι, κάτι θα πετύχουμε;;;
Είμαι σίγουρος πως δεν εννοούσες αυτό  :P Μου εξηγείς;;

Λοιπόν, συμβουλή προς όλους..!! Μπορείτε επιτέλους , πριν παραθέσετε λόγια κάποιου άλλου να διαβάζετε όλες τις απαντήσεις???Δηλαδή συγγνώμη, με αυτο το θέμα ασχολιόμαστε έναν μήνα έχοντας ποστάρει άπειρα και εσύ από όλα αυτά που είπα έπιασες αυτό??? Φυσικά και δεν το εννοώ με αυτό τον τρόπο!!!! Αυτό που ήθελα να πω επιτέλους ήταν ότι μια κατάληψη είναι μία αντίδραση,προκαλεί θέματα και ενοχλεί...!!Δηλαδή, πέρα από τα κάφρικα που συμβαίνουν λόγω ανοργανωσιάς και κάποιοι ξεσπάνε όλα τα συμπλέγματα τους σπάζοντας καρέκλες και καταστρέφοντας θρανία, το ότι γίνεται πρώτο θέμα παντού, όλοι το συζητάνε και ζητάνε και από τους βουλευτές τις ευθύνες σημαίνει πως ενοχλεί και μάλιστα πάρα πολύ...Απλά επειδή είμαστε ένα χαμένο κοπάδι και δεν ξέρουμε που να βαδίσουμε, χάνοντας έτσι τον μπούσουλα είμαστε και ''ακίνδυνοι'' στο να απαιτήσουμε με σθένος τα αιτήματα μας και γιαυτό δεν γίνεται τίποτα και δεν πρόκειται να γίνει αν συνεχίσουμε έτσι.....!
  Τέσπα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει μια κατάληψη, ανάλογα βέβαια με τους ανθρώπους που την κάνουν πάντα,διότι μπορεί άμα υπάρχει σωστή οργάνωση και σκέψη,να πετύχει πολλά πράγματα!Δηλαδή,εαν είναι συγκροτημένη και όχι χαβαλές δημιουργεί ένα πλήγμα στον κρατικό μηχανισμό κατ' έμε και μπορεί να οδηγήσει και στην επίτευξη των στόχων της...Αρκεί να όμως να μην είναι τυφλοσούρτι, αλλα σοβαρή και οργανωμένη.....
 Τέσπα, μπορεί να το έθεσα και κάπως ωμά, ίσως να χει δίκιο...Αλλά με τίποτα δεν εννούσα αυτό που είπες..

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: 25/11/07, 00:42 »
Μια κατάληψη σε ένα σχολείο ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει πλήγμα το κρατικό μηχανισμό... Το παράδειγμα με τη κατάληψη του Πολυτεχνείου είναι άτοπο όχι μόνο λόγο των πολιτικών καταστάσεων που επικρατούσαν τότε αλλα και λόγο του οτι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα Λύκειο με το κορυφαίο τεχνολογικό ίδρυμα της χώρας.

Δυστυχώς, άσχετα με τις συνθήκες που επικρατούν στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ σχολείο, όσον αφορα το υπόβαθρο της κάθε κατάληψης, οφείλεις να παραδεχτείς οτι οχι απλά μερικά λύκεια, αλλα η πλειονότητα των λυκείων κάνει κατάληψη για  το κάθε κάφρικο λόγο που μπορεί να υπάρξει. Στο δικό μου λύκειο, ερχόντουσαν πραγματικά πάνω απο το κεφάλι σου, και σου φωνάζαν "Θες κατάληψη;". Δυστυχώς οι όποιες διαδικασίες πρέπει να γίνουν, μόνο με σωστό τρόπο δεν γίνονται...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #120 στις: 25/11/07, 01:36 »
Μια κατάληψη σε ένα σχολείο ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει πλήγμα το κρατικό μηχανισμό.
μην εισαι τοοοοσο απολυτος,με τον αρσενη πχ δεν ειχε δημιουργησει πληγμα?για θυμισου τι εγινε..

Δυστυχώς οι όποιες διαδικασίες πρέπει να γίνουν, μόνο με σωστό τρόπο δεν γίνονται...
αμφιβαλλεις οτι τα σχολεια καταλαμβανονται δημοκρατικα?
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: 25/11/07, 01:55 »
Μια κατάληψη σε ένα σχολείο ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει πλήγμα το κρατικό μηχανισμό.
μην εισαι τοοοοσο απολυτος,με τον αρσενη πχ δεν ειχε δημιουργησει πληγμα?για θυμισου τι εγινε..
Είπα "ενα σχολείο". Μαζικές καταλήψεις έχουν διαφορετικά αποτελέσματα αλλα και διαφορετικές απαιτήσεις ώς προς το συντονισμό.

Δυστυχώς οι όποιες διαδικασίες πρέπει να γίνουν, μόνο με σωστό τρόπο δεν γίνονται...
ναι.Ναι.ΝΑΙ!!!!
Παρακαλώ να μην ακούσω μεμονωμένα παραδείγματα σχολείων που τηρούν κατα γράμμα τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εξέφρασα αμφιβολία, η οποία αφορα μια πλειοψηφία
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Παλιός
  • Fox-2 kill...
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 25/11/07, 07:58 »

Στο Λύκειό μου αν δεν υπέγραφες υπέγραφαν για 'σένα και σε ένα άλλο Λύκειο του Μενιδίου τις έτρωγες.

