Πωπωωωωω τι με θύμισες..!!!
-Κάθε πρωί Σαββατο ξύπνημα από τα αξημέρωτα για να δουμε το θεικό Disney Club!!! Λυκούργος και Καρολίνα rulesss!!!
-Του Κουτιού τα Παραμύθια και Φρουτοπία!
-Εκείνο με την κόλλα που με μύησε στον κοσμο της ζωγραφικής, πώς λεγόταν?Αρτ Ατακ???Τέσπα ήταν τέλειο και ναι τα αγάλματα που μιλούσαν είχαν τρελή φάσηηη!!!
-Οι Θάντερκατς!Θάντερ-Θάντερ-Θάντερκατςςς!!!
-Ατελείωτες ώρες παιξίματος χοτελ και μονόπολι με τα ξαδέρφια μου...Βέβαια και ακόμα παίζουμε..χαχα

-Δεν ξέρω αν το παίζατε τα παιδιά της πόλης, αλλά εμείς εδω παίζαμε πολύ
λάστιχο!!!Πόσες φορές ειχα φάει τα μούτρα μου επειδή μπλέχτηκε το πόδι μου στους ''κόμπους'' ....

-Η διαφήμιση της λίλα πάουζε με την αγελάδα...χαχα
-Το Μικρό σπίτι στι λιβάδι το βαριόμουνααααα!!

Αλλά το βλεπαν οι άλλοι γιαυτό αναγκαστικά το βλεπα και εγω..!
-Γενικά οι θεικές ταινίες της Ντίσνευ!!!! Βασιλιάς των Λιονταριών, Ποκαχόντας,101 Σκυλιά της Δαλματίας,Αριστόγατες, Παναγία των Παρισίων, Σταχτοπούτα και πόασα άλλααα!!!
-Ναι το παλιό λούνα παρκ στην κρήνη της Θεσσαλονίκης!Θυμάστε εκείνο τον προσομοιωτη.???Ή κάτι τέτοιο τέσπα..ήταν πολύ τέλειο!!
-Οι ανατριχίλες τις οποίες διαβάζαμε κρυφά από τους γονείς μας..!

-Τα κόμικς κάθε είδους (ειδικότερα σταρ γουορς!!)
-Η Διαφήμιση Μίλκομπούκαλο!!
-Τα ηλεκτρονικά!
-Οι ευχούληδες (κακασχημοι!!)
-Οι Χλαπάτσες (ακόμα έχω κολλημένη μια πίσω από την ντουλάπα που δεν λέει να βγειι...

)
Και ποσαα άλλαα!!
Η εποχή μας είχε τρελή φασηηη!!Τώρα η σημερινή είναι χάλιαα!Όλο παιδικά με μάχες και μπάρμπι...!Εντελώς κλείσιμο και αποκαθήλωση στην τιβί και γενικά στο σπίτι...