Αποστολέας Θέμα: Ασφαλιστικο  (Αναγνώστηκε 75009 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
Απ: Ασφαλιστικο
« Απάντηση #150 στις: 25/02/08, 23:24 »
συντηρητικους με την εννοια οτι δεν θελουμε να αλλαξει τιποτα...οτι δεν ειμαστε προοδευτικοι και δεν θελουμε μεταρυθμισεις...ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειναι πια?οταν σου προτεινουν ενα νομοσχεδιο με το οποιο πρεπει να δουλευεις περισσοτερο(τι να πουν κυριως οι γυναικες που τους θα τους παρει και θα τους σηκωσει με τις αλλαγες) ενω ταυτοχρονα οι μισθοι ειναι ανυπαρκτοι και τους λες παρτε το βαλτε το εκει που ξερετε,ειμαστε αδιαλλακτοι και συντηρητικοι...
ψηφιζουν τα κοροιδα,ανθρωπαρια οπως το μαγγινα,το κουκοδημο,το μαντουβαλο,τον αιβαλιωτη,τον γεωργιαδη,το βοριδη και αλλα τοσα φρουτα και νομιζουν οτι θα κανουν κουμαντο στις ζωες μας μεχρι την επομενη ''γιορτη της δημοκρατιας''...αμ δεεεεεεεεεεεεεεεε
δεν νομιζω να μην θες αλλαγες..αλλαγες θες..και την εξελιξη..αλλα προς οφελος της κοινωνιας οχι προς οφελος ολων αυτων που ανεφερες απο πανω...λαθος; ;)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: 25/02/08, 23:56 »
Bασικο αμυλο μαλλον λαθος το καταλαβες.Αυτο που λες λεει.Απλα λεει επισης οτι παροτι εμεις θελουμε το καλυτερο εκεινοι μας λενε συντηριτικους.Ορος που δεν δειχνει κατι καλο..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: 18/03/08, 09:35 »
Eγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σπρωχνουν τον κοσμακη στην ιδιωτικη ασφαλιση χωρις παραλληλα να μετατρεπουν την κρατικη ασφαλιση σε προαιρετικη (γιατι να το κανουν, βεβαια, αφου 'κονομανε)...

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #153 στις: 18/03/08, 10:12 »
 Από τη στιγμή που όλοι λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ταμεία και ότι δεν θα έχουν συντάξεις να δώσουν το 2025,περιμένω από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ,να δημοσιεύσουν το δικό τους σχέδιο νόμου ,ούτως ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουνε αυτοί σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία και να μπορέσουμε να τους κρίνουμε...Όπως ακριβώς κρίνεται τώρα η κυβέρνηση...Και επίσης θα ήθελα να τους ακούσω να δεσμεύονται ,ότι θα αλλάξουν τον νόμο ,όταν έρθουν στην εξουσία.Αλλά βλέπετε το ασφαλιστικό ήταν πάντα "καυτή πατάτα" ,που κανείς δεν θέλει να αγγίζει...

"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: 18/03/08, 14:59 »
Από τη στιγμή που όλοι λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα ταμεία και ότι δεν θα έχουν συντάξεις να δώσουν το 2025,περιμένω από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ,να δημοσιεύσουν το δικό τους σχέδιο νόμου ,ούτως ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουνε αυτοί σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία και να μπορέσουμε να τους κρίνουμε...Όπως ακριβώς κρίνεται τώρα η κυβέρνηση...Και επίσης θα ήθελα να τους ακούσω να δεσμεύονται ,ότι θα αλλάξουν τον νόμο ,όταν έρθουν στην εξουσία.Αλλά βλέπετε το ασφαλιστικό ήταν πάντα "καυτή πατάτα" ,που κανείς δεν θέλει να αγγίζει...

κοιτα εχεις δικιο...αλλα κατα καιρους εχω διαβασει αρθα για το τι εχουν προτεινει τα κομματα στην βουλη,που δεν εχουν ακουσετι ποτε...προτασεις γινονται..εμεις δεν τις μαθαινουμε.. :-[
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #155 στις: 18/03/08, 15:24 »
Εχθες ημουν στο μετρο οπου μου μοιρασαν ενα φυλλαδιο του ΚΚΕ(δεν υποστηριζω το συγκεκριμενο κομμα) στο οποιο ειχε προτασεις για το ασφαλιστικο,οποτε και γω πιστευω οτι γινονται προτασεις απλα δεν προβαλλονται.Η αυτο που βολευει να προβαλλεται ειναι το ξερο οχι.
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
    • Τζελέπης Δημήτρης- Ελληνοφωνο Ροκ
« Απάντηση #156 στις: 18/03/08, 20:11 »
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Να το κανουν ιδιωτικο, να σκοτωσουν/απολυσουν/γδαρουν κι οτι αλλο θελει ας κανουν στο #@%^@^@^^& ΙΚΑ κι ολους τους υπαλληλους του!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

....κι εξηγουμε:

....Για πρωτη φορα στην ζωη μου επαθα εργατικο ατυχημα και δεν μπορουσα να εργαστω για ενα μηνα και κατι.....κι εξιστορω:

1. Επεσα με το παπακι της δουλειας στις 28/1 κι επαθα διαταση συνδεσμων στην κορακοκλειδωση (ας πουμε οτι εβγαλα τον ωμο στα ελληνικα)

2. Πηρα τηλεφωνο στις πρωτες βοηθειες και περιμενα μεσα στο χιονι χτυπημενος για περιπου μιση ωρα και το ασθενοφορο δεν φανηκε ποτε ενω μου ειπαν οτι ειναι στο δρομο (...και τις τρεις φορες που πηρα τηλεφωνο) ...στο τελος καλεσα ταξι και πηγα μονος μου στα επειγοντα περιστατικα!

