Mακρυα απο Tellas, μακρυα απο HOL...
Αθλια εξυπηρετηση πελατων, πρακτικες που αγγιζουν τα ορια της απατεωνιας, πχ ενω ειχα κανει αιτηση για να αλλαξω σε φτηνοτερο προγραμμα και ειχε γινει δεκτη η αιτηση, με fax κτλ και διαβεβαιωσεις, επι 9 μηνες συνεχιζαν και μου ερχονταν λογαριασμοι (τους οποιους πληρωνα) για το πιο ακριβο προγραμμα (που ειχα πριν την αιτηση αλλαγης προγραμματος). Τελικα διεκοψα με την εταιρεια αυτη και ακομα μου χρωστανε χρηματα επιστροφη απο αυτα που μου κλεβανε τοσους μηνες...
Οσο για την αλλη εταιρεια, εκτος του οτι απο τον Αυγουστο μεχρι τωρα ειχα μονο 2 μηνες χωρις μεγαλα προβληματα (ειτε τηλεφωνιας, ειτε internet), οταν "αναβαθμιστηκαν" οι γραμμες απο τα 12 (ή απο τα 6 αναλογως τι ειχε ο καθενας) στα 24mbits, απλα εχασα τον μπουσουλα απο διακοπες και restarts, PPOE errors, authentication failed errors, χαμηλοτερες ταχυτητες σε σχεση με αυτες που ειχα οταν ημουν στα 12, ισα με 40 φορες την μερα disconnects, χαλια τηλεφωνια κτλ κτλ.
Και σαν να μην εφτανε αυτο, οταν μετα απο καθε μερα που τους επαιρνα τηλεφωνο στην υποστηριξη (χωρις να καταφερω τπτ) τους ειπα οτι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, μου ειπαν οτι η μονη λυση ειναι να πεσει η γραμμη στα 6 και να πληρωνω 3€ λιγοτερα μηνιαιως!!!
Η πλακα ειναι οτι πριν να "αναβαθμιστουν" οι γραμμες ειχα κανονικα 12mb και τα παντα δουλευαν ρολοϊ, αλλα μετα την "αναβαθμιση" δεν μπορουσαν πλεον να προσφερουν τα 12... Μονο 6 ή 24 και αφου στα 24 δεν παει με την καμια και ουσιαστικα δεν εχεις υπηρεσιες, σε αναγκαζουν να πας στα 6, μονο που αντι να πληρωσεις πολυ λιγοτερα (αναλογως της ταχυτητας, πχ στα 24 χ€, στα 6 χ/2€) σου λενε οχι, θα πληρωνεις μονο 3€ φθηνοτερα, αλλιως αν δεν γουσταρεις φυγε, αφου πρωτα μας πληρωσεις 55€ τελη απενεργοποιησης (αφου δεν εχει κλεισει χρονος συμβολαιου). Με λιγα λογια, η απατεωνια στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πως επειδη ξερουν οτι μεχρι 12mb αρκετες γραμμες αντεχουν, αλλα πανω απο κει γ****αι ο Διας στο 90% των γραμμων, τι κανουν;
Καταργουν την 12, βαζουν μονο 6 ή 24, σχεδον εξισσωνουν τις τιμες και για τις 2 και "ριχνουν σε σενα το μπαλακι", λεγοντας σου:
Εμεις σας προσφερουμε λυση, πεστε στα 6... αν δεν θελετε πληρωστε μας και 55€ νταβατζιλικι για να φυγετε απο την αθλια εταιρεια μας.