Να το κανουν ιδιωτικο, να σκοτωσουν/απολυσουν/γδαρουν κι οτι αλλο θελει ας κανουν στο #@%^@^@^^& ΙΚΑ κι ολους τους υπαλληλους του!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
....κι εξηγουμε:
....Για πρωτη φορα στην ζωη μου επαθα εργατικο ατυχημα και δεν μπορουσα να εργαστω για ενα μηνα και κατι.....κι εξιστορω:
1. Επεσα με το παπακι της δουλειας στις 28/1 κι επαθα διαταση συνδεσμων στην κορακοκλειδωση (ας πουμε οτι εβγαλα τον ωμο στα ελληνικα)
2. Πηρα τηλεφωνο στις πρωτες βοηθειες και περιμενα μεσα στο χιονι χτυπημενος για περιπου μιση ωρα και το ασθενοφορο δεν φανηκε ποτε ενω μου ειπαν οτι ειναι στο δρομο (...και τις τρεις φορες που πηρα τηλεφωνο) ...στο τελος καλεσα ταξι και πηγα μονος μου στα επειγοντα περιστατικα!
3.Περιμενα περιπου μια ωρα στην ουρα , ενω ετρεμα απο το σοκ και πονουσα αφορητα (επρεπε να εχω ερθε με ασθενοφορο για να με βαλουν κατευθειαν μεσα!) ......αφου τελικα ο πονος μου νικησε τη λογικη εσπρωξα τη πορτα και μπηκα μεσα αφηνοντας το σεκιουριτα να μου γκρινιαζει να περιμενω στην σειρα μου.....ο πρωτος γιατρος που με εξετασε με στειλε κατεπειγον για ακτινογραφια (για τη οποια περιμενα αλλη μιση ωρα....σκεφτειτε ποσο περιμεναν οι αλλοι που το χαρτι τους δεν εγραφε "κατεπειγον" ) ....οταν γυρισα στα ιατρεια κι αφου ο γιατρος ειδε τις ακτινογραφιες μου ζητησε να βγαλω την μπλουζα μου και του απαντησα να παρει ενα ψαλιδι και να την σχισε γιατι δεν μπορουσα να σηκωσω το χερι μου.....αυτος γελασε και μου ειπε να μην κανω σαν μικρο παιδι κι οτι η ακτινογραφια μου δειχνει οτι δεν εχω τιποτα , επιασε τη μπλουζα και με πιεσε να σηκωσω το χερι μου μεχρι που τελικα η διαταση συνδεσμων μεγαλωσε ακομα περισσοτερο!......οταν τελικα ξαναειδε τον ωμο μου χωρις τη μπλουζα , ασπρισε και με ξαναεστειλε για ακτινογραφιες....οταν γυρισα με περιμεναν τρεις γιατροι και μου ελεγαν οτι μαλλον χρειαζομαι εγχειρηση.....στο τελος πηγαν τις ακτινογραφιες μου στον αρχιατρο , ο οποιος τελικα αποφασισε οτι μαλλον δεν χρειαζομαι τελικα εγχειριση κι οτι θελει απλα ξεκουραση......ζητησα λοιπον χαρτι απο τους γιατρους για να το δειξω στην δουλεια μου και μου ειπαν οτι θα πρεπει να παω στο ΙΚΑ της περιοχης μου να με εξετασει γιατρος απο κει και να μου δωσει αναρρωτικη.
4. Πηγα λοιπον στις 29/1 στο ΙΚΑ Αμαρουσιου κι αφου περιμενα καμια ωρα περιπου, μπηκα σε καποιο γιατρο που κοιταξε τις ακτινογραφιες μου για 10 δευτεροπλεπτα και μου εδωσε 15 μερες αναρρωτικη και μου ζητησε να παω το χαρτι στο τμημα μητρωου για να δηλωσω το ατυχημα (εντωμεταξυ απο τον πονο εγω δεν μπορω ουτε να ανασανω αλλα συνεχιζω να ανεβωκατεβαινω οροφους) ......περιμενω λοιπον στο τμημα μητρωου για 3 τεταρτα περιπου μεχρι να ρθει ο αριθμος μου για να μου πουν τελικα οτι πρεπει πρωτα να περασω απο καποιο αλλο γραφειο που ειναι υπευθυνο για τα εργατικα ατυχηματα...πηγαινω λοιπον στο γραφειο και περιμενω μια υπαλληλος που μιλουσε με μια φιλη της στο κινητο για κανα 20λεπτο κι αφου τελικα της ειπα τι εχει γινει ...μου δινει ενα ματσο χαρτια να συμπληρωσω , τα οποια χαρτια για να συπληρωθουν επρεπε να παω σε τρια διαφορετικα σημεια της αθηνας...πραγμα αδυνατο οσο ημουν μπαταρισμενος με επιδεσμους και ανικανος να περπατησω απο το πονο......της το λεω λοιπον και μου απανταει οτι δεν υπαρχει προβλημα επειδη εχω ηδη δηλωσει το ατυχημα κι οτι μπορω να τα κανω κι αφου γινω καλυτερα.