3.Περιμενα περιπου μια ωρα στην ουρα , ενω ετρεμα απο το σοκ και πονουσα αφορητα (επρεπε να εχω ερθε με ασθενοφορο για να με βαλουν κατευθειαν μεσα!) ......αφου τελικα ο πονος μου νικησε τη λογικη εσπρωξα τη πορτα και μπηκα μεσα αφηνοντας το σεκιουριτα να μου γκρινιαζει να περιμενω στην σειρα μου.....ο πρωτος γιατρος που με εξετασε με στειλε κατεπειγον για ακτινογραφια (για τη οποια περιμενα αλλη μιση ωρα....σκεφτειτε ποσο περιμεναν οι αλλοι που το χαρτι τους δεν εγραφε "κατεπειγον" ) ....οταν γυρισα στα ιατρεια κι αφου  ο γιατρος ειδε τις ακτινογραφιες μου ζητησε να βγαλω την μπλουζα μου και του απαντησα να παρει ενα ψαλιδι και να την σχισε γιατι δεν μπορουσα να σηκωσω το χερι μου.....αυτος γελασε και μου ειπε να μην κανω σαν μικρο παιδι κι οτι η ακτινογραφια μου δειχνει οτι δεν εχω τιποτα , επιασε τη μπλουζα και με πιεσε να σηκωσω το χερι μου μεχρι που τελικα η διαταση συνδεσμων μεγαλωσε ακομα περισσοτερο!......οταν τελικα ξαναειδε τον ωμο μου χωρις τη μπλουζα , ασπρισε και με ξαναεστειλε για ακτινογραφιες....οταν γυρισα με περιμεναν τρεις γιατροι και μου ελεγαν οτι μαλλον χρειαζομαι εγχειρηση.....στο τελος πηγαν τις ακτινογραφιες μου στον αρχιατρο , ο οποιος τελικα αποφασισε οτι μαλλον δεν χρειαζομαι τελικα εγχειριση κι οτι θελει απλα ξεκουραση......ζητησα λοιπον χαρτι απο τους γιατρους για να το δειξω στην δουλεια μου και μου ειπαν οτι θα πρεπει να παω στο ΙΚΑ της περιοχης μου να με εξετασει γιατρος απο κει και να μου δωσει αναρρωτικη.

4. Πηγα λοιπον στις 29/1 στο ΙΚΑ Αμαρουσιου κι αφου περιμενα καμια ωρα περιπου, μπηκα σε καποιο γιατρο που κοιταξε τις ακτινογραφιες μου για 10 δευτεροπλεπτα και μου εδωσε 15 μερες αναρρωτικη και μου ζητησε να παω το χαρτι στο τμημα μητρωου για να δηλωσω το ατυχημα (εντωμεταξυ απο τον πονο εγω δεν μπορω ουτε να ανασανω αλλα συνεχιζω να ανεβωκατεβαινω οροφους) ......περιμενω λοιπον στο τμημα μητρωου για 3 τεταρτα περιπου μεχρι να ρθει ο αριθμος μου για να μου πουν τελικα οτι πρεπει πρωτα να περασω απο καποιο αλλο γραφειο που ειναι υπευθυνο για τα εργατικα ατυχηματα...πηγαινω λοιπον στο γραφειο και περιμενω μια υπαλληλος που μιλουσε με μια φιλη της στο κινητο για κανα 20λεπτο κι αφου τελικα της ειπα τι εχει γινει ...μου δινει ενα ματσο χαρτια να συμπληρωσω , τα οποια χαρτια για να συπληρωθουν επρεπε να παω σε τρια διαφορετικα σημεια της αθηνας...πραγμα αδυνατο οσο ημουν μπαταρισμενος με επιδεσμους και ανικανος να περπατησω απο το πονο......της το λεω λοιπον και μου απανταει οτι δεν υπαρχει προβλημα  επειδη εχω ηδη δηλωσει το ατυχημα κι οτι μπορω να τα κανω κι αφου γινω καλυτερα.

5. Στις 30/1 πηγαινω στο ΚΑΤ να με εξετασει αλλος ενας γιατρος , ο οποιος εξειδικευτε στις εξαρθρωσεις και γενοκως θεωρειται μεγαλο κεφαλι σε τετοια πραγματα...παω λοιπον να κλεισω ραντεβου και μου λενε οτι θα πρεπει να ερθω καποια αλλη μερα γιατι σημερα δεν εχει ραντεβου ( οκ λεω, λογικο μου ακουγεται ...κι ας ποναω...δεν βαριεσαι , δεν ξεκουνησω εγω ολο το δημοσιο επειδη ειχα ενα ατυχηματακι) .

6. Ξαναπηγαινω λοιπον στο ΚΑΤ στις 4/2 κι ενω εχω ραντεβου στις 9.30 , ο γιατρος με βλεπει στις 11.00 για να μου πει τελικα οτι δεν χρειαζομαι εγχειριση αλλα οτι θα χρειαστω περιπου ενα μηνα αναρρωτικη......ξανακλεινω λοιπον ραντεβου μαζι του σε 2 βδομαδες που ληγει η αναρρωτικη.

....στο μεταξυ εχω αρχισει και ποναω λιγοτερο ετσι ωστε τουλαχιστον μπορω να χρησιμοποιησω τον ηλεκτρικο.....

7. Στις 14/2 ξαναπαω στο ΚΑΤ για να με εξετασει ο γιατρος .......κι εχει απεργια!

8. Ξαναπαω στις 15/2 για να μου πουν οτι ο γιατρος βλεπει ασθενεις μονο Δευτερα και Τεταρτη!

9. Ξαναπαω στις 18/2 κι ο γιατρος εχει ενα επειγον χειρουργειο και δεν ξερουν ποτε ακριβως θα τελειωσει....ρωταω λοιπον μηπως γινεται να με εξετασει αλλος γιατρος γιατι η αναρρωτικη μου εχει τελειωσει και πρεπει να δικαιολογησω τις μερες αυτες στην δουλεια μου (στην οποια εχουν αρχισει να με ρωτανε ποτε θα γυρισω , αν θα γυρισω ή να προσλαβουν καποιον αλλον) ...μου απαντανε οτι δεν γινεται αυτο κι οτι πρεπει ναμε ξαναδει ο ιδιος γιατρος.  

