Τα συγχαρητηρια μου και στους δυο,ιδιως στον Scullshot για την απαραμιλλη τεχνικη!!Νομιζω οτι ο Chris θελει λιγο περισσοτερη δουλιτσα,κυριως στα τελειωματα των φρασεων αλλα και στο note choise.Μπορω να πω παντως οτι διεκρινα καποιες ωραιες φρασεις και απο τους δυο σας.
Διαφωνω ομως (παντα συμφωνα με το υποκειμενικο μου γουστο) με το ολο shreding του jam αυτου.Δεν διαφωνω με το γρηγορο παιξιμο,αλλα με το shred αν καταλαβαινετε τι εννοω.Ας πουμε και ο Gary Moore παιζει γρηγορα,αλλα δεν κανει shredding.Το ιδιο και ο Brian May,ή ο Eric Johnson ή ο Lucather.Αλλο παιζω through the chords και αλλο over the chords.
Μη με παρεξηγησετε,δεν επιδιωκω να κανω τον πολυξερο,ουτε θεωρω οτι ειμαι κανενας φοβερος μουσικος!Αλλωστε καθε κιθαριστας εχει τη μοναδικοτητα του και ο καθενας μπορει να μαθει και να παρει πραγματα απο τον οποιονδηποτε.Ειναι εντελως καλοπροαιρετη η κριτικη αυτη και εχει σκοπο(συμφωνα παντα με τα δικα μου κριτηρια,το τονιζω αυτο) να σας κανει καλυτερους μουσικους.Φαινεται ουτως ή αλλως πως σε καθε νεο αυτοσχεδιασμο που ανεβαζετε εχετε βελτιωθει πολυ σε σχεση με τον προηγουμενο.