Off-topic:
Θα έχετε όλοι αντιμετωπίσει την συμπεριφορά διάφορων συμπολιτών μας που θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους να παρκάρουν σε γωνίες, πάνω στις διαβάσεις για τα καροτσάκια, στη μέση του δρόμου για να πεταχτούν βρε αδελφέ να πάρουν μια τυρόπιττα από το "Γρηγόρη", πάνω σε διαβάσεις, μπροστά σε εισόδους σχολείων, κλπ. Είναι ένα θέμα για το οποίο, δικαιολογημένα πιστεύω, πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Τέλος του off-topic.
Στο θέμα μας τώρα.
Κάποια στιγμή είχε πάρει το μάτι μου κάτι πολύ χαριτωμένα stickers, χρώματος πορτοκαλί, που απεικόνιζαν έναν γάιδαρο να οδηγεί αυτοκίνητο, και γραμμένη πάνω την ατάκα που αποτελεί τον τίτλο του παρόντος νήματος.
Πέραν του ότι είναι ωραιότατα τυπωμένα, έχω ακούσει πληροφορίες
ότι δεν βγαίνουν με τίποτα από εκεί που θα τύχει να κολληθούν, σαν τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιεί ο Δήμος για τα εγκατελειμένα. Σαν παραδείγματα αναφέρω, μεγάλες γυάλινες ή μεταλλικές επιφάνειες, αν δε συνυπολογίσουμε το ψήσιμο από τον ήλιο, ενδεχομένως η εφαρμογή να γίνει μόνιμη.
Ζητώ πληροφορίες από τους συνφορουμίτες μου, για το που μπορώ και εγώ να προμηθευτώ αυτά τα ωραιότατα (και ίσως προσεχώς συλλεκτικά?) αυτοκόλλητα. Ιδιαίτερα σε τιμές χονδρικής (μεγάλες ποσότητες). Για προσωπική μου χρήση πάντα...
Ευχαριστώ εκ'των προτέρων