10. Ξαναπαω στις 20/2 και τελικα τον πετυχαινω!...οταν του θυμιζω το περιστατικο μου απανταει οτι αυτος απλα ηθελε να με ξαναεξετασει για να δε πως παει ο ωμος μου κι οτι δεν μπορει να μου δωσει αναρρωτικη και πρεπει να την παρω απο το ΙΚΑ.

11. Παω λοιπον στις 21/2 και παλι στο ΙΚΑ Αμαρουσιου ....ο γιατρος απουσιαζει!

12. Ξαναπαω στις 22/2 κι αφου περιμενω στην ουρα , μου απανταει οτι δεν μπορει να μου δωσει αλλη αδεια κι οτι πρεπει να παρω γνωματευση γιατρου (ας πουμε οπως αυτου απο το ΚΑΤ) και μετα να παω σε καποιο αλλο νοσοκομειο (καπου στο κεντρο) να περασω απο επιτροπη.

.....δεν βαριεσαι λεω, ας παρω μονο τις 15 μερες και θα τους εξηγησω στην δουλεια τι εγινε.....κι ετσι δεν ξαναμπαινω στην διαδικασια να τραβιεμαι στο ΚΑΤ.....

13. Στις 25/2 επιτελους μπορω να οδηγησω και παλι τη μηχανη ...εστω και σιγα σιγα γιατι ο ωμος μου ποναει ακομα.......επιστρεφω και στην δουλεια.

http://tzelepis.kithara.gr  ή http://music.kithara.gr/bands/89/<----- Για κοπιαστε να ακουσετε το θειο Μητσο!

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: 18/03/08, 20:12 »
14. στις 26/2 καταθετω τα χαρτια στο λογιστηριο της δουλειας μου για να μου τα ετοιμασουν (προγραμμα δουλειας, υπευθυνες δηκωσεις οτι δουλευω εκει , κλπ) .

15. Στις 29/2 ξαναπηγαινω στα λογιστηρια της δουλειας μου για να παραλαβω τα εγγραφα.

16. στις 3/3 πηγαινω στο ΙΚΑ Αλεξανδρας στο οποιο ανηκει η δουλεια μου για να τα καταθεσω....αφου λοιπον περασω απο 3 διαφορετικα γραφεια κα μαζεψω υπογραφες εχει παει 13.00 η ωρα και δεν εξυπηρετουν πλεον πολιτες.

17. Στις 4/3 ξαναπαω στο ΙΚΑ Αλεξανδρας κι αφου περιμενω στην ουρα για μιαμιση ωρα περιπου τελικα με στελνουν στην διευθυντρια γιατι η υπαλληλος που ασχολειται με τα εργατικα ατυχηματα εχει αναρρωτικη αδεια.....καθομαι λοιπον κι αφου κοιταει τα χαρτια μου , μου λεει οτι λειπει ενα χαρτι ( αυτο που ζητησα να γραψουν οι γιατροι που με εξετασαν στα επειγοντα και μου απαντησαν οτι αυτο θα το κανει το ΙΚΑ) ...της εξηγω τι εχει γινει και μου απανταει οτι αυτη δεν μπορει να κανει τιποτα.

18. Στις 6/3 πηγαινω λοιπον στο νοσοκομειο μου εξετασαν στη μεσογειων (νομιζω λεγεται κρατικο Αθηνων) κι αφου λεω στην γραματεια τι εγινε , μου δινει ενα χαρτακι και περιμενω (παλι) στη ουρα.....καποια στιγμη μετα απο κανα μισαωρο , παρατηρω οτι δεν εχει μπει ή βγει κανενας ασθενης απο το ιατρειο....ρωταω και τους υπολοιπους που περιμενουν πριν απο μενα και μου απαντανε το ιδιο.......χτυπαω τη πορτα , τιποτα....ανοιγω τη πορτα , κανεις! ....παω και παλι στην γραματεια , τους το λεω κι αρχιζουμε ολοι μαζι να ψαχνουμε το γιατρο....τελικα βρεθηκε να πινει καφε με εναν αλλον γιατρο σε αλλο ιατρειο! .......και περιμενω.....ερχεται η σειρα μου μπαινω μεσα και του λεω τι εγινε ......μου απανταει οτι πρεπει πρωτα να παω σε ενα αλλο γραφειο για να κανω μια αιτηση για μου μου ξαναβγαλουν τη διαγνωση...του λεω οτι δεν μου εδωσαν διαγνωση....μου απανταει αποκελειεται.....εν πασει περιπτωση , κομματια να γινει , παω στο γραφειο που μου εδειξε κι αφου περιμενω στην ουρα , οι υπαλληλοι απο κει μου λενε οτι πρεπει πρωτα να τους παω τη διαγνωση και μετα να μου βγαλουν το χαρτι που χρειαζομαι για το ΙΚΑ.......ξαναπαω στο γιατρο και του το λεω....μουρμουριζει, γκρινιαζει αλλα τελικα μου γραφει την πολυποθητη αυτη διαγνωση......τρεχω πισω στο αλλο γραφειο για να μου πουν οτι πρεπει να παρω και τη σφραγιδα του υποδευθυντη της κλινικης....παλι πισω στα ιατρεια στον δευτερο οροφο να βρω τον υποδιευθυντη ο οποιος ειναι απασχολημενος και με στελνει στην γραμματεα του η οποια ειναι σε διαλειμα κι ειναι στο κυλικειο.....και περιμενω....κι επιστρεφει και μου βαζει τη σφραγιδα.......και ξαναπαω στο αλλο γραφειο, ξανακοιτανε τα χαρτια μου και τοτε ανακαλυπτουν οτι το βιβλιαριο μου εχει ληξει απο τις 28/2 κι οτι πρεπει να το ανανεωσω κι οτι δεν ειναι σιγουροι οτι θα παρω την αναρρωτικη!