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #123 στις: 25/11/07, 12:59 »
Είπα "ενα σχολείο". Μαζικές καταλήψεις έχουν διαφορετικά αποτελέσματα αλλα και διαφορετικές απαιτήσεις ώς προς το συντονισμό.

συγνωμη απαραιτητη προυποθεση για να ξεκινησει κατι μαζικα δεν ειναι να ξεκινησουν καποιοι μεμονωμενα και μετα να τους ακολουθουν και αλλοι και αλλοι και αλλοι...??????
ξαφνικα και ταυτοχρονα κλεινουν σχολεια ανα την ελλαδα στις μαζικες καταληψεις τις οποιες λες?

ή μηπως ξερει ενα σχολειο απο την αρχη που κανει καταληψη οτι η κινηση του αυτη θα εχει μαζικοτητα?μηπως υπογραφουνε κανενα χαρτι για την μαζικοτητα?

ΕΝΑ σχολειο μπορει να κανει την διαφορα,ΕΝΑ σχολειο μπορει να αποτελεσει το ερεισμα.δεν υπαρχει συντονισμος..δεν ειναι κρατικη δραστηριοτητα για να υπαρχει συντονισμος.κλιμα υπαρχει,κλιμα που το πολεμανε ολοι οταν γινεται μια καταληψη για να την σπασουν και για να μην αποκτησει ποτε την μαζικοτητα που λες.οπως κανεις τωρα αμφισβητωντας ακομα και το δημοκρατικο των καταληψεων(μπορει να χεις και δικιο σε μεμονωμενες περιπτωσεις),καθιστας την μαζικοτητα που λες κατι το ουτοπικο.
ειμαι σιγουρος οτι και με τον αρσενη,εχοντας την ιδια λογικη που εχεις και τωρα,θα ησουνα κατα και θα ελεγες τα ιδια πραγματα οταν αρχισαν τα πρωτα σχολεια να κανουν καταληψη.μετα οταν ηρθε και η μαζικοτητα,αληθεια τι εγινε?αναθεωρησες τα μεμονωμενα περιστατικα και εγιναν για σενα κατι μαζικο?
« Τελευταία τροποποίηση: 25/11/07, 13:12 από bairn of mosul »
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #124 στις: 25/11/07, 13:39 »
Oπ οπ οπ τα μαζευω τοτε..Νομιζα οτι ελεγε καταληψη.. :-\

ΥΓ.Βασικα faser κατι τετοιο προσπαθω να πω σε εναν μιας παραταξης στη σχολη ωστε να καταλαβει γιατι δεν θελω να ειμαι ''συντροφος τους'' αλλα δεν εχω το λεγειν γμτ..Ελα να του τα πεις..Συμφωνω ;)

Χαχα :D.. Kiratzoharris, σε πιέζουν οι "σύντροφοι"; Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει!

Όσο για τον Γ. Αρσένη που ακούστηκε, δεν άλλαξε τίποτα απολύτως με τις καταλήψεις.. Απλά αντικαταστάθηκε με τον Π. Ευθυμίου, ο οποίος τον επόμενο χρόνο μείωσε τον αριθμό των μαθημάτων, κάτι το οποίο θα γινότανε έτσι και αλλιώς.. Bairn of Mosul, αν έχεις χρόνο διάβασε τις απαντήσεις της προηγούμενης σελίδας έτσι ώστε να δεις αν συμφωνείς με το ότι επανάσταση εν έτοι 2007 δεν νοείται.. Sad but true..

Νομίζω βρε παιδιά ότι είναι καιρός να τα πούμε τα πράγματα ως έχουν.. Η πλειονότητα των σχολείων τελεί υπό κατάληψη για αστείους λόγους και προσχήματα.. Ξέρετε πότε θα έπρεπε να γίνει κατάληψη; Όταν η κυβέρνηση ήθελε να επιβάλει λογοκρισία στο ποιες ιδέες θα γράψεις στην έκθεση ιδεών σου, στο μέχρι πόσο αργά θα μπορούσαν οι μαθητές να κάθονται αργά έξω, στο τι θα φοράνε.. Θαρρώ ότι η κατάληψη εκείνη θα είχε τεράστια ποσοστά συσπείρωσης και θα πετύχαινε το σκοπό της για ακόμη ένα λόγο.. Η λογοκρισία μέσα σε 1 μέρα, μπορεί να εξαφανιστεί από τα σχολεία.. Να εμφανιστούν όμως πόροι για την παιδεία μέσα σε 1 μέρα, αυτό είναι αδύνατο.. Μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε τι θέλουμε και από τον αγώνα που κάνουμε.. Να μην ζητάμε σχεδόν ακατόρθωτα πράγματα.. Τώρα το να κάνεις κατάληψη επειδή δεν υπάρχει Χημικός στο σχολείο και το μάθημα της Χημείας το κάνει Φυσικός είναι το λιγότερο αστείο.. Ωραία τότε για 1 ώρα την εβδομάδα (αν θυμάμαι καλά, τόσο διδάσκεται η Χημεία) όπου κατά τη γνώμη των μαθητών, το μάθημα δεν διδάσκεται σωστά, χάνονται μαθήματα 1-2 μηνών.. Το θεωρείτε λογικό;;