5. Στις 30/1 πηγαινω στο ΚΑΤ να με εξετασει αλλος ενας γιατρος , ο οποιος εξειδικευτε στις εξαρθρωσεις και γενοκως θεωρειται μεγαλο κεφαλι σε τετοια πραγματα...παω λοιπον να κλεισω ραντεβου και μου λενε οτι θα πρεπει να ερθω καποια αλλη μερα γιατι σημερα δεν εχει ραντεβου ( οκ λεω, λογικο μου ακουγεται ...κι ας ποναω...δεν βαριεσαι , δεν ξεκουνησω εγω ολο το δημοσιο επειδη ειχα ενα ατυχηματακι) .
6. Ξαναπηγαινω λοιπον στο ΚΑΤ στις 4/2 κι ενω εχω ραντεβου στις 9.30 , ο γιατρος με βλεπει στις 11.00 για να μου πει τελικα οτι δεν χρειαζομαι εγχειριση αλλα οτι θα χρειαστω περιπου ενα μηνα αναρρωτικη......ξανακλεινω λοιπον ραντεβου μαζι του σε 2 βδομαδες που ληγει η αναρρωτικη.
....στο μεταξυ εχω αρχισει και ποναω λιγοτερο ετσι ωστε τουλαχιστον μπορω να χρησιμοποιησω τον ηλεκτρικο.....
7. Στις 14/2 ξαναπαω στο ΚΑΤ για να με εξετασει ο γιατρος .......κι εχει απεργια!
8. Ξαναπαω στις 15/2 για να μου πουν οτι ο γιατρος βλεπει ασθενεις μονο Δευτερα και Τεταρτη!
9. Ξαναπαω στις 18/2 κι ο γιατρος εχει ενα επειγον χειρουργειο και δεν ξερουν ποτε ακριβως θα τελειωσει....ρωταω λοιπον μηπως γινεται να με εξετασει αλλος γιατρος γιατι η αναρρωτικη μου εχει τελειωσει και πρεπει να δικαιολογησω τις μερες αυτες στην δουλεια μου (στην οποια εχουν αρχισει να με ρωτανε ποτε θα γυρισω , αν θα γυρισω ή να προσλαβουν καποιον αλλον) ...μου απαντανε οτι δεν γινεται αυτο κι οτι πρεπει ναμε ξαναδει ο ιδιος γιατρος.
10. Ξαναπαω στις 20/2 και τελικα τον πετυχαινω!...οταν του θυμιζω το περιστατικο μου απανταει οτι αυτος απλα ηθελε να με ξαναεξετασει για να δε πως παει ο ωμος μου κι οτι δεν μπορει να μου δωσει αναρρωτικη και πρεπει να την παρω απο το ΙΚΑ.
11. Παω λοιπον στις 21/2 και παλι στο ΙΚΑ Αμαρουσιου ....ο γιατρος απουσιαζει!
12. Ξαναπαω στις 22/2 κι αφου περιμενω στην ουρα , μου απανταει οτι δεν μπορει να μου δωσει αλλη αδεια κι οτι πρεπει να παρω γνωματευση γιατρου (ας πουμε οπως αυτου απο το ΚΑΤ) και μετα να παω σε καποιο αλλο νοσοκομειο (καπου στο κεντρο) να περασω απο επιτροπη.
.....δεν βαριεσαι λεω, ας παρω μονο τις 15 μερες και θα τους εξηγησω στην δουλεια τι εγινε.....κι ετσι δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια να τραβιεμαι στο ΚΑΤ.....
13. Στις 25/2 επιτελους μπορω να οδηγησω και παλι τη μηχανη ...εστω και σιγα σιγα γιατι ο ωμος μου ποναει ακομα.......επιστρεφω και στην δουλεια.