19. Στις 7/3 ξαναπηγαινω στο ΙΚΑ Αμαρουσιου και τους εξηγω τι εχει γινει....εχει σταση εργασιας ομως και δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν.....ευτυχως μια καλη υπαλληλος μου λεει οτι δεν εχει σημασια το οτι εχει ληξει αφου το ατυχημα προηγειται της ληξης......τρεχω και παλι κατω στη Μεσογειων στο νοσοκομειο....περιμενω στην ουρα.....δινω τα χαρτια μου και μου ετοιμαζουν το χαρτι που χρειαζομαι για το ΙΚΑ Αλεξανδρας....πρεπει ομως πρωτα να το σφραγισω κι αφου τρωω καμια ωριτσα ανεβωκατεβαινοντας οροφους το χαρτι πλεον ειναι ετοιμο κι εχει σφραγιστει απο 7 διαφορετικα ατομα....ο τελευταιος εψαχνε να βρει χωρο να βαλει τη σφραγιδα του.

20. Στις 10/3 ξαναπαω στο ΙΚΑ Αλεξανδρας σιγουρος πια οτι τα χαρτια μου ειναι ολα ενταξει......ανεβαινω στον δευτερο στο τμημα μητρωου και μπαινω στην διευθυντρια (εχω μαθει ολα τα κατατοπια απ΄ εξω)... με στελνει σε μια αλλη υπαλληλο γιατι αυτη δεν εχει χρονο και τελικα μου φτιαχνουν το φακκελο!

http://tzelepis.kithara.gr  ή http://music.kithara.gr/bands/89/<----- Για κοπιαστε να ακουσετε το θειο Μητσο!

Αποσυνδεδεμένος chorrer

• Θαμώνας
  • μπαααααα!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: 18/03/08, 20:12 »
......Οχι , δεν τελειωσε ακομα!! .......

21. Στις 11/3 παω για  ακομα μια φορα στο ΙΚΑ Αμαρουσιου με σκοπο να καταθεσω τα χαρτια μου που εχουν επικυρωθει απο το ΙΚΑ Αλεξανδρας για πληρωθω....περιμενω στην ουρα κι οταν τελικα ερχεται η σειρα μου, χτυπανε κατι νουμερα στον υπολογιστη και μου λενε οτι δεν δικαιουμαι να πληρωθω γιατι εχω κατω απο 100 ενσημα το τελευταιο χρονο (ημουν ταμειο ανεργειας) .....ψυχραιμος λοιπον ακομα , ρωταω αν μπορει να γινει κατι ετσι ωστε να μην χασω τα λεφτα......μου λεει οτι πρεπει να κατεβω στο ΙΚΑ Αλεξανδρας και να παρακαλεσω την υπαλληλο να προχωρησει την "διαδικασια του αποχαρακτηρισμου του ατυχηματος" για να πληρωθω γρηγοροτερα......μη με ρωτατε τι ακριβως ειναι αυτο δεν καταφερα να βγαλω ακρη για ποιο λογο γινεται......τρεχω λοιπον και παλι στο ΙΚΑ Αλεξανδρας ....τσακωνομαι με τον σεκιουριτα γιατι εχει παει 13.20 κι εχει κλεισει το ΙΚΑ για το κοινο....ανεβαινω στον δευτερο...προλαβαινω την υπαλληλο....της εξηγω τι μου ειπανε απο το ΙΚΑ Αμαρουσιου ....και μου απανταει οτι η διαδικασια αυτη του " αποχαρακτηρισμου" θα γινει απο το ΙΚΑ Αμαρουσιου κι οχι απο το δικο της.......ανεβαινουν λιγο οι τονοι ....μιλαει με την διευθυντρια και τελικα μου εξηγει την ακριβη διαδικασια:

Μετα απο ολα αυτα που περασα θα πρεπει να σχηματιστει επιτροπη στο ΙΚΑ Αλεξανδρας που θα εξετασει την περιπτωση μουκαι θα την αποχαρακτηρισει....κατοπιν ταχυδρομικως θα σταλθει ενα εγγραφο στο ΙΚΑ Αμαρουσιου για να κατοχυρωθει .....υστερα το ΙΚΑ Αμαρουσιου θα στειλει το κατοχυρωμενο εγγραφο στην διευθυνση που εχω δηλωσει ως κατοικια (δηλαδη στο πατρικο μου στη Θεσ/νικη)....κατοπιν να μου στειλουν οι γονεις ταχυδρομικως πισω το εγγραφο ετσι ωστε να το παω στο ΙΚΑ Αλεξανδρας να μου το σφραγισουν για να το δειξω μετα στο ΙΚΑ Αμαρουσιου για νε με πληρωσουν........η ολη διαδικασιαθα κρατησει κατι μηνες (4 μου εθ\ιπαν αυτοι , οποτε φαντασου.

........και λεω , δεν βαριεσαι , ας τα παρουμε και το καλοκαιρι, να τα φαμε στις διακοπες........ωπα!!

22. Σημερα στις 18/3 μου παιρνουν τηλεφωνο απο το ΙΚΑ Αλεξανδρας για να πουν οτι η αιτηση μου απορηφθηκε και δεν δικαιουμαι να παρω λεφτα γιατι βγηκα εκπροθεσμος......κι οτι πρεπει να παω να κανω μια ενσταση για να παρω τα λεφτα μου.........Μαζευω λοιπον και παλι τα χαρτια μου , παω στο ΙΚΑ Αλεξανδρας και μου λενε οτι επρεπε να εχω δηλωσει το ατυχημα μεσα σε 5 μερες απο την μερα που το επαθα....εχω και το χαρτι του γιατρου που με εξετασε εκεινη τη μερα στο ΙΚΑ.

