ριξε μια ματιά εδώ,,,
http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/diyhome.htm
Τεραστια σελιδα φιλε ..
1000 ευχαριστω ..
μεγάλεεεεεεεε
τι σελίδα ήταν αυτή!!!με έφτιαξες πρωί πρωί!!!
το digidelay και το holygrail τα σπάνε σε κατανάλωση...ποιο πολύ και από τα λαμπάτα της vox!!!
ο τύπος υποστηρίζει τα boss psa και όντως το είχα ακούσει παλιότερα!αν και 200ma πρέπει να πάω να αγοράσω κανένα!
από link του site που παρέθεσε παραπάνω ο jkstigma και χωρίζει σε κατηγορίες τα power supply προτείνει να μην χρησημοποιούνται τα τύπου 1onespot με εφέ όπως τα delay/reverb/chorus και κρίνοντας από την εμπειρία του φίλου μας του bluesbreaker με τον θόρυβο που προκαλούσε στο σήμα του digidelay τότε...
γενικά ...καλά καλώδια...μακρυά το τροφοδοτικό από τα πετάλια...καλή γείωση στην κιθάρα...και όλα θα πάνε καλά!εγώ πάω να αγοράσω boss psa και μια σούκο με σταθεροποιητή...
Οντως πολυ καλη σελίδα, υπάρχουν πολλές ακόμα η οποίες αναλύουν τα πάντα
Γενικά πιστεύω πως οταν κάποιος ανακαλύπτει κατι που του λύνει προβληματα πρεπει να το διαδίδει σε ολουυυςς του ενδιαφερόμενους....έτσι όλοι βελτιώνουν το <στησιμο> και η μουσικη προχωράει γενικότερα
Πολλές φορές έχει τύχει να ζητάμε κάποια πληροφορία και κανείς να μην δίνει απάντηση λες και θα του κλέψουμε την <τέχνη>, έτσι όμως η μουσική στο σύνολο δεν προχωράει.
Με λίγα λόγια
STAYYYYY ROCKKKKKKKKKKKKKKKKKkEπι του θέματος τώρα..
Βαγγέλη όντως ετσι είναι..και εγώ παρατηρησα οτι το spot στο delay (με το δικό μου στήσιμο[!!]) δεν δουλευει το ιδιο με κάποιον μικρότερο παρόλο που όλοι λένε το αντίθετο
Τα πεταλακια που εχω στο input τα τροφοδοτώ με 300mA Μ/Σ
και ψάχνω και έναν 2ο στα ίδια mA για το Delay μου,
Αν τελικά χτυπήσεις κανα boss στειλε review

Aυριο θα δανειστώ από φιλο boss Μ/Σ για να τον δοκιμάσω στο studio αν θες περίμενε νέα.
Μπρίζα με σταθεροποιητή είπες?