Συμφωνω με τα παιδια

Αν κ εμενα μου βγηκε πολυ ακριβα (musicman).Παρ ολα αυτα ο 2ος πιο αγαπημενος μου ειναι στην Ibanez SA260 (€330). Κ επισης, οποιαδηποτε εκτιμηση σου μπορει να ειναι τελειως λαθος. Εχω κ προσωπικη εμπειρια απ αυτο!Ενω ολα τα specs του μπρατσου οταν τα διαβαζα μου ηταν ενα κ ενα απαγορευτικα για οτι σκεφτομουν οτι μου ταιριαζει (φαρδια ταστιερα, glossy τελειωμα, οχι AANJ), επεσα απ τα συννεφα οταν το επιασα στα χερια μου, γιατι υπαρχουν κιθαρες με στενοτερη ταστιερα κ ατελειωτες, κ AANJ τις οποιες κουμανταρω πολυ δυσκολοτερα. Μιλαω για schecter omen7 (€300κατι)>>>>>>>Ibanez k7 (€1300-1500). Φαντασου!!
Ισως λοιπον, το πιο κρισιμο σημειο να ειναι το σχημα του μπρατσου (υπαρχει κ ενα τοπικ εδω). Σου προσδιοριζει τι επαφη εχεις με την κιθαρα κ αν ταιριαζει με το παιξιμο σου τοτε εισαι τελειος!! Δυστυχως ομως, και η κατηγοριοποιηση στα σχηματα δεν λυνει το προβλημα τελειως κατα τη γνωμη μου..
Το μονο αρχικο συμπερασμα που εχω βγαλει (@missionary το χρησιμοποιεις
μονο αν στο επιβεβαιωσουν κ αλλοι κ
δεν εχεις τη δυνατοτητα να δοκιμασεις πριν αγορασεις) ειναι:
αν προτιμας στο παιξιμο κ κυριως εκει που η τεχνικη σου φτανει στα ορια της, να "αγκαλιαζεις" το μπρατσο κ ο αντιχειρας σου να εξεχει απ την πανω μερια του μπρατσου, τοτε ισως να πρεπει να αποφυγεις τα εντονα U-shaped πολυ λεπτα ή πολυ χοντρα μπρατσα.Οι prestige 6χορδες που κοιτας ειναι οριακα ετσι (προς το λεπτο), κ προσωπικα παιζω οπως σου περιεγραψα κ δεν εχω/ειχα κανενα προβλημα ποτε,ισα ισα!
αν προτιμας πολλες φορες να στηριζεις τον αντιχειρα στο μεσο του μπρατσου, τοτε μαλλον δεν ειναι ιδανικα τα V-shaped μπρατσα, τα οποια ειναι τα πιο ασυνιθιστα αν δεν κανω λαθος κ δεν ξερω καμια απολυτως ibanez να εχει τετοιο.
!!!μονο αν δεν εχεις την δυνατοτητα δοκιμης!!!αλλιως ακους το χερι σου κ τιποτα αλλο! 
Αρα ψαξιμο και συγκερασμος ειναι η λυση.. Ουτε με την OLP MM-4 μπορεις να φτασεις τον ηχο που σου δινει μια κιθαρα στα λεφτα που θελεις (1000+), ουτε παιρνεις μια με €3000 κ ξερεις εκ των προτερων οτι θα παιξεις το 100% σου. Το καλο ειναι οτι στα 1000€ υπαρχουν πολλες διαφορετικες επιλογες, κ ξερεις οτι ειναι ολα καλα οργανα.