......"ναι κυριε , αλλα σας λειπει η δηλωση ατυχηματος" ..
....."ας σας την εχω παραδωσει"....
...."τι να σας πω κυριε, εγω ελειπα με αναρρωτικη αδεια, τι να σας κανω?".....
...."ναι κι εγω ενα μηνα καθομουν κι εβλεπα lost και heroes (αυτο το σκεφτηκα , δεν το πα) " ........
....." εγω κυριε για σας το κανω , αν θελετε να πληρωθειτε πρεπει να κανετε ενσταση μηπως κι εγκριθει"......
...."δηλαδη υπαρχει περιπτωση και να αποριφθει?" ....
...."οχι συνηθως την εγκρινουν".....
....."ωραια λοιπον , τι πρεπει να κανω?"....
...."θα κατεβειτε στον πρωτο να πατε στο γραφειο του κυριου Κ. να συμπληρωσετε την ενσταση και μετα να ρθιετε απο δω να σας την σφραγισω και μετα να ανεβεται στον Εκτο και να πατε στον προισταμενο............"
...."συγνωμη αλλα να κανω μια ερωτηση? ......για ποσα λεφτα μιλαμε τοσες μερες? "
...."δεν ξερω ακριβως κυριε, αλλα για 15 μερες συνηθως ειναι το πολυ 200 ευρω!!!!!"

.....εκει τερματισα.......

Για να το πω περιληπτικα
...πηγα 3 φορες στο νοσοκομειο στην Μεσογειων.
....2 φορες στα λογιστηρια της δουλειας μου.
....4 φορες στο ΙΚΑ Αμαρουσιου.
.....6 φορες στο ΚΑΤ.
.....5 φορες στο ΙΚΑ Αλεξανδρας.

.....για να μου αποριψουν την αιτηση αναρρωτικης αδειας για να παρω 200 ευρα...τα οποια εχω ηδη φαει σε βενζινες, ταξι και τηλεφωνα!!!!

........μη μου ξαναπειτε λοιπον εμενα για δημοσια ασφαλιση κι οτι κοιταει τους φτωχους κι οτι τουλαχιστον τωρα εχουμε κοινωνικη προνοια!.......χρειαστειτε πρωτα το ΙΚΑ (που δεν σας το ευχομαι) και μετα ελατε να μιλησουμε επι του πρακτικου κι οχι για θεωρειες κι ιστοριες για αγριους!!!

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #159 στις: 18/03/08, 21:04 »
Chorrer συγχαρητήρια!!! Τα είπες όλα!!! Μπορεί να σου πήρε αρκετή ώρα και 3 posts για να γράψεις όλα όσα συνέβησαν, αλλά πραγματικά αξίζει να μαθαίνουμε τι συμβαίνει στην δημόσια ασφάλιση, εμείς που είχαμε την τύχη να μην τα "βάλουμε" μαζί της..

Με το να τελειώνουμε την εργασία μας στις 13:00 και να περνάμε τη μισή μέρα στα κυλικεία για καφέδες, προκοπή δεν κάνουμε.. Κοροϊδεύουμε τους Κινέζους που δουλεύουν σαν σκύλοι, εμείς οι έξυπνοι ελληνάρες, αλλά αν ρίξουμε μια ματιά στα οικονομικά μεγέθη τους θα μας πιάσει απελπισία..
Κανείς δεν θέλει να δουλεύει 10ωρα αλλά δυστυχώς όσοι θέλουν και ευαγγελίζονται μία καλύτερη χώρα, θα πρέπει να κάνουν θυσίες.. Δεν μπορεί από την μία να ζητάμε χρήματα και υψηλούς μισθούς (άρα εμμέσως υψηλό ποσοστό οικονομικής μεγέθυνσης και ανάπτυξης) αλλά από την άλλη, όταν ξεπροβάλει κάποιος (βλ. ιδιώτης) που ίσως απαιτήσει να δουλεύουμε το νόμιμο 8ωρο για να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους να σφυρίζουμε αμέριμνα..

Συγνώμη για το ύφος του post, αλλά έκανα αρκετές συζητήσεις αυτό τον καιρό για το θέμα των απεργιών και των ιδιωτικοποιήσεων και αυτό που εισέπραξα ήταν άγνοια, ωχαδερφισμό και "παρτακισμό".. Κανείς δεν ήθελε να μειωθεί το ποσοστό του δημοσίου στο ΟΤΕ κάτω από 50% (φωνές, κακό, συνδικαλιστές, εκείνη την εποχή), αλλά μας είδα όλους όταν απελευθερώθηκε η αγορά πόσο επωφεληθήκαμε από τον ανταγωνισμό στους εναλλακτικούς παρόχους τηλεφωνίας και internet.. Ποιος τον στηρίζει τον ΟΤΕ τώρα που τον θεωρούσαμε κτήμα μας και κομμάτι της Ελλάδας, όταν οι μισοί σήμερα έχουν forthnet και άλλοι μισοί On Telecoms; Που να ανοίξει και η αγορά της ενέργειας!!! Εκεί να δούμε ποιος θα αγοράζει ρεύμα από την ΔΕΗ που κάθε χρόνο κάνει αυξήσεις 10-15% στα τιμολόγια.. Αλλά η ΔΕΗ πρέπει να μείνει κρατική.. Τέτοιες υπηρεσίες να χαθούνε; Κρίμα θα είναι..

Οι καιροί έχουν δείξει ότι με το να αφήσεις τον Έλληνα ανεξέλεγκτο, τα αποτελέσματα είναι τα χειρότερα.. Κανείς δεν είναι μαζόχας για να του αρέσει η δουλειά.. Προσωπικά το θεωρώ αναγκαίο κακό.. Αλλά όπως εγώ δουλεύω για τον εργοδότη μου έτσι θέλω να δουλεύει και ο δημόσιος υπάλληλος για μένα, που είμαι έμμεσα ο εργοδότης του..
« Τελευταία τροποποίηση: 18/03/08, 21:17 από faser »

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: 18/03/08, 22:06 »
Τι να πεις τωρα??? Ο Θεος να σε φυλαει...να δειτε που με την κρατικη ασφαλιση που εχουμε εδω θα αρχισουν αν πιστευουν και οι αθεοι του forum :P ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 19/03/08, 03:33 από george_kamelot »

Αποσυνδεδεμένος heineken

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: 18/03/08, 22:38 »
........μη μου ξαναπειτε λοιπον εμενα για δημοσια ασφαλιση κι οτι κοιταει τους φτωχους κι οτι τουλαχιστον τωρα εχουμε κοινωνικη προνοια!.......χρειαστειτε πρωτα το ΙΚΑ (που δεν σας το ευχομαι) και μετα ελατε να μιλησουμε επι του πρακτικου κι οχι για θεωρειες κι ιστοριες για αγριους!!!

