καταρχην ο fender ,που ειμαι πιο κοντα να αγορασω, ειναι και μια επενδεση για τον μελλοντικο μου ηχο αφου εχω σκοπο σιγα ,σιγα να καταργω την gt8 αγοραζοντας πεταλακια!

τους εχω βρει και τους δυο πολυ πιο φτηνα απο οτι ελλαδα στο musicstore.de .
δεν ξερω καπου στην θεσσαλονικη που μπορω να τους βρω ωστε να τους δοκιμασω .
θα μου πεις ειναι μια σοβαρη αγορα και πρεπει να την ψαξω πολυ.. αλλα μου λειπουν οι πληροφοριες!
την gt8 εχω σκοπο να την χρισημοποιω μονο για τα εφε της (οι βρομιες της δεν μου αραισουν) αφου εχω και κομπρεσορα(vox-snake charmer) και wah wah(dulop-cry babe)
δηλαδη: κιθαρα->comp->wah->dist/OD->προενισχυτης Fender->fx gt8->delay/reverb gt8->τελικοσ fender L/τελικος marshall R
εχω σκοπο
ή να βαλω τον κομπρεσορα και το ουα μπροστα απο την πεταλιερα,τα dist/od και προενισχυτη fender στο fx loop της gt8 και μετα ολα στο τελικο του fender/marshall
ή να βαλω κομπρεσορα,ουα,dist/od στο input του ενισχυτη και την gt8 κατευθειαν στο fx loop του fender.
το καθε σχημα απο αυτα εχει την δικη του ευελιξια αλλα θα δω στην πορεια πιο θα μου ακουστει καλυτερα.
o Engl απο gain πως παει?? δεν μου αραισει να εχει πολλα γκαζια ο ενισχυτης..
για τον fender που διαβασα λεει οτι δεν εχει...
δεν θελω γκαζιαρικο ηχο. μου αραισει πιο πολυ o blues ηχος . ωραια καθαρα και ωραια grunch. που και που βαζω και κανα tremolo/phaser/flanger/