Ακόμα πηγαίνω ωδείο όποτε θα περάσει αρκετός καιρός πριν πάρω κάποιο πραγματικά καλό όργανο...
Μ αρεσει που το χεις παρει χαμπαρι αλλα δεν τ' αφηνεις το ατιμο...τεσπα, εκτος θεματος.
@Pureanalog:
ναι, αλλα για Pink Floyd που θελει λεει να παιξει...?
Και επιπλεον, εχεις ακουσει εσυ κανα φτηνο split μαγνητη που να πλησιαζει τον ηχο μονου? Εγω τσου.
Τεσπα, αν και θεωρω οτι απ τη στιγμη που εισαι ακομα αρχαριος και παιζεις για την κ@υλ@ του πραγματος, οι πολλες κουβεντες για ηχους ειναι φτωχια:
Τα δεδομενα:
Μπορεις με ενα οργανο να φτιαξεις ηχο Petrucci & Gilmour & Slash?ΟΧΙ
Μπορεις με ενα οργανο να φτιαξεις ηχο Petrucci & Gilmour & Slash ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, οσο σου αρκει για να ευχαριστιεται το αυτακι σου? ΝΑΙ!
Σιγα μην πας να παιξεις με στρατ Σλας, και βγαλει μιλια η κιθαρα και πει "οπα φιλαρακο, εγω ειμαι στρατ, δεν παιζω τετοια, ξεκολλα...."
Λοιπον αφου εχει κολλησει η ψυχη σου με επιφον στανταρντ, τραβα δοκιμαστη και αμα σ αρεσει, παρτην.
Οσο για τους μαγνητες, αμα δεν σ αρεσουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, τοτε αστο οργανο εκει και τραβα δες καμια ΤΟΚΑΙ.
Αν σ αρεσουν, που λογικα θα σ αρεσουν αρχικα τουλ. χτυπα το οργανο, καλοπαιχτο, να το χαιρεσαι, και στα δικα μας, και οταν με το καλο ωριμασει το αυτι σου και γινει πιο απαιτητικο, οι επιλογες για upgrade της Epi LP ειναι απειρες...