χα χα (συγνωμη που γελασα)  ;D δεν εισαι ο μονος, εγω για επιστροφη απο της μπαταριες του κοχλιακου ακομα περιμενω την απαντηση απο (ΙΚΑ) την ενσταση :P , δηλ πανω απο 6 μηνες. (και για να μην με ρωτατε πολλα, ακουω με βοηθημα αλλα παιζω κιθαρα κλασικη) Παντως νοσταλγω τα χρονια που ημουν προνοια  :'(, γιατι εκει πραγματικα ειχες προνοια, οχι σε χρημα αλλα σε νοσοκομειακη περιθαλψει σε σχεση με του ΙΚΑ.

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #162 στις: 18/03/08, 23:10 »
chorrer, ημερολόγιο κρατούσες;  :o
Πάντως, αυτό ακριβώς είναι που θέλει να πετύχει η καπιταλιστική εξουσία. Να διαλυθεί το σύμπαν για να έρθουν οι πολυεθνικοί "σωτήρες" και οι ημέτεροι, για να φάνε καλά...
Ήδη τρώνε καλά, αφού δεν πληρώνουν τα υπέρογκα χρέη (εργοδοτών και κράτους) προς τα ασφαλιστικά ταμεία, και καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν για τα ελλείμματα.

Δες (ξανά) αυτό το μήνυμά μου, και μετά αυτό.

« Τελευταία τροποποίηση: 18/03/08, 23:20 από Βραζίλης »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: 18/03/08, 23:31 »

Με συγχωρείτε που επιμένω ,αλλά για μένα ,για να υπάρξει κάποτε ουσιαστικό συμπέρασμα για το τι μπορεί να γίνει με το πρόβλημα του ασφαλιστικού , πρέπει τα κόμματα να πάρουν συνολική θέση με δικό τους σχέδιο νόμου το καθένα (δηλαδή άρθρο 1 ,άρθρο 2 κλπ.) για να ενημερωθεί ο λαός για το που πηγαίνει το πράγμα , τι είναι εφικτό και τι μπουρδολογίες .Τα γενικόλογα φυλλάδια,οι προφορικές απόψεις σε δημοσιογραφικά πάνελ ,του τύπου "στόχος μας είναι η προστασία των εργαζομένων",πλέον δεν μπορούν να πείσουν κανένα .
Από εκεί και πέρα ,σέβομαι απόλυτα την περιπέτεια του chorrer ,αλλά πιστεύω και εγώ ότι για την παθογένεια του Δημοσίου ,φταίνε αποκλειστικά οι Διοικήσεις του, που λες και επίτηδες εδώ και μία 30ετία σχεδόν ,κάνουν ότι μπορούν για να το απαξιώσουν.Ο δημόσιος υπάλληλος θα μπορούσε να διαφέρει από τον ιδιωτικό ,μόνο στη σταθερότητα της εργασίας και να δουλεύει κατά τα άλλα όπως ακριβώς και ο ιδιωτικός ,αν οι κυβερνήσεις το θέλανε πραγματικά. Όμως όλα δείχνουν ότι δεν το θέλανε ,αλλά απεναντίας ,δημιούργησαν τις προυποθέσεις για να ξεπουληθεί ο Δημόσιος τομέας και ο λαός να το βλέπει  μάλιστα σαν ανακούφιση...

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: 19/03/08, 00:11 »
Άρση του μονίμου των δημοσίων υπαλλήλων, και αξιολόγηση, μόνο έτσι θα σωθούμε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: 20/03/08, 23:30 »
Η άρση της μονιμότητας είναι μια πασίγνωστη "καραμέλα",για την οποία δεν φταίς φυσικά εσύ vampovorator ,αλλά την "πιπιλάνε" όλοι οι πολιτικάντηδες και τα κανάλια ,που θέλουν να χαιδέψουν τα αυτιά όσων είναι απ'όξω...Στην Ελλάδα του ρουσφετιού και της κομματικής πελατείας και εξάρτησης , το μόνο που θα έφερνε θα ήταν κοινωνική αναστάτωση και διχαστικές τάσεις.Οι νεοδημοκράτες θα διώχνουν τους Πασόκους και τους αριστερούς για να βάζουν τους δικούς τους ,αλλά και φυσικά το αντίθετο.Άνθρωποι θα δουλεύουν για 2,3,4 το πολύ χρόνια και μετά θα βγαίνουν στην ανεργία ,ανεξάρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης...Ας μη τα λέμε όλα αυτά έτσι εύκολα,μόνο και μόνο γιατί δεν μας εξυπηρέτησε ο ταμίας ,μιας υπηρεσίας...Στο κάτω κάτω ,αυτόν τον μαλ**α τον βρήκαμε στον γκισέ και αυτός τα ακούει ,ενώ ο "ξύπνιος" συνάδελφός του ,την έχει κοπανήσει και πίνει φραπέδες στο Κολωνάκι... Η θεωρία του λιγότερου κράτους ,σε επίπεδο πρόνοιας είναι χρεωκοπημένη για μένα.Το Δημόσιο μπορεί να δουλέψει ,αν οι κυβερνήσεις το θελήσουν...
Και κάτι τελευταίο για την αξιολόγηση.Αξιολόγηση γίνεται και τώρα , απλά είναι για τα μάτια του κόσμου...

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: 20/03/08, 23:54 »
Παιδιά, με δυο λόγια: Οι δημόσιες υπηρεσίες και γενικώς οι τομείς ευθύνης του κράτους αφήνονται στην τύχη τους γι αυτό και είναι πλέον για τον που**ο. Στόχος είναι ο κόσμος να αγανακτήσει και να πει ''δε γ**ιέται ας τα κάνουν όλα ιδιωτικά να τελειώνουμε''. Όλο αυτό γατί οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις πολλές φορές προσπαθούν να διαμορφώσουν έτσι το κράτος, ώστε να γίνει ''ελάχιστο κράτος''. Παιδεία, υγεία, ασφάλιση και χίλια άλλα θα γίνουν ιδιωτικά και η οι κυβερνήσεις θα έχουν λιγότερες σκοτούρες και μπελάδες. Αν νομίζετε ότι οι ιδιωτικές υπηρεσίες είναι καλύτερες κι ότι οι δημόσιες είναι καταδικασμένες να είναι σκατά σας προτείνω εκτός από μια σύντομη έρευνα, το ντοκυμαντέρ του Michael Moore ''Sicko''. Στις ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες τα πράγματα λειτουργούν πολύ καλύτερα. Και τέλος, τα μικρότερα κόμματα δε λένε ότι οι δημοσιες υπηρεσίες είναι καλές όπως είναι κι ότι αρκεί που είναι δημόσιες, αλλά ότι έίναι ρόλος και  υποχρέωση της κυβέρνησης να τις βελτιώσει κι όχι να ενισχύει κι έπειτα να αναδεικνύει τις αδυναμίες τους και τέλος να τις πουλήσει. 
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος SWEET*STRINGS

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: 20/03/08, 23:57 »
Eγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σπρωχνουν τον κοσμακη στην ιδιωτικη ασφαλιση χωρις παραλληλα να μετατρεπουν την κρατικη ασφαλιση σε προαιρετικη (γιατι να το κανουν, βεβαια, αφου 'κονομανε)...

πες τα.... αφου βέβαια τα φάγανε καλά καλά τα λευτά του κοσμάκη απο τα ταμεία τα επικουρικά και τα λοιπά.
Τους έβλεπα στη βουλή σήμερα ...λες και δεν τρέχει τίποτα, αλλά δε βαριέσαι εμεις δεν τους πιστέψαμε? εμείς δεν τους ψηφίσαμε? Ας είμαστε καλά να δουλέυουμε 500 χρόνια για να ζούνα τα τζάκια των Μητσοτάκηδων Βαρβιτσιώτηδων Παπανδρέηδων και λοιπών καμινάδων.

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #168 στις: 20/03/08, 23:59 »
Η άρση της μονιμότητας είναι μια πασίγνωστη "καραμέλα",για την οποία δεν φταίς φυσικά εσύ vampovorator ,αλλά την "πιπιλάνε" όλοι οι πολιτικάντηδες και τα κανάλια ,που θέλουν να χαιδέψουν τα αυτιά όσων είναι απ'όξω...Στην Ελλάδα του ρουσφετιού και της κομματικής πελατείας και εξάρτησης , το μόνο που θα έφερνε θα ήταν κοινωνική αναστάτωση και διχαστικές τάσεις.Οι νεοδημοκράτες θα διώχνουν τους Πασόκους και τους αριστερούς για να βάζουν τους δικούς τους ,αλλά και φυσικά το αντίθετο.Άνθρωποι θα δουλεύουν για 2,3,4 το πολύ χρόνια και μετά θα βγαίνουν στην ανεργία ,ανεξάρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης...Ας μη τα λέμε όλα αυτά έτσι εύκολα,μόνο και μόνο γιατί δεν μας εξυπηρέτησε ο ταμίας ,μιας υπηρεσίας...Στο κάτω κάτω ,αυτόν τον μαλ**α τον βρήκαμε στον γκισέ και αυτός τα ακούει ,ενώ ο "ξύπνιος" συνάδελφός του ,την έχει κοπανήσει και πίνει φραπέδες στο Κολωνάκι... Η θεωρία του λιγότερου κράτους ,σε επίπεδο πρόνοιας είναι χρεωκοπημένη για μένα.Το Δημόσιο μπορεί να δουλέψει ,αν οι κυβερνήσεις το θελήσουν...
Και κάτι τελευταίο για την αξιολόγηση.Αξιολόγηση γίνεται και τώρα , απλά είναι για τα μάτια του κόσμου...
Macmisias, αν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εξασφαλίζουν την μονιμότητα τους με το που μπαίνουν στην υπηρεσία τους, τότε οι τελευταίες, δεν θα είναι πια ελκυστικές και έτσι κανείς δεν θα ζητάει ρουσφέτια για να γίνει δημόσιος υπάλληλος, ούτε και τα κόμματα θα τάζουν στους υποψήφιους ψηφοφόρους, θέσεις στο Δημόσιο.. Το τελευταίο έχει 2 χαρακτηριστικά, ελαφριά εργασία και μονιμότητα.. Αν και τα 2 εξαλειφθούν, καμία νέα κυβέρνηση δεν θα τοποθετεί δικούς της ανθρώπους γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα θέλει να μπει στο δημόσιο με τέτοιες συνθήκες.. Δεν θα υπάρχουν επομένως διχαστικές τάσεις και ανασφάλεια στους εργαζομένους και όλοι θα ζούμε καλύτερα :D

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 21/03/08, 00:51 »
Με χαρά σας ενημερώνω ότι εδώ και λίγα λεπτά έχει ψηφιστεί ο νέος ασφαλιστ(ρ)ικός νόμος (151 υπέρ-13 κατά). Να μας ζήσει!
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: 21/03/08, 01:15 »
Macmisias, αν οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν εξασφαλίζουν την μονιμότητα τους με το που μπαίνουν στην υπηρεσία τους, τότε οι τελευταίες, δεν θα είναι πια ελκυστικές και έτσι κανείς δεν θα ζητάει ρουσφέτια για να γίνει δημόσιος υπάλληλος, ούτε και τα κόμματα θα τάζουν στους υποψήφιους ψηφοφόρους, θέσεις στο Δημόσιο.. Το τελευταίο έχει 2 χαρακτηριστικά, ελαφριά εργασία και μονιμότητα.. Αν και τα 2 εξαλειφθούν, καμία νέα κυβέρνηση δεν θα τοποθετεί δικούς της ανθρώπους γιατί πολύ απλά κανένας δεν θα θέλει να μπει στο δημόσιο με τέτοιες συνθήκες.. Δεν θα υπάρχουν επομένως διχαστικές τάσεις και ανασφάλεια στους εργαζομένους και όλοι θα ζούμε καλύτερα :D

Είσαι λάθος φίλε. Αν αυτά τα επίπεδα ρουσφετιού και πελατειακών σχέσεων στο δημόσιο με τη μονιμότητα να ισχύει σου φάινονται να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, σκέψου ότι πριν την ψήφιση της νομιμότητας το Δημόσιο ήταν σκέτο χάος. Οι πελατειακές σχέσεις ελαττώθηκαν με τη μονιμοποίηση ακριβώς γιατί πλέον δε μπορούσες να διοίζεις τους πάντες ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε πόστο. Είπες ακόμα ότι μ αυτέες τις συνθήκες δε θα θέλει κανείς να πάει στο Δημόσιο. Εκτός του ότι οι επιλογές των εργαζομένων δε θα είναι και πολλές και εκτός του ότι οι πα΄λι θα εργάζονται πολλοί στο Δημόσιο, εσύ προτιμάς μια κατάσταση που έχει ως εξής?:'' Το Δημόσιο θα έχει συνθηκες εργασίας τόσο άσχημες που κανένας δε θα θέλει να δουλέψει εκεί και όλοι θα ζούμε καλύτερα.'' Όταν λες όλοι εννοείς κι αυτούς που θα δουλεύουν στο Δημόσιο? Δεν προσπαθώ να στην πω, αλλά αυτές οι υπεραπλουστεύσεις και οι ''εύκολες λύσεις'' με τρελαίνουνε. Σόρρυ αν σε προσέβαλλα, αλλά προσπάθησε να δεις όλες τις συνέπειες όσων προτείνεις και θα καταλάβεις. Επίσης διάβασε και το προηγούμενο ποστ μου.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #171 στις: 21/03/08, 01:16 »
Με χαρά σας ενημερώνω ότι εδώ και λίγα λεπτά έχει ψηφιστεί ο νέος ασφαλιστ(ρ)ικός νόμος (151 υπέρ-13 κατά). Να μας ζήσει!
ούτε απο πορίες ούτε από τπτ δεν καταλαβαίνουν. Δεν πα να κατέβει όλη η ελλάδα στους δρόμους αυτοί αν θελουν να περάσουν κατι θα το περάσουν... Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να μην κάνουν το ίδιο λάθος και τους ξαναβγάλουν στην κυβέρνηση...(που κάτι μου λεει οτι αυτό θα γίνει. Ο ελληνας όσο και να τον γ**άνε έτσι και του πουν 2 βλακείες προεκλογικές θα ψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους...μυαλό δεν βάζουμε)

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 21/03/08, 01:30 »
Ενω αμα βγει το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ η το ΚΚΕ κατι θα αλλαξει...τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους (και η ΝΔ μεσα)!!! ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ απο τις επομενες εκλογες...

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: 21/03/08, 02:06 »
Ενω αμα βγει το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ η το ΚΚΕ κατι θα αλλαξει...τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους (και η ΝΔ μεσα)!!! ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ απο τις επομενες εκλογες...

Αποχή ούτως ώστε?? χεστήκανε αν θα βγάλουν κυβέρνηση με 1% ή με 90% αποχή, το ίδιο πράγμα είναι... εκτός αν πιστεύεις ακόμα ότι θα πάρουν το "μηνυμα". Κάθε φορά όλοι παίρνουν μήνυμα κι εμείς παίρνουμε τα @@ μας. Αποχή και λευκό είναι δύο πράγματα που δεν πρόκειται να κάνω ποτέ.

Στο θέμα μας... ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση για δημοψήφισμα βάσει (αν θυμάμαι καλα) του άρθου 44 του Συντάγματος με το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να προχωρήσει σε δημοψήφισμα πάνω σε υπάρχοντα νόμο εφόσον αυτός αφορά υψίστης σημασίας κοινωνικά θέματα. Την πρόταση αποδέχτηκε και το ΠΑΣΟΚ. Ίσως να έχουμε εξελίξεις...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 21/03/08, 02:19 »

Αποχή ούτως ώστε?? χεστήκανε αν θα βγάλουν κυβέρνηση με 1% ή με 90% αποχή, το ίδιο πράγμα είναι... εκτός αν πιστεύεις ακόμα ότι θα πάρουν το "μηνυμα". Κάθε φορά όλοι παίρνουν μήνυμα κι εμείς παίρνουμε τα @@ μας. Αποχή και λευκό είναι δύο πράγματα που δεν πρόκειται να κάνω ποτέ.

Στο θέμα μας... ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση για δημοψήφισμα βάσει (αν θυμάμαι καλα) του άρθου 44 του Συντάγματος με το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να προχωρήσει σε δημοψήφισμα πάνω σε υπάρχοντα νόμο εφόσον αυτός αφορά υψίστης σημασίας κοινωνικά θέματα. Την πρόταση αποδέχτηκε και το ΠΑΣΟΚ. Ίσως να έχουμε εξελίξεις...

Ουτε εγω πιστευω πως θα καταφερεις κατι με την αποχη, αλλα ξερεις οτι δεν τους υποστηριξες...ειλικρινα, εσυ πιστευεις πως με την ψηφο μπορεις να καταφερεις κατι?...τοσα χρονια, παντως, οποιος κι να ειναι επανω τα ιδια κανει...οχι να τους ψηφιζω και να με γ**ανε!!!